Binnaz Abla

Canim persembe sabah aksam bir de cumartesi aradi sabahinda aradiginda faturayla ilgili birsey sorucam dedi isyerinde sitketin numaradi var onu ara ben sok oldum zaten.Ben benimkiylen kotu bozusmustuk.Arkadasina numarami verip neden aratiyor tuhaf

Canim persembe sabah aksam bir de cumartesi aradi sabahinda aradiginda faturayla ilgili birsey sorucam dedi isyerinde sitketin numaradi var onu ara ben sok oldum zaten.Ben benimkiylen kotu bozusmustuk.Arkadasina numarami verip neden aratiyor tuhaf
kendısının aramaya cesaretı yoktur ya da aranzda ne gectı bılmıyorum belkıde yüzü yoktur arkadasıyla bı sekılde baglantı kurdurmak ıstıyor olabılır konusmak ıcın. yanı genelde bana boyle oluyordu ama senınkını bılemıcem. sadece fıkır yürüttüm suan :)

Koca alem kesinlikle hisli birisi ama bence pembeci yani olayları biliyor ama pembeye bağlıyor. Ama sana bilmiş vay vay helal :))

adresi vermeyi unutmuşum yahu

Bir hatırlatma daha arkadaşlar doldurmayan varsa doldursun da en azından bilgimiz olan konulardan sorular geliyor vallahi :)) Yardımınız olur, tuba herkese teşekkür ediyor dileklerinizin kabul olmasını diliyor o da

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızıl saçlı açık tenli renkli gözlü olabilir bu kızın aradan çıkması lazım kız seviyor peşinde fln da dedimi ☺ bunu söyleyen Firuze mi bu arafa karistirmayalim

Eyifer berbat berbaattt.

Kızıl saçlı açık tenli renkli gözlü olabilir bu kızın aradan çıkması lazım kız seviyor peşinde fln da dedimi ☺ bunu söyleyen Firuze mi bu arafa karistirmayalim

yok bu benim bahsettiğim eyifer :) ben soruda başka biri var mı diye sormuştum kızıl saçlı biriyle konuşuyor demiş hiç falda söylemek yok ama böyle önemli bir şeyi. kızıl saçlılar bunların favorisi demek kumral dese sıradan olur diye :)

Benimki de beni tavirlariyla sinir etmisti cok kirildim ne srn beni ne de ben seni taniyorum drdim.Arkadasi bir iki kere gordum o kadar yuzu olmadigi kesin.Beni yokluyor galiba canim.Benimkini arasam mi bu arkadasin niye beni arattin diye

sonradan farkettim başka biri olduğunu . Telwe de bidaha asla asla kimseye baktırmam son kredimi harcayıp vedalasicam herkese aynı yorumlar

sonradan farkettim başka biri olduğunu . Telwe de bidaha asla asla kimseye baktırmam son kredimi harcayıp vedalasicam herkese aynı yorumlar

aynen ordaki kimseye güven olmaz bir de iade isteyince çirkefleşmeleri ayrı bir terbiyesizlik

Aaa rehel kopyala yapıştır mı yapıyo? Ben hiç bakmamıştım sayfasına yorumlarına. Ama benim falım çok güzeldi ve verdiği tarih çıktı. acaba rastlantı mı?

Benimki de beni tavirlariyla sinir etmisti cok kirildim ne srn beni ne de ben seni taniyorum drdim.Arkadasi bir iki kere gordum o kadar yuzu olmadigi kesin.Beni yokluyor galiba canim.Benimkini arasam mi bu arkadasin niye beni arattin diye
Canim boyle acik acik olan olaylari yazma falciyada ayni soruyu sorarsan anlarlar senin kim oldugunu nickinden dikkat et yazarken gunaydin ayrica :)

Ankaradan kimse varmı arkadaşlar...çok çok inanılmaz üzgünüm 4 yılım geçti orda...haber alamamak,kayıp ihbarları..korkunç durumda ülke...herkez dua etsin((
Gercektende oyle Basimiz Sagolsun disariya cikmaya korkar olduk artik daha fazla masum insan olmesin allahim insallah,basimiz sagolsun demeyede alistirdilar bizi artik olagan hale geldi hersey hayatimizda Allah daha beterinden korusun,guzel gunler gostersin bize bizden sonraki nesillere insallah

Telweye şikayet ettm artık neye yarayacaksa:

Sevgli tellwe yönetmi,adı geçen falcının AYNI FALI KOPYALA YAPISTR yaparak gönderdgni baska platformlarda,arkadaslarmz arasnda fark ettik. Fal gönderdiği bizler hemen fark ettgmz için falımızı iade etti. Ya hakkımız dolmuş olsaydı?Biz çirkef durumuna düşecektik. FİRUZENİN yaptgı birçok kişi tarsfndan ortaya cıknca,bizede falları iade ettgi için BASKALARINIDA DOLANDIRMASIN diye DUVARINA YAZDIK. Sonuç=SİLİNMİŞ.TELWE YÖNETIMI, DOLANDIRICILARA GÖZ YUMDUKÇA SIZ GÖZDEN DUSUYORSUNUZ.Hoş FIRUZEnin hesabını sildrsenizde baska isimle YINE gelir TELWEYE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…