Binnaz Abla

ilkay arada böyle dolduruyor ama 1 hafta 10 gün de hiç bakmıyor sonra bir gecede hepsini bitirmeye kalkıyor

Ay o kötü işte aslında, tamam tabii ki de enerjisi yoksa sallamasyon fal bakacağına hakkıyla bakabileceği zaman baksın ama en azından fal limiti koysunlar madem uzun süre bakmıyor arada, uzun bekleme olayı sıkıcı fal açısından. Selena'da mesela barışacak mıyız diye soruyorsun diyelim, fal 10 gün sonra geldi arada bir sürü gelişme oldu belki de barıştın, yeni sorun bambaşka olacak o süre zarfında. Hoop boşa giden bi fal=) Ama tabii ki de bazı durumlarda zaten zamanla işin yok, 10 gün sonra da gelebilir sonuç bir şey de kaybetmezsin ama biz hatunlar biraz sabırsızız, aynı gün içinde gelen falı beklerken bile şöyleyiz:

ta geçen geceden aklımda kalmıştı ya yeşilçingene serkan çıktı aradan; bir o kaldı aklımda ama hala da düşünmekteyim. şeytanla savaş vermekteyim atıp atmama konsuunda

At yeşilçingene'ye, ama eğer aciliyetin yoksa kriz anında atmak üzere de bekleyebilirsin. Beğenirsin diye sanıyorum ya çingene iyi=) Sorulardan sonra Serkan'ı beğendin mi bari?=) Benim de aklımda Aylin'in katinası var ama yok atmayacağım, indirime girerse belki çok canım çekerse.

Çingeneye ne atacaksın?

Serkan tek bana benim suphelendigim birşeyi söylemiş ne kadar doğru onu da bilmiyorm ama benm hissettiklerim dogrultusundaydi sorularıma aciklayici cevap verdi bence de sorunuzun cevabını aldıktan sonra puanlama yapın

Ben ecem23 e fal attım çok ii baktı. Sağolsun sorularıma da cvb verdi. Yeşilçingeneye de attım dyanamayıp ucuz diye bakalım sonuç nolcak:)

bilmem ki, kahve iç, foto çek uzun iş katinası iyi değil mi? aylini beğenirim ben. kahve,tarot, katina hepsini denedim ki hisli hatun.

serkanı da beğendim bu arada. hani öyle vaauuuuvvv değilse de tutarlıydı ve sorulara falının yarısı uzunlukta açıklayıcı cvp vermişti.

Ben ecem23 e fal attım çok ii baktı. Sağolsun sorularıma da cvb verdi. Yeşilçingeneye de attım dyanamayıp ucuz diye bakalım sonuç nolcak:)
yeşilçingeneye ne attın? ben de dünden beri katina atma konusunda gidip geliyorum :/ nasıl ki katinası, var mı bilen?

bilmem ki, kahve iç, foto çek uzun iş katinası iyi değil mi? aylini beğenirim ben. kahve,tarot, katina hepsini denedim ki hisli hatun.

Katina baktırmıştım ben de, tutarlıydı falı ve o da Serkan'ın gördüğü şeyi söylemişti. Serkan'ınkisi çok daha fazla nokta atışlı ve detaylıydı sadece.

Aylin'e kahve baktırmıştım Serkan'a katina attığım zamanlarda, 2 ay önce yaklaşık. 1 ay içinde eski sevgilimin döneceğini söyledi ama patladı maalesef ama zaman değişebilir elbette. Bir de başta siz işte ağır sözlerle ayrılmışsınız demişti sonra kıvırmıştı ya da sözler ağır gelmiş diye, oysa hiç dediği gibi bi durum yoktu. Ama bildiği şeyler de vardı elbette, sanki katinası daha nokta atışlı olabilir diye hissettim, bilmiyorum niye. Serkan'la ikisi ters denklemde benim açımdan. Serkan'a katina kahve attım kahvesine bayıldım. Aylin'e kahve attım katinasına bayılabilirim gibi hissediyorum

Bu aralar bir Yeşilçingene rüzgarı esince, dur bi dedim ona aralık 2012de attgm (katina atmştm) falı bir daha okuyum, haksızlık mı etmiim diye. Hakikaten anda, durum analzinde Allahı var cok iyiymiş AMA seni 3 hafta içnde arayacak dediği adam sene olmuş 2016 hala aramadı. Yani falı patlamış....

Geleceği esas konuda ii tutturan falcı sayısı yok gibi bişi. An ve geçmişte hepsi ii ama gelecek hep eksik..

serkanı da beğendim bu arada. hani öyle vaauuuuvvv değilse de tutarlıydı ve sorulara falının yarısı uzunlukta açıklayıcı cvp vermişti.

Ay ben de faldan sonra bi iki soru sordum, falın içinden o sorulara paralel kısımları bulup cevap vermiş. Yahu falı ben de okuyorum verdiğin cevapları ben de falda görüyorum zaten, daha başka bir şeyi detayını merak etmişim. Hikayenin içinden özet çıkarıp soru cevaplanan sınav muamelesi yapmış soruma

peki anlık durumu teyit edebilmişsin sanki kimin dediği gibiymiş ay bu anlık durum yedi bitirdi benii:)

Teyit edebildigim icin yaziyorum, gecen sene kasimdan beri baktirdigim ve ani ayrintili bilenler.
meryem, naira, sarayli, selena, nesibe, ilkay, aylin.
Yaz ve sonbahar aylarinda teyit edebildim, yuzde yuz olmasa da olaylar dedikleri gidishatta oldu.

Famaya daha sonra dadandim ama o da cok iyi.

Medyum fatima 50 tl diye beklentim cok yuksekti, cok begenmemistim ama onunda dedikleri cikmis.

aynen öyle ben öyle ilkaya kaç kere fal atmaktan vazgeçtim ya da gerek kalmadığı için iptal ettim şimdi sırf olayın acelesi yok diye bekletiyorum ama selena ne kadar geç baksa da fal sınırı koyuyor mesela en azından ilkay da yapabilir veya falları bitirdikten sonra alabilir. kaç kere online oldu heveslendim herhalde bakacak diye ama 1 hafta geçti bu da sorumsuzluk yani 1 haftada hiç mi enerjin olmadı bakasın gelmedi. bakmaya başlayınca da durduramıyormuş kendini öyle demiş arkadaşa

anı mı bildiler sadece yoksa gelecekte de mi olaylar dedikleri gibi gelişti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…