Binnaz Abla

Fazla fal aliyor sanirim enerji dusuyor canim ben sedefe katina da attim ama tarot bir tik daha onde

Mrb katina attım dun gece benim de biraz genel ve daha çok burç yorumunu andırır bi ilişki falı geldi şaşırdım beğenilmis aslında. Demek bi ben değilmişim fali tuhaf olan
Mrb bende bugün kahve attım bana çok iyi bildi genel sorunun haricinde de söylediği şeyler vardı. Harf verdi insan tarifi fln birebir uygundu. Sorduğun sorularda çok ilgili yani denemeye değer bence verdiği tarihleri beklemek lazım bana hiç burçla ilgili bişey demedi ben beğendim yesilcingeneyi 10 liraya göre iyi

Benim ayrıntili tarif yoktu maalesef burc özelliģiydi tarif kısmı ama dedikleri çıkarsa ilişki devam ederse onun dediği şekilde tabii ki tekrar baktırırım.

Belki benim kahve olduğu için tutturdu sen ne atmistin

Ben sanmıyorum kahveyle ilgili olduğunu bir tek, belki enerji uyuşması belki beklentinin yüksek olması sonucu tatmin olamama olabilir. Ben de katina atmıştım, hani "vay be" demedim ilk okuduğumda hatta bazı dediği şeyleri sallamadım, üstünde durmadım ama sonrasında haklı olduğu noktaları farkedince "vay be" demiş oldum.

Olumluysa ve tutturursa ne alaka ben 4 5 hafta yada 4. 5 aydan sonra anlarım tutup tutmadigini yazarım zaten buraya

Olumluysa ve tutturursa ne alaka ben 4 5 hafta yada 4. 5 aydan sonra anlarım tutup tutmadigini yazarım zaten buraya
Bana verilmiş bir tarih de yok sadece nisan mayıs gibi bi küslük olacak tekrar barısacaksınız dedi tabii ki bekleyip göreceğiz ama çoğu ünlü falcı bu iliski için iyi demedi gerçi geçen seneki icin iyi dediler de ne oldu çogu yanıldı da bu ay çok fal attım sanalda da reelde de. 2 ayrı görüş var bakalım kimler çıkacak yazarım ben de.

:))) ah sorma bende genelde hepsi olumlu konuştu ama adamla ayrıldık ayrildiktan sonra baktirdim gerçi barisma var diolar ama gorucez onuda yanlız fal sepeti nde hemen hemen hepsine baktirdim 2 isim baya iyi gibi geldi bana serkan tek e Attın cevap yok daha cildirasi durumlar yani

Girmedi galiba bugün, ben de dün soru sormuştum bekliyorum hâlâ. Kahve mi attınız?

Fal sepetinde hale hariç kimseyi denemedim o da kötüydü çok ama gecen yil sayisiz fal baktirdim barışmayı hemen hemen her falcı görebiliyor 3-5 kişi hariç bende öyle oldu yani sen de barışırsın büyük ihtimalle.

Sadece katina da çevrimiçi gözüküyor du katina gönderdim ama şimdi çevrimdisi size nasıldı yorumu

Ben kahve falı attım ve şu ana kadar beni en çok şaşırtan yorum diyebilirim. O-ha dedim falı ilk okuduğumda, sadece erkek arkadaşımın adı doğum tarihi gibi bilgiler verdim, sorum detaylı falan değil gayet kısaydı, başka da bi bilgi vermeden ne var ne yoksa dökmüş. Ben kahvesini daha çok beğendim, şaşırttı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…