Binnaz Abla

Bu fama mi aylin mi soylediginiz

Ecem23 e fal atmistim ama cok negatifsin yogunlasmakta zorluk cektim dedi pek memnun kalmadim falindan baktiran herkes cok mu begendi? Sanki bana uymayan seylerde soyledi gibi..

Ecem23 e fal atmistim ama cok negatifsin yogunlasmakta zorluk cektim dedi pek memnun kalmadim falindan baktiran herkes cok mu begendi? Sanki bana uymayan seylerde soyledi gibi..

negatifsin deyip fala mı başlanır, ne densizlik

bu arada ben de hiç beğenmemiştim. beğenmeyen başkaları da vardı sanırım burda. geçmiş ve an yoktu. ve eylül demişti galiba yani üzerinden geçeli çook oldu, patladı gitti:)))

Moralimi bozdu uzerinde su anlik mi herzaman mi bilmiorum ama begatiflik var yordun beni dedi.. Dunden beri enerjim dustu cok olumsuz seyler de yazmis senin olumsuzluklarindan sana donmez falan diye.. Yikti gecti beni

Kızlar yesilcingene ismini duydum baktırayım diyorum 10tl ideal bence ama bilgi vermeli miyim ben mesela şu an ki durumu söylemeli miyim yoksa direk ayrıldığım kişi için mi demeliyim isim falan vermem gerekiyor mu telwe de ilk falım olacak hep promosyon atıyodum denememiştim kimseyi

Moralimi bozdu uzerinde su anlik mi herzaman mi bilmiorum ama begatiflik var yordun beni dedi.. Dunden beri enerjim dustu cok olumsuz seyler de yazmis senin olumsuzluklarindan sana donmez falan diye.. Yikti gecti beni

Ya bende bu olumsuzluklardan dolayı olmaz diyenlere gıcık oluyorum niye olumsuzuz acaba olumlu olsak hayatımız düzgün gitse fal baktırır mıyız sanki

Gercekten olumlu seyler soyleyen son falcida durmak lazim bizim modumuz zaten dusuk dertli insanlariz bir de uzerine olumsuz seyler duymak gitmiyor gercekten...

Gercekten olumlu seyler soyleyen son falcida durmak lazim bizim modumuz zaten dusuk dertli insanlariz bir de uzerine olumsuz seyler duymak gitmiyor gercekten...

Bana sürekli söylenen şey o aslında eğer iyi bir yorum ve tarih alıyorsan beklemelisin bir çok fal demek enerji karışıklığı demek ve sizin de enerjinizi bozar demek diyolar o yüzden beklemek lazım aslında

Ben dün baktirdim isim vermedim ayrıldık ne olucak diye sordum. 10 lira ideal denenebilir ben memnun kaldım

Fal sepeti de anda ve gecmiste alex ve dennis çok iyi alex in dediklerini yaşadım. Dennis biraz olumsuz ama mantıklı konuştu bi ara yine dennis e baktırcam yine aynı şeyleri söylerse tutarlı olur . Ya benm konular karışık olduğu için barisiriz yine biter ama evlilik var diyorlar

Hayırlısı olsun. Bir yolun var da baktırdığın kimse yok mu ve ayrıca selena 'yı denedin mi?

Bır yolun vardakı falcı gaye ye baktıran oldu mu hıc bıkac defa sordum da kımse yazmadı ben ona baktırmıstım cok oldu 10 tl mıs halen fıyatı cok degısık seler solemıstı bana tahmın dısı bıraz var mı baktıran?

Byv da gaye diye birini hic görmedim iyi mi diyorsun?

Tüh beğenmiştim de ama sınıra ulaşmışım değiştiremiyorum artık

Tabii ki öyle haklısın ama benim mevzuu gerçekten öyle bi mevzuu değil. O yüzden çingenecim bana sallamış. net

ben dün baktırdım bana söyledikleri mantıklı gibi geldi
net sorular sorun bana diyor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…