firuzeye öğlen fal atmıstım gerı aldım kac saattır bakmadı dıye. ıyıkı gerı almısım o zaman :)faldan hiç bişey anlamadım:) kopyala yapıştır gibi tarihler birbirine girmiş her paragrafta farklı bir tarihte buluşuyoruz:))
Aynen öyle, kaybettgn bişey yok:)firuzeye öğlen fal atmıstım gerı aldım kac saattır bakmadı dıye. ıyıkı gerı almısım o zaman :)
Sen deynce bi daha okudm falı. Bana da bir eylülde ondan haber alacaksın demiş sonrada dönmüş mayıs demiş.faldan hiç bişey anlamadım:) kopyala yapıştır gibi tarihler birbirine girmiş her paragrafta farklı bir tarihte buluşuyoruz:))
bence de kesınlıkle hıslerıyle dolu dolu bakan bırı. bakmıs olmak ıcın bakmamıs. ınsallah bana da cıkar :)Ben baktirmistim canim kocaaaleme falini begenmistim hem kart yorumu hem de hislerini ortaya koymustu cikabilirligi var yani dedigi bir sey cikti gibi iki hafta once atmistim sizin biraraya gelmeniz ve konusabilmeniz icin siz bir arkadasinizdan yardim goreceksiniz dedi.Bu benimkinin arkadasi dun ve bugun aradi ama cevap vermedim cidden sasirdim bugunde tellwedeki fallarimi okudum sadece bu kadin boyle bir iletisimden bahsetti.Sasirdim cidden
9 martta balik burcunda gunes tutulmasi oldu ve suanda merkur balik burcunda geriliyormus. O seni etkilemistir. Twitterdan dincer guneri takip et istersen. O hergun astrolojiyle alakali birseyler anlatiyor ben begeniyorum yorumlarini.kızlar aranızda astrolojiden anlayan var mı ya ? balık burcuyum aksilikler peşimi bırakmıyor normal mi bu
twitter kullanmıyorum. başka türlü takip edebileceğim bir astrolog biliyor musunuz ?9 martta balik burcunda gunes tutulmasi oldu ve suanda merkur balik burcunda geriliyormus. O seni etkilemistir. Twitterdan dincer guneri takip et istersen. O hergun astrolojiyle alakali birseyler anlatiyor ben begeniyorum yorumlarini.
Aslinda kullanmana gerek yok google a dincer guner twitter yaz canim sayfasina girince yazdiklarini gorebilirsin yine.9 martta balik burcunda gunes tutulmasi oldu ve suanda merkur balik burcunda geriliyormus. O seni etkilemistir. Twitterdan dincer guneri takip et istersen. O hergun astrolojiyle alakali birseyler anlatiyor ben begeniyorum yorumlarini.
teşekkürler :)Aslinda kullanmana gerek yok google a dincer guner twitter yaz canim sayfasina girince yazdiklarini gorebilirsin yine.
teşekkürler :)
iki ismi de inceliyorum ilginize teşekkür ederim :)Aslinda kullanmana gerek yok google a dincer guner twitter yaz canim sayfasina girince yazdiklarini gorebilirsin yine.
kızlar bu arada tellwede kocaaleme fal attım dolu dolu 50 satırlık bır fal geldı şok oldum bu kadarını beklemıyordum. suan ıcınde bulundugum durumu falan acayip ıyı anlatmıs olumlu ve olumsuz yönlerıyle herseyı söylemiş. cok begendım. daha önce baktırıp gelecek ıcın dedıklerını yasayanlar var mı ?
bu arada bugun firuzeye attım oglen sonra cok beklettı dıye gerı aldım. sennurabla dıye bırıne attım bana kart yorumlarım dedı gerı aldım. kısmet kocaalemeymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?