Binnaz Abla

telwede kredım yetmesıne ragmen falınız yollanamamaktadır bu falcıya o tarz bı yazı cıktı netımde mı bı sorun vardı acaba hıc bole bı yazı goren oldu mu? ama baska falcıya atıldı fal cozemedım yaa

Falci seni kara listeye aldiysa olabilir

Kizlar izmirde mujgan nasil denediniz mi birde kemeraltinda cok iyi biri vardi kahve bakiyordu adini hatirlamiyorum bilen yorumu olan buyursun lutfen

Ya Hülya Demir anneme ve arkadaşıma tamı tamına çıktı hatta resmen dediği tarihlerde biri annem zaten bana söylemediği bir şeydi ve faldan sonra öğrendim öyle anlattı kadın tak tak söyledi arkadaşımda 1kez attı bi daha fal baktırmadı ve onun da dediği tarihler oldu sadece 1 2hafta falan kaydı Zaman ama eski sevgilisiyle ben konuştum çocuğun aklındaki şeylerin hepsi Hülya nın dediği tarihler ama bana hep süreler uzuyor bir türlü olmuyor bende durmuyorum tabi annem fal çıkınca yenisini atıyor arkadaşım zaten falla alakası yok baktırmaz benim zorumla attı bi daha baktırmadı ben anlamadım valla bi bana ve bi arkadaşım daha var o da sürekli fal atıyor ona mı çıkmıyor diye isyana girdik ama onun da eski sevgilisi Hülya'nın dediği tarih aralığında bi aradı ama öyle başlamak için değil nasılsın diye sordu o kadar.

Bende azcık azcık mesajlaşma dışında bişey yok onu da bilen Asenat nehir ve gizem oldu şu an aşk enerjisi yok msjlaşma ile başlayacak sonradan düzelecek demiştiler öyle olur mu bilmiyorum ama şu anlık öyle msj dışında bişey yok Hülya bu konuda sende adım atsan olur demişti Kemal devrim de öyle dedi bende öyle yaptım aslında adımı ben attım gidince de arayıp buluşma teklif edicem gelirse tabi bi de ararsam tabi

İnşallah güzel şeyler olur bu falları bırakırız ben kararlıyım artık baktırmicam inşallahta olumlu gider herşey

Kızlar selamlar nasılsınız
benim yine fal baktırmam gerek:) Geri kaldığım kısımları okudum forumda ama bana birini önerir misiniz
yesilcingene fena değildi bu arada bende. serüvene atacaktım ki eski falları çıktı diye son zamanlarda oda kötü yazmışsınız,caydım:)
ecem23 e mi atsam?

Ben ecem23 ü cidden tavsiye ederim. Kahvesi de güzel ama aşk sonuç daha güzel. Asla pembeci değil.

ecem 23 benı sasırttı ve begendım. emek verdıgı bellıydı babysterciğim deneyebilirsin bence:) bu arada ben ask sonuc falı atmıstım sordum nasıl bakıyorsunuz dıye su kart ve yıldız harıtası cıkarıp bakıyorum dedı.

Ben ecem23 ü cidden tavsiye ederim. Kahvesi de güzel ama aşk sonuç daha güzel. Asla pembeci değil.
bence de pembeci degıl bana sonuc olarak olumlu olcak dedı ama olacak bazı olumsuzlukları v.s de anlatmıstı. birde bıseye de sasırmıstım ask falı atmama ragmen bı kız arkadasımdan kazık yedım ve onuda görmus ve aynı tarif ettıgı gibi birisi. tarif ettıgı gibi derken sıradan hanı kumral bı kız tarznda tarif etmemıstı baska sekılde etmıs ve soyledıgı gibiydı dıs gorunusu de karakteride. bırde saglıgımla alakalı bır durumdan da bahsetmıstı belırtılerı bellı ama gitmıyorsun doktor yolu var dedı gercekten dün gıtmeye karar verdım :) yuzde 90ı ılıskıyle alakalıydı ama ılıskı dısında gordugu seylerı de soylemıstı bana saglık arkadas v.s gibi.

Bu arada 6 aydır deli gibi fal baktırdım. Sonunda favorilerim sadece 2 kişi oldu. Bir asenat iki ecem23. Sezgi candan sonunu pembeye bağlamasa o da iyi. Ama asenat ve ecem hem hisli hem de pembecik değil. Benim durumu bilen başka falcılar da car severim de ama en güncel ve tarafsız bu İlişi bence

asenatın dedıklerı cıktı mı pekı az da olsa. yoksa anda mı ıyı?

o zaman deniyorum hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…