- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Valla başıma bir şey gelmeyecekse ben de ecemi pek beğenmedimMerhaba kizlar, sizin yazdiklarinizi okuyunca ecem 23 un 3 ay once ki falini okudumda birsey cikammis, nisana kadar arama yok demis, bin kere ayrilip baristik. Nokta atisi goremedim karsi tarafi bilmesem de benim bulundugum durumla ilgilide nokta atisi yok.
Asenat bu binnaz da ki degil mi ? Tirt deniyordu onun icin , tekrar mi gundem oldu
Ahahahaha neden basina birsey gelsin kizValla başıma bir şey gelmeyecekse ben de ecemi pek beğenmedim
bana da sifir naira, minnacik bile :)))Bana naira 2 kez bakmıştı hiç çıkmadı
. Henüz çıkan birşey yoktu ana anda iyiydi. Bugün buraya yazdıktan sonra attım bu defa çok beğenmedim. Demek ki aynı falcıya devamlı atmayacaksın.
Telwede imparatoriçenin olduğu vakitler Temprance diye bir falcı vardı. Telwe cafede ikisinin aynı kişi olduğunu, sisteme aynı anda girip aynı anda çıktgklarnı ve tarzlarının cok benzediklerni söylüyorlardı. Ben imparatoriçeye fal atmadm,temprance'a atmştm. Hepside PATLADIKizlar biraz da ben seytanin avukatligini yapacam. Bu serkanla sema ayni diyolar ya. Serkan bana cikti ama sema cikmadi demistim.
Yillar once meshur tellwe de bir falci vardi imparatorice, serkan tek o olabilir mi. Tarzlarini cok benzetiyorummisschery Atart incesaz3506 @Requiemm Baldankabak
Ne bileyim herkes ecemi çok beğenince çekindim söylemeyeAhahahaha neden basina birsey gelsin kiz
hepimiz soyluyoruz burda fikirlerimizi, anladim ama demek istediginiNe bileyim herkes ecemi çok beğenince çekindim söylemeye
Bende begenmemiş ve söylemeye çeknmiştm senin gibiNe bileyim herkes ecemi çok beğenince çekindim söylemeye
Zarif bir insan kısmına ben de katılıyorum ama yorumlarını güçlü bulmadım. Falcılar hakkında olumlu- olumsuz beyanda bulunurken çekiniyorum artıkBende begenmemiş ve söylemeye çeknmiştm senin gibi
Kizlar biraz da ben seytanin avukatligini yapacam. Bu serkanla sema ayni diyolar ya. Serkan bana cikti ama sema cikmadi demistim.
Yillar once meshur tellwe de bir falci vardi imparatorice, serkan tek o olabilir mi. Tarzlarini cok benzetiyorummisschery Atart incesaz3506 @Requiemm Baldankabak
Bende begenmemiş ve söylemeye çeknmiştm senin gibi
Bu adini vermedigin falciyi versene Atart bizde faydalanalim, suan baska bir site de bakiyor dedigin.Ya İmparatoriçe ye hiç baktırmadığım için bir şey diyemicem, ancak Sema-Serkan bende de durumu farklı bağlamasına rağmen bilinemyecek şeyleri Sema dan sonra 0 hesapla attığım falda sçöyleyince .. bi de şöyle bi durum var hep diyoruz ya Fama-Sema-Meryem-Aylin -Vanga vs dörtlemesi de bağlantılı .. bana hepsi farklı şey dese de anlatamayıp hissettiğin bi benzerlik görüyorsun.. Nurbanu-Gizem gibi.. bi kere ismini vermicem bi falcı çok ünlü bi sitede çalışıurken çok baktırırdım kimse bilmezdi ama çok iyiydi sonra orayı bıraktı ve başka bir sitede baktırdığım ilk falda onun olduğunu anladım .. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hep diyorum bizimki bile bile lades ...
bi de kızlar okudum firuzze ve rehel ile ilgili .. o reklamını yapan arkadaş çok ilginçç Kocaman kocaman bir puanları görmemiş heralde ya da uzaktan biz çok saf görünüyoruz.. Ayrıca_Makaron_ firuzze demiş ya spor falan aslında onlar genel bi çıkarım yapıyor düş,ünüyo yaz geliyo kadınlar ne düşünür zayıflayıf forma girmek vs vb gibi..
Benim yine bi iki falım hiç beklemediğim bi durumda beklemediğim kısımla ve karışmış kişilerle çıktı.. foruma da girş yapmadan fırsat buldukça okuyorum.Uzaklaşmam lazım..
Ecem23 ü tarz olarak Saraylıya benzeten oldu mu benim dışımda ? yazım, ifade , yardımseverlik ve ilgili görünümüyle ? dikkat etmek lazım..
Hepiniz Allah a emanet olun
Güzel ilişkiniz olmuş falan demişti kavgasız günümüz yok çok şükürCapellacım sen ecem için "beğendim" dememiş miydin ilk baktırdığında? Hangi ara söylemeye çekindin beğenmeyen beğenmedim desin yahu kimse hayrına fal atmıyor ki=)
M Motherofdragon nın ecem'den gelen falını ben de çok beğenmemiştim bu arada, genel olarak ecem'in iyi niyetini, tavrını, özenini beğenmeme rağmen.
Benim yine bi iki falım hiç beklemediğim bi durumda beklemediğim kısımla ve karışmış kişilerle çıktı..
Ahahaha bir fal batakligi magduru daha :) hosgeldin kardes, detayli cikanlari paylasiver.Herkese merhabaaUzun zamandır dışardan takip ediyodum bende artık yazmaya karar verdim..2015 yazından beri online fal baktırıyorum 4-5 ay kadar ara vermiştim şimdi bazı sebeplerden dolayı yine dadandım Ben de baktırdığım kişileri tek tek paylaşıcam az sonraa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?