- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
enerjileri bile yeter negatif masanda tuz bulundurkızlar harfi harfine katılıyorum dediklerinize.hele siz bide kendi insiyatifinizi kullanabiliyorsunuz. ben amca ve babayla kendi firmamda çalışıyorum. firma sahiplerinden sıfatıyla 27 -28 yaşında bi bayanın 40-45 yaşlarında hiç evlenmemiş ve aşırı mutsuz kenafir gözlü kadınlarla aynı oda da çalıştığınızı düşünün. birisi direk karşımda 45 lik ,kendini 20 yaşında sanan,kompleksli,dengesiz. zavallı ruh hastasının teki.ve ben işim gereği bunlarla aynı ofis odasında tüm günümü geçirmek zorundayım bazen deliricek gibi oluyorum.
nesibe için hızlı olmak lazım canım değişik bir tarzı var,alışınca bırakamıyorsun diğerlerinin tarzına benzemiyor bana o an düşündüğüm şeyi noktasına virgülüne kadar söylemişti bir kere şok olmuştum. hani yorumlarda yazar ya dinlerken ağladım falan diye ben onlarla çok dalga geçerdim insan bir falı dinlerken nasıl ağlar ne boşsunuz derdim inan aynısını nesibenin bir falında yaşadım öyle güzel döktürmüştü ama gel gör ki son falı çok şükür çıkmadı, ilk defa nesibenin falından rahatsız olmuştum hatta o falda.
ayline kahveyi geçenlerde attım ve beğenmedim. direk sorum üstünden yürümüş ekstradan 1-2 cümle bir şey söylemiş 5 dk konuşmuş o kadar. ama aylinin katinaları çıktı bende, ben katinasını beğendim onun. famada ise tersi oldu işte kadın kahveden hayat hikayemi yazmış resmen.
şevval erdala, binnazda olduğu için pembeci diyenler olmuş ama katılmıyorum. benim olumsuz konuştuğu ve dediği gibi olduğu arkadaşlarım oldu. her ne kadar binnazın falcılarını sevmesem de bu pembeci damgasını aşanlar var, bana orda çok olumsuz konuşan oldu ha çıkmadı allahtan o ayrı.
serkana kahve atmıştım aynen beni de şoka sokmuştu, burç bile söylemişti hiçbir yere yazmadığım halde. dediklerinin bir kısmı çıktı bir kısmının tarihi geçti. son zamanlarda serkan=sema söylentisi çıktı ama bir şey diyemiyorum ikisine de attım ne kesinlikle değil derim ne kesinlikle aynılar diyebilirim. bilemedim. ecem23ün falı iyiydi daha doğru tabirle gerçekçiydi, öyle siz evleneceksiniz bu senin kaderin vs diye atıp tutan biri değil puan kaygısı da yok o bakımdan sevdim ben de. yeşilçingene tatlı sempatik biri ama 10 tlik fala göre bence. yani burda da dedim iyi biri, dediği çıktı ama harika atmam lazım falcısı değil. uggaya hiç atmadım çünkü genel olarak tellwenin falcılarını sevmiyorum, kreş gibi bir site zaten. kimin kim olduğu da belli değil. hele ugganın sorulara cevap vermediğini duyduktan sonra sen kimsin ki dedim atasım varsa da atmam gerek yok öyle falcı triplerine sonuçta bunları meşhur eden de biziz buralarda
Fama gelince yorumunu paylasirmisin cnmişte nesibenin ilk falları süperdi sonuncusu çıkmadı diyorsun ya o da ilginç geliyor bana, hani birine tutturan enerjisi tutan sanki daimi bilmeliymiş gibi, belki de anları vardır onların da yani düşünsene falcılar günde 10-30 fal baksa ilk baktıklarında daha özenli, daha yüksek enerjiyle bakarken sonlara doğru illa ki enerjileri azalıyordur her fala aynı istek şevkle baktıklarını sanmıyorum ben. Hele ki abes sorular dizen bir sürü insan varken.
Aylin'in kahvesi değişik evet, yani çok soru odaklı ilerliyor bence de tatmin olmadım ben de. Kötü diyemem ama iyi de diyemiyorum şu anda, dediğim gibi katinası merak uyandırıyor bende.
Fama konusunda acaip aklımı çeldiniz 10 gündür rahat rahat oturuyordum dayanamadım attım. Şevval pembeci değil sanırım ya @seka01 nın falı da pembe değildi. 35 az da değil aslında online için, hoş kimlere 30 vermiyoruz ki...Serkan Sema söylentisi devamlı dönüyor forumda evet ama ben Sema'ya baktırmadım. Baktıran arkadaşların kuşku duyduğu da şu sanırım; Sema'nın fallarında yer alan detayları Serkan bize servis ediyor, böyle detayları bilmesi mümkün değil diyorlar. Ama benim falım misafir hesaptandı, ve hiçbir bilgi yokken gerçekten kahveden görülmeyecek detayları saymış bana. O adamda bir şey var cidden=)
Ecem tatlı kadın, en azından iyi niyetli. Falları çıkar mı çıkmaz mı bilmem, çıkanlar da olmuş geçmişte, beğenmeyeni de var ama ben falı çıksa da çıkmasa da sevdim kadını fallardan bağımsız olarak.
Ugga'nın falı bende de çok kısaydı ama söylediği detaylar, tespitler oldukça yerindeydi. Yani özelimi anlattığım, olaylarımı bilen bi arkadaşım ancak onları söyleyebilirdi, değişik. Ugga'nın tam da "ugga nerelerde" konusu olmuşken sislerin arasından belirip 2 gün sonra "puf" olup uçması manidar oldu cidden, kadın fallara baktı bulut oldu gitti. Sorular hak getire...Neyse en azından baktırdım da içimde kalmadı.
Fama gelince yorumunu paylasirmisin cnm
Bende her arama zamanini bildi o kadinElbette =)
KAKtüsüm ve bol ayetel kürsiyle nas felaklarım var:))enerjileri bile yeter negatif masanda tuz bulundur
işte nesibenin ilk falları süperdi sonuncusu çıkmadı diyorsun ya o da ilginç geliyor bana, hani birine tutturan enerjisi tutan sanki daimi bilmeliymiş gibi, belki de anları vardır onların da yani düşünsene falcılar günde 10-30 fal baksa ilk baktıklarında daha özenli, daha yüksek enerjiyle bakarken sonlara doğru illa ki enerjileri azalıyordur her fala aynı istek şevkle baktıklarını sanmıyorum ben. Hele ki abes sorular dizen bir sürü insan varken.
Aylin'in kahvesi değişik evet, yani çok soru odaklı ilerliyor bence de tatmin olmadım ben de. Kötü diyemem ama iyi de diyemiyorum şu anda, dediğim gibi katinası merak uyandırıyor bende.
Fama konusunda acaip aklımı çeldiniz 10 gündür rahat rahat oturuyordum dayanamadım attım. Şevval pembeci değil sanırım ya @seka01 nın falı da pembe değildi. 35 az da değil aslında online için, hoş kimlere 30 vermiyoruz ki...Serkan Sema söylentisi devamlı dönüyor forumda evet ama ben Sema'ya baktırmadım. Baktıran arkadaşların kuşku duyduğu da şu sanırım; Sema'nın fallarında yer alan detayları Serkan bize servis ediyor, böyle detayları bilmesi mümkün değil diyorlar. Ama benim falım misafir hesaptandı, ve hiçbir bilgi yokken gerçekten kahveden görülmeyecek detayları saymış bana. O adamda bir şey var cidden=)
Ecem tatlı kadın, en azından iyi niyetli. Falları çıkar mı çıkmaz mı bilmem, çıkanlar da olmuş geçmişte, beğenmeyeni de var ama ben falı çıksa da çıkmasa da sevdim kadını fallardan bağımsız olarak.
Ugga'nın falı bende de çok kısaydı ama söylediği detaylar, tespitler oldukça yerindeydi. Yani özelimi anlattığım, olaylarımı bilen bi arkadaşım ancak onları söyleyebilirdi, değişik. Ugga'nın tam da "ugga nerelerde" konusu olmuşken sislerin arasından belirip 2 gün sonra "puf" olup uçması manidar oldu cidden, kadın fallara baktı bulut oldu gitti. Sorular hak getire...Neyse en azından baktırdım da içimde kalmadı.
Bende her arama zamanini bildi o kadin
Kaktusu buyuk secseydinfama benim favori kahvecim. insan her defasında çok farklı ve gerçekleşen bilgiler verir mi biri. gerçekten en iyisi fama bende o konuda. ailemde tek içinde n harfi olan kişiyle ssürekli çekişmelerimi n harfli biri dedi ve anlattı şoka girdim.
paragöz bir arkadaşın bu ara sana dadanıp senden birşey bulamayınca ilk sırtını döndüklerinden olacaksın dedi aynen öyle oldu..bunlar ayrıntılar yani..
Valla senelerdir baktirinca kim iyi kim kotu belli ediyorAy işte böyle tespitler beni çok tahrik ediyor. Ay hadi inşallah
enerjileri bile yeter negatif masanda tuz bulundur
işte nesibenin ilk falları süperdi sonuncusu çıkmadı diyorsun ya o da ilginç geliyor bana, hani birine tutturan enerjisi tutan sanki daimi bilmeliymiş gibi, belki de anları vardır onların da yani düşünsene falcılar günde 10-30 fal baksa ilk baktıklarında daha özenli, daha yüksek enerjiyle bakarken sonlara doğru illa ki enerjileri azalıyordur her fala aynı istek şevkle baktıklarını sanmıyorum ben. Hele ki abes sorular dizen bir sürü insan varken.
Cok cektim tecrube konusuyorCanımcım sende ne tatlı pratik formüller var böyle :))) Daha çok sevdiğini belli etme, masanda tuz bulundur falan... Hızır gibi kadınsın :)
şöyle kuzu nesibenin son falı başta çok iyiydi ama son laflara doğru yanlışlıklar vardı ve birden çok rahatsız oldum faldan, garip bir his oldu içimde neyseki dediği gibi olmadı ama. orda söylediği şeyler sanki bana ilk defa fal bakıyormuş gibiydi ama nesibeye fal attıkça daha güzel bakmaya başlamıştı, daha uyumlu hale geldiğimizi düşünmeye başlamıştım. o falcının günü olayına çok inanırım bence o yüzden genelde tutturan falcının bazen çıkmadığı oluyor diye düşünüyorum..bu bizim bazen modumuzun düşük olup kimseyi görmek istemememiz gibi bir şey bence.
semaya ilk su falı attığımda sorum üstünden güzel yorum yapmıştı. daha sonra serkan bana kahvede kimsenin bilmediği bir detayı bilmişti çok hoşuma gitmişti bu. bundan bir süre sonra semaya su falı tekrar attım ve bu serkanın bahsettiği şeyden o da bahsetmişti. bu şüphe uyandırabilecek bir şey ama esas konu hakkında ikisi de birbirinden alakasız yorum yapmıştı o zaman nasıl aynı oluyorlar diyorum.
ugga olayını anlamadım burda muhabbeti döndü o sırada birden türedi herkes baktırdıktan sonra ortadan yok mu oldu yine? eğer öyleyse bunun altında birşey ararım çünkü canım
Aylin katinada iyi fama bende tarottafama hakkında yazmayı unutmuşum. byvde özellikle yazılı olunca başta ona hiç güvenmemiştim, kesin bildik biri copy paste yapıyor falan diye düşünmüştüm ama başkalarının fallarını da okudum değil öyle biri ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi kahveci. tabi bu benim kendi fikrim belki sen beğenmezsin ama son falını ben aylinle famaya aynı anda gönderdim, aylin saçmaladı famayı ağzım açık okudum ve iki şeyi ertesi hafta çıktı
Aylin katinada iyi fama bende tarotta
Aylin suda da iyi ama su fali gereksiz pahalibence de aylin katinada iyi, famanın da tarotu çok kötü bende kahvesi iyi :) aylin birine demiş kahvede daha iyiyim diye ben ona göre baktırmıştım ama beğenmemiştim ya
Ben bir gun serkan indirim yapmisti ona katina atmistim sonra hazir indirimda su atayim dedim soru kisminda sordum su falida atmak istiyorum diye bence atmayin gerek yok ne gorduysem soyledim dedi boylede durust biribence de aylin katinada iyi, famanın da tarotu çok kötü bende kahvesi iyi :) aylin birine demiş kahvede daha iyiyim diye ben ona göre baktırmıştım ama beğenmemiştim ya
Ben bir gun serkan indirim yapmisti ona katina atmistim sonra hazir indirimda su atayim dedim soru kisminda sordum su falida atmak istiyorum diye bence atmayin gerek yok ne gorduysem soyledim dedi boylede durust biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?