- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
ilkay arada böyle dolduruyor ama 1 hafta 10 gün de hiç bakmıyor sonra bir gecede hepsini bitirmeye kalkıyor
ta geçen geceden aklımda kalmıştı ya yeşilçingeneRica ederim efeem=) Kime atıyosuuun?
ta geçen geceden aklımda kalmıştı ya yeşilçingeneserkan çıktı aradan; bir o kaldı aklımda ama hala da düşünmekteyim. şeytanla savaş vermekteyim atıp atmama konsuunda
bilmem ki, kahve iç, foto çek uzun işAt yeşilçingene'ye, ama eğer aciliyetin yoksa kriz anında atmak üzere de bekleyebilirsin. Beğenirsin diye sanıyorum ya çingene iyi=) Sorulardan sonra Serkan'ı beğendin mi bari?=) Benim de aklımda Aylin'in katinası var ama yok atmayacağım, indirime girerse belki çok canım çekerse.
Çingeneye ne atacaksın?
serkanı da beğendim bu arada. hani öyle vaauuuuvvv değilse de tutarlıydı ve sorulara falının yarısı uzunlukta açıklayıcı cvp vermişti.At yeşilçingene'ye, ama eğer aciliyetin yoksa kriz anında atmak üzere de bekleyebilirsin. Beğenirsin diye sanıyorum ya çingene iyi=) Sorulardan sonra Serkan'ı beğendin mi bari?=) Benim de aklımda Aylin'in katinası var ama yok atmayacağım, indirime girerse belki çok canım çekerse.
Çingeneye ne atacaksın?
yeşilçingeneye ne attın? ben de dünden beri katina atma konusunda gidip geliyorum :/ nasıl ki katinası, var mı bilen?Ben ecem23 e fal attım çok ii baktı. Sağolsun sorularıma da cvb verdi. Yeşilçingeneye de attım dyanamayıp ucuz diye bakalım sonuç nolcak:)
bilmem ki, kahve iç, foto çek uzun işkatinası iyi değil mi? aylini beğenirim ben. kahve,tarot, katina hepsini denedim ki hisli hatun.
Ben ilk kez deniyorum ben hep tarot atıyorumyeşilçingeneye ne attın? ben de dünden beri katina atma konusunda gidip geliyorum :/ nasıl ki katinası, var mı bilen?
Geleceği esas konuda ii tutturan falcı sayısı yok gibi bişi. An ve geçmişte hepsi ii ama gelecek hep eksik..Bu aralar bir Yeşilçingene rüzgarı esince, dur bi dedim ona aralık 2012de attgm (katina atmştm) falı bir daha okuyum, haksızlık mı etmiim diye. Hakikaten anda, durum analzinde Allahı var cok iyiymiş AMA seni 3 hafta içnde arayacak dediği adam sene olmuş 2016 hala aramadı. Yani falı patlamış....
serkanı da beğendim bu arada. hani öyle vaauuuuvvv değilse de tutarlıydı ve sorulara falının yarısı uzunlukta açıklayıcı cvp vermişti.
peki anlık durumu teyit edebilmişsin sanki kimin dediği gibiymiş ay bu anlık durum yedi bitirdi benii:)
Tarot attım ben.Yesilcingene'ye ne attınız kızlar? hangi falı iyi sizce?
Ay o kötü işte aslında, tamam tabii ki de enerjisi yoksa sallamasyon fal bakacağına hakkıyla bakabileceği zaman baksın ama en azından fal limiti koysunlar madem uzun süre bakmıyor arada, uzun bekleme olayı sıkıcı fal açısından. Selena'da mesela barışacak mıyız diye soruyorsun diyelim, fal 10 gün sonra geldi arada bir sürü gelişme oldu belki de barıştın, yeni sorun bambaşka olacak o süre zarfında. Hoop boşa giden bi fal=) Ama tabii ki de bazı durumlarda zaten zamanla işin yok, 10 gün sonra da gelebilir sonuç bir şey de kaybetmezsin ama biz hatunlar biraz sabırsızız, aynı gün içinde gelen falı beklerken bile şöyleyiz:
katina ben :) ben var katinaTarot attım ben.
Teyit edebildigim icin yaziyorum, gecen sene kasimdan beri baktirdigim ve ani ayrintili bilenler.
meryem, naira, sarayli, selena, nesibe, ilkay, aylin.
Yaz ve sonbahar aylarinda teyit edebildim, yuzde yuz olmasa da olaylar dedikleri gidishatta oldu.
Famaya daha sonra dadandim ama o da cok iyi.
Medyum fatima 50 tl diye beklentim cok yuksekti, cok begenmemistim ama onunda dedikleri cikmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?