Binnaz Abla

Ay evet capellacım. bıde ılkınde olumlu ıkıncısınde olumsuz konusmustu bana demek kı bana da o zaman oyleydı sımdı boyle hahahh

Ay evet capellacım. bıde ılkınde olumlu ıkıncısınde olumsuz konusmustu bana demek kı bana da o zaman oyleydı sımdı boyle hahahh

Şekercim öncelikle gördüm çıkan fallar mesajını, tebrik ediyorum dilerim olumlu fallar çıksın diye gözünün içine bakanlar da dileklerine kavuşur kısa zamanda=) SuFalını da çok seviyordun ya sen, onun falı çıkmamış mı oldu?

sana falları çıkanlar arasında benim baktırdığım aylinle naira var. ikisi de olumlu hatta aylin ısrarla olumlu 2 kere attım da :) umarım ben de gelip çıkan fal haberlerim var derimm

Kizlar ben birazdan benimkini ariycam bu arkadasi beni aramisti uc kere sorucam benimkine neden beni aradi diye.Sizce aramali miyim.

Kizlar ben birazdan benimkini ariycam bu arkadasi beni aramisti uc kere sorucam benimkine neden beni aradi diye.Sizce aramali miyim.

Siz bi falda birinin arkadaşının aratacağını ve çıktığını söylemiştiniz sanırım değil mi bugün mesajları okurken denk gelmiştim. Birkaç kez aradı değil mi arkadaşı? Açmadınız mı? Bence açsaydınız neden aramış ondan dinlemek lazımdı.

ınsallah herkes yasar bu sevıncı canım .SuFali nı da sevıyordum canım evet bı nevı cıkmıs sayılır o da ama bana bakan herkes olumluydu genellıkle zaten o yuzden cıktı dıye daha spesıfık sekılde bılenlerı yazdım ozellıkle :))

Neden arkadasina beni aratiyosun ki mantigi ne yani diycek birseyin varsa bana soyle gerci yuzu de yok nasil araycak pislik.Kocaalemin fali cikti bir soyledigi o da buydu ama napicam hic bilmiyorum

Tatlım ya, naira şuman için dediklerin beni özellikle sevindirdi ve umut verdi.Sagol
Naira nın falını sevmıstım tatlışım ama pek cıddıye almamıstım ılk baktırdıgımda sımdı goruyorum kı nokta atısısın nokta atısı
ınsallah sana da cıkar :)

Aranızda çok büyük bir problem yoksa ve barışmaya da gönüllüysen ara canım. 3 günlük dünyada değmez boşuna kendini yemeye.

Acmadim arama nedeni belli bana psikolojisi iyi degil uzgun fslan diyecekti ben de kizgindim acmadim obun arkadsiyla ben ne konusabilirim ki.

bence senı arayan arkadasının telefonunu acsaymıssın bakalıp ne sebeple aramıs zaten anlarsın bahane mı degıl mı.
kız senle ılgılenıyo olmasın arkadası. bu da bı ıhtımal

Neden arkadasina beni aratiyosun ki mantigi ne yani diycek birseyin varsa bana soyle gerci yuzu de yok nasil araycak pislik.Kocaalemin fali cikti bir soyledigi o da buydu ama napicam hic bilmiyorum

Bence "neden arkadaşına beni aratıyorsun" diyerek aramak doğru bir yol değil. Dese ki, "ben aratmadım ne bileyim" hiçbir şey diyemezsiniz. Keşke arkadaşının telefonunu açsaydın, onu ara tekrar? Bilemedim direkt erkek arkadaşını arayıp x beni niye aradı diye sormak doğru mu olur. Arkadaşı onunla ilgili konuşmak ya da ara yapmak için aramış olabilir ama niye beni aratıyosun diye sormak doğru değil bence. Yine de sen bilirsin.

Ha bu arada erkek arkadaşını arama demiyorum ben de, sadece arkadaşından gelen telefonla ilgili arkadaşının telefonunu açıp ondan öğrenmeliydi diyorum. Bundan bağımsız olarak tabii ki içinden geleni yap, kimi aramak istiyorsan ara. Benim görüş belirttiğim kısım arkadaşının aramalarını açmayıp o konuyla ilgili olarak erkek arkadaşına "niye arkadaşına beni aratıyorsun" demek.

İnsanin aklina tek sey geliyor onunla benim arami yapmak yok o cocugun sevgilisi var durduk yere arkadsina numarami niye veriyosun ben en son benimkine ne sen beni taniyosun ne de ben seni dedim sinir etmisti beni.Arkadasi aradi arama kayitimda var boyle bir konuda yalan soylenmezki.İlkinde actim telefonu sevim faturayla ilgili bir sey sorucam dedi sok oldum sonra satistan birine verdim.Aksam sekizde gine beni aradi .İki gun gecti gecen ctesi gine aradi.

Yok yalan söylüyorsun diye kimse suçlamaz zaten öyle bi durum da yok yanlış anlamışsınız dediğimi . Sadece "niye arkadaşına aratıyorsun" gibi bi şekilde aramaya gerek yok bence. İlk açmanızdan sonra diğer aramalarını açmadınız sanırım değil mi? Yani bence keşke açsaydınız ara bulmaya çalışıyorsa da uğraşsın işte barışmak istemiyor musunuz siz de, herkesin arayıp bulamadığı fırsat.

Bunun dışında, arayacaksanız arayın yine, arkadaşının niye aradığını sormak istiyorsanız da "niye aratıyorsun" değil de aramış dönemedim neden beni arıyo ki arkadaşın diyebilirsiniz."Niye aratıyorsun" biraz agresif bir tavır çiziyor zira. Ha ben olsam niye arıyo arkadaşın beni diye sorsa sevgilim bana ne bileyim onu ara sor derim o da ayrı.

Sizce nicin aramistir kizlar akliniza ne geliyor

Dediğiniz gibi aranızı yapmak, barıştırmak için aramış olması muhtemel ama elinize gelen fırsatı telefonu açıp değerlendirseydiniz keşke. Olsun geciken bir durum yok. Mesaj atabilir ya da arayabilirsin ama hala, aramıştın dönemedim noldu diye sorabilirsin.

Sizce nicin aramistir kizlar akliniza ne geliyor
bence de eski erkek arkadasını arama.nasıl cevap verecegı bellı olmaz belkı dengesız bı anına gelir ne bileyım bana nıye soruyorsun ona sor gibisinden gıcık bı cevapta verebılır o zaman da kalbin kırılır. arkadasına mesaj at ya da ara benı aramıstın bıkac kere gerı dönemedım bişey mı oldu dıye. o zaman net bi sekılde ogrenmıs olursun ona gore hareket edersın. benım fıkrım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…