- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
Firuze yi anlamak gerçekten sıkıntı bana da 2 kere hoşgeldin demiş ilk paragrafta olumlu konuştuğu konuya 2. Paragrafta olumsuz demiş şimdi hangisine ınanayim benfiruzenin dediklerini anlamak bir sıkıntı,konudan konuya atlamıs,
birazda burc yorumu var ki ben burcumun ozellıklerını tasımıyorum bıle
Firuze yi anlamak gerçekten sıkıntı bana da 2 kere hoşgeldin demiş ilk paragrafta olumlu konuştuğu konuya 2. Paragrafta olumsuz demiş şimdi hangisine ınanayim benbilmediğim şeyler hakkında konuşmuş ne kadar doğru bilemem 1 2 şey harici benim için fos cikti
falcı semayla serkan tek aynı dıyorlar ve bende ıkısıne baktırmıs bırı olarak cok ama cok benzettım gercekten aynı kısı olabılırler sadece serkan sureklı hanımefendı beyefendı kullanıyor. sema bana dıger baktırdıgım ksıılerle aynı tarıhlerı verdı ama cok detaylı bır fal degıldı acıkcası. yalnız bende ındırımdeyken baktırmıstım belkı ındırım olunca detaya gırmıyorda olabılır bılemıcem ama tavsıyem serkan teke baktırıp begendıysen sema yerıne baska bırıne baktır :)Bir Yolun Var'daki Falcı Sema nasıl ? Bugun indirimdeymis de .
bence de yesılcıngene kocaalem ecem23 fıyatlarına gore gayet özenlı bakıyorlar emek sarfettıklerı belli. ısmı öne cıkmıs seruvenden geysudan falan cok daha ıyılerdı bende.Evet cok konudan konuya atlaması var
Direk kahve 10 tl olmus zaten,aman bız kasınıyoruz bize müstahak.
O gelmiş bu gelmiş şu gelmiş hemen deneyelım.
Son uc telwe bombası 3unude denedım,
Sahande idare eder,
Yeşilcingeneyi begendim enerjısı ozellıkle cok guzel bence,Firuzede galiba yeni başlamış fal bakmaya cünkü konudan konuya atlamıs anlamadım.bildiği durumlarda olmuş sımdı evet ama bir butunluk yok falda .
bence de yesılcıngene kocaalem ecem23 fıyatlarına gore gayet özenlı bakıyorlar emek sarfettıklerı belli. ısmı öne cıkmıs seruvenden geysudan falan cok daha ıyılerdı bende.
ya eskıden ben baktırmıyordum bılmıyorum ama sana msjda da yazdım. seruvene ocakta baktırdım ve sonra subat sonunda attım ılk falıyla acayıp tutarsızdı alakasızdı benımle. sonra ben ılk falınızla bu cok tutarsız olmus sebebı ne dedım kadın bana o zaman oyleydı smdı boyle olmus brdaha bana fal atma ıade de etmıcem asla fln dıye demedıgını bırakmadı uzun bı cevap yazmıstı smdı hatrlayamadım sıldım yorumunu sırf tutarsız olmus dedım dıye :))Seruvene gore gercekten yesılcıne bence cok ıyıdı.
Eskiden serüvenin falları bana tarıhıyle cıkardı sımdı kısacık,ozensız bakıyor ve hiç beğenmedim.Başka birisi bakıyor bile olabilir o derece değişmiş bence.
cnm sen eski sevdigin cocuga ulassan yanlıs anlama aranızdaki durumu bilmiyorum ama hani sadece bi tavsiye 2 tarafta birbirinden bekler ya bazenSahande bende patladı....Mart diyen Serüven ve Byzmeleki de patlamş sayıyorum. Baktrdgm fallar içinde olumlu konuşan bir tek Ester Kira'yı dikkate alyorum ve nisanı beklyorm. Hoş onunda patlyacagnı dusunsemde 1 ay daha beklemekte bir saknca görmyorm. Subatta ona katina attgmda cok emin biçmde "bu ay degil,önümüzdeki ay değil, nisan gibi arycak" demişti.
Bu arada yeni olan 1 konuyu farklı biçimde 2 falcı bilmiş. Annem 3 gün önce yolda benimkini görmüş "İyiki sizin iş olmamış, bir zayıflamış,rengi benzi sararmış,hastalıklı gibi. Sükrler olsunki olmamış" diye diye bir hal oldu ki annem de onu begenirdi. Onu en son kasmda gördgmde gayet iyiydi.
Gelelim bilen falcılara, bildkleri kısmı ve tarhleri aynen kopyalyorum,kararı size bırakyorum.
İlki Birkerebir, 23 ocaktaki kahve falımda "bu kişi yalnız sizden sonra birtakım olaylar yaşamış. siz onu tanıdığınızda daha güçlüymüş belki ama birşeyler olmuş ve biraz kırılgan bir hale gelmiş. bir hastalık geçirmiş olabilir, yakınlarından birini kaybetmiş olabilir" demiş ve bu durmda kesinlikle çıkmış.
Diğeri, Ugga. O da: "ESKİ SEVGİLİNLE İLGİLİ OLUMSUZ BİR DUYUM ALACAKSIN. SONRASINDA BENİM FALIMI HATIRLAYACAK YOLUNA DEVAM EDECEKSİN" demiş, olumsuz bir haber aldgm doğru ama bu haber benim yoluma devam etmeme, onu unutmama neden olabilecek bir haber değil.
Ha bide tarot falnda Ugga " EV İÇİNDE ÇİÇEĞİM, MADDİ HARCAMADAN DA KAÇIIN. PARA LAZIM OLACAK İLERİDE" demiş. Şu an bina girişini tadilat yaptryoruz, basit bir iş bile olsa, inşaata,ustalara el vernce 1 milyar masraf çıktı ama bu zaten bekledgmiz göze aldgmz 1 şeydi. Yinede onlineda ugganın bunu bilebilmesni takdir etmiştm. Çünkü ona fal attgmda durum kafamzda bir taslaktan ibaretti.
Yesilcingeneyi bende beğendim özenli ve guzel bakıyor selena yada baktirdim çok Umutluydum ama geleceğe dair çok olumsuz du Aylin nesibe Rezzan abla ve serkan tek e göre nisan ayında belli olucak hepsi en çok aylini beğendim ben gecmisteki tespitleri çok iyidi gelecek bekliyoruz ☺ falci sema da bugün bi aklımı çelmedi degilEvet cok konudan konuya atlaması var
Direk kahve 10 tl olmus zaten,aman bız kasınıyoruz bize müstahak.
O gelmiş bu gelmiş şu gelmiş hemen deneyelım.
Son uc telwe bombası 3unude denedım,
Sahande idare eder,
Yeşilcingeneyi begendim enerjısı ozellıkle cok guzel bence,Firuzede galiba yeni başlamış fal bakmaya cünkü konudan konuya atlamıs anlamadım.bildiği durumlarda olmuş sımdı evet ama bir butunluk yok falda .
Tesekkur ederim Promar. Arayamam, şimdye dek hep ben adım attım çünkü. Aramzdaki durum öyle bir hale geldi ki, şu an arayıp,ilişki başlatan taraf diğerinin şartlarını kabul ederek başlamş olacsk. Bu durmda ya o ya da ben bazı fedakarlıklarda bulunmak durumunda kalacağız. Savaş durumu gibi anasını satayım. Yoksa sevgisnden zerre şüphem yok.cnm sen eski sevdigin cocuga ulassan yanlıs anlama aranızdaki durumu bilmiyorum ama hani sadece bi tavsiye 2 tarafta birbirinden bekler ya bazen
Telwe de baktırmak yolunmaya hazır kaz olmak demek galiba artık
Valla ucuza bakanlar için aynı şeyi düşünüyorum artık kopyala yapıştır. Burunlarindan kıl aldirmiyorlar bide oylama yapmazsan kara listeye alırım demiş bide önce alicagin paranın karşılığını ver ondan sonra oylamayi hak ediosan zaten veriyoruzbız kasınıyoruz bızzz madalya takmaları lazım bu kadar kendımızı yoldurdugumuz ıcın =))
Bana gönderdgi fal tamamen atmasyodu cok cok belliydi. Kibarca ama HERKESİN görebileceği biçmde yorum yapınca, iade istemedgm halde falı iade etmş,haliyle yorum silindi.Arkadaşlar selam, size firuzzee yi önerdiğim için özür dilerim. Spora gideceğimi genel anlamda olayları bilmişti ama bir arkadaşımın falı ile karşılaştırdık yeni kişi tarifi harfine kadar aynı olur mu yaa? Hisleri var ama bir kısımları da kopyala yapıştır yaptığı çok belli oldu. Falı olan varsa sırada çeksin bence.
aynen ya sorma. mesela gecmıste 1 puan vermıssın baska falcılara dıye fal bakmayanlar var.Bana gönderdgi fal tamamen atmasyodu cok cok belliydi. Kibarca ama HERKESİN görebileceği biçmde yorum yapınca, iade istemedgm halde falı iade etmş,haliyle yorum silindi.
Berbat fallara "bu berbat,atmasyon, iade et" demeye de korkar olduk, birde üstüne çirkef yaftası yapştryor bu falcı tayfası.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?