Binnaz Abla

Kizlar famaya baktiran ve cikan var mi.Meraj ettim forumda daha once cikanlat vardi.

Çıkan çıkmayan FAL HABERİ : 2 hafta önce telwe firuzze ye baktırdığımı ve beğendigimi söylemiştim 5 liraydı. 3 hafta içinde işe başlayacaksın demişti inanasım gelmemişti ama bugün bir yerle anlaştım. Ecem23 yeni iş yazın olacak ancak demişti patladı sayiyorum

Peki dedigi sey tam olarak cikti mi bana da soylemisti tarihte sarkma olur diye ins cikar

Peki dedigi sey tam olarak cikti mi bana da soylemisti tarihte sarkma olur diye ins cikar

Kızlar , iki gün önce Binnaz'da Benna Küçüker'e kahve baktırdım. Bayıldım falına cok fazla bilgi vermememe rağmen bol nokta atışlı bir faldı.

Kizlar ben famaya fal baktirmistim tarot atmistim iki ay once mart ayinda olucak tarihte sapmayi gox onune alin demisti.Famanin fali cikan var mi kizlar cok emindi tarih verirken.

famanın falındaki ilk paragraf bende çıktı bugün. tarihlerde sapma olabiliyor ama

Kızlar , iki gün önce Binnaz'da Benna Küçüker'e kahve baktırdım. Bayıldım falına cok fazla bilgi vermememe rağmen bol nokta atışlı bir faldı.

benna güzel detay biliyor aynen bana ilk falı çıkmıştı ama 2. falı patlayanlardan

http://www.tellwe.com/firuzzee baktırdıgın firuze bu kısı mı canım? bırde ne baktırmıstın ?

Fama bir çok şeyi bildi bende, sonuca ulaşamadım, tarihler sarktı ama hala umutluyum.

Benna'yı ben çooook sevdim. Gerçekten harika bakıyor. Tatlı bir anlatımı var. Herkesle parelel konuştu, tarihi geçti.

Garip bir şekilde şu an tarih olarak ihtimal vermediğim falcılar kaldı. Bilge özdoğru, hüma bal ve asenat. Şubat tayfası 8 kişi falan. Mart tayfası da 4 kişi. Umarım bu ay sonuca varırım :) zaten o zaman buraya kafadan 20 kadar falcı için yorum gireceğim.

Firuze benim de birşeyimi bildi ve tarot olmasına rağmen harf ve tarih verdi. Zaten söylemiş hisle bakıyorum diye. Şimdiye kadar baktırdığım en baba falcılarımla aynı tarihi verdi yeni ilişki için ve bazı falcılarla aynı tarifi yaptı yeni kişi hakkında. Daha önce baktırdıklarıma benzetemedim. Haftaya bi faaliyete başlayacaktım onu bilmiş yaaa çok şaşırdım. Beyin okuyor sanırım bu falcılar cidden. 7 tlye göre oldukça özenli bir falcı.

kızlar prenses34 efsanesi gerı donmuş telweede fıruzenın duvarında yorumlarını okudum çok alem bu hatun yaa nihatı unutmus sanırım. kızlar bende ilkay dahıl herkes patladı zaten ilkayı hiç beğenmedim akıl verip durmuş . kapanışı binnaz selin kozanla yapıcam kadına ne zaman baksam hep dedıklerı çıktı olumsuz konusup moral bozacak ama en azından gerceklerı duyucam. çingenedir ilkaydır hiçbri çıkmadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…