- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Fazla fal aliyor sanirim enerji dusuyor canim ben sedefe katina da attim ama tarot bir tik daha onde
aşk sonuç falı atmayı düşünüyorum aslında. suda mı iyiymiş ?
ben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadıSerkan tek e fal attım beğenmedim üç puan verdim diye soruma cvb vermicekmiş.
benim fal sonucum geldi ben de gerçekten beğendim uzun detaylı ilgiliydi falı olumluydu da umarım çıkarben aşk sonuç falı attım baktırdığım en gerçekçi faldı diyebilirim toz pembeci biri değil tellwe gibi dandik bir siteye göre fazla ilgili geldi bana puan kaygısı yok
ben ayrıntı vermediğim halde sorduğum kişi ile ilgili harf verdi ve dış görünüşünü olduğu gibi tarif etti. ben beğendim enerjisi güzelKızlar yesilcingene ismini duydum baktırayım diyorum 10tl ideal bence ama bilgi vermeli miyim ben mesela şu an ki durumu söylemeli miyim yoksa direk ayrıldığım kişi için mi demeliyim isim falan vermem gerekiyor mu telwe de ilk falım olacak hep promosyon atıyodum denememiştim kimseyi
Beğenmediğim halde 5 puan veremezdim hiç ayrıntı yok aynı kelimeleri tekrar etmiş bin defa hanfendi beyfendi diyip durmuş beğenmedim işte cvb vermcekmiş cvb verene kadr yazarım saçmalığa bakben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadı
Bu fama mi aylin mi soylediginiz
Kızlar yesilcingene ismini duydum baktırayım diyorum 10tl ideal bence ama bilgi vermeli miyim ben mesela şu an ki durumu söylemeli miyim yoksa direk ayrıldığım kişi için mi demeliyim isim falan vermem gerekiyor mu telwe de ilk falım olacak hep promosyon atıyodum denememiştim kimseyi
Kahve mi?ben ayrıntı vermediğim halde sorduğum kişi ile ilgili harf verdi ve dış görünüşünü olduğu gibi tarif etti. ben beğendim enerjisi güzel
evet kahve attımKahve mi?
ilkayın 29 tane falı var ve bir haftadır bir tane bakmadı bu ne rahatlık ya madem bakmayacak online olup almasın fal o zaman
benim de falım bu sabah geldi. dün gece göndermiştim ama yorum yapmak için yorumlamak istemiyorum enerjim yetersiz isterseniz yarın yorumlayayım dedi. gelen fal da gerçekten çok özenliydi. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorumkızlar ecem23 e aşk sonuc falı baktırdım ve gercekten cok guzeldı. emek verdıgı cok belli.
Selena hiç değilse gün de bikaç fal bakıyor :))2. bir Selena geliyor desenize=)
ben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadı
geçen ocakta baktırmıştım daha ecem furyası yokken aşk sonuç atmıştım herşeyi bilip beni şok etmişti daha yeni fal batağına saplandığım günlerdi.ama söylediği hiçbirşey çıkmadı. 1 yılı geçti.kızlar ecem23 e aşk sonuc falı baktırdım ve gercekten cok guzeldı. emek verdıgı cok belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?