Bana hepsi olacak dedi ama zamanlar ve oluş şekilleri farklılık gösterenler oldu.. Bilgeye takılma yıktı butun düşüncelerimi kendisiyle ilgili.. Tarotta başka zaman söylüyo kahvede başka.. Bi daha kesinlikle baktırmak istemiyorum ona!
kızlar nesibenın baktığı cıkan varmı ben baktırdım ve sokum su ana kadar baktırıpta bılen tek ınsan ben yuzyuze baktırılan fallarda karşımızdakının bızım agzımızdan laf aldıgını yada aklımızı okudugunu dusunurum bıde ben fazla hıperaktıfım susmamama bu kadına bısey soylemedım genel dedım ama ayrıntıları bılmış cok sasırdım ınsşşh cıkar dedikleri cıkan varsa yazsın lutfen :)
kızlar siz bir el atın şimdi de... nesibe'nin dediği ve çıkan falınız var mı?
konu başlığını görüp merakla sitesini açtım..ve kndimi tarot falı için sırada buldum
bilmeden içimden bilgeyi seçmek geldi :)
umarım doğru seçim olmştr
Bilge anda ve geçmişte iyidir ama gelecekle ilgili verdiği tarihe takılma derim ben 2 kere baktırmış biri olarak..
Sana cokca dua edicem merak etme Rabim hepimize gonlumuzdekileri verir ins. Bi sen deglsin hergn baktryorum resmen kafayi oynattim iyice o ne dicek bu ne dicek demekten bugunde nesibeyi yakalicam onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?