- 3 Şubat 2016
- 43
- 123
- 8
- 27
Ben ısrarla Gizem Hatun Aylin diyorum yani çok spesifik bir cümle kullandı ikisi de bence mantıklı değil.Onda da bir numara var bana cikmadi ama okurken acayip bilmjs hissi veriyor ancak o donem biri vardi olmayan israrla o olacak demisti olmayacak dedigi ile oldu
Arkadaşlar falımpir ne dandik, ne şerefsiz bir sitedir. Lebudaya fal attım CNM SENİN YILDIZ ÇOK DÜŞÜK ÇOK YILDIZ YÜKSEKTME YAPMAMIZ LASIMMMM 50 TL tüm fal bu. Fala dair hiçbir şey yok ÜNİVERSİTE SINAVIN İÇİN TEK ÇARE VEFK AYRICA HAYATIN İĞRENÇ GEÇİCEK VEFKSİZ AMA VEFKİ BEN YAPIP BURADA GÖMÜYORUM SANA GÖNDERMİYORUM niye çünkü kerizim ya ben, cnmmmm ben olmadan bi üflemeden ölrsnnn mal mıdır nedir ya delirtti gitti 20 türkiş lira boşa
İkinci yarısı beklemede ; ama sana haber veririm mutlaka. Kahve bende attım , katinası daha iyi evet. Bence o adam kart , kahve yorumlamıyor tuhaflıkları var :) kart yorumu olamaz., her seferinde baska kartlar seciyorsun sonuctaSenin Serkan Tek'i çok beğendiğini falları çıktığını söylediğini biliyorum. Bir ekleme yapmak istiyorum ben de, baktırdığımda da yazmıştım gerçi de güncelleyeyim. Ben kadınlar gününde misafir hesapla kahve falı attım Serkan'a, dolayısıyla benim hakkımda edinebileceği bir bilgi yok. Sadece kısa bir soru sorduğum hâlde ne var ne yoksa dökmüş ortaya. Katinasından çok daha fazla beğendim ben, o kadar nokta atışlı bir falı yüzyüze dahi baktırmadım.
Ama bugün (isim vermiyorum belki istemez diye) biri baktırmış Serkan'a ve durumundan alakasız, olumsuz konuşmuş. Orada da enerji işi giriyordur belki devreye, sana bilen bana tutmayabiliyor.
evet gerçekten çok nokta atışlı gizem hatun. geleceğe bel bağlamamak lazım Allah aşkına onlar bilemez ki kimle evlencez ne olacak, birde kaderin diyen falcılar oluyor; saçmalık nereden bilecen yani ; heee evet bütün duru görü bunlara verilmiş. Yakın gelecek belki yani , o da geçmişi bilebildiği için yorumluyor, ; yani şöyle adam buna çok aşık onu görüyor 3 harflikerle bilmem ne diyor ki bu bunu kesin arar. Kafa açtım ama böyle benceOnda da bir numara var bana cikmadi ama okurken acayip bilmjs hissi veriyor ancak o donem biri vardi olmayan israrla o olacak demisti olmayacak dedigi ile oldu
Kesinlikle okduğunu düşünmüyorum.ayline düzenli fal baktıran biriyim.artık herşeyini biliyorum desem yeridir gizem hatuna 1 kez baktırdım.anı bile bilemediği gibi taban tabana zıt alakasız şeyler anlatmış durmuştu.yazım tarzı söylemle uyuşur bi insanda ama onunda alakası yoktu.biyerden fire verirdi diye düşünüyorum ama dediğim gibi alakasızdıBen ısrarla Gizem Hatun Aylin diyorum yani çok spesifik bir cümle kullandı ikisi de bence mantıklı değil.
Aynen ya kaçırmışım orayı neyse artıkBurda yazıldı uzak durun o siteden diye ama olan olmuş :)
yani bu kadar aksi düşünce olunca da kendimden şüphe ediyorum. Belki de denk geldi gerçekten de. İkisi de bilmiş olabilir ama ikisininin falı da tam anlamıyla nokta atışı değildi o yüzden de emin olamadım. Bugün tekrar gizemin falını okudum geysuyla gerçekten benzer tarzları öyle bir benzetme de yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam Aylin konusunda da ben yanılıyor olabilirim.Kesinlikle okduğunu düşünmüyorum.ayline düzenli fal baktıran biriyim.artık herşeyini biliyorum desem yeridir gizem hatuna 1 kez baktırdım.anı bile bilemediği gibi taban tabana zıt alakasız şeyler anlatmış durmuştu.yazım tarzı söylemle uyuşur bi insanda ama onunda alakası yoktu.biyerden fire verirdi diye düşünüyorum ama dediğim gibi alakasızdı
Kizlar binnazda begendinix biri yok mu katina ya da tarot.
beğenmeyenler de oldu bazen çok yüzeysel bakabiliyor o insanlara da hak veriyorum ama bende 4 falının 3 ü nokta atışı olan tarotta Elif Hanzade vardı. Eskiden Hüma'yı çok beğenirdim anda mükemmeldi ve yakın gelecekte dediği her şeyi yaşadım ama Hüma da 4. falda patladı böyle tavsiyeler verir gibi bir yorum yazdı. Çağan Ariman'a baktırdım en son övgüler alınca ama canlı sohbette sürekli sorular sorup onun üzerinden yürüyor. Şevval Erdal çok özenli, harfiyen tutturduğu fal da oldu kendi tezini çürüttüğü fal da. O sitede kartlı fallarda kara listem: Fahriye Işıksaçan, Eylül Acar, Firuze Aydın ve Müge Aydın. Elif Işıktan da uzak dur derim:) Meral Saydam övülüyordu onunla alakalı da ne desem bilemiyorum o zamanlar kahve de bakıyordu bende tek kelimesi tutmamış ama kartlarda iyi ise onu bilemiyorum tabi.Sen binnazda kimini begendin canim tarot ya da katina aticam.
TEŞEKKUR EDERIM BU AKSAM SISTEME GIRECEGINI SOYLEMIS MERAK ETTIM BENDE .kusurabakma Onu begenende var begenmeyende gecen sene bana dediği bir olay 10 ay sonra olmustu ama soyle falı bir daha dinleyince anladım ki bence tesaduf eseri cıkmış (eski fallarınıda dinledim onlarda ayni sekilde cıkan bir durum olmamış anlık yorumlar)zaten o anda gercekleşicek bişey için sormuştum,burayada yazmıştım çıktı diye onuda düzeltmiş olıyım.
Bu fal olayı bataklık bende zaten herkese baktırdım bugunden ıtıbaren karar verdım artık fal falan yok kıtap okuycam,fılm izliycem kafamı dagıtıcak herseyı yeniden yapıcam ne guzel 3-4 ay ara vermiştim.Devam edersem su anda benım durumları en ıyı bılen isimler selena,asenat,geysu,nesibe,sezgi oldu diğerleride var sayamadıklarım o kadar cok ki :) zamanları var cıkarsa zaten yazarım(hee söyle birşeyde var begendiniz ısımlere bile ust uste atarsanız sacmalıyor falda artık ki biz günde maşallah iki kişi deniyoruz)onlarada ayda bır ınsallah bu sozumu tutup hatta bır kac ayda bir atarım inşallah,fal mevzuda kapanır diye umut ediyorum.
2) BİR YOLUN VAR sitesi içeriğinde bulunan fal yorumları tamamen hayal gücü ile eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir şekilde gelecekten haber vermez ve doğruluk içermemektedir. BİR YOLUN VAR'da yapılan yorumlar geleneksel fal dilinin sohbet ve eğlence amaçlı sunulmuş bir şeklidir. Yorumcuların sunduğu içerik yanlış anlamalar oluşturabileceğinden çocuklar ve zihinsel yeterliliği olmayanlar için sakıncalı olabilir.
maddeye gel..adamlar açık açık yazıyor. biz hala baktır babam baktır....
2) BİR YOLUN VAR sitesi içeriğinde bulunan fal yorumları tamamen hayal gücü ile eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir şekilde gelecekten haber vermez ve doğruluk içermemektedir. BİR YOLUN VAR'da yapılan yorumlar geleneksel fal dilinin sohbet ve eğlence amaçlı sunulmuş bir şeklidir. Yorumcuların sunduğu içerik yanlış anlamalar oluşturabileceğinden çocuklar ve zihinsel yeterliliği olmayanlar için sakıncalı olabilir.
maddeye gel..adamlar açık açık yazıyor. biz hala baktır babam baktır....
beğenmeyenler de oldu bazen çok yüzeysel bakabiliyor o insanlara da hak veriyorum ama bende 4 falının 3 ü nokta atışı olan tarotta Elif Hanzade vardı. Eskiden Hüma'yı çok beğenirdim anda mükemmeldi ve yakın gelecekte dediği her şeyi yaşadım ama Hüma da 4. falda patladı böyle tavsiyeler verir gibi bir yorum yazdı. Çağan Ariman'a baktırdım en son övgüler alınca ama canlı sohbette sürekli sorular sorup onun üzerinden yürüyor. Şevval Erdal çok özenli, harfiyen tutturduğu fal da oldu kendi tezini çürüttüğü fal da. O sitede kartlı fallarda kara listem: Fahriye Işıksaçan, Eylül Acar, Firuze Aydın ve Müge Aydın. Elif Işıktan da uzak dur derim:) Meral Saydam övülüyordu onunla alakalı da ne desem bilemiyorum o zamanlar kahve de bakıyordu bende tek kelimesi tutmamış ama kartlarda iyi ise onu bilemiyorum tabi.
Son olarak Kart değil de kahve baktıracaksan son zamanlarda favorim Kemal Devrim. Kulak asmamıştım pembeci demişlerdi diye ama söylediği bir olay tam dediği haftada olmuş.
umarım olur:) dünKemal devrim'e bende atmıştım analizleri iyiydi ama olmadı 2016gelmeden demişti yine denemek istedim geçenlerde son kredimi kullandım bakalım dediği olacak mı çok emin konuştu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?