kızlar falalemde göksele tarot baktıran varmı ıyyy nolur söyledikleri çıkmasın ne kötü şeyler söyledi gayet umutlu fal bakıp hiç duymak istemediğim şu ana kadar kimsenin söylemediği şeyler söyledi yawww:/ sırf gelecek üzerine bakılmış bir faldı.
pekı ıstanbuldakı falcılar topıgındekı buraga baktırdınmı?:26:
Günaydın kızlar,
24 Eylülden beri fal baktırmayarak kendimi terbiye etmiştim ama :)) bugünlerde mutsuzluk
sebebiyle baktırayım diyorum...
Bir iki öneri aldım bu siteden hislerine güvendiğim bir arkadaştan :))
sizlere de falsepetindeki Defne Babür'e baktıran oldu mu nasıl biri diye sormak istedim ?
Yorumlar süper sayfasında ama malum oralardaki yorumlara güven olmuyor...
ayrıda kahvede dedikleri çıkıyor dediğiniz yeni birileri var mı acaba ???
En son baktırdığım fallardan;
Haleh Çetiner, Hoennir, Medum Selena, Chloe olumlu konuştular.Taha Turan, Esince, Venusamber ise olumsuz konuştular...
Chloe; Durum ve ben konusunda analizi çok iyiydi..Olumlu konuştu
Hoennir; Bir cümlesi beni çok etkiledi gerçekten beni anlatan bir cümle oldu bu..Ama daha çok benim psikolojik durumumu anlatmış
SaraylıHanım; Nokta atışları vardı, ihtimal vermediğim bir söylediği çıktı
En son baktırdığım fallardan;
Haleh Çetiner, Hoennir, Medum Selena, Chloe olumlu konuştular.Taha Turan, Esince, Venusamber ise olumsuz konuştular...
Chloe; Durum ve ben konusunda analizi çok iyiydi..Olumlu konuştu
Hoennir; Bir cümlesi beni çok etkiledi gerçekten beni anlatan bir cümle oldu bu..Ama daha çok benim psikolojik durumumu anlatmış
SaraylıHanım; Nokta atışları vardı, ihtimal vermediğim bir söylediği çıktı
Haleh i sen nasıl buldun dedikleri tutarmı sence?
venusamberin soyledikleri cok tutarliydi bir iki soyledigini yasadim digeleri icin bekliyorum.beni yonlendirdigi bir konuda olumlu sonuc aldim:)
venusamberin soyledikleri cok tutarliydi bir iki soyledigini yasadim digeleri icin bekliyorum.beni yonlendirdigi bir konuda olumlu sonuc aldim:)
Yok canım Burak' ı bilmem iyimiki?
simehaya kahve baktırmıştım. paldır küldür bir fal gibi gelmişti ama tekrar okudum onun dediği şekilde ilerlemiş. . tavsiye edebilirim.
Canımcım peki telde bakıyomu?Sende teli varsa yazarmısın bana?valla canım ıstanbuldakı falcılar topıgınde baya unlu zaten baktırıpta memnun kalmayanı pek gormedım hatta gecen sene bu zamamnlar soylemıslerdı bana soyledıklerı cıkıyo dıye ama galıba bıraz kısa bakıyomus o yuzden baktırmamıstım ben bıraz daha bekleyıp ay sonunda ona baktırcam galıba anne ısmı ve senın ısmını alıp bakıyomus ucretı 50 lıra:26:
sadece kart anlamlarını söylüyorsa, takma kafana boşver.
Canımcım peki telde bakıyomu?Sende teli varsa yazarmısın bana?
valla canım ıstanbuldakı falcılar topıgınde baya unlu zaten baktırıpta memnun kalmayanı pek gormedım hatta gecen sene bu zamamnlar soylemıslerdı bana soyledıklerı cıkıyo dıye ama galıba bıraz kısa bakıyomus o yuzden baktırmamıstım ben bıraz daha bekleyıp ay sonunda ona baktırcam galıba anne ısmı ve senın ısmını alıp bakıyomus ucretı 50 lıra:26:
kartların anlamlarına değinmemiş bile sanki kart anlamı duymadım tarih veriyo bu böyle olcak diyo soru sordum inşallah böyle olmaz diyorum yok diyo maalesef böyle olcak :)) ayy şoktayım:)
hayır okadar çok pembe tablo çizen oldu ohh ne güzel.. olmadı diye kızdık falan ama bu seferde gelir bunun dedikleri çıkar:/
bu burak bir yere çağırıyorsun geliyor değil mi? cafede falan çalışmıyor dimi? yanlışmı biliyorum? onun yakın zaman için söylediklerinin çıktığını, uzak gelecektekilerin çıkmadığını söylediler hep :44:
şimdi bilgisayar başından fal gönderip yorum almak o kadar kolay geliyor ki bana, böyle bir yere gidip fal baktırmak acayip zor geliyor
simehaya kahve baktırmıştım. paldır küldür bir fal gibi gelmişti ama tekrar okudum onun dediği şekilde ilerlemiş. . tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?