Binnaz Abla

Valla serkan beni de cok etkiledi bu durusuyla ,salak salak kahvede gormedim katina at iskambil at diyen acgozler aslinda goremeyenler,gorenler herseyde goruyor

Kizlar Venüs Amber ne zaman online olacak bilen var mi ? Fal sepetinde yazmiyor ama sanirim facebook hesabi da var orda yaziyorsa tarih ve saat biri beni bilgilendirebilir mi ? Cok mutlu olurum...

Evet kahve attim ve gercekten cok begendim Serkan Tek'i . Haa bu arada klothoyagmur mudur nedir sakin yanilip da baktirmayin cok küstah bir kadin ve zaten bir sey de bildigi yok. Bu mesaji hadicanimsendee 'ye cvp olarak attim fakat beceremedim sanirim alinti yaparken affola :)

Kızlar Fama'dan falım geldi, O-HA gibi bir tepkiyi 2839428349 kere çarpabilirsiniz. Hani Serkan'ın falını nokta atışlı bulmuş onda da ağzım açık kalmıştı ya, bu o şaşkınlığımı kaçla çarptı ifade edemiyorum. Gerçekten süpermiş. Ben fal hayatımı zirvede bırakıyorum

VivianLeigh

Valla serkan beni de cok etkiledi bu durusuyla ,salak salak kahvede gormedim katina at iskambil at diyen acgozler aslinda goremeyenler,gorenler herseyde goruyor

bu dediğinin aynısını bana falsepetinde yağmur söyledi kadına iki kere baktırdım, ilk falında uzun vadeli konuştu dediklerinden bir şey çıkınca hemen kadını çıktıdan sayıp 2. falı gönderdim bu sefer benim tekrar geldiğimi görünce ilk falında dediğini unutup bunu görmem için 2016 da katina gönder bakalım vs vs bunun için de bir dahaki ay kahve gönder diye resmen reklamını yaptı. zaten 50 tlye fal bakıyorsun aç biraz da sen bak onlara yani ben sana kartta gördüklerini yorumlayıver diye vermedim o kadar parayı sonuçta. bunu da yorum olarak yazdım ve yayınlanmadı. başka biri daha buna benzer bir yorum yazmış falı bakarken başka fallarınıza da yönlendirdiniz diye o yayınlanmış ama. ve üstünden zaman geçtiği için şuan net yorum yapabiliyorum kadın berbatmış

Bilseydim hic atmazdim bos yere sinirlerimi ziplatti küstah kadin , sorulara da cvp vermiyor yorumlari hep sorularima bak seklinde ama kadin cvp dahi vermiyor! Cok tutmuyor belli ki fiyatlarini indirme yoluna gitmis kadincagiz .
Tellweden uzak dur derim cnm bosuna kendini uzersin

Yagmurun da ne oldugunu anlamis olduk

Ya şöyle bir şey oldu, o gün kim hatırlamıyorum biri çok uzun böyle falcı deneyimlerini yazmıştı, ugga da vardı arada tutanlardan. 1-2 kişi de evet ugga süperdi ama yok artık piyasada dedi. Bi bakıldı sabahtan beri sitedeymiş. Birkaç gün fal baktı ve geri gitti sanırım, yani en azından birkaç gündür girmiyor. Zamanlama pek manidar oldu aslında evet=)

Evet, Serkan Tek beni de çok şaşırtan isimlerden. Kahveye bakıp görülemeyecek şeyleri nokta atışıyla bilmişti bana da. Onun falının şaşkınlığını üstümden atamamışken Fama şoku geldi şimdi hadi bakalım birkaç gün de bunun etkisinden çıkamam tutulmalar falan derken

ya kuzu valla burda özellikle tellweden birilerinin dolaştığına eminim diyebilirim. her falcı takip ediyor burayı ama özellikle tellweden girip reklamını yapanlar var. aylardır ortalıkta olmayan falcıların bir anda türeyip sonra yine ortalıktan kaybolmaları tesadüf değil o yüzden tellwede fal baktırıp da ekmeğine yağ sürmek istemiyorum ordakilerin. aylar önce macaron'un olayını burda hemen herkes biliyordu, o sıralarda geysu'ya baktırdı ve geysu herşeyini bildi. gaza gelip aynı akşam ben geysuya attım ve sorusuz macaronun herşeyini bilirken benim falımı sorusuz diye iade etti. "niye ben olayımı burda yazmıyorum diye mi ?" dedim. buraları deli gibi okuyorlar bulabildiklerinden bilgi topluyorlar sonra da gelip kendilerini övüyorlar. o yüzden güvendiğim 2-3 kişi dışında kimseye atmam artık bu işten çok kazıklandık çünkü. şehrazat bir kaç gün arayla arkadaşımla bana aynı falı gönderdi virgülüne bile dokunmadan. tamamen tesadüfen farkettik ama fark etmediğimiz, bize yedirilen kaç copy paste fal vardır kimbilir o yüzden mümkün olduğunca yazılı fallardan uzak durmak lazım

Kızlar binnazdaki hülya demiri herkes çok övmüş araştırdım bayağı çıkanlar oluyomuş siz ne diyosunuz 32 kredim var binnazda katina atıcaktım elif ışık ya da hiraya ama hülya demiri duyunca kahve yaptım yetişemedim o ayrı konu atayım mı hülyaya???

Arkadaslar Selena ne kadar yuce gonullu bir insan yaa , ona fal attim bayagi olumsuzdu fal cok uzulmustum, kendisine de yazdim beni cok uzdunuz diye (( kadin da bana " lutfen uzulmeyin benim cikan fallarim kadar cikmayan fallarim da var" yazmis . Kim boyle yazar Allah askina? Ne kadar olgun bir cevap.

Hayir derim

Hayir, ilk defa baktiracagim. Siz
Baktirdiniz mi ? 13 kisi var sirada :)) burdaki yorumlar iyiydi
O yuzden baktirmak istiyorum acikcasi.

ben de ilk defa baktırdım olumlu konuşmuş bana merak ettim çıkan var mı? şu anı karşı tarafı biliyor mu diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…