Medyum sahande nerde kiÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
Ve medyumsahande ozellikle catir catir cikti
Falci seni kara listeye aldiysa olabilirtelwede kredım yetmesıne ragmen falınız yollanamamaktadır bu falcıya o tarz bı yazı cıktı netımde mı bı sorun vardı acaba hıc bole bı yazı goren oldu mu? ama baska falcıya atıldı fal cozemedım yaa
Ecem23Arkadaşlar yeşilçingene ve ecem23 çok farklı konuşmuş çok tedirgin oldum hangisinin sölediği daha çok çıkıyo?
Teşekkür ederim :)Ecem23
naira dan bahsedermisin cnm ne demistiÇIKAN FAL HABERI vermek bana da kismet oldu bin şükür :)))
Naira Şuman
FalciAlim
Aylin
Sema
Yesilcingene
Ve medyumsahande ozellikle catir catir cikti
tellwede canımKizlar izmirde mujgan nasil denediniz mi birde kemeraltinda cok iyi biri vardi kahve bakiyordu adini hatirlamiyorum bilen yorumu olan buyursun lutfen
Benim geçenlerde önemli bir sıkıntım vardı. Bu sıkıntının akıbetini selena, naira ve hülya demir bildi. Hülya demir tarihsel olarak da, analiz olarak da nokta atışları yapmış. %100 sonuca varmadı fallarım henüz ama bilginiz olsun dedim.
Aynen bana da inanılmaz bir masal yazmıştı hiç çıkmadı. Pembe az gelir ona çingene pembesiydi falBana naira 2 kez bakmıştı hiç çıkmadı
Bana naira 2 kez bakmıştı hiç çıkmadı
Ben ecem23 ü cidden tavsiye ederim. Kahvesi de güzel ama aşk sonuç daha güzel. Asla pembeci değil.Kızlar selamlar nasılsınız
benim yine fal baktırmam gerek:) Geri kaldığım kısımları okudum forumda ama bana birini önerir misiniz
yesilcingene fena değildi bu arada bende. serüvene atacaktım ki eski falları çıktı diye son zamanlarda oda kötü yazmışsınız,caydım:)
ecem23 e mi atsam?
ecem 23 benı sasırttı ve begendım. emek verdıgı bellıydı babysterciğim deneyebilirsin bence:) bu arada ben ask sonuc falı atmıstım sordum nasıl bakıyorsunuz dıye su kart ve yıldız harıtası cıkarıp bakıyorum dedı.Kızlar selamlar nasılsınız
benim yine fal baktırmam gerek:) Geri kaldığım kısımları okudum forumda ama bana birini önerir misiniz
yesilcingene fena değildi bu arada bende. serüvene atacaktım ki eski falları çıktı diye son zamanlarda oda kötü yazmışsınız,caydım:)
ecem23 e mi atsam?
bence de pembeci degıl bana sonuc olarak olumlu olcak dedı ama olacak bazı olumsuzlukları v.s de anlatmıstı. birde bıseye de sasırmıstım ask falı atmama ragmen bı kız arkadasımdan kazık yedım ve onuda görmus ve aynı tarif ettıgı gibi birisi. tarif ettıgı gibi derken sıradan hanı kumral bı kız tarznda tarif etmemıstı baska sekılde etmıs ve soyledıgı gibiydı dıs gorunusu de karakteride. bırde saglıgımla alakalı bır durumdan da bahsetmıstı belırtılerı bellı ama gitmıyorsun doktor yolu var dedı gercekten dün gıtmeye karar verdım :) yuzde 90ı ılıskıyle alakalıydı ama ılıskı dısında gordugu seylerı de soylemıstı bana saglık arkadas v.s gibi.Ben ecem23 ü cidden tavsiye ederim. Kahvesi de güzel ama aşk sonuç daha güzel. Asla pembeci değil.
asenatın dedıklerı cıktı mı pekı az da olsa. yoksa anda mı ıyı?Bu arada 6 aydır deli gibi fal baktırdım. Sonunda favorilerim sadece 2 kişi oldu. Bir asenat iki ecem23. Sezgi candan sonunu pembeye bağlamasa o da iyi. Ama asenat ve ecem hem hisli hem de pembecik değil. Benim durumu bilen başka falcılar da car severim de ama en güncel ve tarafsız bu İlişi bence
o zaman deniyorum hemen:)ecem 23 benı sasırttı ve begendım. emek verdıgı bellıydı babysterciğim deneyebilirsin bence:) bu arada ben ask sonuc falı atmıstım sordum nasıl bakıyorsunuz dıye su kart ve yıldız harıtası cıkarıp bakıyorum dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?