Binnaz Abla

Telwede neden soru yazma hakkı sınırlı ya dıger sıtelerde hıc oyle degıl telwede 400 tane yazılıyor degıl mı?

kızlar tellwe de 13 kredim var. önercegınız bırılerı var mı ucuzundan bakan mobil ödemeyı kapattım son defa kalan kredimle baktırayım bitsin buda :)

neyekismett dıye bırı var 10tl ye iskambıl bakıyormus var mı deneyen?

kızlar tellwe de 13 kredim var. önercegınız bırılerı var mı ucuzundan bakan mobil ödemeyı kapattım son defa kalan kredimle baktırayım bitsin buda :)

monaspackle mı ne oyle bir nicki vardı kızın 5 tl idi ama kendisi, ya da dursun bekle sonra ustune ekler baktırırsın =))

asenatın dedıklerı cıktı mı pekı az da olsa. yoksa anda mı ıyı?

Asenat'ın bende dediği gibi ilerliyor eğer sonuçta dediği gibi olursa çıkmış olur ama o bana şimdi yazma olmazsa yine yazarsın bekle demişti 1ay sonra ben yazdım dayanamadım şimdilik msj asenatın söylediği gibi ama sonuç önemli çıkarsa bende bir bayram havası olacak :)

1 saat once hersey bitti butun fallarda patlamis oldu. Keske bunca zaman tanimadigim kisilerin verdigi umutlari saf saf bekleyene kadar bi psikologa gitseydim suan bu kadar buyuk bir yikim yasamazdim. Uzgunum ama birdaha hayatim boyunca fal falan baktirmicam bu sayfaya da ugramak istemiyorum artik.

Telwede neden soru yazma hakkı sınırlı ya dıger sıtelerde hıc oyle degıl telwede 400 tane yazılıyor degıl mı?

aksine tellwede 3-4 mesaj atabiliyorsun sanki, binnazı hatırlamıyorum ama biryolunvar'da tek mesaj yollayabiliyorsun karakter sınırı yoktur belki ama, gelen cevaplara istinaden falcıya yeni mesaj yazabilmek daha güzel bence. Hoş ben tellwe'de en son Ugga'ya yazamadım mesaj gitmedi diye silip tekrar yollayayım derken sınırın dolmuştur dedi, dolayısıyla soru haklarım gitmiş oldu. Yönetimle biraz tartıştık da neyse. Ugga kayıplara karıştı di mi kızlar bu arada, cevaplar geldi mi sorulara?

N'oldu yahu? Sakin

Üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum. Bütün falcıların "evleneceksin, kaderin o senin" dediği adam arkamdan iş çevirip üstüne üstlük beni terk etti. Tahmin edersin ki bunların yaşanacağını tek bir falcı bilememişti.
Hep diyorum aslında kendime de çok kızıyorum bu konuda ama fala kendimizi kaptırıp, inanmamak gerek. Gerçekten artık kendimize kötülük ettiğimizi düşünüyorum fal baktırarak

Her ne yaşıyorsan umarım en kısa zamanda atlatırsın ve karşına daha iyi insanlar çıkar.

uzuldum senın adına ama sıkma canını nolursun hepımız bır takım zor olaylar yasıyoruz. sureclerın hepsı gecıcı ınan bana su zamana kadar neler geldı ve gectı basından bır dusun hangısının acısı ılk gunku gıbı. onemlı olan senın kendını sevmen ve deger vermen kımı zaman ınsanın canından can gıdıyormus gb acılar yasıyoruz gerek aılevı gerek ılıskıler uzerıne yasanılan acının tarıfı yok ama anlatamıyorsun kımseye kımse de anlamıyor senı ama zaman .. zaman herseyı alıp goturuyor tabıkı ıcımızde kalıyor bazı seyler yara gecer ızı kalır derler ya aynen o sekılde oluyor ama nolursun hayatta bır tek sen varsın ve sen kendıne lazımsın kendı derdıne kendınden baska derman olucak ınsan yok. yasadıgın durum ne tam olarak bılmıyorum gecıcek sadece buna ınan

Merhaba kizlar, sizin yazdiklarinizi okuyunca ecem 23 un 3 ay once ki falini okudumda birsey cikammis, nisana kadar arama yok demis, bin kere ayrilip baristik. Nokta atisi goremedim karsi tarafi bilmesem de benim bulundugum durumla ilgilide nokta atisi yok.
Asenat bu binnaz da ki degil mi ? Tirt deniyordu onun icin , tekrar mi gundem oldu

Kizlar bu tellwe de ki sadee yi bilen var mi. 35 ten 50 den acmis fallari:)) klasik tellwe.
Cok mu iyi? Bilen varsa yazsin iki satir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…