Fama yarı yarıya çıktı bende yani tam sonuç dediği gibi olmadı. Bir de tarihleri sarkıyor dediği olayı 2-3 ay gecikmeli yaşamıştım.Kizlar famaya baktiran ve cikan var mi.Meraj ettim forumda daha once cikanlat vardi.
Canım dönecek tekrar ilişki yaşayacaksınız dediģi kişi döndü ama istemedim ilişki olmadı sonucu bilemedi yaniPeki dedigi sey tam olarak cikti mi bana da soylemisti tarihte sarkma olur diye ins cikar
Kizlar ben famaya fal baktirmistim tarot atmistim iki ay once mart ayinda olucak tarihte sapmayi gox onune alin demisti.Famanin fali cikan var mi kizlar cok emindi tarih verirken.
benna bana çoktan patladı maalesefKızlar , iki gün önce Binnaz'da Benna Küçüker'e kahve baktırdım. Bayıldım falına cok fazla bilgi vermememe rağmen bol nokta atışlı bir faldı.
Kizlar famaya baktiran ve cikan var mi.Meraj ettim forumda daha once cikanlat vardi.
Kızlar , iki gün önce Binnaz'da Benna Küçüker'e kahve baktırdım. Bayıldım falına cok fazla bilgi vermememe rağmen bol nokta atışlı bir faldı.
http://www.tellwe.com/firuzzee baktırdıgın firuze bu kısı mı canım? bırde ne baktırmıstın ?Çıkan çıkmayan FAL HABERİ : 2 hafta önce telwe firuzze ye baktırdığımı ve beğendigimi söylemiştim 5 liraydı. 3 hafta içinde işe başlayacaksın demişti inanasım gelmemişti ama bugün bir yerle anlaştım. Ecem23 yeni iş yazın olacak ancak demişti patladı sayiyorum
Kahve baktırmıştım canım evet ta kendisi :) Yorumlar çok olumluydu fiyat ta ucuz diye atmıştım bayağı ilgiliydi sorularıma da hemen cevap verdi gece 2.30 olmasına rağmen.http://www.tellwe.com/firuzzee baktırdıgın firuze bu kısı mı canım? bırde ne baktırmıstın ?
tesekkur ederım bende bır denıyım yorumumu yazarım :)Kahve baktırmıştım canım evet ta kendisi :) Yorumlar çok olumluydu fiyat ta ucuz diye atmıştım bayağı ilgiliydi sorularıma da hemen cevap verdi gece 2.30 olmasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?