Binnaz Abla

Tabii ki irade var o konuda haklısınız ama işte bence "falcı" irademle o yönde hareket edeceğimi görebilen insandır 20 yıldır fal baktırıyorum ve kararlarımı önceden bilen falcılar oldu az da olsa.
Yani karar aşamasında bilenler bana denk getirmiş gibi geliyor zaten o aşamada artık 2 ihtimal kalıyor aman neyse şu vadeler uzayıp durmasın hakkımızda hayırlısı olsun

Yok canım benim için diyorsun zannetmedim ki kendimi örnek verdim sadece. Benim geçen seneki fallarımı diyorum Aylin,Fama,Sema,Huma, Naira ve niceleri gelecek ciddi bir yola gireceksiniz gibi yorumlar yapmışlardı demistim ya bunu diyorum işte %50 çıktılar diye. Hani bir insan çok uzun süre kalacaksa hayatımızda bunu bilmeleri gerek kanımca .

Ha doğru gelecek demişlerdi ama sen istememiştin sanırım sonradan. Ama işte yine aynı şey, iraden devreye girmiş o yüzden sonucu değiştirmişsin. Tabii ki geleceğine ek olarak istemeyeceğini de bilsin falcılar, gönlümüz zaten bu kadar isabetli şeyleri bilebilecek falcılardan yana ama ara ki bulasın=) Böyle durumlarda sonuç değişkenlik gösterebiliyor bence.

İstanbul falcılar topiğinde de A audrey_24 benzer bir durumdan bahsetmişti, Hande audrey'in bir arkadaşına yeni tanışacağı kişiyi özelliklerine kadar bilmiş, ciddi olacak demiş. Kız gerçekten anlattığı gibi biriyle tanışmış ama adam biraz rahatsız çıkmış kız istememiş ve adam da cidden evlilik niyetiyle yaklaşmış kıza. Ama kız istememiş sonradan. Şimdi Hande'nin falı çıkmış mı oluyor patlamış mı işte aynı o hesap... Kız istese belli ki evliliğe gidecekti ilişki.

Ay ben "bu adam kader yolunda net çıkmış ya da kaderin bu senin" falan deyip patlayanlara uyuz oluyorum bari uzun ilişki kısa ilişki ayrımını yapabilen falcı olsun o kadarına da razıyım ama zaten bir çıkan da bir daha çıkmıyor.

Canım peki tarih olarak tutmuşmuydu hepsi ?

Tabii ki irade var o konuda haklısınız ama işte bence "falcı" irademle o yönde hareket edeceğimi görebilen insandır 20 yıldır fal baktırıyorum ve kararlarımı önceden bilen falcılar oldu az da olsa.
Bu sözü ayakta alkşlyorum ve önceden kararlarını bilebilen online falcılar var mı?

Bu arada Serkan Tek i deneyimledim. Diğer fallarımla paralel olsa da çok nokta atışlı değildi. Güzel bir ilişkiniz varmış,sorununuz yokmuş cümlesi ise çok talihsizdi açıkçası. Çok iyi de diyemiyorum kötü de orta şeker

Kizlar cikan fallari yaziyorum.Yesilcingene benimkiyle mart ayinda ufak bir konusma olucak dedi evet oldu iki gun once konustuk.Fama mart ayinda iliski acak tarihte sapmayi gox onune alin dedi simdilik yok gecikmeli cikar mi bilemoyorum.Ama famanin senin sacma buldugun konuda ise onun sana dogru yaklasmasi vardir dedi.Bos bir hatun degil soyledigi dogru.Kocaalemin fali da kismen cikti bu kafinda kartlari ve hislerini harmanliyor fal bakarken iyiydi.Serkan tek cikmadi hic begenmedim gecmis yok an dersenix isin acikcasi pek begenmedim vrrdigi tarih patladi.Ayline katina attim ondan beklentim fazlaydi dort ay vade verdi.Devami birazdan

Venüs bana bu adam sana gelecek sen istemiceksin demişti. Valla bildi hem benim kararımı hem berikininkini.

Banım yeni kalktı yazayım dedim

Burda hala gizem sitare ve nice binnazcıları yazanlar var yapmayın etmeyin kardeşim 13568642 kez yazdım binnazdakiler falcı değil paracıklarınıza yazık
Banlana banlana özlet kendini sen....

Atart kayboldu, Requim küstü gitti ki onun son mesajını okuyunca mideme sancı girdi wallahi üzüntüden, sen zaten ban kuşu

Yani ne bileyim yawrum ya birine çıkan birine çıkmıyor boşver işte, ben de bana nasıl çıktığına şaşırıyorum zaten

Ben böyle bi rezillik görmedim ya.Serkan tek e fal attım gün için de son sıradaydım yaklaşık yarım saat önce yönetime falımın iade edilmesini yorumum geç kaldığı için istedim.Cevap vermediler tekrar attım bu sefer anında mailime falım düştü.Ama sırada ilerleme olmamış sondam benim falımı çıkarıp yorumlamışlar sözde.Şimdi tekrar bu falı kabul etmediğime kredimin iadesini istediğime dair mail attım cevap bekliyorum.Sanki çocuk kandırıyolar ya

aa tamam canım demek kı oyle cıkmıyo yanı ben de bana olumsuzu cıktı dıye gecmıste cok cıkan bırısı sandım :)

ben attığımda puanı çok yüksekti demekki çıkıyor demiştim ama sonra baya düşmüş puanı dandik biri demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…