ben katina attım ama ilk olduğundan yorum yapamayacağım canım :) beklıyorum.Yesilcingene'ye ne attınız kızlar? hangi falı iyi sizce?
Çok sıra var mı yeşilçingenede kızlar
aktif gözükmüyor ama 1sa önce attığımda 2. idim, şimdi ilk sıra diyor.Çok sıra var mı yeşilçingenede kızlar
Been 1.dimÇok sıra var mı yeşilçingenede kızlar
Bana baktı ondan birinci oldun sen :)aktif gözükmüyor ama 1sa önce attığımda 2. idim, şimdi ilk sıra diyor.
:))) ne atmıştın, nasıldı peki?Bana baktı ondan birinci oldun sen :)
Tarot valla çok iyiydi tespitlerinde haklıydı. Kişilik analizini ii yapmıştı:))) ne atmıştın, nasıldı peki?
Teşekkürler uyarın için :)Kızlar kaçıncı sıra olduğunuzu buraya yazmayın. Ben çok yapmıştım o hatayı. Hangi rumuz kime ait anlıyorlar.
düşünerek yazdım zaten :) rumuzu anlasa da burada verdiğim bilgi yok kiKızlar kaçıncı sıra olduğunuzu buraya yazmayın. Ben çok yapmıştım o hatayı. Hangi rumuz kime ait anlıyorlar.
Tamamen iyi niyetli uyarıydı.düşünerek yazdım zaten :) rumuzu anlasa da burada verdiğim bilgi yok ki
farkındayım :) teşekkürler. seneler önce bizim buradaki muhabbetlerimizden bayağı bir malzeme çıkarmışlardıTamamen iyi niyetli uyarıydı.
Rica ederim :)Teşekkürler uyarın için :)
Ben emin oldum bütün falcılar burayı takip ediyor. Çakallar :))farkındayım :) teşekkürler. seneler önce bizim buradaki muhabbetlerimizden bayağı bir malzeme çıkarmışlardı
aynen öyle ben öyle ilkaya kaç kere fal atmaktan vazgeçtim ya da gerek kalmadığı için iptal ettim şimdi sırf olayın acelesi yok diye bekletiyorum ama selena ne kadar geç baksa da fal sınırı koyuyor mesela en azından ilkay da yapabilir veya falları bitirdikten sonra alabilir. kaç kere online oldu heveslendim herhalde bakacak diye ama 1 hafta geçti bu da sorumsuzluk yani 1 haftada hiç mi enerjin olmadı bakasın gelmedi. bakmaya başlayınca da durduramıyormuş kendini öyle demiş arkadaşa
Bu aralar bir Yeşilçingene rüzgarı esince, dur bi dedim ona aralık 2012de attgm (katina atmştm) falı bir daha okuyum, haksızlık mı etmiim diye. Hakikaten anda, durum analzinde Allahı var cok iyiymiş AMA seni 3 hafta içnde arayacak dediği adam sene olmuş 2016 hala aramadı. Yani falı patlamış....
enemmmmm çoğu olumsuz ya yeşilcıngenenın dedıkleri :/ içime deli kurtlar düştü ya la
anı, analizi çok iyi de işte :/ iki ucu b..lu değnek hesabıAy yapma ya, komple mi olumsuz?=/ Anı falan bilmemiş mi?
Benim falımı da iyi yorumladı. Nedense içime sinmeyen bişiler var.. Fal değil de esas kişi ile ilgili fark ettim de baya uzaklaşmışım soğumuşum. Bu arada Eyüp sultana gittim dua ettim. Ve duamda bazı şeyleri rüyamda göreyim dedim ve gördüm.. O yüzden iç rahatlığı var bende. :) şimdi anladım :)Çingeneye faldan sonra soru sorduğumda bayağı bi sohbet gibi gelişti konuşma, tatlı bi adam bence ve samimi geldi bana. Sorulara hemen dönmesi de artı. Şöyle bi yorum yapmıştı bana "genelde fallarım çıktığı için geri dönen insan sayısı yüksek , çok oluyo ama %100 değil tabii , umarım sende o % 90 lik gruba girersin de ferah fallarını bakarım cnm :)"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?