Binnaz Abla

Benim de favorim nesibe ve rezzan zaten hemen hemen ayni tarihi verip ayni seyleri soylediler ama bilge onlarin zitti konustu olmuycak bekleme dedi moralimi bozdu ya

Banada herkes olcak bekle dedi o kadar ksinin sonunda halehe baktrdm zit knstu artik cok bktra bktra durmlrda sapitiyo

Ay iyi sevindim buna cok moralimi bozmustu buarada dedigin gibi herkese nerdeyse ayni tarihi vermisler bu seferde tum falcilarinin dediginin tersi cikarsa (2 sene evvel boyle olmustu) bu fal olayini kendi adima bitiriyorum artik

Cok morlm bzldu neden hepimize ayni tarihi verdi anliyamadim

Moral bozmaya hiiiiiççç gerek yokk güzel düşünelim güzel şeyler olsun :) bayramdan sonra anlayacağız zaten az kaldı sabır :)

nesibe'ye ikinci kez baktırıdm. yne çok tutarlıydı. yap dediği şeyi yaptım bi de. yanılmayacaksın, çok iyi olacak falan dedi. eli kulağında dedi tarih olarak. az kaldı yani. yazıcam buradan bildiricem tutarsa. rezzan bana bayram dememişti bu arada. haziran sonu temmuz gibi demişti. yani rezzan da kötü değil bence.

canım ben nesibe'ye baktırmıştım, bir şey demişti onu yap sonra bekle demişti. yaptım hakikaten. ikinci baktırdığımda tamam onu da yapmışsın şimdi çok az kaldı ayarında konuşmuş. yani tüylerim ürperdi ya. ekran başında kaldım öyle. bir de şeyden etkilendim "mübarek ramazan'da yalandan olumlu söylemem, inan bunlar olacak" demiş. inşallah ya.

kızlar siz bir el atın şimdi de... nesibe'nin dediği ve çıkan falınız var mı?

Benimde erkek arkdsmn kisilgni hep bildi neler yasandgnida bildi cikarsa dedikleri yazarim ben bekleme asamasindayim

Nesibe beni bilmekle kalmadı hem eşimi hem de eşimin ailesini birebir tarif etti bana:) dediklerini yapmaya çalışıyorum.. 2 kere baktırdım ben O'na biri 27 haziran biri de 9 temmuzda.. İkisinde de çok başarılıydı ve ikisinde de bana dediği zaman 1 ay :) o 1 ay dolduğu zaman mutlaka oldu ya da olmadı diye paylaşacağım sizlerle.. Bu ayın 16sında eğer yakalayabilirsem tekrar baktıracağım bakalım zamanda kısalma olacak mı :) onu da mutlaka paylaşacağım burdan :)

Kızlaaarrr bişi dicem ama yuh demek yok tamam mı? :) ben yine fal baktırdım bu defa da güven cihan çobana :) anı ve geçmişi çok iyi bildi.. Zaman olarak da ağustosun ilk haftası dedi yani nesibeyle hemen hemen aynı tarih :) eğer dedikleri çıkarsa benden daha mutlusu olmayacak galiba :)) sizden ricam ne olur bana dua edin de şu çok sevgili kocacığım dönsün gelsin bana yoksa ben iflah olmayacağım anlaşıldı yakında reklam amaçlı üyelik diye silinirsem de hiç şaşırmam :) hangi normal insan bu kadar kısa zamanda bu kdr çok fal baktırır ki :S

Sana cokca dua edicem merak etme Rabim hepimize gonlumuzdekileri verir ins. Bi sen deglsin hergn baktryorum resmen kafayi oynattim iyice o ne dicek bu ne dicek demekten bugunde nesibeyi yakalicam onu bekliyorum

konu başlığını görüp merakla sitesini açtım..ve kndimi tarot falı için sırada buldum
bilmeden içimden bilgeyi seçmek geldi :)
umarım doğru seçim olmştr

konu başlığını görüp merakla sitesini açtım..ve kndimi tarot falı için sırada buldum
bilmeden içimden bilgeyi seçmek geldi :)
umarım doğru seçim olmştr

Bilge anda ve geçmişte iyidir ama gelecekle ilgili verdiği tarihe takılma derim ben 2 kere baktırmış biri olarak..

Sana cokca dua edicem merak etme Rabim hepimize gonlumuzdekileri verir ins. Bi sen deglsin hergn baktryorum resmen kafayi oynattim iyice o ne dicek bu ne dicek demekten bugunde nesibeyi yakalicam onu bekliyorum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. Ben de senin için dua edeceğim allah gönlünden ne geçiyosa versin diye.. Günde 3-4 defa baktırdığımı biliyorum hatta mobil ödeme limitim ve kredi kartı limitim dolmasa ben yine baktırırdım nesibeye beklemezdim 16 temmuzu dilerim güzel şeyler söyler geleceğinle ilgili.. Neden bilmiyorum ama ben çok güvendim O'na..

Benimde mobil odeme limitim dolgu icin arkdsa kntr attrp ordan gonderiyorum hic iyi degil boyle sonumuz gerckten hep edicem sen merak etme baskasnn duasi kabul olrmus teskkr ederm bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…