Binnaz Abla

hersey ortada ya ne oldugu anlasıldı buradan ona ekmek cıkmaz bosver artık ılgılenme ınsanın sınırlerı bozuluyor. sıkayetımızı ettık ona da gerekenı yazdık daha fazla malesef bısey yapamıyoruz. kazandıgı da bişey olsa 2 3 kurus oda haram zaten.

Boyle iki paralik,seviyesiz,birde ruh sagligi bozuk belli ki !!Manyaklara fal baktirip hayatimizi soruyor,merak ediyoruz ya en cok kendimize kiziyorum kizlar !!! Allahin manyagi valla sinirliyim zaten bgn ,hayatimda hic kavga etmemisimdir biriyle ama bu kadin tam yolunmalik valla bir ilk olurdu kasinmis resmen. Hemen iftira,çirkefe yatma iki kere baktirdin,kotu yorum yaptimda beni karaliyorsun aman bi tarafim sanki nostradamus :)

Tam dayaklık ya ben dayak taraftarıyım yani bu tip insanlara

İyi ki varsınız kızlar ya, sinirlerimi zıplattı resmen. Telwe falcılarının ortak stratejisi bu. Yapacaklarını!! yapıyorlar, sonra da ortaya çıkınca rezillikleri sana çirkef muamelesi yapyorlar. Utanmaz, hem kadınlar kulübünden haberdar değilim,orda üye değilim diyor, hem de aa beni övmüşler diyebiliyor. Ki öven 2 üyeydi, biri hemen fark etti hatunun oyunlarını fal atmayın buna kızlar dedi.....Gerisi zaten alenen rezil olma hikayesi. Hem de ne için 3 kuruş için.......

Ben artık falcıların aramızda sıradan üye gibi dolanıp,kendilerini belli etmemeye calıştıklarından emin oldum. Firuzenin rezilliği çıktığı gün Firuze sisteme hiç girmedi onun yerine çoktandır ortalarda olmayan Rehel arz-ı endam etmeye başladı. Rehelin arz-ı endam ettiği gün "bana dedikleri tarihleriyle çıktı" diyenler piyasaya çıktı. Copy-paste yapıyor deyince de "a, haberim yoktu"......Kadının sayfası kopyala-yapıstır yaptıgını söyleyenlerle dolu çarşaf gibi, nasıl görülmez. Ha parayı ağaçtan toplayıp,yola saçmayı sevenler varsa aranızda tabiki araştırmadan,okumadan önüne gelene atar. İş parayla kalsa yine iyi, boşuna umut-hayal kurup sükut-u hayale ugramak da cabası.

Eminim Firuze beni, kadınlar kulübü şikayet etmiştir. Telweye etse ne olur. Ne şiş yansın, ne kebap. Nasılsa her halükarda paralarını alıyorlar.

Bu forum ve bu topikte olmasa dolandırıcıların-yalancıların foyasını nasıl çıkaracagız? Tarafsız bir alan olarak tabi ki iyiyi de kötüyü de burada paylaşmalıyız. Burada yazdıklarımız baki kalacak,okuyup araştırıp aklını kullananlar için......

BUNDAN BÖYLE BEN BİLE OLSAM BU FALCI İYİ DEDİĞİMDE BİR DÜŞÜNÜN. PARDON BİN, YÜZBİN DÜŞÜNÜN.

KİMSE BAŞKASININ UMUTLARI VE PARASIYLA OYUN OYNAMANIN VEBALİNİ ALAMAZ......

Kuzum bu kesin zaten bende inaniyorum buna hatta o gun bende sordum allahtan uyardi kizlarda atmadim o rebele,birde boyle fama,aylin,serkan bilmem ne famagiller fanlari var bir fallari cikti diyip bir yok hepsi patladi diyip sonra yine onlari yucelten salak degiliz cok sukur :) fala bu kadar para yatirdigimiz icin biraz catlaklik mevcut ama o kadar :) saka bir yana fal atmaya devam ediyoruz kendime kiziyorum !!! allaha cok sukur aklimiz yerinde yemiyoruz bu kadarinida!!! Hanfendide bilmiyormus burayi yersen resmen onlarin piyasasi burdan kazaniyor para, o gece 20 kusur kisileri gormustu hatun bir daha hayatinda zor gorur :) burda olmasak birbirmizle dertlesmesek fallardan bahsetmesek zaten bu konular hic ortaya cikmaz bir sekilde gizli kalmiyor gercek :)

Son düzenleme:
bunu bende farketmıstım ama emın olamadıgım ıcın yazmak ıstemedım. kesınlıkşe dogru. ve bırının cıkıp anıden rehelın hdedıklerını yasadım demesı? ayrıca kadının sayfasına bır girdm defalarca kopyala yapıstır yapıyorsun yazılmıs yanı bikere de degıl.
bırde yok kadınlar kulubunu bılmıyorum yok sıteye uye degılımlerı bi geçsinler. kendı IQ ları gibi bizimkıde dusuk degıl. bunu da okusun. bı kere falla alakalı google a ne yazsan mutlaka bu sıte cıkıyor. butun onlıne falcılar bu sıteden haberdar. kendı ısımlerını de aratıp yorumları v.s okuyorlar emınız bundan zaten.

bir de ; şöyle bir falcı vardı bana her dediği çıkmış ama bulamıyorum aylardır online olmuyor deyip çat diye o gün o falcının online olması durumu var. tesadüf mü ? sonra birden herkes o falcıya atıyor, bir kaç denemeden sonra iyi ki paylaşan arkadaşlar var da piyasa yaptığı gibi patlıyor. yoksa baya ekmek yerler buradan. bence herkes iyice araştırıp atmalı , adını aratın forumda okuyun .. az para değil çünkü harcanan paralar..

ben bu forum sayesinde fal masrafımı çeyreğine indirdim. sitelerdeki falcı yorumları fena halde yanıltıyor. her dediğini yaşadım diyenler herşeyi bildi diyenler istisna mı acaba ya da olumlu şeyler duyunca gaza mı geliyorlar anlamıyorum :)

iş konusunda hiç baktırmadım :) orda birinin beğendiğini başkası beğenmiyor. geysu benim kariyer anlamındaki durgunluğumu vs bildi

Ses kaydı olmayan fallar ben çok çok inanmıyorum açıkçası yazılı olanlar daha ucuz ister istemez gönderiyor insan ama en azından ses kaydı daha iyi geliyor inandırıcı oluyor gerçi bi yazıyı eline alıp okumadıgida ne malum ama ☺isimini fln söyleyince içim rahat ediyor Falın yarısında canım kuzum hayatım demelerine ayrı bir sınır oluyor insan. Normalde bir kaç sitede kopyala yapıştır yapıyor diye şikayet ettiğinde (telwe hariç ) falci nin şimdiye kadar kazandığı paraların iadesini istiyorlarmis. Bi fal sitesinde bakan arkadaşımdan ogrenmistim. Fal sitelerine de güvenmek önemli ama telwee benden para kazanamaz artik

Var ya bu başlık harika ya, korkulur sizden sevgili ablalarım. Dolandırıcıları tek tek indiriyorsunuz vallahi helal olsun. Firuzeymiş bilmem neymiş eğitim seviyesi düşük düşük tipler bozmasın sinirinizi falan ya. Sizin elinizden kim kurtulabilir allasen siteye ilk üye olduğumda konuya ilk mesaj attığımdaki gerilimi size anlatamam acaba beni de falcı sanarlar mı diye böyle direkt falcı övmeyip nasılsınız diye mi girsem diye düşünmüştüm hatta bu salaklar sizi ne yerine koyduğunu sanıyor anlamıyorum ben

Kızlar yeşilçingeneye fal attım yorum bekliyor begenen varmı

Genelde beğeniliyor, benim falım da fena değildi, hiç haberim olmayan bir durumdan bahsetmişti aynen onun söylediği gibiymiş. Nokta atışları vardı yani bende. Gelecek çıktı demek için erken ama, zira verdiği vade ne uzun ne kısa. Sorulara hemen dönmesi ilgili olması da bi artı bence. 30 TL'lik birçok falı 10 TL'lik falıyla sollar.

Arkadaşlar ben iş konusunu bildi dedim ama atmış tutturmuş olduğunu anladım sonradan, ben de bir daha fal atmam ona dedim. Bir de aynı gün falci derin ve gizem hatun da bildi dedim yani özel olarak firuze yi methetmedim. Yanlış anlayan olduysa kusura bakmasın böyle bir yanlışlığa sebebiyet verdiğim için ben rahatsız oldum. Ben de çok mağdur oldum bu fallar yüzünden sizi anlıyorum son 30 gün icinde sanal ve reel olmak üzere baktırdıģım falların haddi hesabı yok. maddi manevi çöküntü.Bundan sonra Telwe de zaten selena hariç kimseye atmam. Reelde en son gittiğim (eski falcım) çok fal baktırmanın olumsuzlukları çektiğini söyledi hele sanal fal olmaz ki yüzüne bakarak hisseder falcı,sen manyak mısın falan dedi hepten pişman oldum.

Haklısın 50 tl verdiklerimiz bile patladı artık her ay 1 tane baktırıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…