Binnaz Abla

Kızlar merhaba binnazda geleceği tutturan önerebiliceğiniz var mı?? Sorum çok klasik olucak zaten

Kızlar, yıllar evvel çok sık görüştüğüm medyum bir arkadaşım vardı. Medyum dediysem hakiki medyum, normal senin benim gibi yaşar, çok az yer, çok az uyurdu. Hiç bir aracı kahve, kart, su şu bu kullanmazdı. Dışarı açık değil, sadece yakın çevresiyle paylaşırdı bu durumunu. Gördüklerini de açık açık söylemezdi, kimsenin kararını etkilememek için. Ama konu hastalık falansa tavsiyelerde bulunurdu, şu tahlili tekrar yaptırın, dr şuna tekrar baksın falan diye. Sonra İstanbul'dan taşındı, artık bu özelliklerinden hiç bahsetmiyor, öyle şeyler görüyorum ki, yerimde olmak istemezdiniz diyordu. Bebek tecavüzlerini ilk ondan duymuştum, mümkün değil saçmalıyorsun demiştim, yakında haber olur duyarsın dediğinden bir kaç ay sonra Türkiye çalkalanmıştı. (İlk olay İzmir'den duyulmuş, pek çok ilden benzer haberler çıkmıştı)

Neyse, konum şu, şimdi aklıma geldi :))) Fal merakımı bilir, baktırmamı hiç istemezdi. Derdi ki "Falcı, falına haset ederse yandın" Mesela falcı güzel bir ilişki gördü, kendinde yok, haset etti, yandın. Maddi durumun iyi, işlerin iyi sen aşk için baktırıyorsun ama o senin maddiyatını da görüyor ve haset ediyor, yandın. Çok kızardı bana ama ben yine dayanamaz baktırırdım, o uyarır ama istediğim detayda söylemezdi, söyledikleri işime gelmezdi falan :)) "Fal baktırdığın sürece iyi bir ilişkiyi unut", "iyi ilişkin varsa sakın fal baktırma" derdi. Bu sabah aklıma geldi, 3 yıldır falan görüşmüyoruz. Söylediği çok ta mantıksız değil galiba, aklıma geldi paylaştım.

Kizlar simdi tellwedeki yesilcingenenin falini okudum msrt ayinda ufak bir konusma goruyorum dedi ve cikti cidden yakin gelecehgi tutturdu.

Gerçekten çok doğru aslında 1haftadır bende baktırmıyorum iletişimimiz daha iyi gibi sanki inşallah bozulmaz kararım da böyle kalır :)

Kızlar merhaba binnazda geleceği tutturan önerebiliceğiniz var mı?? Sorum çok klasik olucak zaten

Herkesin falı farklı oluyor kahve baktırcaksan Şevval ve Müge katina Asenat tarot Elif Hanzade iyiydi ama bunlar bana o iletişim kuracak o isteyecek dedi ben iletişim kurdum ben istedim süreç dersen bu hariç öyle gibi ama sonucu bilmiyorum:)

Ay merak ettim, falcının bu durumda bayagı gücü olmalıki işe,ilişkiye etki etsin...

Ay merak ettim, falcının bu durumda bayagı gücü olmalıki işe,ilişkiye etki etsin...

Nazar, haset gibi şeylere inanıyorsanız ve falcı da herhangi biri gibi etkili olabilir. Gerçekten görüp bilebiliyorsa tabii, sallayan zaten gerçeği nerden bilicek?
Derler ya iyi şeyleri herkese anlatma, gözü kalır, haset eder diye bu da onun gibi. Sen anlatmazsın da o görür....

Haset insanın matlaka yoksun olması da gerekmiyor, bazı insanlar kendinde bol olmasına rağmen başkasında da olmasına tahammül edemezler.

Sevmediğim konular..... Allah hepimizden uzak etsin...

Tabi Allah hepimizden uzak etsin ama birinin nazar değdirebilmesi için karşınızda olması lazım. Bilirsiniz nazar karşıdakinin gözünden istemsiz çıkan olumsuz enerjiyle değiyor

Çok teşekkür ederim asenatı çok beğendim bende
:) tespitleri çok iyiydi anı ve geçmişi eksiksiz bildi.. Gelecektede diğer falcılarda olduğu gibi 3 ay süre verdi işte yaz ayına doğru bi görüşme olucak dedi bakalım inşallah olur

Tabi Allah hepimizden uzak etsin ama birinin nazar değdirebilmesi için karşınızda olması lazım. Bilirsiniz nazar karşıdakinin gözünden istemsiz çıkan olumsuz enerjiyle değiyor

Tabii ki, nazar öyle faldan işlemez. Hasetlik başka bir şey. Etkileri benzer.

AMAAAN KAL GELDİ BU 3lü 4lü VAKİTLERDEN. Yıllar önce bu topikte yazılmıştı.Yazın baktır sonbahar derler, kışın baktr bahar derler diye......

AMAAAN KAL GELDİ BU 3lü 4lü VAKİTLERDEN. Yıllar önce bu topikte yazılmıştı.Yazın baktır sonbahar derler, kışın baktr bahar derler diye......
aynen, vadeler belli 3-4, çıkmazsa yine görüşelim...

Emine geçenlerde bana 2 gün dedi O ne özgüven o dedim, patladı tabii

Hahahahha :) çokta umut etmiyorum zaten olursa olur olmazsa Allah bilir hayırlısı hakkımızda arkadaşlar

Vallahi harika konusmus bazi kadin falcilarin ozellikle moral bozdugunu bir ust cumlelerimde konularda soylemistim araya oyle bir sey katiyor ki arkadasin olsa kiskanc dersin demek dogru hissetmisim vay sasirdim su olaya

Kızlar sıze bısey dıyım mı ben daha gecen gun boyle bırsey dusundum eskı fallarımı okudum ve lan dedım ben durduk yerde adama cırlamısım ya,ortada bısey yokken nıye cunku falda arkadaşları soyle boyle dendı oda onlarla falan gıbı sacma sebebler adamı sıkmısım,boğmuşum hele bı falcıya ne zaman baktırsam ertesı gunu kavga ettık. Aynısı yuzyuze baktırdıklarımda oldu. İstanbulda tuğba dıye bı hatun varya cafede bakan onda oldu ben hayatımda boyle bır agırlık yasamadım 1 hafta uyudum resmen karanlık,kasfetlı bı yerde bakıyor benı oyle mekanlarda etkıler belkıde ondan,bazılarının enerjısı cok guzel gelırken mesela hande besıktasta bakan gulerek ayrılmıstım kadının yanından cıkar cıkmaz bılemem ama enerjı ayrı bısey kıskanclık oldugunu dusunmem ama bır enerjı oldugu kesın,arkadaşın bu kadar uyarmıs sende hala baktır kuzum aferın yenı mı hatırladın bunu

Olucak bıseyıde gercekten gerceklesene kadar kımseye soylememek lazım bı arkadaşım var mesela kıza ne zaman bısey anlatsam ısle ılgılı ozellıkle ertesı gun yapamıyorum olmuyor kabul edılıcekken edilmiyor iş.Kızıda cok severim ama bu durumu fark ettıgımden berıde dıken ustundeyım resmen kızın yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…