Binnaz Abla

telefon faturamı bugun gordukten sonra bende kendıme baya bi sövdüm acıkcası. bırdaha baktırmama kararı aldım ciddi ciddi. ınsallah bu kararıma yenik düşmem.

telefon faturamı bugun gordukten sonra bende kendıme baya bi sövdüm acıkcası. bırdaha baktırmama kararı aldım ciddi ciddi. ınsallah bu kararıma yenik düşmem.
Aslında mantıklı düşününce zaten her şey %50 ihtimal ya olur ya olmaz. Ama işte bu fal olayı bi illet kaptırdın mı kurtulmak zor oluyor ben 4 ay ara vermiştim ne güzel bu ay yine düştüm.

aynen özellikle son 1 senedir 350nin altında fatura ödemedim yazık günah neler yapardım ben o paralarla. değdi mi sanki kesinlikle hayır. tam anlamıyla çıkan bir tane falım olmadı, sonucu biraz tutturanlar, olayı bilenler iyi falcı oldu ama kimse nasıl olacağını tam anlamıyla bilemedi. bu falcıları özellikle tellwedeki malları biz havalandırdık. arada kopyala yapıştırı yakaladığımız, dolandırıldığımız fallar oldu belki bazılarının farkına bile varmadık o kadar iyi yedirdikleri için. geçen gün en sonunda mobilödemeyi kapattım bir daha da fal atmayı düşünmüyorum çok krize girersem de ayda bir güvendiğim 2-3 kişiden birine yollarım diyorum. ama bu iş kumar batağı gibi sonu yok kendine engel olmazsan. falcının biri farklı bir laf diyince hemen ay dur bir de şuna atıyım acaba bilecek mi, o ne diyecek dediğimiz için içinden çıkılmaz hale geldik. olumsuz konuşunca moral bozup şuna da atıyım diyip olumsuzu beğenmedik sırf işimize gelmedi diye. halbuki bu fallara bakanlar da insan neticede, birine tutan birine tutacak diye bir şey yok. hatta bize hep tutturan falcının her falı çıkacak diye bir şey de yok. mesela herkesin çok sevdiği selena benim olayımı tamamen arap saçına çevirdi, hiçbir şeyi de çıkmadı. önceleri hep tutturan nesibenin son falı saçmaydı. artık sadece tecrübelerimi paylaşmayı düşünüyorum burada, önceleri meşhur olan birini görünce hemen atıyordum yoksa. ama olaydan biraz uzaklaşıp bakınca bir anda popüler olan falcıların altından nedense hep bir şeyler çıkıyor en son firuze olayı gibi, aylar önceki geysu=gizem hatun olayı gibi.

Aslında mantıklı düşününce zaten her şey %50 ihtimal ya olur ya olmaz. Ama işte bu fal olayı bi illet kaptırdın mı kurtulmak zor oluyor ben 4 ay ara vermiştim ne güzel bu ay yine düştüm.
Zaten cıkmadıklarını görünce sende artık isteksiz olursun benim öyle oldu bosuna baktırdım hep artık söz verdim kendime ayda 1 defa baktırıyorum tavsiye ederim :)

bende yuzyuze ve telefonda baktırmamaya karar vermıstım hepsi patlayınca ve gercekten baktırmıyordum da artık. ama su onlıne a bulastım bu seferde. özellıkle 2 haftadır o kadar cok baktırmısım kı abartısız 4 5 aylık fatura param kadar ucret gelmıs. zaten hepsinı okudum eveleyıp geveleyıp aynı seylerı yazmıslar. ayrıca muhattap oldugumuz kısılerın nasıl kisıler oldugunu ruh hallerini v.s bıle bılmeden kaale alıyoruz. normal hayatımızda belkı de derdimizi anlatmayacagımız kısıler ne bıleyım dusununce büyük saçmalık geldı.
bırde hıc fal baktırmayan arkadaslarım var onları dusundum hayatlarını akışına bırakanlar daha mutlu. bız baktırıyoruz kendı adıma konusayım herkes nisan sonu dedı. saf saf nısan sonunu beklıyorum falan. hıc baktırmasam kafam daha rahat olacak orası kesin. birde kopyala yapıstır yapıyo kimisi aptal yerine koyup paramızı alıyor gonderırkende dalga gecip gülüyordur. buda cok sinirimi bozdu. umarm bu kararımdan dönmem.

Selena bu son ilişkimde o kadar olumsuz ki keşke bu sefer bana da çıkmasa diyorum eski fallari 70-80 çikmişti. Ama cidden %100 çıkan falcı zaten yok. Daha önce de dedigim gibi geçen seneki olayimda en iyi falcilar bile sonucu bilemedi o yüzden ben yine fallara inanmayıp kafama göre hareket edeceğim.

aynen kesınlıkle kumar bataği. ya o kadar fatura ödeyecegıme kendıme biseyler alırım mutlu olurum en azından. birde aslında kısının ınancına gore degısır tabı bu cok baska bır konu ama gercekten geleceği bızi yaradandan başka kimse de bilemez bırde bu boyutu var. tabi ki Allah'ın yetenek vermıs oldugu duru görülü kişiler vardır mutlaka ama onlarında tellwede binnazda falan işi olmaz zaten. oturup senaryo okuyoruz kısacası.
ben sana bısey sorcaktım bide mobil ödemeyı nasıl kapatabiliyorsun. suan hazır kesın kararlıyken bende kapatayım?

tamamdır hallettım mobıl fatura kapatmayı. googlea bakmadan sana sormam ?? nasıl bı gaza gelmıssem kapatıcam dıye

kızlar serüvenin kitap falı hakkında güncel düşünceler nedir acaba ? memnun olan var mı karşıdakinin düşünceleri hakkında

çok olumsuzsa çıkmaz umarım benim selena falım çok olumluydu çok da iyi bilmişti ama çıkmadı tabiki. ama olumsuz olup patlayan da çok oldu neyse ki. selena bir arkadaşıma başka biri yok demiş daha sonra başka birinin olduğu ortaya çıkmış, sonra arkadaşım bunu söylemiş. selena da ben görmedim ama görsem de üzülme diye söylemezdim demiş çok sinirlenmiştik öyle saçmalık mı olur ya

Yeşilcingene falım gelmiş ama çok karışık bir halt anlamadım üzerinde birşeyler var kendine baktır demiş 3 aydır herseyin ters gidiyor demiş ben 3 aydır toparlandım aslında yani begenmedim

aynen duru görü kesinlikle var ama dediğin gibi onlar böyle sitelerde takılmazlar zaten. en çok nesibeyi beğeniyordum bu konuda kadında acayip akıl okuma var ama o da sonuçta bir insan ki fallarında da der bunu her şeyin en doğrusunu rabbim bilir diye, eğer atmışsan bilirsin. onun bile yanıldığı oldu bu işlere çok kaptırmamak lazım işte. ama tellwedekilere baksan ooo hepsi ilah ya yok 5 vermezsem sana cevap vermem, yok ben emek verdim bu ne biçim puan falan. kopyala yapıştırı da emekten sayıyorlar çok zekiler ya

kızlar serüvenin kitap falı hakkında güncel düşünceler nedir acaba ? memnun olan var mı karşıdakinin düşünceleri hakkında
ATMA, Bak naiad'ın falı çıktı dediği falcılara, Serüven yok içlernde ki kız ona hem su hemde kitap falı bakmştı. Kızın moralinin içine etmişti. Ben de o hatuna kitap ve su atmştm aralıkta.PATLADI. Son dönemlerde Serüven pek begenlmyor

atmamak için nedene ihtiyacım vardı iyi ki sormuşum teşekkürler :)

kesınlıkle atma. ben baktırdım ılk bastan olumlu konustu snra subat sonunda tekrar baktırdım acayıp alakasız ve tutarsızdı. ılk falınızda bu cok tutarsız sebebı ne dedım sadece bunu sordum dıye demedıgını bırakmamıs yok bırdaha bana asla fal atma o zaman oyleydı smdı boyle bilmem ne dıye bırsuru sey yazmıstı sınırden sıldım yorumunu falını falan silmesem atardım. kendını bısey sanıyor oda. zaten 28 tl mı neydı o parayı hakeden bı falda atmamıstı ayrıca.

Kız senin falcıları listelyıp, degerlendrdgn bir yazın vardı. Bayılmıştm..."falanyethakkaniyet adına kandım beni dü.....kledi" dedgin,Kopmuştum, yolda bile aklma geldkçe güldm

Eskiden çok övülüyordu serüvenin falları, ben yaklaşık 1 ay kadar önce merakımı gidermek adına gümüşlü su baktırdım. 10 TL'lik birçok falcı çok daha iyi öyle diyeyim, bir de kaç gün beklemiştim o falı, acaip sıradan ve özensiz bir fal gelmişti. Ama yine de siz bilirsiniz, sadece genel algı eskiden bakan serüvenle şu dönemki falların arasında fark olduğu yönünde. Birkaç kişi daha demişti eskiden çıkıyordu falları ama son fallar çok özensiz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…