Binnaz Abla

Fama bazen acayip oluyor ya anini yakalamak mi lazim nedir benim konuda ben ne zaman kussem karsidakine aramaz desem fama tam gunu ile arama zamanini bilmistir

fama bana en çok çıkanlardan, astrololojisi patlamıştı sadece eğer son falı gününe denk gelmiş sanırım efsane bakmış aylin mi diye şüphelendim ama ayline bahsetmediğim şeyleri de söylemiş. tam zamanları çıkmış mıydı sana da ?

tellwe selena diye burda gördüğüm için baktırdım yaklaşık 20 gün bekledim gelen fal fosunda ötesi nasıl beğeniliyor bu kadar anlamadım durum analizi yapmamış geçmiş yok gelecek yazmış hem olumlu hem olumsuz tamamen herkesin hayatında yaşayabileceği şeyler yok yakın arkadaşınla durum değerlendirceksin yok ya ciddi misin :))))) yakın arkadaşıyla durum değerlendirmeyen var mı aranızda? tabi enerji meselesi

Canim benim son bir ayda karisik oldu biraz dedigim seyahat vardi herkes gidicen dedi sybatta fama martta dedi huma iki kez ertelenecek dedi huma en cok bilmisti bu konuyu ancak fama aricak dedigi zaman arama hep oldu bana zamani konusunda cikmayanlari oldu

fama konusunda benim de öyle oldu harfi harfine çıktı diyemem ama çok şeyi bildi ve en çok çıkanlardan oldu yine de. hümanın ilk falları bende çok iyiydi ama sürekli geldiğimi görünce son 2 falı çok kötüydü. ilkinde kötü anına denk geldim herhalde dedim ama sonraki falda da aynı özensizliği, eski fallarımdan cümle araklamaları görünce bir daha baktırmam sanırım en azından kendi hesabımdan

Huma ilgiinc ben onun sesli bakmasini isterdim birde sedef celik dene derim

Sedef Çelik beni eski sevgilimle evlendirmişti büyük bir aşk hikayesi yazmıştı resmen. Binnaz'da yeniyken ona ilk fal atanlardanım. Bana da hep olumsuz fallar çıkmış anlaşılan

Huma ilgiinc ben onun sesli bakmasini isterdim birde sedef celik dene derim

binnaza girince bakıyım aslında çünkü katinada herkesi elden geçirdim sanıyordum ben. katina mı atmıştın ona? hümanın sesli bakmasını ben de isterdim ama başka sitelerde de baktığı için yapmıyor sanırım ama son fallarında gözümden düştü açıkcası

ecem23 falı çıkan oldu mu peki sizlerden geçmişi okudum ama anlayamadım?

Burada falları çıkan olmuştu, forumda okumuştum. Hatta falları çıkan biri buradan bir arkadaşım, o zamanıyla bildiğini her şeyin onun gibi olduğunu söylemişti. Ben de bu yorumlara dayanarak fal attım bir iki hafta önce. Gelen fal, tespitleriyle yerindeydi. Falında söylediklerinden bir şey çıktı bile ama tam olarak çıktı demek için erken sadece bir söylediği oldu diyeyim. Ama çok iyi niyetli ve tatlı bi kadın olduğu kanısındayım.

ecem23 e fal atmayı düşünüyorum. deneyip beğenen ya da beğenmeyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…