Binnaz Abla

Bu sözü ayakta alkşlyorum ve önceden kararlarını bilebilen online falcılar var mı?
Canım yazmıştım online birkaç kişi oldu ama çoğu yok artık. byv hürrem falalem burç tekdemir gizem hatun. Byv hira da 3 fal atmıştım hep gelecek diyordu ama 3.falda sonrasını da söyledi o yüzden vakit ve para kaybı olarak görüyorum onu niye taa 3.falda yani. Selena da öyle 4.falda dedi sonucu çok geç kaldı yani.

Canim hic tavsiye etmem kartlara gore yorum once olumsuzdu benim sonra olumlu oldu sacma sapandi

Canım peki tarih olarak tutmuşmuydu hepsi ?
Tarih olarak tutan da az Burç Tekdemir, Hürrem, ki bu kadın çok geç tarih verdi diye iade aldım sallıyor dedim imkansız dedim şimdi vicdan azabı çekiyorum iade aldığım için. Ama Hürrem dehşet bilmişti yani karakterden bazı sırlar öğreneceğimden tut ta ocak ayında işe girip hemen çıkacağıma varana kadar her şeyi bilmiş artık yok kadın olsa bile tekrar bileceğine de inanmıyorum böyle her şeyi. Bu arada Serkan,Hira ve Sema nın 2015 teki eski işime dönmem gibi bir masalları vardı ki patlayalı 6 ay oldu imkansız olduğu anlaşıldı. O sıra öyle bir düşüncem vardı beynimi okumuşlar anlaşılan.

kesinlikle enerji olayı var kuzu, burada herkesin beğendiği ama bana hiçbir şey çıkmayan falcılar var veya benim çok beğendiğim cidden çıkan ama kimsenin beğenmediği falcılar da var. kendimiz deneyip bulacağız eleye eleye zaten nerden baksan 3-4 kişiyi geçmiyor aslında. ama onları bulana kadar piyasada ne kadar falcı varsa baktırmışımdır :) asenat bana 21 günde bir baktır, hüma da çok sık baktırırsan enerji akışını değiştirirsin demişti. doğru aslında zaten böyle gereksiz bir yorgunluk oluyor üstünde çok sık baktırınca. terapi amaçlı güzel oluyor ama abartıp günlük rutin haline getirdiğin anda ciddi sorun oluyor :) benim bir aralar öyleydi işte sonra birden içimden gelmemeye başladı baktırmıyorum o günden beri sanki kafam daha rahat çok merak etmiyorum, akışına bırakmak daha güzelmiş diyorum tavsiye ederim :)

senin beğendiklerin, geleceği tutturmuş olanlar kimler peki şeker?
sık baktırmak gerçekten enerjini etkiliyor, bi de yani fal baktırınca ister istemez beklenti içine girip "akışta" kalamıyorsun, dolayısıyla akışta yaşayamıyorsun. ki enerji işleri ve spiritüel şeylerle de ilgim az çok da bilgim olduğu için şunu söyleyebilirim ki hayatın en önemli kurallarından biri anda kalabilmek ve akışa bırakabilmek. maalesef bazen egomuz baskın geliyor ya geçmişte yaşıyoruz ya gelecekte. yok geçmiş için kendini suçlama, o öyle olsaydı niye böyle olmadı deme, gelecek kaygısı vs. oysa anda kaldığımızda hem hayatın keyfini çok daha kolay çıkarıyoruz hem de hayatımızda her şey çok daha kolay ve yolunda ilerliyor.

kesinlikle katılıyorum kuzu, geçenlerde okudum hatta "keşke şunu şöyle yapmasaydım o zaman başka türlü olurdu deme, olması gereken oydu sen yapman gerekeni yaptın" diye. şuan üzülüyor olabiliriz bazı şeylere ama ben şuan etkisinden çıktığım eski olayımı düşününce gereğinden fazla vaktimi harcamışım, anı yaşamamışım diyorum kendimi fallara fazla kaptırarak.

şeker sen bunlara baktırdın mı veya baktırdıysan beğendin mi bilmiyorum ama ben direk çıkanları söyliyim. ama hiçbiri olayın gidişatını tam bilemedi aslında ama genel anlamda beğendiklerim klasik olarak başta nesibe var. nesibeye çok fal baktırdım bugüne kadar hep bilmişti ama son falı 1 hafta sonra patladı. yani aslında çok beğendiğimiz falcılar bile her zaman tutacak diye bir şey yok. ilkayı çok beğeniyorum, onun dediği gibi oldu ve tarihi de çıktı. famanın kahvesine hayranım cidden şaşırtıyor beni ve kesinlikle aylin olduğuna inanmıyorum. ikisine de çok baktırdım ikisi de çok başka şeylere değindi. aylin de çok iyi bu arada o da hep çıktı bende. bir de famanın astrolojisi patladı artık çıkmaz diyordum ama ekimde baktırdığım fala mart demişti ve çıktı geçen günlerde. kadının hakkını yemişim. ama tarotunu okudum geçen berbatmış tek kelime çıkmamış. kahvesi iyi bence onun. bunun dışında binnazda şevval erdalı çok beğeniyorum ben, eski falları çıkan nadir kişilerden. geri kalan anda çok iyi olan ama gelecek fos çıkan kişilerle dolu. bana bunlar çıktı şeker, aklına gelen her kim varsa patladı :)

senin var mı öyle şu çıktı sadece kart yorumu yapmıyor hisleri de çok iyi dediğin biri kuzu?

Bu arada arkadaşlar bu saydığım ve artık online olmuyor dediğim falcilardan herhangi biri dönüş yapmaya kalkarsa sorumluluk kabul etmiyorum tamamen tesadüftür kimse benimle ilgili olduğunu sanmasın bana çıktı diye herkese çıkar diye bir şey de yok. Kaldı ki burç tekdemir in hira olabileceğini düşünmüştük ben ve onlara baktıran arkadaşım ki şu an ikisi de girmiyor tesadüf olduğunu sanmam. Hürrem e gelince siteye sordum sağlik sorunlari yüzünden girmiyor dediler zaten toplasan kadın 1 hafta fal bakıp gitmiş yani vefat bile etmiş olabilir.

Çok sık fal baktırmanın enerji akışını kötü yönde etkilediģini hatta ilişkiyi bile wtkilediğini reelde baktırdığım bir falcı da söyledi bana geçen sene hira da söylemişti galiba doğru ne zaman fala 4 ay ara verdim tüm olumlu olaylar o zaman başlamıştı biraz rahat durmamız gerek demek ki.

Nesibe'yi falsepeti açıldığından beri çok merak ediyorum aslında da bi ara bildiğin sosyal yardım kuyruğu oluyordu, denk gelmedi hiç baktırmadım ondan. İlkay'a yıldızname baktırmıştım benimle ilgili tespitleri oldukça yerindeydi ama kaybettim kaydı, teyit edemiyorum ondan ne demişti ne bilmişti diye. Fama'ya baktırmadım canım, ama senin görüşlerine dayanarak çok canım çekerse baktıracağım isim olarak yazıyorum haneye.

Aylin'e kahve atmıştım Ocak ayında, yani açıkcası erkek arkadaşımla ilgili "ağır sözler söylemişsiniz deyip sonra ya da sözler ağır gelmiş" gibi bi söylemi olmuştu falın başında, ondan sonra çok konsantre olamadım zira alakası yoktu durumumla. Ama bildiği detaylar da olmuştu hakkını yiyemem, fakat verdiği zaman geçti. Falı çıkmamış olsa da katinasını merak ediyorum ben onun niyeyse.

Şevval Erdal'ı @seka01 da söyledi bugün, hatta olur da baktırasın gelirse ona at dedi o da.

Ben fal batağına yeni saplandığım için çıktı diyebileceğim yok henüz. Amma velakin kısacık bir soruya istinaden hiç sözünü bile etmediğim detayları nokta atışıyla bilen Serkan Tek oldu. Kahvesinin daha iyi olduğu kanısındayım çünkü ben ona katina atmıştım Ocak ayında, tespitleri yerindeydi ama kahve yorumunu ağzım açık okudum diyebilirim. Ama Serkan'ı beğenmeyen, falları da isabetli bulmayan faldaşlarımız da var. Serkan'ın bahsettiği detaya değinen bir isim de yeşil çingene, bilmiyorum ben o adamın ilgili tavrını da sevdim. Bunun yanında Ecem'in falında bahsettiği bir şeyi yaşadım. Genel olarak ugga, Serkan ve çingene paralel konuşmuştu. Sadece Serkan'ın ve çingenenin falları daha detaylıydı. Şimdilik beğendiklerim bunlar.

yaşasın beni ileride baktırma potansiyelim olan bir faldan kurtardın=)

falcıların bu tutarsızlığına da ne desem bilemedim.
Bosver bazen insanin moralini bilerek bozuyorlar sanki..birde akil sormadan akil vereni var sen soyle soyle davranicaksin bu olay sonrasinda diyor halbuki aklimdan bile gecmez oyle davranmak kadin falcilar bunu cok yapiyor duygularini katip isi ogut vermeye getiriyorlar oysa bazen gercekleri sadece siz bildiginiz icin olaylar onlarin tahmjnleri gibi olmadigj icin genele uyan akil vermeleride onlari bagliyor

Evet haklısın. Ya kızlar biz fal baktırıyoruz falan da makul sorularımız oluyor en azından. Tellwe'de bazen görüyorum insanlar abartmış yani falcı olsam deliriririm sordukları soruya. Bi de prenses var bi tane, onun sorular da şahane. Bilmemne hastanesine girecek miyim, bilmem kim ondan mı hamile, beyaz atlı prensimi bulacak mıyım şöyle bol keseli, sarışın renkli gözlü falan. gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum onun yorumlara denk gelince.

Yanifal baktıran o kadar garip profiller de var ki, kızın öyle bi sorusu var ki falla alakası yok, fal ile cevap verilecek bir konu değil. cidden düşünüyor insan bunların arkadaşı mı yok hani dertleşme sorusu sormuş bildiğin. Falcılar da alışıyor mudur nedir bazı falları tavsiye üzerine döndürüyor. Yahu fal baktırmaya geldik güzin ablalık istemiyoruz ki...

O prenses hep var sitenin maskotu herhalde inanilmamasi gereken bir oyun oldugunu dusunuyorum bende akil veren falci sevmiyorum sonra baktirmiyorum makul olani soylemek baska hisleri olmak baska

O prenses hep var sitenin maskotu herhalde inanilmamasi gereken bir oyun oldugunu dusunuyorum bende akil veren falci sevmiyorum sonra baktirmiyorum makul olani soylemek baska hisleri olmak baska

Hahaha iyi mi kötü mü bilemiyorum ama bi haberim var, o kız gerçek!=) Bir arkadaşım tellwe'de falcı hesabı oluşturmuştu, ama sürekli fal bakmaya enerjisi ancak birkaç gün dayanabildi. O arkadaşıma fal atmış o kız ve tahmin edilebileceği üzere saçma sapan faldan görülemeyecek sorularla. Arkadaşım da iade etti haklı olarak, yine yollamış falan. Tam bir prenses=)

Falcı olduğunu iddia ediyorsan zaten falcının bileşenlerinde olmazsa olmaz bileşenlerden biri "hissiyat" Tavsiye vermekse buyrun bana gelin süper yönlendiririm yani fal bakmak o değil.

aynen katılıyorum ne zaman fala ara verdim veya en azından fallar arasına uzun zaman koydum bir şeyler daha olumlu gitmeye başladı. bunları yaşayınca ister istemez bırakıyorsun aslında.bence herkesin bir doyum noktası var o noktadan sonra faldan midemiz bulanıyor :))

Kizlar venus amberin karsi tarafin dusuncleri ile ilgili soylediklerinin dogru olma ihtimali yuksek mi?? Anda iyi mi baktiranlar var mi cikti mi size? Gelecek cikmasa da dusunceleri biliyor mu?

Sevgili Profopofol:) şu yazdgın iletiyi okuyunca içimde acayip ve garip bir şefkat duygusu oluştu sana karşı. O dönem sinirden delrmişken ne dedğimi bilmez haldeydim. Ki sözkonusu falcıyla senin ZIRNIK alakan oldgunu düşünmüyorum. O olaydan sonra düşndm,ben de dedikleri çıktı dediğim falcı isimleri vermiştm,begendgm falcılardan bahsetmiştm. Ya ben böyle yazdıktan sonra yazdgm isimlerden birinin böyle bir rezilliği çıksaydı? Baskasının rezilliği yüznden töhmet altnda kalacaktm ki cok cok üzlrdüm.Konu hakknda haddimi aştysam çok özür dilerim SENDEN. Biraz aklı olan zaten anlar kim kimdir tatlım

Kızlar cumartesi kahvaltı yapıcaz biz benim eksle gelicem dedi döner mi yolundan bilinmez inşallah gelir

Ama konuşsam mı bilmiyorum olayların akışına mı bıraksam kendimi sonuçta kanka olamayız aaa kanka hatırlıyo musun tatile gitmiştik aaa ne güzel sarılıyoduk öpüşüyoduk falan mı olucaz

Çok heyecanlıyım

nesibe için hızlı olmak lazım canım değişik bir tarzı var,alışınca bırakamıyorsun diğerlerinin tarzına benzemiyor bana o an düşündüğüm şeyi noktasına virgülüne kadar söylemişti bir kere şok olmuştum. hani yorumlarda yazar ya dinlerken ağladım falan diye ben onlarla çok dalga geçerdim insan bir falı dinlerken nasıl ağlar ne boşsunuz derdim inan aynısını nesibenin bir falında yaşadım öyle güzel döktürmüştü ama gel gör ki son falı çok şükür çıkmadı, ilk defa nesibenin falından rahatsız olmuştum hatta o falda.

ayline kahveyi geçenlerde attım ve beğenmedim. direk sorum üstünden yürümüş ekstradan 1-2 cümle bir şey söylemiş 5 dk konuşmuş o kadar. ama aylinin katinaları çıktı bende, ben katinasını beğendim onun. famada ise tersi oldu işte kadın kahveden hayat hikayemi yazmış resmen.

şevval erdala, binnazda olduğu için pembeci diyenler olmuş ama katılmıyorum. benim olumsuz konuştuğu ve dediği gibi olduğu arkadaşlarım oldu. her ne kadar binnazın falcılarını sevmesem de bu pembeci damgasını aşanlar var, bana orda çok olumsuz konuşan oldu ha çıkmadı allahtan o ayrı.

serkana kahve atmıştım aynen beni de şoka sokmuştu, burç bile söylemişti hiçbir yere yazmadığım halde. dediklerinin bir kısmı çıktı bir kısmının tarihi geçti. son zamanlarda serkan=sema söylentisi çıktı ama bir şey diyemiyorum ikisine de attım ne kesinlikle değil derim ne kesinlikle aynılar diyebilirim. bilemedim. ecem23ün falı iyiydi daha doğru tabirle gerçekçiydi, öyle siz evleneceksiniz bu senin kaderin vs diye atıp tutan biri değil puan kaygısı da yok o bakımdan sevdim ben de. yeşilçingene tatlı sempatik biri ama 10 tlik fala göre bence. yani burda da dedim iyi biri, dediği çıktı ama harika atmam lazım falcısı değil. uggaya hiç atmadım çünkü genel olarak tellwenin falcılarını sevmiyorum, kreş gibi bir site zaten. kimin kim olduğu da belli değil. hele ugganın sorulara cevap vermediğini duyduktan sonra sen kimsin ki dedim atasım varsa da atmam gerek yok öyle falcı triplerine sonuçta bunları meşhur eden de biziz buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…