- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Senin iyi yine dediğim gibi benim sorum bile yokArkadaşlar Ugga'nın "bu kişiyle devam edersen sonu kötü olur, 4-5 vadede başkasıyla tanışıp seveceksin nişan yapacaksın " dediği başka kimse var mı burda? Ondan da şüphelenmeye başladım. Başkası olacak demiş ama ne bir tarif ne bir açıklama yok,geçmiş ve an da yoktu falda.
A AA yine mi bir reklam yazısı.....tumay bu işin uzmanı , ben birebir yaşadım dediklerini favorim .. her konuda ama katina da gayet başarılı hisleri ile bakıyor , kart okumuyor bence önemli olanda bu , birde eylül onuda beğeniyorum
Arkadaşlar Ugga'nın "bu kişiyle devam edersen sonu kötü olur, 4-5 vadede başkasıyla tanışıp seveceksin nişan yapacaksın " dediği başka kimse var mı burda? Ondan da şüphelenmeye başladım. Başkası olacak demiş ama ne bir tarif ne bir açıklama yok,geçmiş ve an da yoktu falda.
Onunda sayfasnda kopyala-yapştır yaptğı yazyordu ama...Hemde kaç tane. 1 kişi bile değil Rehel'e kopyala yapştır yaptgnı söyleyenben aylar önce tellwede rehel diye birine rastgele baktırmıştım. buraya da yazmıştım çok beğendiğimi. dün fallarımı okurken baktım ne dediyse çıkmış. tekrar attım, bugün yorumum gelmiş. olduğu gibi ne varsa, içimden konuştuğum şeylere kadar bilmiş.
Benim için bayagı olumsuzdu ama bana çok uyan tam 12den vuran tesbitleri vardı.Benim durum umutsuz olmasına rağmen bana yine eskisiyle ilgili olumlu konuşup onunla gelecek çizmiş.
Benim için bayagı olumsuzdu ama bana çok uyan tam 12den vuran tesbitleri vardı.
Arkadaşlar kuzenim Tubanın bir çalışması varmış bana söyledi, ben de dedim burada çok fazla insan var konuyla alakalı, fal baktıranlarla ilgili istatistik çalışması yapıyorlarmış, buraya atıyım biraz yardımımız dokunur, bi dakikamızı almaz bile bi yardım ediversenize :))
benım tamamen patladı. zaten sevgılsıınden ayrı her kıza uyacak bır fal atmıstı 1 puan vermıstım ona.Merhaba arkadaşlar
Fama'ya fal attım fakat anlamakta biraz zorlandım.
Nasıl bilirsiniz? Bir de çıkmayan oldu mu?
dun benım gozume carptı o hatta dedım denesem mı sonra vazgectım firuzeye attım atmaz olaydımben aylar önce tellwede rehel diye birine rastgele baktırmıştım. buraya da yazmıştım çok beğendiğimi. dün fallarımı okurken baktım ne dediyse çıkmış. tekrar attım, bugün yorumum gelmiş. olduğu gibi ne varsa, içimden konuştuğum şeylere kadar bilmiş.
Merhaba arkadaşlar
Fama'ya fal attım fakat anlamakta biraz zorlandım.
Nasıl bilirsiniz? Bir de çıkmayan oldu mu?
O işte evet burdan tanışıp telefonda konuştuğum bir arkadaşım var ona ve onun arkadaşına aynı falı atmış ben daha sonra kendi falımı gönderdim arkadaşa dedi ,senin falında da birkaç yerini değiştirip atmış. Ben yönetime defalarca söyledim iadeyi biz yapamayız falcı yapsın dediler. Aslında o siteye fal atmamak lazım hiç ama Selena var o yüzden silemiyorum üyeliğimi. Acaba Ugga da mı yapıyor bunu duvarina kaç kere yazdım soruma cevap vermedi online olduğu zaman gördüğü halde. Bu arada fallarınkraliçesine de aynı şekilde fal attimm ben de ne malım allahtan 5 tl ydi
canım bence acıp konussaydın ya da benı aramıssın dıye gerı ara en azından ne dıceklerını ogrenırsın merakın gıtmıs olur. bırde benımkının arkadaslarından bırı ne zaman benı arasa hep barısıyorduk, barıstırmak ıcın arıyorlardıKizlar bu benimkinin arkadasi aradi beni iki kere ben cevap vermedim.Bu adam napmaya calisiyor cidden anlamadim.Bu durumu bilen fama ve kocaaalem fama mart ayinda kocaalemde aranizdaki iletisimsizligi arkadasindan yardim alicak demisti.Sizce ne yapmayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?