Binnaz Abla

anı, analizi çok iyi de işte :/ iki ucu b..lu değnek hesabı şimdi gel de betimlediği ara bozucu hatun tipini bul gelsin paranoyalar

ha ara bozucu bi hatun var mı dedi, olsun canım ben de sonuç olumsuz sandım. paranoya yapma, takılma bence ona. paranoya en çok insanın kendisine zarar veriyor, ha çevreye de tabi. bir de korktuğumuz şeyler başımıza daha kolay geliyor enerjisel açıdan o yüzden korku yok=)

Aa ne güzel, hayır olsun=)

Teşekkür ederim. Doyamadım bu hafta sonu tekrar gidicem. Allah herkesin gönlüne göre versin. Gelecek olan hayrı ile gelsin. Hayatımı bu kelimelerle 10 yıl sürdürebilirim o kıvamdayım :)

Amin. Çok güzel bi dua biliyorum "Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda olanı gönlüme razı eyle"

tam da adamına söyledın normalde zaten her şeyi didikleyen bir şüpheciliğe sahipken gel bir de buradan yak canım

Hala tellwede aktif 3 hesabımda yeşilçingeneye attğm 1 tek fal bulunca cok şaşrdm. Çünkü ona tek fal atmadgmı hatrlyorm, hatta telwe cafede sohbet bile etmiştik. Hani prfilinde "SİTEDE Kİ TEK PROFİLİMDİR,BAŞKALARIYLA KARIŞTIRANLAR OLUYORMUŞ.HABERİNİZ OLSUN."demiş, o ara şimdki gibi kişisel resim zorunluluğu olmadgndan kullandgı resim baskasna çok benzyor diye uyarmştm.

Neyse üşenmedm bu kezde yeşilçingenin sayfasndaki yormlarda kendi yorumlarmı aradm. Wabi olarak sildğim bir profilimden

"Uyku..konsnda dedklern,herseyı unuttgn gıbı.. o meşhur şanssızlığında..demıssn ATIP DA BU KADAR INCE AYRNTLAR TUTULMAZ,TUTULAMAZ..1 tek seyı anlamadm: fal yıl atlatmaz..demıssn bununla ne demek ıstedgnı anlamadm bır de temmuza dek hıc bırsey olmayacak mı,bekle dur temmuzu:)" demişim, hatrlyorum, bu adam anda çok iyi oldgu için bayagı begenmiştm. Çok begendgm 1 falcıyıda asla tek falla bırakmam ki onu da bırakmamışım. Ona bir kızgnlğm oldgunu da hatrlyordm ama nedenini unutmuştum.

Geçmişi biraz eşeleynce kızgnlgn nedenini hatrladm. Geleceği hiç bilememiş, ne temmuz da ne bir şey....Sadece anda iyiymş

insallah benim bahar ve yaz aylarındaki engel, olumsuzluk konusunda da yanılır o zmn

Ustuste o kadar fal baktıktan sonra ne hayır gelırse o faldan
Ben bı o kadını sevemedım, bı suru garıp tıp var fal camıasında ama o kadına bı ısınamadım

Byv da gaye diye birini hic görmedim iyi mi diyorsun?

Falcı gaye dıye bırı var ben sorumu net sormustum ama bana kart acmıs ve cok farklı bır yorum yapmıstı madalyonun dıger yuzunude acıklayıcı bır sekılde kartlarla anlatmıs su an durum soledıgı gıbı ılerlıyor 10 tl ye bakmıs ucuz su an ben ındırım bekledım ama gercı ucuz daha ındırım olmaz bence o kadın cıdden kart acıyo cunku asıklar kartı ters cıkmıs dedı 3.bı kadının etkısı olmus erk arkdsının uzerınde gecmıste demıstı o dogruydu burcunuda verdı kadının su grubu felan demıstı ınce bı ayrıntıydı yanı :)

Evet canım bazı falcılar "madalyonun diğer yüzü" diye yorumlar yapıyor ama gerçek mi yalan mı bilinmez kendin görüp duymadan ki, ben geçen sene bir çok ünlü falcının bu konularda yanıldıģına bizzat şahit oldum.

Haklısın canım bakalım ya net cıkan bırısı olursa yazcam zaten herkese duyurcam ama gaye de ıyıydı bence :)

Ustuste o kadar fal baktıktan sonra ne hayır gelırse o faldan
Ben bı o kadını sevemedım, bı suru garıp tıp var fal camıasında ama o kadına bı ısınamadım

biliyorum beybi senin sevmediğini ben de çekiniyorum ona normalde fal atarken ama son falı çıktı ya bende ondan attım. arkadaşın dediğine göre falı geç gönderince daha güzel bakıyormuş da bakmaya başlasa da görsek iyi mi kötü mü

Arkadaşlar yeşilçingene ve ecem23 çok farklı konuşmuş çok tedirgin oldum hangisinin sölediği daha çok çıkıyo?

Kizlar ben famaya fal baktirmistim tarot atmistim iki ay once mart ayinda olucak tarihte sapmayi gox onune alin demisti.Famanin fali cikan var mi kizlar cok emindi tarih verirken.

Bir de tellwe gelecektenhaberlerin falini okudum katina atmistim cidden hisli bir hatun su an yasananlari istisnasiz net anlatmis begendim.Ardindan fallarkralicesine attim o gelecektenhabetlerin soyledigini biraz cevirerek soylemis ayni kisi gibi geldiler bana ama sallamasyon degildi kesinlikle benim yasadigimi aynen ortaya dokmus.

gelecekten haberlere bende baktırdım ama cok begenmedım ben ne anla ılgılı ne gecmısle ılgılı bısey soylememıs kopyala yapıstır gb geldı bana klasık bunla olmamıs kısmetın bu sen yoluna bak

Kizlar ben famaya fal baktirmistim tarot atmistim iki ay once mart ayinda olucak tarihte sapmayi gox onune alin demisti.Famanin fali cikan var mi kizlar cok emindi tarih verirken.
famanın bana subatta olacak dedıgı sey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…