Binnaz Abla

kızlar bu arada tellwede kocaaleme fal attım dolu dolu 50 satırlık bır fal geldı şok oldum bu kadarını beklemıyordum. suan ıcınde bulundugum durumu falan acayip ıyı anlatmıs olumlu ve olumsuz yönlerıyle herseyı söylemiş. cok begendım. daha önce baktırıp gelecek ıcın dedıklerını yasayanlar var mı ?

bu arada bugun firuzeye attım oglen sonra cok beklettı dıye gerı aldım. sennurabla dıye bırıne attım bana kart yorumlarım dedı gerı aldım. kısmet kocaalemeymış

faldan hiç bişey anlamadım:) kopyala yapıştır gibi tarihler birbirine girmiş her paragrafta farklı bir tarihte buluşuyoruz:))
Sen deynce bi daha okudm falı. Bana da bir eylülde ondan haber alacaksın demiş sonrada dönmüş mayıs demiş.

Aralıkta fal attgmda mart diyorlardı mayısa teşrif ettik vesselam. Fal camiasının klasik raconu:3-4 ay kuralı. Ama bu,falda 2 ayrı haber tarihi var......

Ben baktirmistim canim kocaaaleme falini begenmistim hem kart yorumu hem de hislerini ortaya koymustu cikabilirligi var yani dedigi bir sey cikti gibi iki hafta once atmistim sizin biraraya gelmeniz ve konusabilmeniz icin siz bir arkadasinizdan yardim goreceksiniz dedi.Bu benimkinin arkadasi dun ve bugun aradi ama cevap vermedim cidden sasirdim bugunde tellwedeki fallarimi okudum sadece bu kadin boyle bir iletisimden bahsetti.Sasirdim cidden

bence de kesınlıkle hıslerıyle dolu dolu bakan bırı. bakmıs olmak ıcın bakmamıs. ınsallah bana da cıkar :)

kızlar fıruzeye atmıstım ama 13.sıradaydım ve burdakı olumsuz yorumları gorunce falı cektm ve cıngeneye attım.ya bu cıngene cok ıı bence en azından anda hıs ve kısılık analızınde sankı yanımdaymıs gbı herseyı döktı tahmınlerı cıkar mı bılmem ama soyledıklerı cok mantıklı pembecı ya da ılkay gıbı nasıhatcı degıl baya da kıbar uslubu tavsıye ederım

Bana firuzzee olumsuzdu ama ben beğendim. Aksine çingene'yi beğenmedim. Spor salonuna yazıldım haftaya başlayacaktım. Firuzzee spor durumun var sporla ilgileneceksin bu da sana iyi gelecek demiş. Atsa tutmaz bu kadarı dimi ya?

Bugün fallarımı karıştırırken Ugga ya sorumun gitmediğini, kendisinin de hiç beni uyarmadan yazdığını gördüm. Ne düşünsem bilemedi ben

kızlar aranızda astrolojiden anlayan var mı ya ? balık burcuyum aksilikler peşimi bırakmıyor normal mi bu

kızlar aranızda astrolojiden anlayan var mı ya ? balık burcuyum aksilikler peşimi bırakmıyor normal mi bu
9 martta balik burcunda gunes tutulmasi oldu ve suanda merkur balik burcunda geriliyormus. O seni etkilemistir. Twitterdan dincer guneri takip et istersen. O hergun astrolojiyle alakali birseyler anlatiyor ben begeniyorum yorumlarini.

9 martta balik burcunda gunes tutulmasi oldu ve suanda merkur balik burcunda geriliyormus. O seni etkilemistir. Twitterdan dincer guneri takip et istersen. O hergun astrolojiyle alakali birseyler anlatiyor ben begeniyorum yorumlarini.
twitter kullanmıyorum. başka türlü takip edebileceğim bir astrolog biliyor musunuz ?

Aslinda kullanmana gerek yok google a dincer guner twitter yaz canim sayfasina girince yazdiklarini gorebilirsin yine.

firuzenin dediklerini anlamak bir sıkıntı,konudan konuya atlamıs,
birazda burc yorumu var ki ben burcumun ozellıklerını tasımıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…