Binnaz Abla

ecem23 falı çıkan oldu mu peki sizlerden geçmişi okudum ama anlayamadım?

Ya ben burada Famayı öve öve bitiremicem Fama hakkında zilyon tane mesaj attım ama artık yani dün kahve atmıştım şok oldum ya.
Geçen gün öyle kendi kendime düşünüyodum ehliyet ne zaman alırım diye, öyle arada derede işerken falan düşündüğümüz şeylerden biri yani; araştırdım böyle kaç gün sürüyo kurs murs baktıydım internetten sonra sifonu çektim bitti orada kafamda konu. Bikaç saat sonra da yolladım falı işte gelen yorumda "sen ehliyet almak istiyorsun, fırsat bulamam diye düşünüyorsun fakat bu yaz olacak araba sürmeyi de öğreneceksin" sen o telve çukurundan çiş yaparken düşündüğüm şeyi nasıl gördün sayın fama? Kadın müthiş ya

baya baya ehliyet dedi mi, nasıl ya..şok şok gerçekten!!

"Sen bu sınavların bitmesinden sora ehliyet almak isteyeceksin.Araba ile ilgili bir mevzu var.Aklında senin.Lakin önce eğitimini bekliyorsun.Bir yere yerleşmeyi bekliyorsun ve yerleşme olduktan sonra ise ehliyet için uğraşman olacaktır."

Aynen cümleler

kesinlikle rezalet biri fal baktığından bile şüpheliyim onun kartların anlamlarını dahi bilmiyor. o yorumları yazanlara üzülüyorum gerçekten burayı okusalar da görseler keşke
Issiz kalmis falci olmus dedim berbat ama yuzde 99 puani acayip yani bizim seninle fal enerjilerimiz baya tutuyor yazdiklarini okudum da cnm

Benim bir gorusmem olacakti fama demisti ki ertelenecek sema,aylin olacak dedi huma iki kez ertelenecek dedi huma ve fama bildiler digerleri beni gonderdi cok mutlu yapti filan ama yinede aylin iyidir bunu goremedi sadece

bu arada fama=aylin diyenlerin şüphelerini gerçekten merak ediyorum çünkü ben de çok şüphelendim
Issiz kalmis falci olmus dedim berbat ama yuzde 99 puani acayip yani bizim seninle fal enerjilerimiz baya tutuyor yazdiklarini okudum da cnm

o zaman birbirimize danışabiliriz canım falcı uyumunu geçtim baktıranlardan bile uyuşmuyorum çoğu zaman artık :)
ya altındaki yorumlar nasıl kadının sanırsın harikalar yaratıyor kimse mi fark etmez sen rezilin tekisin demez buna ya!

Fama aylin asla ayni kisi degil cnm eminim birde cok sik fal baktirmak ayni kisiye iyi olmuyor ara vermek ggerekiuor diye dusunuyorum

Ben o yorumlara kandim ama agzina da ettim kovanin ;₺)

Fama aylin asla ayni kisi degil cnm eminim birde cok sik fal baktirmak ayni kisiye iyi olmuyor ara vermek ggerekiuor diye dusunuyorum

aynen kısa süre arayla ayline iki kere attım ilk falı çok iyiydi ama 2. falı ilkinin tekrarı oldu sadece pişman oldum attığıma. ya umarım aynı kişi değillerdir şüphelenen çok vardı bugün ben de ilk defa şüphelendim eğer değillerse famanın falını ağzım açık okudum çünkü

Ben o yorumlara kandim ama agzina da ettim kovanin ;₺)

ciddi mi ne dedin çok merak ettim :))) benim boş anıma geldi o kadın bişey demeyi unuttum hırsımı sonra umut ışıktan çıkardm al birini vur ötekine çünkü

Yok ikisine de atari yillardir ayni kisi degiller cnm fama sanirim daha yasli aylin genc biri

Binnazda adam arama derim bir sedef celik her zaman bildi yanilmadi bende

ben orda şevval erdal ve gonca polatı beğeniyorum canım, sedef çelike hiç baktırmadım sanırım hatırlamıyorum ama şevval yanılmadı hiç bende de

Yok ikisine de atari yillardir ayni kisi degiller cnm fama sanirim daha yasli aylin genc biri

son falına kadar ben de şüphelenmiyordum aslında ikisinin de farklı yorumlar yaptığı oluyordu o zaman famanın hisleri çok iyi ya cidden şaşırttı beni

Caniiimmm
ben faldan uzagim bu ara, tovbemsi bi durumdayim

son falına kadar ben de şüphelenmiyordum aslında ikisinin de farklı yorumlar yaptığı oluyordu o zaman famanın hisleri çok iyi ya cidden şaşırttı beni
Fama bazen acayip oluyor ya anini yakalamak mi lazim nedir benim konuda ben ne zaman kussem karsidakine aramaz desem fama tam gunu ile arama zamanini bilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…