Binnazda kahvede ne önerirsiniz peki boşuna gitmesin kahvemBinnazdaki Hülya Demir, o sitedeki eskilerden Diyar Demir'in modifiye edilmiş haliyse bence de boşver....Anda iyidir vaybe dersin gelecek asla çıkmaz
Ben çok beğendim. Dediği bir şey oldu. Tavsiye ederim.Kızlar binnazdaki hülya demiri herkes çok övmüş araştırdım bayağı çıkanlar oluyomuş siz ne diyosunuz 32 kredim var binnazda katina atıcaktım elif ışık ya da hiraya ama hülya demiri duyunca kahve yaptımyetişemedim o ayrı konu atayım mı hülyaya???
O zaman ben onu bekliyeyim 4 kişi var şu anda. Çok özel değilse ne oldu söyleyebilir misin? İlişki ile alakalı mıydı?Ben çok beğendim. Dediği bir şey oldu. Tavsiye ederim.
Canim cikmadi bilemedi yani bilindik seyler soylediNeden canım sende tutmadımı bilgi verirsen deneyiminle ilgili
Canımcığımhadicanimsendee nin gazıyla Fama ya fal attık ve bu saatten sonra Fama ile herhangi bir falcıyı kıyaslayanla bozuşurum şaka bir yana ağzım açıkta kaldı resmen böyle bir yorum aldığımı hatırlamıyorum ne varsa bilmiş:)
Kahve falı attımben de beğeniyorum famayı ama ne falı attınız?
Canim hayirlisiKahve falı attım
No binnazda adam yok kahvede iyiKızlar binnaz benna küçükere ne dersiniz? Kahvede iyi midir
Kızlar merhaba tekrar yuvaya döndüm nasılsınız son zamanlarda kimler revaşta Serkan Tek çok konuşuluyor hangi sitede bu çocuk
Hoşgeldin umuscan nerelerdeydin
Biryolunvarda.
Canımcığımhadicanimsendee nin gazıyla Fama ya fal attık ve bu saatten sonra Fama ile herhangi bir falcıyı kıyaslayanla bozuşurum şaka bir yana ağzım açıkta kaldı resmen böyle bir yorum aldığımı hatırlamıyorum ne varsa bilmiş:)
Hoşgeldin canımmm.Hoş bulduk canım işler ve evlilik hazırlıkları koşuşturmaca işte
Sema ya serkan a 2 gun arayla gönderdim sema soru üzerinden yürürken serkan çok çok farklı şeyler söylemişti bana da ikisinin aynı kişi olması benm fallara bakarak zorşöyle kuzu nesibenin son falı başta çok iyiydi ama son laflara doğru yanlışlıklar vardı ve birden çok rahatsız oldum faldan, garip bir his oldu içimde neyseki dediği gibi olmadı ama. orda söylediği şeyler sanki bana ilk defa fal bakıyormuş gibiydi ama nesibeye fal attıkça daha güzel bakmaya başlamıştı, daha uyumlu hale geldiğimizi düşünmeye başlamıştım. o falcının günü olayına çok inanırım bence o yüzden genelde tutturan falcının bazen çıkmadığı oluyor diye düşünüyorum..bu bizim bazen modumuzun düşük olup kimseyi görmek istemememiz gibi bir şey bence.
semaya ilk su falı attığımda sorum üstünden güzel yorum yapmıştı. daha sonra serkan bana kahvede kimsenin bilmediği bir detayı bilmişti çok hoşuma gitmişti bu. bundan bir süre sonra semaya su falı tekrar attım ve bu serkanın bahsettiği şeyden o da bahsetmişti. bu şüphe uyandırabilecek bir şey ama esas konu hakkında ikisi de birbirinden alakasız yorum yapmıştı o zaman nasıl aynı oluyorlar diyorum.
ugga olayını anlamadım burda muhabbeti döndü o sırada birden türedi herkes baktırdıktan sonra ortadan yok mu oldu yine? eğer öyleyse bunun altında birşey ararım çünkü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?