- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Hirayı biliyorum birtek tırt yani tam tersi oldu onun baktığının. Diğer ikisine de ben baktırmadım ama beğenilmez buralarda ikisi de:)Kizlar ben binnazda karaca durana katina atmistim hic begenmedim cok pembeci.Hira soydan ve ekin sarpere baktiran var mi daha once.Forumda okumustum bu ikisinin verdigi tarihler cikti diye baktiran var mi kizlar bu ikisine.
HoşbulduukAhahaha bir fal batakligi magduru daha :) hosgeldin kardes, detayli cikanlari paylasiver.
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBinnaz abla ; kahve umut ışık :fena değildi karşı tarafın kişilik analizi başarılıydı tarih vermedi genel konuştu Tarot selma aydın :baştan aşağı tavsiye doluydu söylediği şeylerden de bir tanesi bile çıkmadı ne an da ne de geçmişte başarılı bulmadım sonucu da bilememiş tarihler patladı katına Hüma balembe tablo çizmiş genel olarak.Ama durum analizi iyiydi
Bir yolun var ; Kahve İlkay gür: iki defa baktırdım ilkinde nokta atışları vardı sonuç çıkmadı ikincisini de 2 hafta önce attım söylemediğim halde çok önemli bişeyi bilmiş tarih verdi beklemede Aylin:Genel olarak iyiydi durum analizi ve geçmişte.Oda İlkay gibi ama onun bildiği dışında çok spesifik bişey bildi şaşırdım tarih beklemede. Serkan tek:Bence o tanındık birisi çünkü yazın 2 konu Hakkı'nda herkese ayrı baktırıyodum ona sadece ilişki durumum Hakkı'nda baktırmıştım ama o 30 cümle kurduysa 25 i ona söylemediğim ve bu kadar nokta atışının imkansız olduğu başka bi konu Hakkı'nda konuşmuş sadece 5 cümlesi ilişkim hakkındaydı. Fama :Anda ve geçmişte iyiydi tutarlı bi yorumdu Zaman beklemede. Falcı sultan:Grnel olarak fena sayılmazdı tarih beklemede. Falcı Sema: dediği hiç bişeyi yaşamadım. Emine kurtuluş: tam bir fiyaskoydu.
Tellwe: Selena: yazın baktırmıştım genel olarak fena sayılmazdı ihtimal vermediğim bişey söylemişti geçen gün yaşadım ve eski galim üzerinden soru sordum beklemede.Ama öyle waaaw demedim. Kahve: Ecem23:Beni şaşırttı durum analizi gayet iyi tarih beklemede. Sorulan sorulara içtenlikle cevap vermesi çok hoş. Yeşilçingene:Tutarlıydı fena değildi 10 tl ye göre oldukça iyi Zaman beklemede.
Falsepeti : Nesibe : Çıkmadı an da bi kaç söylediği doğruydu ama gerisi boş.
Fama mart. İlkay,yeşilçingene,Aylin,ecem nisan ayı dediler olumluydu bakalım.
Binnazı burda ki ler olarak kimse sevmez, patlayan patlayana foruma bir göz gezdir derimKizlar binnazda begendinix biri yok mu katina ya da tarot.
Yawru ben binnaz da değilde biryolun varda serkanın falları çıktı bana, illa binnaz diyorsan burda pek beğenilmez ama bilge özdoğru nispeten çıktı tam diyemem durum analizi iyi, bir de elif hanzede beğenildi, elifi bende beğendim fena değildi yaniSen binnazda kimini begendin canim tarot ya da katina aticam.
Binnaz abla ; kahve umut ışık :fena değildi karşı tarafın kişilik analizi başarılıydı tarih vermedi genel konuştu Tarot selma aydın :baştan aşağı tavsiye doluydu söylediği şeylerden de bir tanesi bile çıkmadı ne an da ne de geçmişte başarılı bulmadım sonucu da bilememiş tarihler patladı katına Hüma balembe tablo çizmiş genel olarak.Ama durum analizi iyiydi
Bir yolun var ; Kahve İlkay gür: iki defa baktırdım ilkinde nokta atışları vardı sonuç çıkmadı ikincisini de 2 hafta önce attım söylemediğim halde çok önemli bişeyi bilmiş tarih verdi beklemede Aylin:Genel olarak iyiydi durum analizi ve geçmişte.Oda İlkay gibi ama onun bildiği dışında çok spesifik bişey bildi şaşırdım tarih beklemede. Serkan tek:Bence o tanındık birisi çünkü yazın 2 konu Hakkı'nda herkese ayrı baktırıyodum ona sadece ilişki durumum Hakkı'nda baktırmıştım ama o 30 cümle kurduysa 25 i ona söylemediğim ve bu kadar nokta atışının imkansız olduğu başka bi konu Hakkı'nda konuşmuş sadece 5 cümlesi ilişkim hakkındaydı. Fama :Anda ve geçmişte iyiydi tutarlı bi yorumdu Zaman beklemede. Falcı sultan:Grnel olarak fena sayılmazdı tarih beklemede. Falcı Sema: dediği hiç bişeyi yaşamadım. Emine kurtuluş: tam bir fiyaskoydu.
Tellwe: Selena: yazın baktırmıştım genel olarak fena sayılmazdı ihtimal vermediğim bişey söylemişti geçen gün yaşadım ve eski galim üzerinden soru sordum beklemede.Ama öyle waaaw demedim. Kahve: Ecem23:Beni şaşırttı durum analizi gayet iyi tarih beklemede. Sorulan sorulara içtenlikle cevap vermesi çok hoş. Yeşilçingene:Tutarlıydı fena değildi 10 tl ye göre oldukça iyi Zaman beklemede.
Falsepeti : Nesibe : Çıkmadı an da bi kaç söylediği doğruydu ama gerisi boş.
Fama mart. İlkay,yeşilçingene,Aylin,ecem nisan ayı dediler olumluydu bakalım.
Kizlar binnazda begendinix biri yok mu katina ya da tarot.
Merhaba cnm tarih degildi bildigi gecen sene biri icin danismistim olurmu diye bu adam narsist demisti tam bu kelime sonra adamin narsist oldugu anlasildi tamamen dogru sekilde yaniverdiği tarih de çıktı mı? :)
Denizkizi cnm nasilsjn seninle konusmusuk falin ikinci kismida ciktimi serkaninKizlar biraz da ben seytanin avukatligini yapacam. Bu serkanla sema ayni diyolar ya. Serkan bana cikti ama sema cikmadi demistim.
Yillar once meshur tellwe de bir falci vardi imparatorice, serkan tek o olabilir mi. Tarzlarini cok benzetiyorum @misschery @Atart @incesaz3506 @Requiemm @Baldankabak
Ilginc bir saptama atart tebriklerYa İmparatoriçe ye hiç baktırmadığım için bir şey diyemicem, ancak Sema-Serkan bende de durumu farklı bağlamasına rağmen bilinemyecek şeyleri Sema dan sonra 0 hesapla attığım falda sçöyleyince .. bi de şöyle bi durum var hep diyoruz ya Fama-Sema-Meryem-Aylin -Vanga vs dörtlemesi de bağlantılı .. bana hepsi farklı şey dese de anlatamayıp hissettiğin bi benzerlik görüyorsun.. Nurbanu-Gizem gibi.. bi kere ismini vermicem bi falcı çok ünlü bi sitede çalışıurken çok baktırırdım kimse bilmezdi ama çok iyiydi sonra orayı bıraktı ve başka bir sitede baktırdığım ilk falda onun olduğunu anladım .. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hep diyorum bizimki bile bile lades ...
bi de kızlar okudum firuzze ve rehel ile ilgili .. o reklamını yapan arkadaş çok ilginçç Kocaman kocaman bir puanları görmemiş heralde ya da uzaktan biz çok saf görünüyoruz.. Ayrıca @_Makaron_ firuzze demiş ya spor falan aslında onlar genel bi çıkarım yapıyor düş,ünüyo yaz geliyo kadınlar ne düşünür zayıflayıf forma girmek vs vb gibi..
Benim yine bi iki falım hiç beklemediğim bi durumda beklemediğim kısımla ve karışmış kişilerle çıktı.. foruma da girş yapmadan fırsat buldukça okuyorum.Uzaklaşmam lazım..
Ecem23 ü tarz olarak Saraylıya benzeten oldu mu benim dışımda ? yazım, ifade , yardımseverlik ve ilgili görünümüyle ? dikkat etmek lazım..
Hepiniz Allah a emanet olun
Canim noldu1 saat once hersey bitti butun fallarda patlamis oldu. Keske bunca zaman tanimadigim kisilerin verdigi umutlari saf saf bekleyene kadar bi psikologa gitseydim suan bu kadar buyuk bir yikim yasamazdim. Uzgunum ama birdaha hayatim boyunca fal falan baktirmicam bu sayfaya da ugramak istemiyorum artik.
Onda da bir numara var bana cikmadi ama okurken acayip bilmjs hissi veriyor ancak o donem biri vardi olmayan israrla o olacak demisti olmayacak dedigi ile olduhepimiz soyluyoruz burda fikirlerimizi, anladim ama demek istediginiGizem hatun geldinaklima hanimlar bu falalem de baktirsa mi?:)
Yawru ben binnaz da değilde biryolun varda serkanın falları çıktı bana, illa binnaz diyorsan burda pek beğenilmez ama bilge özdoğru nispeten çıktı tam diyemem durum analizi iyi, bir de elif hanzede beğenildi, elifi bende beğendim fena değildi yani
Ya selena bana da yaşadığım Şeyi gelecekte gibi anlattı suan durumu. barisicaksiniz ama daha sonra hicbirsey yokken ortada yanlış anlaşılmadan tartışma cikicak ve net olarak biticek dedi o zaman fal şimdiden patladı benimEcem bana olumsuz konuştu AMA Ecem bariz biçimde o kişiyle geçmişte yasagm şeyleri aynı Selena gibi gelecekte olacak gibi anlattı. Geçmişi bilyorm, anlattgı şeye bu geçmişte olmuş dese ok. ama gelecekte olacak diyorlar. Hobaaa, aynı şeyi 2 kez yasycam o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?