Bana önerebileceğiniz tellwe de falcı var mıFiruze benim de birşeyimi bildi ve tarot olmasına rağmen harf ve tarih verdi. Zaten söylemiş hisle bakıyorum diye. Şimdiye kadar baktırdığım en baba falcılarımla aynı tarihi verdi yeni ilişki için ve bazı falcılarla aynı tarifi yaptı yeni kişi hakkında. Daha önce baktırdıklarıma benzetemedim. Haftaya bi faaliyete başlayacaktım onu bilmiş yaaa çok şaşırdım. Beyin okuyor sanırım bu falcılar cidden. 7 tlye göre oldukça özenli bir falcı.
Evet bildi. Ben beğendim. Ama yönlendirmek istemiyorum kesinlikle. Sadece kendimi bedenimi söylemedim. Sadece zoruma cevap vermedi ama olsun o kadar da ne yapalım. 7 TL ye yarım sayfa döşenmiş.Firuzze sende gecmisi ve ani bildi mi peki bende katina atsam iyi bakiyor mu peki
Bir kere indirimdeyken deneyeyim dedim bildiğin başkasının falını atmıştı bana. Aralık ayında attığı fal hayırlı Ramazanlar ile başlıyordu eheheheKizlar birsey sorcam. Bir yolun var arafin verdigi tarihi ya da dediklerini yasayanlar var mi ?
yook artıkBir kere indirimdeyken deneyeyim dedim bildiğin başkasının falını atmıştı bana. Aralık ayında attığı fal hayırlı Ramazanlar ile başlıyordu ehehehe
Ugga geri mi döndü???Ocak sonu baktırdığım falları okudum iş olayını byv Falcı Derin ve Gizem Hatun 'da bilmiş. Ugga 1-2 vade demişti ondan emin olamadım.
Ya kimi önersem patlıyor :) geysu yı severim ama bir konuda gelecek tahmini var bekle edeyim diğer dedikleri olmadı.gerçekleşmedi. selena da iyidir ama esas konuda aramayacak dediği aramadı onun dışında minik minik bi iki bişey oldu. Genel olarak çıkmadı.ecem23ü beğendim genel baktırınca iyi değildi ama soruya yönelikte beğendim. Gelecek çıkacak mı bilmem. Gelecektenhaberler35 mi neydi o da fena değildi. Derin2013ü beğeniyorum. Gelecekte patlamayan olmadı ama. Daha zamanı var bazılarının bekliyorum. Ancak çıkacağını da sanmıyorum artık. Yeşilçingene yi bi ben beğenmedim galiba :)Bana önerebileceğiniz tellwe de falcı var mı
Hoşgeldin TopukluPollyanna, bir ara sözün vardı, tellwe falcılarını degerlendirecektin, kim nasıl diye.Hala merakla beklyorm, sevglerUgga geri mi döndü???
1 hafta önce burda bir Ugga furyası yasandı. En son tellweye 4 gün önce girmşUgga geri mi döndü???
Neyse ; onerebileceginiz yeni falci varsa bir dal alirim:)) firuzeye atiyim mi birseyler , o konuslmus simdi deKizlar selamlar nasilsiniz, yesilcingeneye baktirdim fena degil, 40-50 TL verip sacmalayanlari cok gordugum icin 10 Tl ye guzel terapi. Kibar ve ilgili, birde birini daha demislerdi tellwe de adini hatirlamiyorum simdi son gunlerde konusulanlardan , ona da baktirdim onun da fiyati uygun. Birde bu sema ve serkan ayni kisi diye cok kez gordum burda, bu konu da birseyler soylemek istiyorum. Sema ya bir kere su fali baktirdim, hicbirsey cikmadi minicik birsey bile; ama serkanin cokkez ciktigini soyledim, hatta misafir hesaptan atmistim o falida cikti durum onun dedigi gibi oldu.
Bilmiyorum valla, ayni kisi olsa ne farkeder ki, su yaptigimiz sacmalik degil mi, online bilmedigimiz uay boslugunda birine 100 tl ler ce para harcayip fal baktirmak :))
Olsun fal için kızmam :) teşekkür ederim..Ya kimi önersem patlıyor :) geysu yı severim ama bir konuda gelecek tahmini var bekle edeyim diğer dedikleri olmadı.gerçekleşmedi. selena da iyidir ama esas konuda aramayacak dediği aramadı onun dışında minik minik bi iki bişey oldu. Genel olarak çıkmadı.ecem23ü beğendim genel baktırınca iyi değildi ama soruya yönelikte beğendim. Gelecek çıkacak mı bilmem. Gelecektenhaberler35 mi neydi o da fena değildi. Derin2013ü beğeniyorum. Gelecekte patlamayan olmadı ama. Daha zamanı var bazılarının bekliyorum. Ancak çıkacağını da sanmıyorum artık. Yeşilçingene yi bi ben beğenmedim galiba :)
şimdi ona tarot attım fakat bana ben medyum degılım sorularınızı cevaplayamam sadece kart yorumlarım yazmıs. iade istedım bende.Kızlar tellwede sennurabla'yı deneyen var mı?
O ne demekmiş niye fal bakıyor o zaman kartları biz de yorumlarız. Ne tuhaf insanlar var yaşimdi ona tarot attım fakat bana ben medyum degılım sorularınızı cevaplayamam sadece kart yorumlarım yazmıs. iade istedım bende.
HAH agzna sağlk. Bende acayiplik olmadgnı çok iyi bilyorum. Kadn bana olacak dedi dedi de 1 cümlemi tutmaz bana ve o kişyle ilişkme uymaz arkadas.Az bişey bile uysa gelecege dair dedklerini ciddiye alaym da.......kızlar ben firuzeyi hiçç beğenmedim.. promosyon fal gibi bakmış..
HAH agzna sağlk. Bende acayiplik olmadgnı çok iyi bilyorum. Kadn bana olacak dedi dedi de 1 cümlemi tutmaz bana ve o kişyle ilişkme uymaz arkadas.Az bişey bile uysa gelecege dair dedklerini ciddiye alaym da.......
En son Ugga yerden yere vurdu, hatta falımı okuttklarm bile "tokat gibi gelmiştr" dediler......Ama hatun öyle nokta atsları yapmştıki acaba beni tanyan hadi beni gectm o kişiyi tanyan birimi dedm. Hal böyle olnca şapka çıkardm hatuna.
Ama firuzee ı-ıh....ı-ıh.....ı-ıh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?