benim de falım bu sabah geldi. dün gece göndermiştim ama yorum yapmak için yorumlamak istemiyorum enerjim yetersiz isterseniz yarın yorumlayayım dedi. gelen fal da gerçekten çok özenliydi. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum
ben kahve baktırmıştım. dilersen sana özelden de gönderebilirim. anla geçmişle ilgili hiç bir şey yoktu. sadece lise döneminden biri gelecek dedi onunla yollarınız açık dedi gerçekten de geldi ama adamı engelleyebildiğim her yerden engelledim o kadar haz etmediğim bir insan çünkü. nokta atışı yoktu gelecek de tutmamış oldu bikaç gün içinde. enerjim tutmamıştır belki beğeneni de çokSiz ne baktırdınız?Yeniyim20 assyrantas Ben daha önce katina baktırmıştım, anda doğru tespitleri vardı. Katina bakan bir arkadaşıma da sormuştum kartlarla tutarlı mı yorumu diye, evet güzel bakmış dedi. Ama verdiği vade geçti. Kadınlar Gününde indirimden tahrik olarak kahve attım yeni bir hesapla, çok merak ediyordum kahvesini övülüyordu bi ara. Sadece isim doğum tarihi verdim ve yüzyüze baktırdığım falcılar dahil en çok ağzımı açık bırakan yorumdu diyebilirim. Bundan sonra fal baktıracak olursam sanırım kahvemi alır Serkan'a koşarım.
çıktı dıyenler de var cıkmadı dıyenlerde. bana falcı sema, selena, ugga, yesilçingene hep aynı dogrultuda konustu. sadece selena ve ecem daha ayrıntılıydı.geçen ocakta baktırmıştım daha ecem furyası yokken aşk sonuç atmıştım herşeyi bilip beni şok etmişti daha yeni fal batağına saplandığım günlerdi.ama söylediği hiçbirşey çıkmadı. 1 yılı geçti.
Ben tarot baktırdım çok yüzeysel bakmıştı aranızdaki bi sorundan dolayı ayrıldınız dedi yok keyfimizden ayrıldık baya sinirliyim serkan tek e çünkü soruma cvb vermiyormuş 3 puan verdim diye hiç profesyonel değil. Solist nazı var beyfendide.. Ne bir nokta atışı ne karşındakinin düşüncesi hiç bi ayrıntı yok.Siz ne baktırdınız?Yeniyim20 assyrantas Ben daha önce katina baktırmıştım, anda doğru tespitleri vardı. Katina bakan bir arkadaşıma da sormuştum kartlarla tutarlı mı yorumu diye, evet güzel bakmış dedi. Ama verdiği vade geçti. Kadınlar Gününde indirimden tahrik olarak kahve attım yeni bir hesapla, çok merak ediyordum kahvesini övülüyordu bi ara. Sadece isim doğum tarihi verdim ve yüzyüze baktırdığım falcılar dahil en çok ağzımı açık bırakan yorumdu diyebilirim. Bundan sonra fal baktıracak olursam sanırım kahvemi alır Serkan'a koşarım.
geçen ocakta baktırmıştım daha ecem furyası yokken aşk sonuç atmıştım herşeyi bilip beni şok etmişti daha yeni fal batağına saplandığım günlerdi.ama söylediği hiçbirşey çıkmadı. 1 yılı geçti.
benim de falım bu sabah geldi. dün gece göndermiştim ama yorum yapmak için yorumlamak istemiyorum enerjim yetersiz isterseniz yarın yorumlayayım dedi. gelen fal da gerçekten çok özenliydi. iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum
negatifsin deyip fala mı başlanır, ne densizlik
bu arada ben de hiç beğenmemiştim. beğenmeyen başkaları da vardı sanırım burda. geçmiş ve an yoktu. ve eylül demişti galiba yani üzerinden geçeli çook oldu, patladı gitti:)))
geçen ocakta baktırmıştım daha ecem furyası yokken aşk sonuç atmıştım herşeyi bilip beni şok etmişti daha yeni fal batağına saplandığım günlerdi.ama söylediği hiçbirşey çıkmadı. 1 yılı geçti.
Bende gecen sene ocak civari baktirmistim, benim enerjim hic uymadi,
Anlik durum dedigi gibi degilmis, sonradan ogrendim
ve gidishat da dedigi gibi olmadi, sonuc zaten bom.
Bende gecen sene ocak civari baktirmistim, benim enerjim hic uymadi,
Anlik durum dedigi gibi degilmis, sonradan ogrendim
ve gidishat da dedigi gibi olmadi, sonuc zaten bom.
2. bir Selena geliyor desenize=)
benim fal sonucum geldi ben de gerçekten beğendim uzun detaylı ilgiliydi falı olumluydu da umarım çıkar
ben yorum sonrası aynı cümle tekrarı çok fazla diye şikayetlenmiştim.özür diledi, bir daha olmaz dediben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadı
kızlar ecem23 e aşk sonuc falı baktırdım ve gercekten cok guzeldı. emek verdıgı cok belli.
kızlar tellwe de online olmasalar da fal atabiliyor muyuz?
teşekkür ederim :)Evet atılıyor.
ben kahve baktırmıştım. dilersen sana özelden de gönderebilirim. anla geçmişle ilgili hiç bir şey yoktu. sadece lise döneminden biri gelecek dedi onunla yollarınız açık dedi gerçekten de geldi ama adamı engelleyebildiğim her yerden engelledim o kadar haz etmediğim bir insan çünkü. nokta atışı yoktu gelecek de tutmamış oldu bikaç gün içinde. enerjim tutmamıştır belki beğeneni de çok
teşekkür ederim :)
Ben tarot baktırdım çok yüzeysel bakmıştı aranızdaki bi sorundan dolayı ayrıldınız dedi yok keyfimizden ayrıldık baya sinirliyim serkan tek e çünkü soruma cvb vermiyormuş 3 puan verdim diye hiç profesyonel değil. Solist nazı var beyfendide.. Ne bir nokta atışı ne karşındakinin düşüncesi hiç bi ayrıntı yok.
Üyeliğimi iptal ettim zaten.3 puan verdiniz diye cevap vermemesi hiç hoş olmamış, haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?