Binnaz Abla

hiç deneme. kadın bir fala bakarken bunun cevabı bu falda çıkmaz bunun için kahve at vs tarzı kendi reklamını yapıyor, dedikleri de çıkmadı
teşekkürler :) peki zeus nasıl orda ? sesli yorumcuları araştırıyorum ama forumda geçmiş yorumlar yanıltabiliyor. eskiye baka baka dün az kalsın serüvene atıyordum :)

teşekkürler :) peki zeus nasıl orda ? sesli yorumcuları araştırıyorum ama forumda geçmiş yorumlar yanıltabiliyor. eskiye baka baka dün az kalsın serüvene atıyordum :)

aynen geçmiş yorumlara takılmamak lazım :) falsepetindeki hiçbir yoruma güvenme asla olumsuz yorumları yayınlamıyorlar. ben bu lafı kadının yorumuna yazdım özellikle kontrol ettim yorumum konulmamıştı. ceyda özsoya da sakın baktırma orda, burda yorumu olmadığı için deniyim dedim 10 dklık falın abartısız 4dksı eee ııı dan ibaretti geri kalan 6 dk da aynı cümlelerin yer değiştirmiş haliydi. zeusun ilk falı bende çok iyiydi dediklerinin bir kısmını yaşadım daha sonra 2. falı attım bu da çok saçmaydı. öğrenci adam için işiyle alakalı sorunları var falan demişti. o yüzden zeus konusunda kararsızım ama boş biri değil ve ilgili de o yüzden bilemedim :/

Kızlar acilll iş konusunda başarılı binnaz da kim var puanım var kullanım bari

en iyisi kendi deneyimlerimde sabit kalayım ben ve uzun bir süre fal işine son vereyim :) yardımlarınız için teşekkürler :)

Fsl sepeti derinhisler ben tarot atmistim begenmistim ozellikle benim ruh halimi ne dusundugumu karsi tarafin dusuncelerini karakter analizi cidden iyiydi fiyati da uygundu atmak isteyenlere tavsiye edilir ama fal enerji isi iste Benimkinin tutarsizliklarini neden boyle oldugunu anlatan ender falcilardan.15 e iyi faldi

kızlar fal sepeti yağmur beğenen var mı aranızda ?
Fal sepetinde ben hemen hemen her falcı ya attım öncelikle alex bana çıktı dennis çıktı ki ikisinin dedikleri paraleldi ve konuyu güzel anlatıp ozetlemislerdi. Gizem fena değil katina atmistim bunlara. Gülcan var hiç kimsenin söylemedi gi bişeyi söylemişti gerçekleşme ihtimalide var gibi. Rezzan ve ada yildiz olumsuz du ada yildiz kısa ve doyurucu değil diğer baktirdiklarim daha çıkmadı zamanı var ama istersen onlarida bi özet geçebilirim Demirkan deren i deneme Derim

Falsepeti'nde benim merak ettiğim tek isim Medyum Gizem. Bence ille falsepeti diyorsan o denenebilir, ama ben hiç baktırmadım yönlendirmek istemem. Kızlardan biri kelimesi kelimesine çıktığını söylemişti falın sadece, oradan aklımda kalmış benim de. assyrantas Sen baktırmış mıydın Gizem'e? Selcuksassa

Gizem bana sorduğum soru üzerinden yorum yaparak ilerlemişti ama fena değil zamanı var daha bnm için aile konusuna girmişti istemiyorlar Valide kartı var diye doğruluğunu bende bilmedigim için bişey diyemiyorum diğer falcilar tam tersini söylemişti

Sadece kart yorumlayanları sevmiyorum ben, bilmiyorum gerçi Gizem öyle mi ama. Falcı dediğin zaten "hisleri" olduğu için fal bakıyor olmalı, kart fallarını da hisleri ve kartların anlamlarıyla harmanlayarak kendi yorumunu ortaya koymalı. Eh sizde çok da nokta atışlı değilmiş anladığım kadarıyla. Boşverin takılmayın, yaşayıp görüyoruz zaten ne olacağını.

Nokta atışı yoktu Gizem' de kart yorumu fazla his yok . Ne demişler fala inanma falsiz kalma ☺

ve byzmelek falımı enerjim düşük ve kartlarım kötü diye herkese yaptığı gibi iade etti.

ben ona baktıracaktım canım ama bir arkadaşım çok ciddi uyardı beni sakın baktırma o kadın beni dolandırdı dedi. bu kadının kendi sitesi var, televizyonlarda falan çıkmış zamanında. arkadaş zamanında kendi sitesinden yorum almış ondan senin üstünde büyü var ben 1000 tlye çözerim bunu demiş. falsepetinde nesibe dışındakiler de dürüst gelmiyor bana

Ay hadi canım Aman boşverelim o zaman, ben de bir iki yorum okuyunca acaip nokta atışlıydı diye yazmıştım bi kenara. Madem kendi sitesi var, 20 TL ile bakım yapmak için uğraşmasın falsepeti'nde. Ay büyü var şu kadar ver halledelim muhabbeti de acaip irrite ediyor beni.

aynen kendi sitesi olanın buralarda ne işi varsa :/ arkadaşım ayrıca dediği hiçbir şey çıkmadı demişti özellikle iki kere sordum bu kadından mı bahsediyor diye ama öyleymiş. falsepetindeki yorumlara aldanmayın berbat yorumcular var. sırf bu sebeple dennis'e atmadım yorumlarına güvenmediğim için. zaten o kadar site arasında adam gibi dürüst falcı bir elimin parmağını geçmez attığımız 10 falın 8i gereksiz aslında :)

aynen öyle. bizdeki durum da "bile bile lades" oluyor biraz.
şimdi hani senelerdir okuyoruz bazı fallar cidden nokta atışıyla çıkıyor, ama bi bakıyorsun o isim sana tutturamamış. burada da enerji olayı giriyor sanırım devreye. herkes enerjisinin uyduğu falcıya baktırsın, illa ki biri iyi biliyor, en azından anda. bi de çok sık baktırmamak lazım cidden batak bu=) Ben artık baktırmıyorum ve bu kararımı sürdüreceğimi sanıyorum, bakalım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…