Ay evet capellacım. bıde ılkınde olumlu ıkıncısınde olumsuz konusmustu bana demek kı bana da o zaman oyleydı sımdı boyle hahahhATMA, Bak naiad'ın falı çıktı dediği falcılara, Serüven yok içlernde ki kız ona hem su hemde kitap falı bakmştı. Kızın moralinin içine etmişti. Ben de o hatuna kitap ve su atmştm aralıkta.PATLADI. Son dönemlerde Serüven pek begenlmyor
Ay evet capellacım. bıde ılkınde olumlu ıkıncısınde olumsuz konusmustu bana demek kı bana da o zaman oyleydı sımdı boyle hahahh
Tatlım ya, naira şuman için dediklerin beni özellikle sevindirdi ve umut verdi.SagolAy evet capellacım. bıde ılkınde olumlu ıkıncısınde olumsuz konusmustu bana demek kı bana da o zaman oyleydı sımdı boyle hahahh
sana falları çıkanlar arasında benim baktırdığım aylinle naira var. ikisi de olumlu hatta aylin ısrarla olumlu 2 kere attım da :) umarım ben de gelip çıkan fal haberlerim var derimmAy evet capellacım. bıde ılkınde olumlu ıkıncısınde olumsuz konusmustu bana demek kı bana da o zaman oyleydı sımdı boyle hahahh
Kizlar ben birazdan benimkini ariycam bu arkadasi beni aramisti uc kere sorucam benimkine neden beni aradi diye.Sizce aramali miyim.
ınsallah herkes yasar bu sevıncı canım .SuFali nı da sevıyordum canım evet bı nevı cıkmıs sayılır o da ama bana bakan herkes olumluydu genellıkle zaten o yuzden cıktı dıye daha spesıfık sekılde bılenlerı yazdım ozellıkle :))Şekercim öncelikle gördüm çıkan fallar mesajını, tebrik ediyorum dilerim olumlu fallar çıksın diye gözünün içine bakanlar da dileklerine kavuşur kısa zamanda=) SuFalını da çok seviyordun ya sen, onun falı çıkmamış mı oldu?
Naira nın falını sevmıstım tatlışım ama pek cıddıye almamıstım ılk baktırdıgımda sımdı goruyorum kı nokta atısısın nokta atısıTatlım ya, naira şuman için dediklerin beni özellikle sevindirdi ve umut verdi.Sagol
ınsallah canım :)sana falları çıkanlar arasında benim baktırdığım aylinle naira var. ikisi de olumlu hatta aylin ısrarla olumlu 2 kere attım da :) umarım ben de gelip çıkan fal haberlerim var derimm
Aranızda çok büyük bir problem yoksa ve barışmaya da gönüllüysen ara canım. 3 günlük dünyada değmez boşuna kendini yemeye.Kizlar ben birazdan benimkini ariycam bu arkadasi beni aramisti uc kere sorucam benimkine neden beni aradi diye.Sizce aramali miyim.
bence senı arayan arkadasının telefonunu acsaymıssın bakalıp ne sebeple aramıs zaten anlarsın bahane mı degıl mı.Kizlar ben birazdan benimkini ariycam bu arkadasi beni aramisti uc kere sorucam benimkine neden beni aradi diye.Sizce aramali miyim.
Neden arkadasina beni aratiyosun ki mantigi ne yani diycek birseyin varsa bana soyle gerci yuzu de yok nasil araycak pislik.Kocaalemin fali cikti bir soyledigi o da buydu ama napicam hic bilmiyorum
İnsanin aklina tek sey geliyor onunla benim arami yapmak yok o cocugun sevgilisi var durduk yere arkadsina numarami niye veriyosun ben en son benimkine ne sen beni taniyosun ne de ben seni dedim sinir etmisti beni.Arkadasi aradi arama kayitimda var boyle bir konuda yalan soylenmezki.İlkinde actim telefonu sevim faturayla ilgili bir sey sorucam dedi sok oldum sonra satistan birine verdim.Aksam sekizde gine beni aradi .İki gun gecti gecen ctesi gine aradi.
Sizce nicin aramistir kizlar akliniza ne geliyor
bence de eski erkek arkadasını arama.nasıl cevap verecegı bellı olmaz belkı dengesız bı anına gelir ne bileyım bana nıye soruyorsun ona sor gibisinden gıcık bı cevapta verebılır o zaman da kalbin kırılır. arkadasına mesaj at ya da ara benı aramıstın bıkac kere gerı dönemedım bişey mı oldu dıye. o zaman net bi sekılde ogrenmıs olursun ona gore hareket edersın. benım fıkrım :)Sizce nicin aramistir kizlar akliniza ne geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?