Binnaz Abla

Fazla fal aliyor sanirim enerji dusuyor canim ben sedefe katina da attim ama tarot bir tik daha onde

baktım canım ne tarot ne katina baktırmışım nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum ama bir dahaki sefere onu da deniyim sağol tavsiyen için peki sadece seçtiğin kartları mı yorumluyor yoksa kendi de bakıp hislerini katıyor mu? sırf o yüzden kesira sireli sevmiyorum mesela ne kadar iyi de olsa sadece benim seçtiklerimi yorumladığı kendi bir şey katmadığı için

aşk sonuç falı atmayı düşünüyorum aslında. suda mı iyiymiş ?

ben aşk sonuç falı attım baktırdığım en gerçekçi faldı diyebilirim toz pembeci biri değil tellwe gibi dandik bir siteye göre fazla ilgili geldi bana puan kaygısı yok

ben ayrıntı vermediğim halde sorduğum kişi ile ilgili harf verdi ve dış görünüşünü olduğu gibi tarif etti. ben beğendim enerjisi güzel

ben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadı
Beğenmediğim halde 5 puan veremezdim hiç ayrıntı yok aynı kelimeleri tekrar etmiş bin defa hanfendi beyfendi diyip durmuş beğenmedim işte cvb vermcekmiş cvb verene kadr yazarım saçmalığa bak

Bence içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Ben genelde merak ettiğim sorumu yazıyorum, detay vermiyorum. Ama bu duruma göre de değişiyor tabii ki. İsim ve doğum tarihi verirseniz daha etkili oluyor bakım çoğunlukla.

kızlar ecem23 e aşk sonuc falı baktırdım ve gercekten cok guzeldı. emek verdıgı cok belli.

kızlar ecem23 e aşk sonuc falı baktırdım ve gercekten cok guzeldı. emek verdıgı cok belli.
benim de falım bu sabah geldi. dün gece göndermiştim ama yorum yapmak için yorumlamak istemiyorum enerjim yetersiz isterseniz yarın yorumlayayım dedi. gelen fal da gerçekten çok özenliydi. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum

ben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadı

Siz ne baktırdınız? Yeniyim20 assyrantas Ben daha önce katina baktırmıştım, anda doğru tespitleri vardı. Katina bakan bir arkadaşıma da sormuştum kartlarla tutarlı mı yorumu diye, evet güzel bakmış dedi. Ama verdiği vade geçti. Kadınlar Gününde indirimden tahrik olarak kahve attım yeni bir hesapla, çok merak ediyordum kahvesini övülüyordu bi ara. Sadece isim doğum tarihi verdim ve yüzyüze baktırdığım falcılar dahil en çok ağzımı açık bırakan yorumdu diyebilirim. Bundan sonra fal baktıracak olursam sanırım kahvemi alır Serkan'a koşarım.

geçen ocakta baktırmıştım daha ecem furyası yokken aşk sonuç atmıştım herşeyi bilip beni şok etmişti daha yeni fal batağına saplandığım günlerdi.ama söylediği hiçbirşey çıkmadı. 1 yılı geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…