Binnaz Abla

kesınlıkle bende oyle dusunuyorum. bana da falı yorumlamadan once mesaj attı falınız ıcın hazırlık yapıyorum sormak soylemek ıstedıgınız seyler var mı v.s dıye. kıbar bır kadın belli. ve gercekten özenmiş zaten okuyunca artık anlıyoruz kım özenmıs kim baştan savma bakmiş dıye. suan yenı denedıklerımden ecem23 ve yesılcıngeneyı begendım ciddi anlamda. hem fal olarak hemde sorulara da özenli cevap vermeleri bakımından.

ben kahve baktırmıştım. dilersen sana özelden de gönderebilirim. anla geçmişle ilgili hiç bir şey yoktu. sadece lise döneminden biri gelecek dedi onunla yollarınız açık dedi gerçekten de geldi ama adamı engelleyebildiğim her yerden engelledim o kadar haz etmediğim bir insan çünkü. nokta atışı yoktu gelecek de tutmamış oldu bikaç gün içinde. enerjim tutmamıştır belki beğeneni de çok

çıktı dıyenler de var cıkmadı dıyenlerde. bana falcı sema, selena, ugga, yesilçingene hep aynı dogrultuda konustu. sadece selena ve ecem daha ayrıntılıydı.

Ben tarot baktırdım çok yüzeysel bakmıştı aranızdaki bi sorundan dolayı ayrıldınız dedi yok keyfimizden ayrıldık baya sinirliyim serkan tek e çünkü soruma cvb vermiyormuş 3 puan verdim diye hiç profesyonel değil. Solist nazı var beyfendide.. Ne bir nokta atışı ne karşındakinin düşüncesi hiç bi ayrıntı yok.

Anda da mı iyi değildi? Olusuz sonuca mı bağlamıştı?

herhalde enerjisini ben bitirmişim :) beni yordun dedi dün akşam çok negatif enerji var etrafında dedi.. Artık doğru mu bilmiyorum eğer onun enerjisi yoksa keşke bana da bakmasaymış şimdi bi sinirlendim açıkçası.. çünkü hep bi yuvarlak garip bi faldı benimki..

Bende gecen sene ocak civari baktirmistim, benim enerjim hic uymadi,
Anlik durum dedigi gibi degilmis, sonradan ogrendim
ve gidishat da dedigi gibi olmadi, sonuc zaten bom.

Bende gecen sene ocak civari baktirmistim, benim enerjim hic uymadi,
Anlik durum dedigi gibi degilmis, sonradan ogrendim
ve gidishat da dedigi gibi olmadi, sonuc zaten bom.

peki anlık durumu teyit edebilmişsin sanki kimin dediği gibiymiş ay bu anlık durum yedi bitirdi benii:)

benim fal sonucum geldi ben de gerçekten beğendim uzun detaylı ilgiliydi falı olumluydu da umarım çıkar

beğendiğine sevindim canım umarım çıkar ama falı çok mantıklı çıkabilmesi yüksek fallardan geldi bana

ben de baktırdığımda nokta atışı yok diye 4 puan verdim sorumu geçiştirdi resmen. dediği küçük bir şeyi yaşadım ama sonucu onun dediği gibi olmadı
ben yorum sonrası aynı cümle tekrarı çok fazla diye şikayetlenmiştim.özür diledi, bir daha olmaz dedi ayrıntı ile 3sorumu da cvpladı ve ondan sonra puanlama yaptım kızlar.bence sorudan sonra puanlayın

Yani çok özel değilse gönderebilirsin, merak ettim beğenmediğim dediğin için. Lise olayını hatırlıyorum sen miydin o, o zaman da vay be demiştim kahvede bunu görüp bilmesine=) Ama bu durumlarda falın gidişatı biraz da kendi elinde insanın diye düşünüyorum, mesela diyor ki gelecek barışacaksınız güzel bir ilişki olacak, adam cidden geliyor kız barışmıyor sonra "fal patladı", böyle durumlarda irade girerek devreye sonucu değiştirebiliyor bence. Ben katina baktırmıştım dediğim gibi bir iki ay önce, hani "vay be" demedim ama tespitleri yerindeydi. Ama kahvesi acaip şaşırttı beni, çok net ve tutarlıydı falı ve birçok falcının görmediği söylemediği bir şey söyledi kendinden emin olarak ve haklı o konuda. Hatta ben bilgi vermemiştim durumuma dair ama merak ettiğim bir şey vardı, özellikle sormadım olmadı faldan sonra sorarım dedim. Adam o merak ettiğim şeyi nokta atışıyla anlattı ben sormadan.

3 puan verdiniz diye cevap vermemesi hiç hoş olmamış, haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…