aa tamam canım demek kı oyle cıkmıyo yanı ben de bana olumsuzu cıktı dıye gecmıste cok cıkan bırısı sandım :)bana çok olumluydu geçen yaz atmıştım, eylül harika geçecek falan demişti.tersine eylül berbat geçti hem de öyle böyle değil.
umarım olur:) dünhadicanimsendee ile konuşuyorduk aslında sonuçların değişkenlik göstermesi de çok normal fala bel bağlarsak suç bizim oluyor. Mesela benim sınav durumumu bilen biri vardı biraz çabalarsan olumlu olacak dedi. yani ben önem vermezsem sonucu olumlu beklemek mantıklı olmuyor ki bu insan ilişkileri için de geçerli. Eski erkek arkadaşıma tavrım konusunda düne kadar tutarlı ve kararlıydım bugün fikrim değişti bu sonucu da değiştirecektir doğal olarak
kızlar daha önce binnazabladaki hesabımı sildirdiğim için fal geçmişimi buraya yazamadım tekrar aktif hale getirip eski fallarıma bakma fırsatı buldum. fal deneyimlerimi yazıyorum.
MARZUKA YAVUZ : Kadın 2013 kasımında karşına senin şehrinde bulunan isminin içinde h harfi bulunan biriyle 2 ay sonra tanışacağımı ve birlikteliğimizin uzun süreceğini söylemiş. ve evet 2014 subatta tanıştım o kişiyle. ilk falı bana çıkmış oldu. 2015 sonlarında ayrılık çanları çaldığında tekrar attım yıldızlarınız bir o senin kaderin ikiniz de başkasıyla evlenemezsiniz demiş süre vermiş barışma için ama çooktan geçti o süre. 2016 sonlarında yüzük var demiş. hiç sanmıyorum.
RENGİN KARAOĞLU: ilişki bitmeden atmıştım onun ailesiyle olan durumunu bilmiş ayrılık vara getirmiş kaderim o değil başkasıymış. anlık durumda fena değildi gelecek beklemede.
ÖYKÜ GEZGİN : pembeci. net tarihler verdi ve hiç biri çıkmadı.
KENAN ŞAHİN : astrolojide fena değildi yani benim karakterimi iyi anlatmış vs ama dedikleri olmadı.
HÜLYA DEMİR: hep gelecek dönecek seni seviyor dedi ama verdiği tarihler patladı. başkası için attım sonra ağız değiştirdi eskisi iyi değildi zaten bu adam iyi dedi :)
ELA KILIÇARSLAN : patladı
BENNA KÜÇÜKER : patladı
BADE EMREN: öyle karışık bakmış ki paragraflar arasında baplantı kuramadım. sorduğum sorunun cevabını alamadım beğenmedim
MÜGE AYDIN : teyit edemeyeceğim şeyler söyledi. verdiği zaman doldu çıkmadı
CEREN DERNEK : baştan sona pembe çıkmadı.
EMİR CAN : soruya yönelik yorum yapmış soru kısmında açıklama yapınca evet evet öyle ben demeye çekindim tarzı şeyler söyledi. verdiği tarih çıkmadı.
DEFNE TANRIKULU : geçenlerde burda beğendiğimi yazmıştım. falları tekrar okuyunca 2 kere fal atmışım kısa zaman arayla fal sarhoşluğundan olsa gerek :) önceki falda soru kısmına yazdığım şeyleri falda bol bol kullanmış ben de bildi falan dedim ama ben söylemişim meğerse. olumsuz konuştu. bu açıdan çıktı diyebilirim
BİLGE ÖZDOĞRU : 6 ay zaman verdi. henüz çıkmadı beklemede
GİZEM SİTARE : ilk falım çıkmıştı tarihiyle. olumsuzdu aynen dediği gibi oldu. sonraki fallar beklemede.
AÇELYA TUĞRA : eksimin hayatında başka birinin olduğunu ve onun için beni bıraktığını söyledi. kendisine sordum yeminle yok dedi ama bilemiyorum. sonuçta o da beklemede ileriye tarih verdi.
EYLÜL ACAR : faciaaa.
İNCİ TURAN : durum analizi iyiydi. ileri tarih verdi. henüz çıkmadı.
KEREM AVŞAR : çıkmadıııı
SEVAL ÖZTÜRKOĞLU : maalesef herşey onun dediği gibi güllük gülistanlık değil. çıkmadı
Tellwede :
PORTAKAL3 : tarih patladı. teyit edemeyeceğim şeyler söyledi.
geleceğinşifresii : patladı. o anki durumu ayrılık nedenini falan bilmiş o an beğenmiştim.
birkerebir : eski ilişkim için bildiği bazı durumlar olmuş. şehir değişikliği mesela. beklemede ama çıkacağını sanmıyorum.
Ecem anı bilmiş miydi peki?Merhaba kizlar, sizin yazdiklarinizi okuyunca ecem 23 un 3 ay once ki falini okudumda birsey cikammis, nisana kadar arama yok demis, bin kere ayrilip baristik. Nokta atisi goremedim karsi tarafi bilmesem de benim bulundugum durumla ilgilide nokta atisi yok.
Asenat bu binnaz da ki degil mi ? Tirt deniyordu onun icin , tekrar mi gundem oldu
ya su gızem sıtare herkese mı olumsuz konusuuyor bana da olumsuz konusmustu halen dedıgı gıb ılerlıyor ama olumlu konusup da cıkmadıgı yok mu cok merak ettım ya bınnazdakı gızem sıtareyı
Napiosun kuzum gelismeleri bekliorumBasakitommm
Arkadaşlar falımpir ne dandik, ne şerefsiz bir sitedir. Lebudaya fal attım CNM SENİN YILDIZ ÇOK DÜŞÜK ÇOK YILDIZ YÜKSEKTME YAPMAMIZ LASIMMMM 50 TL tüm fal bu. Fala dair hiçbir şey yok ÜNİVERSİTE SINAVIN İÇİN TEK ÇARE VEFK AYRICA HAYATIN İĞRENÇ GEÇİCEK VEFKSİZ AMA VEFKİ BEN YAPIP BURADA GÖMÜYORUM SANA GÖNDERMİYORUM niye çünkü kerizim ya ben, cnmmmm ben olmadan bi üflemeden ölrsnnn mal mıdır nedir ya delirtti gitti 20 türkiş lira boşa
İkinci yarısı beklemede ; ama sana haber veririm mutlaka. Kahve bende attım , katinası daha iyi evet. Bence o adam kart , kahve yorumlamıyor tuhaflıkları var :) kart yorumu olamaz., her seferinde baska kartlar seciyorsun sonucta
Genelde zamanlarıyla tuttu canımBen kahvesini daha çok beğendim, cidden kahveden görülmeyecek bir şey söylemiş ki doğru söylediği. Doğru diyorsun bence de o adamda bir şey var, sırf telve kart yorumu değil yani. Sana vade vermiş miydi çıkan fallarında, zaman da tuttu mu yani?
Yok bilemedi, anda da nokta atışı yok en azından benim bulunduğum durumla ilgili yoktu hadi karşı tarafı bilmiyorum farzetsekteEcem anı bilmiş miydi peki?
Seni bilmediyae karşıyı hiç bilmez. Bana epey iyi bakmış zaten sonuç olumsuz çıksa da çıkmasa da dert değil :))Yok bilemedi, anda da nokta atışı yok en azından benim bulunduğum durumla ilgili yoktu hadi karşı tarafı bilmiyorum farzetsekte
umarım olur:) dünhadicanimsendee ile konuşuyorduk aslında sonuçların değişkenlik göstermesi de çok normal fala bel bağlarsak suç bizim oluyor. Mesela benim sınav durumumu bilen biri vardı biraz çabalarsan olumlu olacak dedi. yani ben önem vermezsem sonucu olumlu beklemek mantıklı olmuyor ki bu insan ilişkileri için de geçerli. Eski erkek arkadaşıma tavrım konusunda düne kadar tutarlı ve kararlıydım bugün fikrim değişti bu sonucu da değiştirecektir doğal olarak
Kuzu suan isteyim de musait olunca yaziyim sende gelismeler nasilNapiosun kuzum gelismeleri bekliorum
Canım ama bak "adam gelmiş kız istememiş sonuc degişmiş" o zaman %50 çıkmış oluyor o fal. Biliyorsun aynı şeyi yaşadım ve gelecek,şöyle şöyle iyi olacak diyenler tam çıktı demiyorum çünkü gelecek,istemeyeceksin başkasıyla olacaksın diyenler çıktı diyorum. Önemli olan bu farkı,bu sonucu görebilmesi bir falcının. Niye değismiş olsun sonucu bilmedikten sonra neye yaradı o fal.Aynen öyle, fal sonuçları kişi iradesi ile değişebilir. Mesela, falcı diyor ki "adam arayacak, barışacaksınız". Adam cidden arıyor, bu sefer kız rest çekiyor ya da istemiyor. Sonra "fal patladı" O falın patlaması olmuyor bana göre, adam gelmiş kız sonucu değiştirmiş.
Ay deme
Ama bana sorarsan da irade diye bir şey var. İrade ile alınan her karar değişiklik gösterir isteyip istemeyeceğim de bir insana malum olacak kafar sabit nitelikli olgular ise; insan olmanın ne farkı kalıyor?Canım ama bak "adam gelmiş kız istememiş sonuc degişmiş" o zaman %50 çıkmış oluyor o fal. Biliyorsun aynı şeyi yaşadım ve gelecek,şöyle şöyle iyi olacak diyenler tam çıktı demiyorum çünkü gelecek,istemeyeceksin başkasıyla olacaksın diyenler çıktı diyorum. Önemli olan bu farkı,bu sonucu görebilmesi bir falcının. Niye değismiş olsun sonucu bilmedikten sonra neye yaradı o fal.
Canım ama bak "adam gelmiş kız istememiş sonuc degişmiş" o zaman %50 çıkmış oluyor o fal. Biliyorsun aynı şeyi yaşadım ve gelecek,şöyle şöyle iyi olacak diyenler tam çıktı demiyorum çünkü gelecek,istemeyeceksin başkasıyla olacaksın diyenler çıktı diyorum. Önemli olan bu farkı,bu sonucu görebilmesi bir falcının. Niye değismiş olsun sonucu bilmedikten sonra neye yaradı o fal.
Gül tabi hele de falla alakalı yorumlarımı bilince:)) ama dikkatini çektiyse her falda o vade genişleyip duruyor cidden baktırmayacağım artıkNiye kızım sanırsın çok olumsuz çok uzak zamanlar.
Ama güldüm tepkine yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?