- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Valla serkan beni de cok etkiledi bu durusuyla ,salak salak kahvede gormedim katina at iskambil at diyen acgozler aslinda goremeyenler,gorenler herseyde goruyorhadi ya serkan çok güzel söylemiş gözüme girdi adam valla :) ayline hiç su atmadım atanlardan biri ben detaylı bekledim ama her zamanki falları gibi 5-6 dk bakmış boşuna atmışım demişti. famaya astroloji atmıştım çok uzun ve detaylıydı. mart demişti bana ekim ayında baktırdığım fal için çok sinir olmuştum, vadesi gelmeden yorum yaptım aslında çıkmadı patladı falan dedim ama cidden mart ayında çıktı dedikleri. ama o da gereksiz pahalı indirimde atmaya değer ama bence
Biz o klotu denedik gecen senelerde patladi kendisiEvet kahve attim ve gercekten cok begendim Serkan Tek'i . Haa bu arada klothoyagmur mudur nedir sakin yanilip da baktirmayin cok küstah bir kadin ve zaten bir sey de bildigi yok.
Valla serkan beni de cok etkiledi bu durusuyla ,salak salak kahvede gormedim katina at iskambil at diyen acgozler aslinda goremeyenler,gorenler herseyde goruyor
Bilseydim hic atmazdim bos yere sinirlerimi ziplatti küstah kadin , sorulara da cvp vermiyor yorumlari hep sorularima bak seklinde ama kadin cvp dahi vermiyor! Cok tutmuyor belli ki fiyatlarini indirme yoluna gitmis kadincagiz .Biz o klotu denedik gecen senelerde patladi kendisi
Tellweden uzak dur derim cnm bosuna kendini uzersinBilseydim hic atmazdim bos yere sinirlerimi ziplatti küstah kadin , sorulara da cvp vermiyor yorumlari hep sorularima bak seklinde ama kadin cvp dahi vermiyor! Cok tutmuyor belli ki fiyatlarini indirme yoluna gitmis kadincagiz .
Yagmurun da ne oldugunu anlamis oldukbu dediğinin aynısını bana falsepetinde yağmur söyledikadına iki kere baktırdım, ilk falında uzun vadeli konuştu dediklerinden bir şey çıkınca hemen kadını çıktıdan sayıp 2. falı gönderdim bu sefer benim tekrar geldiğimi görünce ilk falında dediğini unutup bunu görmem için 2016 da katina gönder bakalım vs vs bunun için de bir dahaki ay kahve gönder diye resmen reklamını yaptı. zaten 50 tlye fal bakıyorsun aç biraz da sen bak onlara yani ben sana kartta gördüklerini yorumlayıver diye vermedim o kadar parayı sonuçta. bunu da yorum olarak yazdım ve yayınlanmadı. başka biri daha buna benzer bir yorum yazmış falı bakarken başka fallarınıza da yönlendirdiniz diye o yayınlanmış ama. ve üstünden zaman geçtiği için şuan net yorum yapabiliyorum kadın berbatmış
şöyle kuzu nesibenin son falı başta çok iyiydi ama son laflara doğru yanlışlıklar vardı ve birden çok rahatsız oldum faldan, garip bir his oldu içimde neyseki dediği gibi olmadı ama. orda söylediği şeyler sanki bana ilk defa fal bakıyormuş gibiydi ama nesibeye fal attıkça daha güzel bakmaya başlamıştı, daha uyumlu hale geldiğimizi düşünmeye başlamıştım. o falcının günü olayına çok inanırım bence o yüzden genelde tutturan falcının bazen çıkmadığı oluyor diye düşünüyorum..bu bizim bazen modumuzun düşük olup kimseyi görmek istemememiz gibi bir şey bence.
semaya ilk su falı attığımda sorum üstünden güzel yorum yapmıştı. daha sonra serkan bana kahvede kimsenin bilmediği bir detayı bilmişti çok hoşuma gitmişti bu. bundan bir süre sonra semaya su falı tekrar attım ve bu serkanın bahsettiği şeyden o da bahsetmişti. bu şüphe uyandırabilecek bir şey ama esas konu hakkında ikisi de birbirinden alakasız yorum yapmıştı o zaman nasıl aynı oluyorlar diyorum.
ugga olayını anlamadım burda muhabbeti döndü o sırada birden türedi herkes baktırdıktan sonra ortadan yok mu oldu yine? eğer öyleyse bunun altında birşey ararım çünkü canım
Evet kahve attim ve gercekten cok begendim Serkan Tek'i . Haa bu arada klothoyagmur mudur nedir sakin yanilip da baktirmayin cok küstah bir kadin ve zaten bir sey de bildigi yok. Bu mesajihadicanimsendee 'ye cvp olarak attim fakat beceremedim sanirim alinti yaparken affola :)
Ya şöyle bir şey oldu, o gün kim hatırlamıyorum biri çok uzun böyle falcı deneyimlerini yazmıştı, ugga da vardı arada tutanlardan. 1-2 kişi de evet ugga süperdi ama yok artık piyasada dedi. Bi bakıldı sabahtan beri sitedeymiş. Birkaç gün fal baktı ve geri gitti sanırım, yani en azından birkaç gündür girmiyor. Zamanlama pek manidar oldu aslında evet=)
Kizlar Venüs Amber ne zaman online olacak bilen var mi ? Fal sepetinde yazmiyor ama sanirim facebook hesabi da var orda yaziyorsa tarih ve saat biri beni bilgilendirebilir mi ? Cok mutlu olurum...
Hayir, ilk defa baktiracagim. Sizsiz daha önce baktırdınız mı venüse?
Hayir derimKızlar binnazdaki hülya demiri herkes çok övmüş araştırdım bayağı çıkanlar oluyomuş siz ne diyosunuz 32 kredim var binnazda katina atıcaktım elif ışık ya da hiraya ama hülya demiri duyunca kahve yaptımyetişemedim o ayrı konu atayım mı hülyaya???
Hayir, ilk defa baktiracagim. Siz
Baktirdiniz mi ? 13 kisi var sirada :)) burdaki yorumlar iyiydi
O yuzden baktirmak istiyorum acikcasi.
Neden canım sende tutmadımı bilgi verirsen deneyiminle ilgiliHayir derim
Hayir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?