Tesekkur ederim canimm darisi bekleyenlerin basinaHayırlı olsunnn
Çok sevindimm :)
Çok sevindim senin adına hayırlı olsun darısı başımıza çok özel değilse neler çıktı 3 u bende de olan falcilarÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
Ve medyumsahande ozellikle catir catir cikti
Darisi cikmayanlarin basina :) neler cikti peki merak ettim bende de var baktirdiklarim? Tarihler mi yoksa olaylarin gidisati falan mi ?ÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
ÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
insallah darısı butun bekleyenlerın basına.. hepimiz cıkan fal haberım vaar dıye yazılar paylasırız buradaCok fazla ayrinti da dokmek istemiyorum buraya pek ,sormak istediginiz bisey varsa ozelden seve seve yanitlarim :) rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah bir daha da fallara dusurmesin..
BIRDE UTANMADAN HEM BURAYI BILMEDGNI HEMDE BURDA ÖVULDUGUNU YAZMIŞ.YUHya bu firuze ne kazanıyorsa haram olsun asırı sınırlendım durup dururken. yalancı ya!
kadınlar kulubunu bılmeyen falcı mı var yaa kimi kandırıyor kucucuk beynıyle?BIRDE UTANMADAN HEM BURAYI BILMEDGNI HEMDE BURDA ÖVULDUGUNU YAZMIŞ.YUH
canım bende mesaj attm tellwe yönetımıne donmedıler. fıruzeyı sıkayet ettım. ve ayrıca arkadasıma da gecmıste 1 puan vermıssın 3 kısıye dıye falını ıade ettı. kendıne guvenı olsa etmez zaten.Ben kötü olsam,tellwe yönetimi beni burda tutmazdı demiş.Tellwe yönetimindende bana dönen yok. Şimdi bu pisliği temizlemek yerine bizi kadınlar kulübüne şikayet eder bunlar. YAZDIKLARMIZI BURDAN DA SILDRMEYE KALKARLAR.
TELWEDE ASLA FAL BAKTRMAM.KORUSUNLAR "BU" TAYFAYI. PİYASADİ TEK FAL SITESİ ONLAR YA.....
hahah evet onu bende farkettım ilkokul terk sanırımDikkat ettiniz mi İade yazacagına İYADE yazmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?