Binnaz Abla

Kizlar ben binnazda karaca durana katina atmistim hic begenmedim cok pembeci.Hira soydan ve ekin sarpere baktiran var mi daha once.Forumda okumustum bu ikisinin verdigi tarihler cikti diye baktiran var mi kizlar bu ikisine.
Hirayı biliyorum birtek tırt yani tam tersi oldu onun baktığının. Diğer ikisine de ben baktırmadım ama beğenilmez buralarda ikisi de:)

Binnaz abla ; kahve umut ışık :fena değildi karşı tarafın kişilik analizi başarılıydı tarih vermedi genel konuştu Tarot selma aydın :baştan aşağı tavsiye doluydu söylediği şeylerden de bir tanesi bile çıkmadı ne an da ne de geçmişte başarılı bulmadım sonucu da bilememiş tarihler patladı katına Hüma bal embe tablo çizmiş genel olarak.Ama durum analizi iyiydi

Bir yolun var ; Kahve İlkay gür: iki defa baktırdım ilkinde nokta atışları vardı sonuç çıkmadı ikincisini de 2 hafta önce attım söylemediğim halde çok önemli bişeyi bilmiş tarih verdi beklemede Aylin:Genel olarak iyiydi durum analizi ve geçmişte.Oda İlkay gibi ama onun bildiği dışında çok spesifik bişey bildi şaşırdım tarih beklemede. Serkan tek:Bence o tanındık birisi çünkü yazın 2 konu Hakkı'nda herkese ayrı baktırıyodum ona sadece ilişki durumum Hakkı'nda baktırmıştım ama o 30 cümle kurduysa 25 i ona söylemediğim ve bu kadar nokta atışının imkansız olduğu başka bi konu Hakkı'nda konuşmuş sadece 5 cümlesi ilişkim hakkındaydı. Fama :Anda ve geçmişte iyiydi tutarlı bi yorumdu Zaman beklemede. Falcı sultan:Grnel olarak fena sayılmazdı tarih beklemede. Falcı Sema: dediği hiç bişeyi yaşamadım. Emine kurtuluş: tam bir fiyaskoydu.

Tellwe: Selena: yazın baktırmıştım genel olarak fena sayılmazdı ihtimal vermediğim bişey söylemişti geçen gün yaşadım ve eski galim üzerinden soru sordum beklemede.Ama öyle waaaw demedim. Kahve: Ecem23:Beni şaşırttı durum analizi gayet iyi tarih beklemede. Sorulan sorulara içtenlikle cevap vermesi çok hoş. Yeşilçingene:Tutarlıydı fena değildi 10 tl ye göre oldukça iyi Zaman beklemede.

Falsepeti : Nesibe : Çıkmadı an da bi kaç söylediği doğruydu ama gerisi boş.

Fama mart. İlkay,yeşilçingene,Aylin,ecem nisan ayı dediler olumluydu bakalım.

Ahahaha bir fal batakligi magduru daha :) hosgeldin kardes, detayli cikanlari paylasiver.
Hoşbulduuk valla tam anlamıyla detaylı kimse çıkmadı desem yeridir heralde nokta atışları olan vardı ama sonuç ortada.Yazın baktırdıklarım olsaydı şuan ya evli ya nişanlıydım ama ben kendimi fallarda buldum barış var mı yok mu diye sonumuz hayır olsun

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sen binnazda kimini begendin canim tarot ya da katina aticam.
Yawru ben binnaz da değilde biryolun varda serkanın falları çıktı bana, illa binnaz diyorsan burda pek beğenilmez ama bilge özdoğru nispeten çıktı tam diyemem durum analizi iyi, bir de elif hanzede beğenildi, elifi bende beğendim fena değildi yani

Kızlar Tarot bakıyorum. Karşılıklı isterseniz fal bakabiliriz :)

hoşgeldin canım. umut ışık kopyala yapıştırcı haberin olsun

Kizlar binnazda begendinix biri yok mu katina ya da tarot.

binnazda şevval erdal var benim beğendiğim bir de gonca polat. bunun dışındakiler tırt. ama senin beğendiğin falcıları ben beğenmedim, senin beğenmediklerin de bende çıktı fal enerjisi konusunda pek uyumlu değiliz sanırım o yüzden çekinerek öneriyorum. bence binnaz son tercihin olsun pembeci ordakiler

Ilginc bir saptama atart tebrikler

Canim noldu (

hepimiz soyluyoruz burda fikirlerimizi, anladim ama demek istedigini Gizem hatun geldinaklima hanimlar bu falalem de baktirsa mi?:)
Onda da bir numara var bana cikmadi ama okurken acayip bilmjs hissi veriyor ancak o donem biri vardi olmayan israrla o olacak demisti olmayacak dedigi ile oldu

Senin Serkan Tek'i çok beğendiğini falları çıktığını söylediğini biliyorum. Bir ekleme yapmak istiyorum ben de, baktırdığımda da yazmıştım gerçi de güncelleyeyim. Ben kadınlar gününde misafir hesapla kahve falı attım Serkan'a, dolayısıyla benim hakkımda edinebileceği bir bilgi yok. Sadece kısa bir soru sorduğum hâlde ne var ne yoksa dökmüş ortaya. Katinasından çok daha fazla beğendim ben, o kadar nokta atışlı bir falı yüzyüze dahi baktırmadım.

Ama bugün (isim vermiyorum belki istemez diye) biri baktırmış Serkan'a ve durumundan alakasız, olumsuz konuşmuş. Orada da enerji işi giriyordur belki devreye, sana bilen bana tutmayabiliyor.

Son düzenleme:
Ya selena bana da yaşadığım Şeyi gelecekte gibi anlattı suan durumu. barisicaksiniz ama daha sonra hicbirsey yokken ortada yanlış anlaşılmadan tartışma cikicak ve net olarak biticek dedi o zaman fal şimdiden patladı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…