Binnaz Abla

Kesinlikle bana da o sana görüşelim diyecek diyorlar ama ben diyorum ona hoş biz de msj da bile tartışma potansiyeli var yine tartıştık haftasonu çağırdım gelir mi diye Kemal devrim gelecek dedi diğer bi kaç kişi de dedi ama hiç düşünmüyorum geleceğini ayağını kırmış onu mazeret edip gelmeyedebilir bazı şeylerde fallar bir işe yaramıyor yorumcunun hissiyatı olduğu için biz de birşeyler yapınca süreç değişiyor zaten bakalım ne olacak :)

Bade Emrene geçen sene fal attım adı geçince yazmak istedim aklıma geldi bana onunla olmaz gelmeyecek dedi falı saat 2de geldi 3te adam ağlayarak kapıma geldi ben sensiz yapamıyorum diye 1sene sonra yine ayrıldık ama olsun bilemiyor sonuçta

Ecem anı bilmiş miydi peki?

ya su gızem sıtare herkese mı olumsuz konusuuyor bana da olumsuz konusmustu halen dedıgı gıb ılerlıyor ama olumlu konusup da cıkmadıgı yok mu cok merak ettım ya bınnazdakı gızem sıtareyı

Bana olumlu konuştu şu an aşk enerjisi yok sen yaz ara hatta açık kapı bırak sonradan o enerjiyi o toparlayınca gelecek olumsuz görsem puancı değişim söylerim ama Zaman çıkmamış Zaman veremiyorum dedi olumluydu bende öyle yaptım msj attım atıyorum da yüzsüzlükle bakalım olacak mı dediği gibi onu bilemiyorum ama analizleri doğruydu

nirvanacım bence hiç kulak asma zira gördüğüm kadarıyla falimpir tam bi ticarethane, sende büyü var, sende bilmemne var, şu kadar at bozalım şunu yoksa hayatın berbat devam edecek tarzında fallarla dolu.

Ben kahvesini daha çok beğendim, cidden kahveden görülmeyecek bir şey söylemiş ki doğru söylediği. Doğru diyorsun bence de o adamda bir şey var, sırf telve kart yorumu değil yani. Sana vade vermiş miydi çıkan fallarında, zaman da tuttu mu yani?

Arkadaşlar merhaba,
Beni muhtemelen hatırlamıyorsunuzdur eskiden burda ben de fal baktırırdım uzun bir süre ara verdim en son sevgilimle ayrılınca şu son 1 hafta falcılara dadanmaya başlamıştım ki neyse ki daha fazla uzatmadan olayımızın sonuna ulaştık bu yüzden sizinle baktırdığım 2 kişiyle ilgili yorum yapmak istiyorum.

yesilcingene, karşı tarafın pişman olduğunu aramaya çalışıp arayamadığını felan söylemişti. Adam numaramı bile silmiş. Belki baktırığımdaki ruh hali böyleydi karşı tarafın ama dün mesaj attığımda bu kadar ergence bir tavır görmedim. Bu insanla bir süredir birlikteydim ama hiç böyle umursamaz dalga geçer bir yanını görmemiştim bu yüzden dediği gibi bir birleşme olamaz şu saatten sonra. Kısmen çıkmadı diyorum çünkü karakter analizi doğru gibiydi.

Fama, fama benim ona karşı hala hislerimin olduğunu söylemişti fakat ben böyle bir his beslemiyorum kendisine karşı sadece kızgınım. Bildiği şeyler ise oldu tabi ki mesela flörtlestiği yeni birinin olduğunu ilk ondan duydum. Karşı taraf bunu inkar ettiyse de bence olabilitesi yüksek. Bana karşı olumsuz olduğunu söylemişti ki bu da doğru ama gördüğü birleşmenin imkanı yok şu an için soğudum ve yıldım karşı taraftan.

Size söylemek istediğim şu, baktırdığımız fallar acı çekme süremizi uzatıyor verdikleri umutlarla, çok zor sessiz bir şekilde beklemek ama karşı tarafın nasıl rahat olduğunu artık daha iyi anlıyorum. Bittiyse bitiriyorlar ve akıllarını bulandırmadan yavaş yavaş iyileşip hayatlarına devam ediyorlar. Fal kötü bir şey demiyorum kesinlikle terapi olarak görüp körü körüne inanmayıp hayattan kopmamak gerekiyor
Üzülüyorum hem de çok, kalbim kırık hem de fazlasıyla bazen ağıyorum, toplulukta dalıyorum ama her sevinç gibi acının da bir sonu olacak inanıyorum.

Hepinize her şeyin en iyisini diliyorum. Yüce rabbim karşınıza hayırlı kısmetler çıkartsın

Yok bilemedi, anda da nokta atışı yok en azından benim bulunduğum durumla ilgili yoktu hadi karşı tarafı bilmiyorum farzetsekte
Seni bilmediyae karşıyı hiç bilmez. Bana epey iyi bakmış zaten sonuç olumsuz çıksa da çıkmasa da dert değil :))

Aynen öyle, fal sonuçları kişi iradesi ile değişebilir. Mesela, falcı diyor ki "adam arayacak, barışacaksınız". Adam cidden arıyor, bu sefer kız rest çekiyor ya da istemiyor. Sonra "fal patladı" O falın patlaması olmuyor bana göre, adam gelmiş kız sonucu değiştirmiş.

Canım ama bak "adam gelmiş kız istememiş sonuc degişmiş" o zaman %50 çıkmış oluyor o fal. Biliyorsun aynı şeyi yaşadım ve gelecek,şöyle şöyle iyi olacak diyenler tam çıktı demiyorum çünkü gelecek,istemeyeceksin başkasıyla olacaksın diyenler çıktı diyorum. Önemli olan bu farkı,bu sonucu görebilmesi bir falcının. Niye değismiş olsun sonucu bilmedikten sonra neye yaradı o fal.

Ama bana sorarsan da irade diye bir şey var. İrade ile alınan her karar değişiklik gösterir isteyip istemeyeceğim de bir insana malum olacak kafar sabit nitelikli olgular ise; insan olmanın ne farkı kalıyor?

Senin için demedim canım bunu yanlış anlama, örnek verdim sadece. Yani orada aslında vurgulamak istediğim kişinin öz iradesinin, davranışlarının da falın sonucunu değiştirebileceği yönündeydi. M Motherofdragon 'nın bahsettiği örnekteki gibi, seka nasılsa sınavım iyi geçecek falcı öyle dedi deyip sallarsa, çalışmayıp sonra kötü geçince falcıya "patladı" demesi işten değil.

Senin hangi durum buna benzerdi canım onu hatırlayamadım seninle çingenenin falını konuşmuştuk onda da böyle bir şey yoktu sen çok memnun kalmamıştın sadece onu hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…