Binnaz Abla

enerjileri bile yeter negatif masanda tuz bulundur

işte nesibenin ilk falları süperdi sonuncusu çıkmadı diyorsun ya o da ilginç geliyor bana, hani birine tutturan enerjisi tutan sanki daimi bilmeliymiş gibi, belki de anları vardır onların da yani düşünsene falcılar günde 10-30 fal baksa ilk baktıklarında daha özenli, daha yüksek enerjiyle bakarken sonlara doğru illa ki enerjileri azalıyordur her fala aynı istek şevkle baktıklarını sanmıyorum ben. Hele ki abes sorular dizen bir sürü insan varken.

Aylin'in kahvesi değişik evet, yani çok soru odaklı ilerliyor bence de tatmin olmadım ben de. Kötü diyemem ama iyi de diyemiyorum şu anda, dediğim gibi katinası merak uyandırıyor bende.

Fama konusunda acaip aklımı çeldiniz 10 gündür rahat rahat oturuyordum dayanamadım attım. Şevval pembeci değil sanırım ya @seka01 nın falı da pembe değildi. 35 az da değil aslında online için, hoş kimlere 30 vermiyoruz ki...Serkan Sema söylentisi devamlı dönüyor forumda evet ama ben Sema'ya baktırmadım. Baktıran arkadaşların kuşku duyduğu da şu sanırım; Sema'nın fallarında yer alan detayları Serkan bize servis ediyor, böyle detayları bilmesi mümkün değil diyorlar. Ama benim falım misafir hesaptandı, ve hiçbir bilgi yokken gerçekten kahveden görülmeyecek detayları saymış bana. O adamda bir şey var cidden=)

Ecem tatlı kadın, en azından iyi niyetli. Falları çıkar mı çıkmaz mı bilmem, çıkanlar da olmuş geçmişte, beğenmeyeni de var ama ben falı çıksa da çıkmasa da sevdim kadını fallardan bağımsız olarak.

Ugga'nın falı bende de çok kısaydı ama söylediği detaylar, tespitler oldukça yerindeydi. Yani özelimi anlattığım, olaylarımı bilen bi arkadaşım ancak onları söyleyebilirdi, değişik. Ugga'nın tam da "ugga nerelerde" konusu olmuşken sislerin arasından belirip 2 gün sonra "puf" olup uçması manidar oldu cidden, kadın fallara baktı bulut oldu gitti. Sorular hak getire...Neyse en azından baktırdım da içimde kalmadı.

Fama gelince yorumunu paylasirmisin cnm

fama benim favori kahvecim. insan her defasında çok farklı ve gerçekleşen bilgiler verir mi biri. gerçekten en iyisi fama bende o konuda. ailemde tek içinde n harfi olan kişiyle ssürekli çekişmelerimi n harfli biri dedi ve anlattı şoka girdim.
paragöz bir arkadaşın bu ara sana dadanıp senden birşey bulamayınca ilk sırtını döndüklerinden olacaksın dedi aynen öyle oldu..bunlar ayrıntılar yani..

Kaktusu buyuk secseydin )) anca toplar canim ozelden birsey yazicam sana akil danisicam bakarmisin

şöyle kuzu nesibenin son falı başta çok iyiydi ama son laflara doğru yanlışlıklar vardı ve birden çok rahatsız oldum faldan, garip bir his oldu içimde neyseki dediği gibi olmadı ama. orda söylediği şeyler sanki bana ilk defa fal bakıyormuş gibiydi ama nesibeye fal attıkça daha güzel bakmaya başlamıştı, daha uyumlu hale geldiğimizi düşünmeye başlamıştım. o falcının günü olayına çok inanırım bence o yüzden genelde tutturan falcının bazen çıkmadığı oluyor diye düşünüyorum..bu bizim bazen modumuzun düşük olup kimseyi görmek istemememiz gibi bir şey bence.

semaya ilk su falı attığımda sorum üstünden güzel yorum yapmıştı. daha sonra serkan bana kahvede kimsenin bilmediği bir detayı bilmişti çok hoşuma gitmişti bu. bundan bir süre sonra semaya su falı tekrar attım ve bu serkanın bahsettiği şeyden o da bahsetmişti. bu şüphe uyandırabilecek bir şey ama esas konu hakkında ikisi de birbirinden alakasız yorum yapmıştı o zaman nasıl aynı oluyorlar diyorum.

ugga olayını anlamadım burda muhabbeti döndü o sırada birden türedi herkes baktırdıktan sonra ortadan yok mu oldu yine? eğer öyleyse bunun altında birşey ararım çünkü canım

fama hakkında yazmayı unutmuşum. byvde özellikle yazılı olunca başta ona hiç güvenmemiştim, kesin bildik biri copy paste yapıyor falan diye düşünmüştüm ama başkalarının fallarını da okudum değil öyle biri ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi kahveci. tabi bu benim kendi fikrim belki sen beğenmezsin ama son falını ben aylinle famaya aynı anda gönderdim, aylin saçmaladı famayı ağzım açık okudum ve iki şeyi ertesi hafta çıktı

Aylin katinada iyi fama bende tarotta

ya telefondan girdim mesajlar karıştı famayla ilgili de yazdım bir yerlere karışmış

bence de aylin katinada iyi, famanın da tarotu çok kötü bende kahvesi iyi :) aylin birine demiş kahvede daha iyiyim diye ben ona göre baktırmıştım ama beğenmemiştim ya
Ben bir gun serkan indirim yapmisti ona katina atmistim sonra hazir indirimda su atayim dedim soru kisminda sordum su falida atmak istiyorum diye bence atmayin gerek yok ne gorduysem soyledim dedi boylede durust biri

Ben bir gun serkan indirim yapmisti ona katina atmistim sonra hazir indirimda su atayim dedim soru kisminda sordum su falida atmak istiyorum diye bence atmayin gerek yok ne gorduysem soyledim dedi boylede durust biri

hadi ya serkan çok güzel söylemiş gözüme girdi adam valla :) ayline hiç su atmadım atanlardan biri ben detaylı bekledim ama her zamanki falları gibi 5-6 dk bakmış boşuna atmışım demişti. famaya astroloji atmıştım çok uzun ve detaylıydı. mart demişti bana ekim ayında baktırdığım fal için çok sinir olmuştum, vadesi gelmeden yorum yaptım aslında çıkmadı patladı falan dedim ama cidden mart ayında çıktı dedikleri. ama o da gereksiz pahalı indirimde atmaya değer ama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…