Binnaz Abla

Kızlar bir yolun var sema ya baktıran varmı hiç indirimdeyken değerlendirilir mi ?

KIZLAR SU AN SINIRDEN ELLERIM TITROR.

SON GUNLERIN BOMBASI FIRUZE simdi özelden yazıştgm biryle TIPATIP AYNI FALI GÖNDERMIŞ. FALI AYNEN KOPYALYORM BAKALM BASKA KIMLERE AYNISINI GONDERMİŞ:

merhaba canım hosgeldın :) kartlarınız bu günlerde çok fazla hayal dünyasında olduğunuzu söylüyorlar . Kafanızda sürekli düşünceler yapmışsınız. Bu günlerde ise karşınıza esmer bir erkeğin çıkıp aşkını itiraf etmesi kafanızı karıştıracak . Acaba boşunamı bekliyorum diyeceksiniz o hayatına devam ediyorsa bende hayatıma devam etsemmi diye düşüneceksiniz . Ama tabiki bu kişinin teklifini kabul etmeyeceksiniz . Hayatında aşk sevgi duyduğu özel bir bayanın varlığı görülmüyor ama onunla ilgilenen etrafında onu etkilemeye çalışan esmer uzun saçlı bir bayan var. Kartlarınız sizi zaman zaman düşündüğünü ve eylül ayında ondan haber alacağınızı gösteriyorlar. Canım eylül ayı sonu Ekim başı gibi tekrar bir araya geleceksiniz tekrar çıkmaya başlayacaksınız. Aralık ayı gibi aranızda yine ufak bir sıkıntı yaşayacaksiniz ama az hasarla atlatacaksiniz. Canım kartlar sizi sevdiğiniz ve tekrar bir araya gekwceginizi söylüyorlar . Eğer her şeyi sağlama bağlamak istersen duaya açık günlerde jüpiter gezegen saatinde 1000 ya cami ya vedud çekerseniz hayırlı bir şekilde size nasip etmesini dilerseniz allahtan etkisini göreceksiniz Bu insana sen çok fazla değer vermişsin bir türlü de bu insanı düşünmekten beklemekten kendini alamıyorsun. Aslında bu yüzden diğer nasiplerini de kapatıyorsun ancak diğerlerini pek umursadığın da söylenilemez. Bu kişi senin hakkında olumsuz etkide kalmış yani şöyle diyeyim sevdiğin insan biraz çabuk etkilenen çabuk etki altında kalan bir kişi çabuk dolduruşa geliyor ve çevresinden bir insan senin hakkında kötü şeyler söyleyip bu kişi işlemiş doldurmuş sana karşı o yüzden şuan bu insan sinirli gibi içten içe sana kızgın senin hakkında iyi düşünmüyor. Ancak iyi olan bu kişinin düşünceleri çabuk değişiyor şuan etki altında ancak bu etkiden çabuk kurtulacak şuan sana karşı hisleri pek olumlu olmasa da geleceğiniz parlak olarak çıkmış. Yani şöyle canım bu kişiyi sabırla beklemen gerek ona adım atma sen ondan adımlarını cekınce o sana gelecek cunku mayıs ortası gıbı bır haber alıyorsun kendısınden ve cok sevınıyorsun eger sabırlı olursan uzun muddette barısma var ama su an yok gorduklerım bunlar canım sorun olursa seve seve yanıtlarım ıyı aksamlar :) ha evlılık demıssın evlılık su an yok ama bu kısıyle olursa olur cunku ben derın bır sevgı gordum ıkınızde bırbırınızı takıp edıyorsunuz

Yahu o adamla benim ortak tandgm kimse yok ki doldursnlar bana karşı. Ben adama 3 senede 1 kez adım atmşm, ben aramsam arayacakmış ki devenin nalı, ha bir de o kişinin düşünceleri de benim kadar sabittir,degişken değil. Yoksa 6 senedr sevgsnde gram azalma olmadı......Bunu FIRUZENIN sayfasnda yaznca anında iade etti.

AYNI FALI ANKARA84e de göndermiş. ŞİMDİ karşılaştırıp şok olduk

ayy ınanmıyorum ya kızlar yazın duvarına baskaları baktırmasın. kendını zekı sanıyor mercimek kadar beynıyle sanırım.

ayy ınanmıyorum ya kızlar yazın duvarına baskaları baktırmasın. kendını zekı sanıyor mercimek kadar beynıyle sanırım.
AGZINI SEVEYIM derler ya,hah aynen öyle. Bu topikten, bu siteden hiç mi haberleri yok da kendileri akıllı , biz salak....Ulan urası sayesnde millet kuyruk olyorsa size, yine burası sayesinde yaptıklarnız böyle İFSA OLUYOR.

Eskiden tellwe cafede anlaşlr, konuşlurdu bunlarn oyunları. Orda da anca kulaktan kulaga.......BURDAYSA SİLİNMEDEN,KURCALAYAN,HER DAİM GOREBİLR. Ben bu sayfaları okuyarak,hiç fal baktrmadan nice uyanığı teğet geçtm

kesinlikle oyle canım bende arama yapıyorum mutlaka baktırmadan önce. zaten fal baktıranları cogu buradan gidiyor artık zor işi. bırde tellwe yonetımıne mesaj at ıstersen ona da uyarı gıder. foyasının ortaya cıktıgı anlasılır. kendını zeki sanmasın. 3 5 tl ıcın yaptığı düşüklüğe bak..

zaten burayı okuyup gidiyoruz onlara şimdi düşüş yaşar işinde... zor bulur birdaha 20 li fal kuyruklarını.. Gerçekten ayıp ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…