Amman ha,dur kızbi yerinde,1 aydr senin sen oldgnu anlyana dek canım çıkyor:)))) Ya nick bulamadım. Varsa orjinal fikrin yeşillendir beni
Sagol hal hatır sordgn için Atartım, pc bozulmuştu,tamirdeydi.Anam ne alışmışım bu merede onsuz,eksik hissedyorm resmencapella79 sen nerdesin Gül güzeli ?
Vallami sevval bende hep fos bir ay der durur iki sene gecti
Fama bazen acayip oluyor ya anini yakalamak mi lazim nedir benim konuda ben ne zaman kussem karsidakine aramaz desem fama tam gunu ile arama zamanini bilmistir
Canim benim son bir ayda karisik oldu biraz dedigim seyahat vardi herkes gidicen dedi sybatta fama martta dedi huma iki kez ertelenecek dedi huma en cok bilmisti bu konuyu ancak fama aricak dedigi zaman arama hep oldu bana zamani konusunda cikmayanlari oldufama bana en çok çıkanlardan, astrololojisi patlamıştı sadece eğer son falı gününe denk gelmiş sanırım efsane bakmış aylin mi diye şüphelendim ama ayline bahsetmediğim şeyleri de söylemiş. tam zamanları çıkmış mıydı sana da ?
Canim benim son bir ayda karisik oldu biraz dedigim seyahat vardi herkes gidicen dedi sybatta fama martta dedi huma iki kez ertelenecek dedi huma en cok bilmisti bu konuyu ancak fama aricak dedigi zaman arama hep oldu bana zamani konusunda cikmayanlari oldu
Huma ilgiinc ben onun sesli bakmasini isterdim birde sedef celik dene derimfama konusunda benim de öyle oldu harfi harfine çıktı diyemem ama çok şeyi bildi ve en çok çıkanlardan oldu yine de. hümanın ilk falları bende çok iyiydi ama sürekli geldiğimi görünce son 2 falı çok kötüydü. ilkinde kötü anına denk geldim herhalde dedim ama sonraki falda da aynı özensizliği, eski fallarımdan cümle araklamaları görünce bir daha baktırmam sanırım en azından kendi hesabımdan
Canim banada olumsuzu da ciktiSedef Çelik beni eski sevgilimle evlendirmişti büyük bir aşk hikayesi yazmıştı resmen. Binnaz'da yeniyken ona ilk fal atanlardanım. Bana da hep olumsuz fallar çıkmış anlaşılan
Huma ilgiinc ben onun sesli bakmasini isterdim birde sedef celik dene derim
ecem23 falı çıkan oldu mu peki sizlerden geçmişi okudum ama anlayamadım?
Ben baktirdim karsi tarafin hislerini iyi biliyorAyline hiç su falı atan oldu mu? nasıl bakıyor acaba?
ben katina ve kahve yolladım ayline. birilerinden karşı tarafın hislerini biliyor lafını duydukça havalara uçuyorum sevinçten :)Ben baktirdim karsi tarafin hislerini iyi biliyor
ben katina ve kahve yolladım ayline. birilerinden karşı tarafın hislerini biliyor lafını duydukça havalara uçuyorum sevinçten :)
Asenatla aylini tek gecerimonun funlarindan biri benim
Huma bende patladibinnaza girince bakıyım aslında çünkü katinada herkesi elden geçirdim sanıyordum ben. katina mı atmıştın ona? hümanın sesli bakmasını ben de isterdim ama başka sitelerde de baktığı için yapmıyor sanırım ama son fallarında gözümden düştü açıkcası
Huma bende patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?