Binnaz Abla

kızlar falalemde göksele tarot baktıran varmı ıyyy nolur söyledikleri çıkmasın ne kötü şeyler söyledi gayet umutlu fal bakıp hiç duymak istemediğim şu ana kadar kimsenin söylemediği şeyler söyledi yawww:/ sırf gelecek üzerine bakılmış bir faldı.

sadece kart anlamlarını söylüyorsa, takma kafana boşver.

simehaya kahve baktırmıştım. paldır küldür bir fal gibi gelmişti ama tekrar okudum onun dediği şekilde ilerlemiş. . tavsiye edebilirim.

Sakın yorumlara göre fal atma derim.Seninde mâlumun zaten kötü yorum pek yok.Sanırsın hepsi mükemmel falcı.

Rkb çıkanlar oldumu şu falcının söyledikleri oldu dediğin..

Haleh i sen nasıl buldun dedikleri tutarmı sence?

venusamberin soyledikleri cok tutarliydi bir iki soyledigini yasadim digeleri icin bekliyorum.beni yonlendirdigi bir konuda olumlu sonuc aldim:)

venüsamber bende birşeyleri yakaladı gibi, ama çok olabilir üzerinden gitti diyebilirim.. sende gelişmeler var sanırım. doğrumu hissettim :))

venusamberin soyledikleri cok tutarliydi bir iki soyledigini yasadim digeleri icin bekliyorum.beni yonlendirdigi bir konuda olumlu sonuc aldim:)

Ne bktırdın canım sen?Tellwede de insanın yüreği bitiyo fal gelene kadar .Yazılı baktı değilmi?

Yok canım Burak' ı bilmem iyimiki?

valla canım ıstanbuldakı falcılar topıgınde baya unlu zaten baktırıpta memnun kalmayanı pek gormedım hatta gecen sene bu zamamnlar soylemıslerdı bana soyledıklerı cıkıyo dıye ama galıba bıraz kısa bakıyomus o yuzden baktırmamıstım ben bıraz daha bekleyıp ay sonunda ona baktırcam galıba anne ısmı ve senın ısmını alıp bakıyomus ucretı 50 lıra:26:

Kızlar bir ara yine çok popüler biri vardı.Serra Güngören.Varmı söylediklerini yaşayan?

simehaya kahve baktırmıştım. paldır küldür bir fal gibi gelmişti ama tekrar okudum onun dediği şekilde ilerlemiş. . tavsiye edebilirim.

Ben de baktircam simdi, tam 3 kredim var zaten Bu da onun duvarindan

2 gün önce [Kahve Falı]

prenses34
mithatlan nezaman evlencem?aileler izin vercekmi?bana aşk dolu msjlar atmıyo.sebebi yengesinin hastalığımı bana öle demişdi.yengesi iyi olunca bana aşk dolu msjlar atcakmı?yengesine nezaman böbrek buluncakda iyi olcak?mithatlan nezaman görüşücem bidaha?duygu gülşah adisi artık mithatı rahatsız etmiyolar dimi?mithat artık başkalarının sözüne bakmıyo bana inanıyo dimi?

Canımcım peki telde bakıyomu?Sende teli varsa yazarmısın bana?

sadece kart anlamlarını söylüyorsa, takma kafana boşver.

kartların anlamlarına değinmemiş bile sanki kart anlamı duymadım tarih veriyo bu böyle olcak diyo soru sordum inşallah böyle olmaz diyorum yok diyo maalesef böyle olcak :)) ayy şoktayım:)

hayır okadar çok pembe tablo çizen oldu ohh ne güzel.. olmadı diye kızdık falan ama bu seferde gelir bunun dedikleri çıkar:/

Canımcım peki telde bakıyomu?Sende teli varsa yazarmısın bana?

bakıyomus canım telı zaten hem ıst falcılar topıgınde hemde bursadakı falcılar topıgınde yazıyo o yuzden burdan yazmam sorun olmaz ama ben daha baktırmadım o yuzden benım soylememle baktırma yorumları oku oyle baktır benım yuzumden bosa ellı lıran gıtsın ıstememburak 05352344928

bu burak bir yere çağırıyorsun geliyor değil mi? cafede falan çalışmıyor dimi? yanlışmı biliyorum? onun yakın zaman için söylediklerinin çıktığını, uzak gelecektekilerin çıkmadığını söylediler hep :44:

şimdi bilgisayar başından fal gönderip yorum almak o kadar kolay geliyor ki bana, böyle bir yere gidip fal baktırmak acayip zor geliyor

olumlu olanları çıksın, olumsuz olanları çıkmasın. nediyeyim bilemedim :26: hayırlısı olsun canım. En çok memnun kaldığına bir daha baktırmalısın bence.

evet evet bu o sımdı bursadaymıs ama memnun kalan cok ya bılemedım kı ben:44:

Valla sekerim ben simeha ya simdi fal gonderdim ama online degil. Aequitas var, yoksa ona mi gondersem degistirip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…