Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. Ben de senin için dua edeceğim allah gönlünden ne geçiyosa versin diye.. Günde 3-4 defa baktırdığımı biliyorum hatta mobil ödeme limitim ve kredi kartı limitim dolmasa ben yine baktırırdım nesibeye beklemezdim 16 temmuzudilerim güzel şeyler söyler geleceğinle ilgili.. Neden bilmiyorum ama ben çok güvendim O'na..
beyzacım tellweden hades nasıldı sende çıktı mı dedikleri??
Benim içimi açan sıcacık bir faldı onunki :) durumumu sanki benimle yaşamış gibi bildi.. Aynı şekilde eşimi de. Bana verdiği zaman 3 ay dolayısıyla geleceği nasıldır bilemem ama durum analizi çok iyiydi.
Kizlar nesibenin dedikleri cikarmi nolrsnz cvp verinvall artik kime nasl baktrcgmi sasirdm ben cikan oldmu
Nesibe'nin bana söyledikleri çıktı. İki fal baktırdım ona ve ikisi de çıktı. Tarot için yakalayamadım henüz. Kahve baktırmıştım.
Verdigi tavsiylre uydndami ckti bna bikac bisey soyledi uymam gerektgnide bekliyorum hala o yzden soruyorum
ben nisanda mayista deli gibi online fal baktirdim ayni fincani ilkaya ve nesibeye yollamistim ilkay sakin arama sorma tut kendini derken nesibe ara konus bikana kadar anlat kendini demisti ilkay da o sira baya populer ben hic msj bile atmadim birak kendimi anlatmayi!!!ayyy boyle nesibenin verdigi onerilere uyup dediklerini yasayanlari gordukce kendimi sucluyorum ben bana dediklerini yapmadim sonra iki kez daha baktirdim ve nesibe 'yapman gerekenleri yapmamissin canim bak simdi bana beraberiz nesibe diye fal baktiracaktin artik cok gec' demistitekrar baktirmaya korkuyorum valla ya rezzanin asiladigi umudum kirilir diye
Valla varya bnde o tavsiyeye uymak icin kndmi zor tutuyorum valla dayanmyp bnde msj atcm artiko yzden soruyorum uymam gereklmi diye uymaya devam o zmn msj atmak asla yok
ben nisanda mayista deli gibi online fal baktirdim ayni fincani ilkaya ve nesibeye yollamistim ilkay sakin arama sorma tut kendini derken nesibe ara konus bikana kadar anlat kendini demisti ilkay da o sira baya populer ben hic msj bile atmadim birak kendimi anlatmayi!!!
sonra bi kez daha nesibeye baktirdim cok gec artik dedi bence uymalisin dediklerine
cnm işine karışmak gibi olmasın ama onla konusmadan nerden bileceksin ki geç mi degil mi? yani ne bilim baska biri olmadıgı sürece bene konusabilmelisin onunla...
ama en önemlisi ilkayı dinledim keşke nesibeyi dinleseymişim diyeceğine kendi sesini dinle bence. mesela ben de bir konuda beklemedeyim, bnm hislerim arama diyor o yuzden aramıorum, ha su da var güendigim falcım da arama dedi zaten :) ama içimde en ufak bi ses ara niye bekliyorsun dese arardım beklemeden... bugüne kadar falcı dinlemeyip hislerimi dinledigim konular oldu ve hiç pişman degilim iyi ki yapmışım diyorum :)
Pardon canim acaba bu guvndgm dedign falci kim acaba :)
cnm yanlış anlaşılmayım. gaussmatın konusunu az cok biliyorum forumdan takip ettigim kadarıyla ve onun bu konuya ne kadar takılı kaldıgını da biliyorum ben de öyleyim çünkü. ama artk çok geç demek biraz garibime gitti bence yeni biri olmadıgı müddetce umudu kaybetmemek lazım.
bnm güvendigim falcı online degil cnm ama merak edersen ankara topiğinde yazmışlığım vardır kendisini.
tatlim kendi durumumdan bahsederek tepki cekmek istemem simdi soyle oldu :
o sira kara verecek durumda degildim arayamazdim da gururum kirilmisti arayip ne dicektim beni neyle sucladigini bilen biliyo sucsuzum inan desem ne olacakti...
nesibe ara anlat dedigi donem islerim cok yogundu tam sinav yaptigim not girisi tamamladigim donemler 250 ogrencim vardi yani onu ara yalvar yakar yapamazdim. biraz da kendimi dinledim diyelim nesibe ara derken ben hazir degildim. zaten uc dort hafta once kendimi acikladim ona yuzyuze olmasa da ve hala bi tepki yok! yani artik cok gecken kendimi anlattim ben!
hayatinda biri var mi bilmiyorum o yuzden yuzyuze gorusmedim
ayyy boyle nesibenin verdigi onerilere uyup dediklerini yasayanlari gordukce kendimi sucluyorum ben bana dediklerini yapmadim sonra iki kez daha baktirdim ve nesibe 'yapman gerekenleri yapmamissin canim bak simdi bana beraberiz nesibe diye fal baktiracaktin artik cok gec' demistitekrar baktirmaya korkuyorum valla ya rezzanin asiladigi umudum kirilir diye
Valla varya bnde o tavsiyeye uymak icin kndmi zor tutuyorum valla dayanmyp bnde msj atcm artiko yzden soruyorum uymam gereklmi diye uymaya devam o zmn msj atmak asla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?