Binnaz Abla

Kizlar simdi forumda baktim asenatin isksmbil fali iyimis cikmis fali birisine.Kemal devrim ve lale gul ben galiba asenata aticam.İskambil fali daha fazla detay verirmis bunu daha once lafcafe canan da soylemisti cunku cansn kimsenin bilmedigi detsylari iskambilde bilmisti.Simdiye kadar hep katina ys da tarot attim asenatini deneyenler var mi.

Buralarda defalarca konuşuldu ama galerimde bulmuşken atmadan edemedim Eki Görüntüle 1796609

hahhahahahahahhahhaha
Oyumm fallarkralicesine :)
Ugganında fotografı bir ilgicti =) sırf burnu gozuken birisi var bide :)

Tövbeee yarabbım ne cıns ınsanlara hayatımızı sorup bılgı alıyorsak baya eglenmıs arkadaş

özellikle tellwede bir kısım yorumcularla muhatap olunca ve olan arkadaşlarımı görünce aynı şeyi ben de kendime sormaya başladım

Bencede asla ayni kisi degiller

Kanuni yukumluluk altina girmemek icin

firuze aydını burda övmeye korktum açıkcası kimse beğenmeyince ama o kadın benim ilk falcımdır dediği tarihleri olayları sadece ben yaşadım sanırım :) ama telefonla bakmaya geçince bıraktım. şevval erdal beni hiç yanıltmadı binnazda fal atacaksam direk onu ararım. Hümanın ilk falları bende de çıktı ama aynı seninki gibi son falı patladı, tavsiyeler üstüne ve eski fallarımdan cümle araklamaları gibiydi özensiz buldum çok. Elif ışık tam fiyasko, iade almıştım ben ondan. Meral saydamın katinasını geçenlerde okudum güzel bakmış o anda ama hiçbiri çıkmadı. Eylül acar anda çok iyiydi, çok iyi nokta atışları vardı verdiği tarihten de çok umutluydum çünkü benim için çok mantıklı bir zamandı ama çıkmadı. Müge Aydının kahvesine çok iyi diyenler var atmadım bilmiyorum ama katinasını pek sevmiyorum acayip karışık cümle kuruyor hiçbir falı anlamak için 4-5 kere dinlediğimi hatırlamıyorum. Çağan Arimandan iade aldım ilgisi çok iyiydi süreyi çok iyi kullandı aslında dedikleri de çok mantıklıydı ama nedense bir sebepten sevemedim adamı. ama kesinlikle pembeci değil bana çok dobra konuştu. ama sürekli kişilik yorumundan gitti, sevmiyorum öyle karakter üstünden gidenleri. ben zaten biliyorum karşı tarafın karakterini gereksiz muhabbet geliyor bunlar bana

kızlar daha önce binnazabladaki hesabımı sildirdiğim için fal geçmişimi buraya yazamadım tekrar aktif hale getirip eski fallarıma bakma fırsatı buldum. fal deneyimlerimi yazıyorum.

MARZUKA YAVUZ : Kadın 2013 kasımında karşına senin şehrinde bulunan isminin içinde h harfi bulunan biriyle 2 ay sonra tanışacağımı ve birlikteliğimizin uzun süreceğini söylemiş. ve evet 2014 subatta tanıştım o kişiyle. ilk falı bana çıkmış oldu. 2015 sonlarında ayrılık çanları çaldığında tekrar attım yıldızlarınız bir o senin kaderin ikiniz de başkasıyla evlenemezsiniz demiş süre vermiş barışma için ama çooktan geçti o süre. 2016 sonlarında yüzük var demiş. hiç sanmıyorum.
RENGİN KARAOĞLU: ilişki bitmeden atmıştım onun ailesiyle olan durumunu bilmiş ayrılık vara getirmiş kaderim o değil başkasıymış. anlık durumda fena değildi gelecek beklemede.
ÖYKÜ GEZGİN : pembeci. net tarihler verdi ve hiç biri çıkmadı.
KENAN ŞAHİN : astrolojide fena değildi yani benim karakterimi iyi anlatmış vs ama dedikleri olmadı.
HÜLYA DEMİR: hep gelecek dönecek seni seviyor dedi ama verdiği tarihler patladı. başkası için attım sonra ağız değiştirdi eskisi iyi değildi zaten bu adam iyi dedi :)
ELA KILIÇARSLAN : patladı
BENNA KÜÇÜKER : patladı
BADE EMREN: öyle karışık bakmış ki paragraflar arasında baplantı kuramadım. sorduğum sorunun cevabını alamadım beğenmedim
MÜGE AYDIN : teyit edemeyeceğim şeyler söyledi. verdiği zaman doldu çıkmadı
CEREN DERNEK : baştan sona pembe çıkmadı.
EMİR CAN : soruya yönelik yorum yapmış soru kısmında açıklama yapınca evet evet öyle ben demeye çekindim tarzı şeyler söyledi. verdiği tarih çıkmadı.
DEFNE TANRIKULU : geçenlerde burda beğendiğimi yazmıştım. falları tekrar okuyunca 2 kere fal atmışım kısa zaman arayla fal sarhoşluğundan olsa gerek :) önceki falda soru kısmına yazdığım şeyleri falda bol bol kullanmış ben de bildi falan dedim ama ben söylemişim meğerse. olumsuz konuştu. bu açıdan çıktı diyebilirim
BİLGE ÖZDOĞRU : 6 ay zaman verdi. henüz çıkmadı beklemede
GİZEM SİTARE : ilk falım çıkmıştı tarihiyle. olumsuzdu aynen dediği gibi oldu. sonraki fallar beklemede.
AÇELYA TUĞRA : eksimin hayatında başka birinin olduğunu ve onun için beni bıraktığını söyledi. kendisine sordum yeminle yok dedi ama bilemiyorum. sonuçta o da beklemede ileriye tarih verdi.
EYLÜL ACAR : faciaaa.
İNCİ TURAN : durum analizi iyiydi. ileri tarih verdi. henüz çıkmadı.
KEREM AVŞAR : çıkmadıııı
SEVAL ÖZTÜRKOĞLU : maalesef herşey onun dediği gibi güllük gülistanlık değil. çıkmadı

Tellwede :
PORTAKAL3 : tarih patladı. teyit edemeyeceğim şeyler söyledi.
geleceğinşifresii : patladı. o anki durumu ayrılık nedenini falan bilmiş o an beğenmiştim.
birkerebir : eski ilişkim için bildiği bazı durumlar olmuş. şehir değişikliği mesela. beklemede ama çıkacağını sanmıyorum.

ya su gızem sıtare herkese mı olumsuz konusuuyor bana da olumsuz konusmustu halen dedıgı gıb ılerlıyor ama olumlu konusup da cıkmadıgı yok mu cok merak ettım ya bınnazdakı gızem sıtareyı

ya su gızem sıtare herkese mı olumsuz konusuuyor bana da olumsuz konusmustu halen dedıgı gıb ılerlıyor ama olumlu konusup da cıkmadıgı yok mu cok merak ettım ya bınnazdakı gızem sıtareyı

O kadının ne dedıgını nasıl anladınız allah askına ben falın bana aıt oldugunu bile anlamadım o kadar alakasızdı :)
Ne bası vardı ne sonu kendı kendıne konusmus falda olumsuz bısey soylememıs ama ne dedıgıde bellı degıldi :S
Sen olumsuzdan etkılenıp aklında kurarsan onu cekersin zaten hıc dusunme bıle cok kotu seyler soyledıysede sıl falını durmasın

bana direkt 2015in sonuna doğru bitecek başkası çıkacak karşına dedi o şekilde anladım ne dediğini :) 9 dk falan konuşmuş sanırım bir tek bu cümle kalmış aklımda

ya bı de su var sımdı tum falcılar olumlu dıyor ya her seye puan kaygısından dolayı o olumsuz dıyınce demek o aklımda kalmıs zaten net cıkan yok su an olursa yazcam acaba olumlama mı yapsak sıte olarak komple olumlu seler dusunsek cok param oldu sevgılımle barıstım vs vs yoksa bu fallardan kafayı yıcez yakında :)

bana direkt 2015in sonuna doğru bitecek başkası çıkacak karşına dedi o şekilde anladım ne dediğini :) 9 dk falan konuşmuş sanırım bir tek bu cümle kalmış aklımda

Ben o kadını gercekten 5 kere falan dınledım heralde ne dıyor bu ya ne konusuyor dıye falla alakası yoktu :) arkadaşıma dınlettım hatta ne dıyor bı sende bak dıye :) dertleşmiş benımle kendı kendıne :)her onune gelene baktırırsak oyle olur =))

bana çok olumluydu geçen yaz atmıştım, eylül harika geçecek falan demişti.tersine eylül berbat geçti hem de öyle böyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…