Binnaz Abla

Arkadaşlar Ugga'nın "bu kişiyle devam edersen sonu kötü olur, 4-5 vadede başkasıyla tanışıp seveceksin nişan yapacaksın " dediği başka kimse var mı burda? Ondan da şüphelenmeye başladım. Başkası olacak demiş ama ne bir tarif ne bir açıklama yok,geçmiş ve an da yoktu falda.

Senin iyi yine dediğim gibi benim sorum bile yok ya ciddi ciddi falcı ya da sıktı sıktı gitti bize de tasası kaldı

tumay bu işin uzmanı , ben birebir yaşadım dediklerini favorim .. her konuda ama katina da gayet başarılı hisleri ile bakıyor , kart okumuyor bence önemli olanda bu , birde eylül onuda beğeniyorum

tumay bu işin uzmanı , ben birebir yaşadım dediklerini favorim .. her konuda ama katina da gayet başarılı hisleri ile bakıyor , kart okumuyor bence önemli olanda bu , birde eylül onuda beğeniyorum
A AA yine mi bir reklam yazısı.....

Ama biz anlamayız, kafamız çalışmaz o yüzden hemen sorup numara isteyelim.

Benim durum umutsuz olmasına rağmen bana yine eskisiyle ilgili olumlu konuşup onunla gelecek çizmiş.

Onunda sayfasnda kopyala-yapştır yaptğı yazyordu ama...Hemde kaç tane. 1 kişi bile değil Rehel'e kopyala yapştır yaptgnı söyleyen

Son düzenleme:
Benim için bayagı olumsuzdu ama bana çok uyan tam 12den vuran tesbitleri vardı.

Ugga pembeci değil de ne görürse onu söyleyen bir falcı bence. Bu adamdan hayır yok ama yine de adım atacak demiş. Pespembe değil gerçekçi falları sevdiğim için beğendiğim bir falcı ki ayrılma sebeplerimizden birini belirtmiş falında, beni şaşırttı.

Arkadaşlar kuzenim Tubanın bir çalışması varmış bana söyledi, ben de dedim burada çok fazla insan var konuyla alakalı, fal baktıranlarla ilgili istatistik çalışması yapıyorlarmış, buraya atıyım biraz yardımımız dokunur, bi dakikamızı almaz bile bi yardım ediversenize :))

adresi vermeyi unutmuşum yahu

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbulda yaşayan arkadaşlar cafe capris ayhan ışık sokakta , imamı öneririm süper bakıyor .. ankarada yaşayan arkadaşlara da medyum tamara kızılayda üçüncü göz diye bir yerde oda çok iyi bakmakta .. İzmirde kemeraltı cafe enginar pembe hanım , oda çok iyi bakıyor tavsiye ederim , yolunuz düşerse uğrayın derim ... :)))

Merhaba arkadaşlar

Fama'ya fal attım fakat anlamakta biraz zorlandım.
Nasıl bilirsiniz? Bir de çıkmayan oldu mu?

merhaba ben daha önce baktirdım ama memnun kalmadım , biraz tutarsız gelmişti. Ama enerji meselesi belki yanılıyorumdur ..

Kizlar bu benimkinin arkadasi aradi beni iki kere ben cevap vermedim.Bu adam napmaya calisiyor cidden anlamadim.Bu durumu bilen fama ve kocaaalem fama mart ayinda kocaalemde aranizdaki iletisimsizligi arkadasindan yardim alicak demisti.Sizce ne yapmayalim.

dun benım gozume carptı o hatta dedım denesem mı sonra vazgectım firuzeye attım atmaz olaydım

aynen o sitede fal atmama konusuna katılıyorum. kimin ne olduğu belli değil, eyifere atmıştım bir kaç ay önce burdan görüp resmen kordondaki at bi 5 lira falına bakıyım çingeneleri gibiydi. bir çok şeyi falda açıklamadı, son sorumun cevabında konuştuğu kızıl saçlı biri var demiş nasıl delirmiştim o zaman. madem bunu gördün niye falda söylemiyorsun illa ben sorunca yarım yamalak cevap veriyorsun? ben katina atmıştım, yine bir soruda da kahve falı atanlara ebced hesaplıyorum vs bir şeyler demiş yani lafı sürekli kahve at demeye getirmişti. tellwede ben sadece ecem23 ten memnun kaldım diğerleri ancak ben sorarsam yarım yamalak cevaplar vermişlerdi falda kesinlikle tam yazmıyorlar.

canım bence acıp konussaydın ya da benı aramıssın dıye gerı ara en azından ne dıceklerını ogrenırsın merakın gıtmıs olur. bırde benımkının arkadaslarından bırı ne zaman benı arasa hep barısıyorduk, barıstırmak ıcın arıyorlardı senınkıde oyle olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…