bence rehele de atma kuzum :) yorumlara bakarsan onunda firuzeden farkı yok kopyala yapıstır yapmıs. yazmıs bıkac kısı :))dun benım gozume carptı o hatta dedım denesem mı sonra vazgectım firuzeye attım atmaz olaydım
kendısının aramaya cesaretı yoktur ya da aranzda ne gectı bılmıyorum belkıde yüzü yoktur arkadasıyla bı sekılde baglantı kurdurmak ıstıyor olabılır konusmak ıcın. yanı genelde bana boyle oluyordu ama senınkını bılemıcem. sadece fıkır yürüttüm suan :)Canim persembe sabah aksam bir de cumartesi aradi sabahinda aradiginda faturayla ilgili birsey sorucam dedi isyerinde sitketin numaradi var onu ara ben sok oldum zaten.Ben benimkiylen kotu bozusmustuk.Arkadasina numarami verip neden aratiyor tuhaf
Koca alem kesinlikle hisli birisi ama bence pembeci yani olayları biliyor ama pembeye bağlıyor. Ama sana bilmiş vay vay helal :))Kizlar bu benimkinin arkadasi aradi beni iki kere ben cevap vermedim.Bu adam napmaya calisiyor cidden anlamadim.Bu durumu bilen fama ve kocaaalem fama mart ayinda kocaalemde aranizdaki iletisimsizligi arkadasindan yardim alicak demisti.Sizce ne yapmayalim.
adresi vermeyi unutmuşum yahu
Kızıl saçlı açık tenli renkli gözlü olabilir bu kızın aradan çıkması lazım kız seviyor peşinde fln da dedimi ☺ bunu söyleyen Firuze mi bu arafa karistirmayalimaynen o sitede fal atmama konusuna katılıyorum. kimin ne olduğu belli değil, eyifere atmıştım bir kaç ay önce burdan görüp resmen kordondaki at bi 5 lira falına bakıyım çingeneleri gibiydi. bir çok şeyi falda açıklamadı, son sorumun cevabında konuştuğu kızıl saçlı biri var demiş nasıl delirmiştim o zaman. madem bunu gördün niye falda söylemiyorsun illa ben sorunca yarım yamalak cevap veriyorsun? ben katina atmıştım, yine bir soruda da kahve falı atanlara ebced hesaplıyorum vs bir şeyler demiş yani lafı sürekli kahve at demeye getirmişti. tellwede ben sadece ecem23 ten memnun kaldım diğerleri ancak ben sorarsam yarım yamalak cevaplar vermişlerdi falda kesinlikle tam yazmıyorlar.
Eyifer berbat berbaattt.aynen o sitede fal atmama konusuna katılıyorum. kimin ne olduğu belli değil, eyifere atmıştım bir kaç ay önce burdan görüp resmen kordondaki at bi 5 lira falına bakıyım çingeneleri gibiydi. bir çok şeyi falda açıklamadı, son sorumun cevabında konuştuğu kızıl saçlı biri var demiş nasıl delirmiştim o zaman. madem bunu gördün niye falda söylemiyorsun illa ben sorunca yarım yamalak cevap veriyorsun? ben katina atmıştım, yine bir soruda da kahve falı atanlara ebced hesaplıyorum vs bir şeyler demiş yani lafı sürekli kahve at demeye getirmişti. tellwede ben sadece ecem23 ten memnun kaldım diğerleri ancak ben sorarsam yarım yamalak cevaplar vermişlerdi falda kesinlikle tam yazmıyorlar.
Kızıl saçlı açık tenli renkli gözlü olabilir bu kızın aradan çıkması lazım kız seviyor peşinde fln da dedimi ☺ bunu söyleyen Firuze mi bu arafa karistirmayalim
Eyifer berbat berbaattt.
yok bu benim bahsettiğim eyifer :) ben soruda başka biri var mı diye sormuştum kızıl saçlı biriyle konuşuyor demiş hiç falda söylemek yok ama böyle önemli bir şeyi. kızıl saçlılar bunların favorisi demek kumral dese sıradan olur diye :)
sonradan farkettim başka biri olduğunu . Telwe de bidaha asla asla kimseye baktırmam son kredimi harcayıp vedalasicam herkese aynı yorumlar
Canim boyle acik acik olan olaylari yazma falciyada ayni soruyu sorarsan anlarlar senin kim oldugunu nickinden dikkat et yazarken gunaydin ayrica :)Benimki de beni tavirlariyla sinir etmisti cok kirildim ne srn beni ne de ben seni taniyorum drdim.Arkadasi bir iki kere gordum o kadar yuzu olmadigi kesin.Beni yokluyor galiba canim.Benimkini arasam mi bu arkadasin niye beni arattin diye
Gercektende oyleAnkaradan kimse varmı arkadaşlar...çok çok inanılmaz üzgünüm 4 yılım geçti orda...haber alamamak,kayıp ihbarları..korkunç durumda ülke...herkez dua etsin((
Hayırlı olsunnnÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
Ve medyumsahande ozellikle catir catir cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?