Binnaz Abla

ÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
Ve medyumsahande ozellikle catir catir cikti
Çok sevindim senin adına hayırlı olsun darısı başımıza çok özel değilse neler çıktı 3 u bende de olan falcilar

ÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
Ve medyumsahande ozellikle catir catir cikti
Darisi cikmayanlarin basina :) neler cikti peki merak ettim bende de var baktirdiklarim? Tarihler mi yoksa olaylarin gidisati falan mi ?

Canlarim toplu yazayim size.
Naira karsi taraf dusuncesi ve yaptiklari konusunda bestmiş , şaşirdim. Hani falcilar genelde maddi ailevi sorun palavrasi sıkar ya hani naira baska turlu soyledi ve tam da onun dedigi gibiymis olanlar. Karsi tarafla ilgili bilmediginiz merak ettiginiz bisey varsa bence nairaya baktirin.

Sema su ani ve gelecegi tarihiyle bildi

FalciAlim su ani ve gelecegi bildi tarih vermedi o.

Aylin suanki hislerini ve karsi tarafin hislerini cok guzel döküyor .Dedigi oldu aynen soyledigi sekilde

Yesilcingene su ani ve karsi tarafi ve ozellikle yakin gelecegi iyi biliyor. Kart yorumu baktirmiyorum netten , kahveyi cok guzel yorumluyor. Falla ilgisi olmayan kime onerdiysem memnun kaldi ondan

Medyumsahande beni cok guzel bi konuda uyandirdi. Cok isime yarayan biseyi bilmis ,soyledi bana. Ihtimal vermedim bi baktim gercekten oyle.

Cok fazla ayrinti da dokmek istemiyorum buraya pek ,sormak istediginiz bisey varsa ozelden seve seve yanitlarim :) rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah bir daha da fallara dusurmesin..
insallah darısı butun bekleyenlerın basına.. hepimiz cıkan fal haberım vaar dıye yazılar paylasırız burada

KIZLAR DUN FIRUZENIN SAYFASNA YAZDKLARMIZ SILINMIŞ. TELWE YONETMI DOLANDICILARN SIRTNI SIVAZLYOR. CVP BILE VERMEDİLER.BAKIN FIRUZE NE DEMIŞ BANA:http://www.tellwe.com/?pg=falciprofil&uid=firuzzee&ptype=duvar&userid=232780

firuzzee2 saat önce

• Tum enerjimle hislerimle sizlere ışık olmak icin sistemdeyim fallarınızı bekliyorum canlar :)

yeppudaa25 dk önce

• KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP FAL GÖNDERMEK ÇOK ENERJİ GEREKTIRIR DOĞRU WALLA

firuzzee10 dk önce

• Issiz misin sen ? Falını begenmediysen cek git dahada baktirma ruhi dengesizliklerin var falındada soylemistim hadi canim benim fallarimi bilen bilir bu siteden coktan atilirdim yoksa gule gulee

firuzzee16 sn önce

• Bu arada falınızı coktan iyade etmisim neden hala beni kotuleme pesindesiniz anlayamadım burda kac kisi bana guzel yorum yapmıs siz kim oluyorsunuz pardon falıma laf ediyorsunuz? Kesin birdaha fal attiniz size bakmadim :) birde madem falimi begenmedin e be kardesim demezler mi adama ikinciyi niye

yeppudaaAz önce

• KADINLAR KULÜBÜNDE SENİN İÇİN YAZILANLARI OKU,İSTERSEN. ORDA FOYAN ÇIKTI. MADEM MASUMSUN DUN DUVARIN,ÖNÜNE GELENİN BU KONUDA YAZDIKLARYLA DOLYDU. SAYFA GRNTÜSÜNÜ SAKLYORUM.NEDEN SİLDN ONLARI?TELWE SENİN GIBILERE YOL VERDIKÇE BOLBOL MÜŞTERİ KAÇIRACAK
yeppudaaAz önce

• KIM SANA 2.YE FAL ATMS YALAN SÖYLEME,KAC KISIYE AYNI FALI GÖNDERMIŞSIN.BIRDE UTANMADAN BÖYLE NASIL KONUŞABLYORSUN

firuzzee1 dk önce

• Ahhahha kadinlar klubune uyeligim dahi yok beni mi konusuyorlar sayende haberim olduda haber falan yok be canim sen mi yazdin ordanda sana olumsuz seyler dedim diye ne bu celal kac kisiye ayni fali gondermisim fallar ortada oyle birsey olsa burda isim olmazdi

firuzzee7 sn önce

• Arkadasindan fal yollamissin ya begenmeyen insan yollar mi ? Kiyamam sana ben 3 vaktin var duzelicen sen ordada ovmusler beni sayende gordum sagol canim benimm :)

Ben kötü olsam,tellwe yönetimi beni burda tutmazdı demiş.Tellwe yönetimindende bana dönen yok. Şimdi bu pisliği temizlemek yerine bizi kadınlar kulübüne şikayet eder bunlar. YAZDIKLARMIZI BURDAN DA SILDRMEYE KALKARLAR.

TELWEDE ASLA FAL BAKTRMAM.KORUSUNLAR "BU" TAYFAYI. PİYASADİ TEK FAL SITESİ ONLAR YA.....

firuzzee4 dk önce

• Ayrica orda nedense iki kisi sizden sonra bana oyle bir yorum yaptılar ki bu kisiler bana soru sormus kisiler fakat oylama yapmadan ben oylamasiz soruya bakmam belki onlar siz bile olabilirsiniz kadinlar klubunde bile beni konusan bir insandan bunu beklerim tabikide silerim gule gule

canım bende mesaj attm tellwe yönetımıne donmedıler. fıruzeyı sıkayet ettım. ve ayrıca arkadasıma da gecmıste 1 puan vermıssın 3 kısıye dıye falını ıade ettı. kendıne guvenı olsa etmez zaten.

"Ayrica orda nedense iki kisi sizden sonra bana oyle bir yorum yaptılar ki bu kisiler bana soru sormus kisiler fakat oylama yapmadan ben oylamasiz soruya bakmam belki onlar siz bile olabilirsiniz kadinlar klubunde bile beni konusan bir insandan bunu beklerim tabikide silerim gule gule
"Demiş ya....EVET " mine22,requiem,Ankara84,Makaron da benim zaten. ÇOKLU,IŞINLANMALI KİŞİLİK VE BEDEN BÖLÜNMEM VAR ÇÜNKÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…