Bu fama mi aylin mi soylediginizBen kahve falı attım ve şu ana kadar beni en çok şaşırtan yorum diyebilirim. O-ha dedim falı ilk okuduğumda, sadece erkek arkadaşımın adı doğum tarihi gibi bilgiler verdim, sorum detaylı falan değil gayet kısaydı, başka da bi bilgi vermeden ne var ne yoksa dökmüş. Ben kahvesini daha çok beğendim, şaşırttı çünkü.
Ecem23 e fal atmistim ama cok negatifsin yogunlasmakta zorluk cektim dedi pek memnun kalmadim falindan baktiran herkes cok mu begendi? Sanki bana uymayan seylerde soyledi gibi..
negatifsin deyip fala mı başlanır, ne densizlik
bu arada ben de hiç beğenmemiştim. beğenmeyen başkaları da vardı sanırım burda. geçmiş ve an yoktu. ve eylül demişti galiba yani üzerinden geçeli çook oldu, patladı gitti:)))
Moralimi bozdu uzerinde su anlik mi herzaman mi bilmiorum ama begatiflik var yordun beni dedi.. Dunden beri enerjim dustu cok olumsuz seyler de yazmis senin olumsuzluklarindan sana donmez falan diye.. Yikti gecti beni
Gercekten olumlu seyler soyleyen son falcida durmak lazim bizim modumuz zaten dusuk dertli insanlariz bir de uzerine olumsuz seyler duymak gitmiyor gercekten...
Ben dün baktirdim isim vermedim ayrıldık ne olucak diye sordum. 10 lira ideal denenebilir ben memnun kaldımKızlar yesilcingene ismini duydum baktırayım diyorum 10tl ideal bence ama bilgi vermeli miyim ben mesela şu an ki durumu söylemeli miyim yoksa direk ayrıldığım kişi için mi demeliyim isim falan vermem gerekiyor mu telwe de ilk falım olacak hep promosyon atıyodum denememiştim kimseyi
Fal sepetinde hale hariç kimseyi denemedim o da kötüydü çok ama gecen yil sayisiz fal baktirdim barışmayı hemen hemen her falcı görebiliyor 3-5 kişi hariç bende öyle oldu yani sen de barışırsın büyük ihtimalle.
Fal sepeti de anda ve gecmiste alex ve dennis çok iyi alex in dediklerini yaşadım. Dennis biraz olumsuz ama mantıklı konuştu bi ara yine dennis e baktırcam yine aynı şeyleri söylerse tutarlı olur . Ya benm konular karışık olduğu için barisiriz yine biter ama evlilik var diyorlarFal sepetinde hale hariç kimseyi denemedim o da kötüydü çok ama gecen yil sayisiz fal baktirdim barışmayı hemen hemen her falcı görebiliyor 3-5 kişi hariç bende öyle oldu yani sen de barışırsın büyük ihtimalle.
Hayırlısı olsun. Bir yolun var da baktırdığın kimse yok mu ve ayrıca selena 'yı denedin mi?Fal sepeti de anda ve gecmiste alex ve dennis çok iyi alex in dediklerini yaşadım. Dennis biraz olumsuz ama mantıklı konuştu bi ara yine dennis e baktırcam yine aynı şeyleri söylerse tutarlı olur . Ya benm konular karışık olduğu için barisiriz yine biter ama evlilik var diyorlar
Ben dün baktirdim isim vermedim ayrıldık ne olucak diye sordum. 10 lira ideal denenebilir ben memnun kaldım
Byv da gaye diye birini hic görmedim iyi mi diyorsun?Bır yolun vardakı falcı gaye ye baktıran oldu mu hıc bıkac defa sordum da kımse yazmadı ben ona baktırmıstım cok oldu 10 tl mıs halen fıyatı cok degısık seler solemıstı bana tahmın dısı bıraz var mı baktıran?
Ay aman bu ne kendimden utandım :))) Türk filmlerinde aşktan Gözü kör olmuş Hülyaymışım o zamanlar sonra bi araba çarpmış Naciye olmuşum akıllanıp .. Tatlım bilmiyorum çok ızun zaman olmuş ilk fala başladığım zamanlardı ama durum analizi iyi gibiydi :/
Çöpsüz üzüm yap eğer öyle bi nick yoksa
Çapsız öküzlere Inat yaşasın çöpsüz üzümler :)
Caniiimmm
ben faldan uzagim bu ara, tovbemsi bi durumdayim
İkizler misin?
Ya tabii ki mevzunuzu bilmediğim için haddime değil yorum yapmak ama bazen tek taraflı bakıyoruz olaylara. Kendimizi de eleştirmemiz, içe dönüp kendimizi de analiz etmemiz ilişkilerimizin sağlığı açısından ve kendimizi geliştirmemiz açısından faydalı bence.
Amman ha,dur kızbi yerinde,1 aydr senin sen oldgnu anlyana dek canım çıkyor
bir yolun varda serkan tek e baktırdım ama cevap yok selenada sıradayım bugun yarın gelır sonuc gelınce ıkısınıde paylasırım.Hayırlısı olsun. Bir yolun var da baktırdığın kimse yok mu ve ayrıca selena 'yı denedin mi?
Kızlar yesilcingene ismini duydum baktırayım diyorum 10tl ideal bence ama bilgi vermeli miyim ben mesela şu an ki durumu söylemeli miyim yoksa direk ayrıldığım kişi için mi demeliyim isim falan vermem gerekiyor mu telwe de ilk falım olacak hep promosyon atıyodum denememiştim kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?