Buralarda defalarca konuşuldu ama galerimde bulmuşken atmadan edemedimEki Görüntüle 1796609
özellikle tellwede bir kısım yorumcularla muhatap olunca ve olan arkadaşlarımı görünce aynı şeyi ben de kendime sormaya başladımhahhahahahahahhahhaha
Oyumm fallarkralicesine :)
Ugganında fotografı bir ilgicti =) sırf burnu gozuken birisi var bide :)
Tövbeee yarabbım ne cıns ınsanlara hayatımızı sorup bılgı alıyorsak baya eglenmıs arkadaş
Hahajajhaha ayy metrobuste püskürdümBuralarda defalarca konuşuldu ama galerimde bulmuşken atmadan edemedimEki Görüntüle 1796609
Bencede asla ayni kisi degillerKesinlikle okduğunu düşünmüyorum.ayline düzenli fal baktıran biriyim.artık herşeyini biliyorum desem yeridir gizem hatuna 1 kez baktırdım.anı bile bilemediği gibi taban tabana zıt alakasız şeyler anlatmış durmuştu.yazım tarzı söylemle uyuşur bi insanda ama onunda alakası yoktu.biyerden fire verirdi diye düşünüyorum ama dediğim gibi alakasızdı
Kanuni yukumluluk altina girmemek icin2) BİR YOLUN VAR sitesi içeriğinde bulunan fal yorumları tamamen hayal gücü ile eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir şekilde gelecekten haber vermez ve doğruluk içermemektedir. BİR YOLUN VAR'da yapılan yorumlar geleneksel fal dilinin sohbet ve eğlence amaçlı sunulmuş bir şeklidir. Yorumcuların sunduğu içerik yanlış anlamalar oluşturabileceğinden çocuklar ve zihinsel yeterliliği olmayanlar için sakıncalı olabilir.
maddeye gel..adamlar açık açık yazıyor. biz hala baktır babam baktır....
beğenmeyenler de oldu bazen çok yüzeysel bakabiliyor o insanlara da hak veriyorum ama bende 4 falının 3 ü nokta atışı olan tarotta Elif Hanzade vardı. Eskiden Hüma'yı çok beğenirdim anda mükemmeldi ve yakın gelecekte dediği her şeyi yaşadım ama Hüma da 4. falda patladı böyle tavsiyeler verir gibi bir yorum yazdı. Çağan Ariman'a baktırdım en son övgüler alınca ama canlı sohbette sürekli sorular sorup onun üzerinden yürüyor. Şevval Erdal çok özenli, harfiyen tutturduğu fal da oldu kendi tezini çürüttüğü fal da. O sitede kartlı fallarda kara listem: Fahriye Işıksaçan, Eylül Acar, Firuze Aydın ve Müge Aydın. Elif Işıktan da uzak dur derim:) Meral Saydam övülüyordu onunla alakalı da ne desem bilemiyorum o zamanlar kahve de bakıyordu bende tek kelimesi tutmamış ama kartlarda iyi ise onu bilemiyorum tabi.
Son olarak Kart değil de kahve baktıracaksan son zamanlarda favorim Kemal Devrim. Kulak asmamıştım pembeci demişlerdi diye ama söylediği bir olay tam dediği haftada olmuş.
Ayyyyy sen cok yasa ya gul gul oldum sinirlerim bozuldu vallaaBuralarda defalarca konuşuldu ama galerimde bulmuşken atmadan edemedimEki Görüntüle 1796609
ya su gızem sıtare herkese mı olumsuz konusuuyor bana da olumsuz konusmustu halen dedıgı gıb ılerlıyor ama olumlu konusup da cıkmadıgı yok mu cok merak ettım ya bınnazdakı gızem sıtareyı
bana direkt 2015in sonuna doğru bitecek başkası çıkacak karşına dedi o şekilde anladım ne dediğini :) 9 dk falan konuşmuş sanırım bir tek bu cümle kalmış aklımdaO kadının ne dedıgını nasıl anladınız allah askına ben falın bana aıt oldugunu bile anlamadım o kadar alakasızdı :)
Ne bası vardı ne sonu kendı kendıne konusmus falda olumsuz bısey soylememıs ama ne dedıgıde bellı degıldi :S
Sen olumsuzdan etkılenıp aklında kurarsan onu cekersin zatenhıc dusunme bıle cok kotu seyler soyledıysede sıl falını durmasın
BasakitommmAyyyyy sen cok yasa ya gul gul oldum sinirlerim bozuldu vallaa
bana direkt 2015in sonuna doğru bitecek başkası çıkacak karşına dedi o şekilde anladım ne dediğini :) 9 dk falan konuşmuş sanırım bir tek bu cümle kalmış aklımda
CanimmmmmmBasakitommm
ya su gızem sıtare herkese mı olumsuz konusuuyor bana da olumsuz konusmustu halen dedıgı gıb ılerlıyor ama olumlu konusup da cıkmadıgı yok mu cok merak ettım ya bınnazdakı gızem sıtareyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?