- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Audrey bende de var bu inan online da ozellikle baktirdigim ve aslinda cici cici yazarken sonra yazdigi tek kelime ile olayi bozan icime kurt dusuren geysu,g hatun mesela bir daha da asla atmadim zaten dedikleri gibide olmadi ozellikle hatun olmayacak olan insana beni israrla yonlendirmeye calisti hatta sorumda resmen ima ettim bunu anlayip toplamaya calisti ! peygamberimiz derki sevginizi gizli tutun ben ne zaman birine soylesem olay karisiyor dikkat edelimKızlar sıze bısey dıyım mı ben daha gecen gun boyle bırsey dusundum eskı fallarımı okudum ve lan dedım ben durduk yerde adama cırlamısım ya,ortada bısey yokken nıye cunku falda arkadaşları soyle boyle dendı oda onlarla falan gıbı sacma sebebler adamı sıkmısım,boğmuşum hele bı falcıya ne zaman baktırsam ertesı gunu kavga ettık. Aynısı yuzyuze baktırdıklarımda oldu. İstanbulda tuğba dıye bı hatun varya cafede bakan onda oldu ben hayatımda boyle bır agırlık yasamadım 1 hafta uyudum resmen karanlık,kasfetlı bı yerde bakıyor benı oyle mekanlarda etkıler belkıde ondan,bazılarının enerjısı cok guzel gelırken mesela hande besıktasta bakan gulerek ayrılmıstım kadının yanından cıkar cıkmaz bılemem ama enerjı ayrı bısey kıskanclık oldugunu dusunmem ama bır enerjı oldugu kesın,arkadaşın bu kadar uyarmıs sende hala baktır kuzum aferın yenı mı hatırladın bunu
Olucak bıseyıde gercekten gerceklesene kadar kımseye soylememek lazım bı arkadaşım var mesela kıza ne zaman bısey anlatsam ısle ılgılı ozellıkle ertesı gun yapamıyorum olmuyor kabul edılıcekken edilmiyor iş.Kızıda cok severim ama bu durumu fark ettıgımden berıde dıken ustundeyım resmen kızın yanında.
Bazi insanlar olmadik seyleri kiskaniyorlar sacini,yuzunu kasini bazen rahatini oje rengini kiskanan gordum hemen siliyorum hayatimdanTabii ki, nazar öyle faldan işlemez. Hasetlik başka bir şey. Etkileri benzer.
Banada akil verdi canim o bende bir daha baktirmadim seviuor ama sunu de boyle soyle bunu yapanlara bir daha atmiyorumBirde kızlar ben Asenatı gercekten begenmıstım ama dısardanda arkadaşlarım attı hatta burdanda gordugum fallar oldu bısey dıkkatımı cektı bu kadın herkese aynı aklı mı verıyor karşı tarafla ılgılı,' bişeyleri yavas yavas soyle yavas yavas önüne köy sıkıntıyı,önce kendine bagla istiyorsan sonra sıkayetlerını soyle ' falların gıdısatı farklı olsada ki gercekten özellikle bi arkadaşıma erkek arkadaşı hakkında dedıklerı dogruydu Selena bıle kıza olumlu konusurken bu yasanan durumları herseyı bılmıs ama butun fallarda erkeklere boyle davranılması gerektıgıne yonelık akıllar vermiş kendisi ve bu benı rahatsız ettı erkeklere boyle mı davranılması gerekıyor yani nedir bu son zamanlarda baktırırım dedıgım ınsanlardandı kendısı ama fala ara vermem gerektıgını kesınlestırdım boyle seyler duya duya.
Audrey bende de var bu inan online da ozellikle baktirdigim ve aslinda cici cici yazarken sonra yazdigi tek kelime ile olayi bozan icime kurt dusuren geysu,g hatun mesela bir daha da asla atmadim zaten dedikleri gibide olmadi ozellikle hatun olmayacak olan insana beni israrla yonlendirmeye calisti hatta sorumda resmen ima ettim bunu anlayip toplamaya calisti ! peygamberimiz derki sevginizi gizli tutun ben ne zaman birine soylesem olay karisiyor dikkat edelim
Bende ne zaman soylesem bitti bir sorun cikti audrey surekli felak nas oku ve kendini sevmeyen kadinlarla pek konusmamaya calis ,kendine guveni olmayanlarla da bunlari kolayca tanirsinBendede venuse baktırdıktan sonra hep ortalık karıstı baska kımsede boyle bısey yasamadım ben ama enerjımızın uymadıgını dusunuyorum eskıden cıktı demıstım hatta sonra fallara bakınca cıkmadıgını anladım ben ona o kadar kendımı odaklamısım kı olumsuz ya resmen cıkartmısım ınat ede ede :)
Gercektende ne kadar doğru bir söz bana anneannem hep der kızım bısey olmadan kımseye anlatma,işin bitmeden kimseye söyleme diye bende tam tersi herkesle paylaşıyım isterim,mutlu olurum çünkü. Kendimiz gibi sanıyoruz insanlarıda.
Ondan cok belli etmeCanim sen asenata fal attin mi katina ben aticam aticam diyorum bir turlu atamadim nasil iyi mi analizi cvp verirseniz sevinirim.Bu arada kizlar ben de hicbirseyi icimde tutamiyorum hemen soyluyorum.Bu benimkine ben basta birsey hissetmiyordum o benden hoslaniyordu sonradan ben de hoslandim gerci durumlar karisik bende sonra bende ondan hoslandim ve soyledim o nasil begendigini belli ettiyse ben de etmeliyim tek tarafli olmaz ki icinde tutarak yasamanin pek manasi yok bence.
Canim sen asenata fal attin mi katina ben aticam aticam diyorum bir turlu atamadim nasil iyi mi analizi cvp verirseniz sevinirim.Bu arada kizlar ben de hicbirseyi icimde tutamiyorum hemen soyluyorum.Bu benimkine ben basta birsey hissetmiyordum o benden hoslaniyordu sonradan ben de hoslandim gerci durumlar karisik bende sonra bende ondan hoslandim ve soyledim o nasil begendigini belli ettiyse ben de etmeliyim tek tarafli olmaz ki icinde tutarak yasamanin pek manasi yok bence.
Ben asenatı begenmıstım yaaherkese aynı şeyleri mi söylüyor yani
Birde kızlar ben Asenatı gercekten begenmıstım ama dısardanda arkadaşlarım attı hatta burdanda gordugum fallar oldu bısey dıkkatımı cektı bu kadın herkese aynı aklı mı verıyor karşı tarafla ılgılı,' bişeyleri yavas yavas soyle yavas yavas önüne köy sıkıntıyı,önce kendine bagla istiyorsan sonra sıkayetlerını soyle ' falların gıdısatı farklı olsada ki gercekten özellikle bi arkadaşıma erkek arkadaşı hakkında dedıklerı dogruydu Selena bıle kıza olumlu konusurken bu yasanan durumları herseyı bılmıs ama butun fallarda erkeklere boyle davranılması gerektıgıne yonelık akıllar vermiş kendisi ve bu benı rahatsız ettı erkeklere boyle mı davranılması gerekıyor yani nedir bu son zamanlarda baktırırım dedıgım ınsanlardandı kendısı ama fala ara vermem gerektıgını kesınlestırdım boyle seyler duya duya.
Kız Vivian,ne olur artık karar ver şu profil resmine:)Ondan cok belli etme
kuzu bana da yaptı aynı şeyi söyledim sana da, daha falın başında ilk lafı "erkeklerin adım atmasına izin verin kendinizi ağırdan satın sonra siz üzülüorsunuz" vs laflardı, o günden sonra bir daha atmadım ona. en sinir olduğum falcı tipi 1 akıl veren tipler, 2 sırf kart yorumlayıp gram his katmayanlar zaten
Ahhaha aynen bende kendime onu dedimKız Vivian,ne olur artık karar ver şu profil resmine:)
O verdıgı akıl bence doğru
Saka bır yana bılmıyorum ama boyle olunca hıslerını katmamıslar gıbı gelıyor bana hanı sana soyluyor gercegı ama bır yandanda olumluya baglamak ıcın onu dıyor gıbı.
Huma bana oyle yapmıştı sordugum sorudan dolayı 'ben danısanlarıma verıyorum bu aklı bılerek mı yaptın'demıs hatta yoooo ben gayet kendı odunlugumdan yaptm
Bendede venuse baktırdıktan sonra hep ortalık karıstı baska kımsede boyle bısey yasamadım ben ama enerjımızın uymadıgını dusunuyorum eskıden cıktı demıstım hatta sonra fallara bakınca cıkmadıgını anladım ben ona o kadar kendımı odaklamısım kı olumsuz ya resmen cıkartmısım ınat ede ede :)
Gercektende ne kadar doğru bir söz bana anneannem hep der kızım bısey olmadan kımseye anlatma,işin bitmeden kimseye söyleme diye bende tam tersi herkesle paylaşıyım isterim,mutlu olurum çünkü. Kendimiz gibi sanıyoruz insanlarıda.
Etrafınızdada vardır kesin sizden herşeyi öğrenmek isterler 'ayyy canımm ne zaman olucak,ayy canım bu ne oldu' dıye kendısıde bısey anlatmaz 'bende de noldun aynı' der sonra bi bakmışşın ablamız ucmus
Bende ne zaman soylesem bitti bir sorun cikti audrey surekli felak nas oku ve kendini sevmeyen kadinlarla pek konusmamaya calis ,kendine guveni olmayanlarla da bunlari kolayca tanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?