- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
OHA dıyorum başkada birsey demyorm. Arkadasma "telveniz" bana kartlarnz demiş, e ben tarot atmştm zahmet etmiş.....
Kesinlikle tellwe yönetimi REZALET.Perihanablanın falını begenmeyip,iade edin yazınca,kadın zaten coştu o ayrı,hem bana demedgni bırakmamış hem de beni tellwe yönetimine şikayet etmiş. Onlar da benim için "tüm falcılara kötü davrandğmı,hiçbir falcıya 5 yıldız vermedgmi" söylemşler. YUH dedim, fal geçmişimde kac tane 5 yıldz var,körmü oldunz? 2 tarafı da ayrı nabza göre serbetle idare etmşler....Bu firuzzee kimbilir bana da kiminle aynı falı attı demek ki baktı soruma uygun o falı seçti. Ama paylaşamıyorum biraz mahrem ayrıntılar var. inş herkes okur burdan da kimse kanmaz artık. Geçen hafta gelecektenhaberler yaptı aynısını bana yonetime msj attim en az 20 tane yok iade etmediler kadinin duvarina yazdim iftira atti bana parayi alip başka falciya baktirmak için yapıyorsun dedi hatta iade limitin dolmuş senin dedi. Tam bir ruh hastası ben bugüne kadar telwede hic iade almadım. Ama yönetim de çok kötü haram olsun.
ben hıc an ve gecmıs anlatın dememıstım fallarımda. artık atarsam boyle dıcem gercekten. ama ıyıce sogudum ya muhattap oldugumuz kısılere bak.inanamıyorum ya arsız vicdansızlar. söylediklerinin çıkıp çıkmamasını geçtik artık, bizim falımıza belli ki tennezül edilip bakılmıyor bile. ne kahve fincanlarımıza ne de kartlarımıza. yazıklar olsun, haram olsun bir kuruşumuz geçtiyse.ben de öğlen makaron yazınca çektim falımı o üç kağıtçıdan. parayı geçtim umutlarımızdan çalıyorlar.
ya işte o yüzden ben an ve geçmiş olmasına bakıyorum falımda. yoksa kompozisyon gibi bir hayat hikayesi yazıp yolluyorlar böyle copy paste. kızlar fal atarken an ve geçmiş isteyin ısrarla, ben hep öyle yapıyorum.mesela eskiyi beklemiyorum artık ama sorumda tarif ettiriyorum ki sağlaması olsun.
Gelecektenhaberler35 mi?Bu firuzzee kimbilir bana da kiminle aynı falı attı demek ki baktı soruma uygun o falı seçti. Ama paylaşamıyorum biraz mahrem ayrıntılar var. inş herkes okur burdan da kimse kanmaz artık. Geçen hafta gelecektenhaberler yaptı aynısını bana yonetime msj attim en az 20 tane yok iade etmediler kadinin duvarina yazdim iftira atti bana parayi alip başka falciya baktirmak için yapıyorsun dedi hatta iade limitin dolmuş senin dedi. Tam bir ruh hastası ben bugüne kadar telwede hic iade almadım. Ama yönetim de çok kötü haram olsun.
Evet canım oGelecektenhaberler35 mi?
Ugga bana kısacık bir fal bakmıştı ve dün bir baktım sorularım gitmemiş bile uydurmuş resmenUgga hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana da çok kısa bakmıştı ve soruya cevap vermedi. Yani haksız da değil sanki ama emin olamadım.of falcı yokUgga bana kısacık bir fal bakmıştı ve dün bir baktım sorularım gitmemiş bile uydurmuş resmen
Özelden yazabilirim canım herkese uyabilecek bir şey yazmış benim tek kelimem gitmeden. Erkek arkadaşın kırılmış, barışacaksınız falan. Herhalde fal baktırdığına göre vardır bir karın ağrısı dediBana da çok kısa bakmıştı ve soruya cevap vermedi. Yani haksız da değil sanki ama emin olamadım.of falcı yok
SEKA ya :))) sana zahmet atar mısın bi?Özelden yazabilirim canım herkese uyabilecek bir şey yazmış benim tek kelimem gitmeden. Erkek arkadaşın kırılmış, barışacaksınız falan. Herhalde fal baktırdığına göre vardır bir karın ağrısı dedi
Gelecekhabercisi35 olmasın sakın tam doğru ismi. Eğer öyleyse tellwe aramada ve google aramada da çıkmyor. Onun için burda o,fallar kraliçesi ve gelecektenhaberler aynı kişi denmişti. Demek 3 hesabından biri şüpheye yer bırakmayacak şeklde açığa çıktı ki telwe yönetimi duruma lütfen el koymak zornda kaldıGelecektenhaberler35 mi?
Hemen atıyorum canım:)SEKA ya :))) sana zahmet atar mısın bi?
O işte evet burdan tanışıp telefonda konuştuğum bir arkadaşım var ona ve onun arkadaşına aynı falı atmış ben daha sonra kendi falımı gönderdim arkadaşa dedi ,senin falında da birkaç yerini değiştirip atmış. Ben yönetime defalarca söyledim iadeyi biz yapamayız falcı yapsın dediler. Aslında o siteye fal atmamak lazım hiç ama Selena var o yüzden silemiyorum üyeliğimi. Acaba Ugga da mı yapıyor bunu duvarina kaç kere yazdım soruma cevap vermedi online olduğu zaman gördüğü halde. Bu arada fallarınkraliçesine de aynı şekilde fal attimm ben de ne malım allahtan 5 tl ydiGelecekhabercisi35 olmasın sakın tam doğru ismi. Eğer öyleyse tellwe aramada ve google aramada da çıkmyor. Onun için burda o,fallar kraliçesi ve gelecektenhaberler aynı kişi denmişti. Demek 3 hesabından biri şüpheye yer bırakmayacak şeklde açığa çıktı ki telwe yönetimi duruma lütfen el koymak zornda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?