Binnaz Abla

ben de ilk defa baktırdım olumlu konuşmuş bana merak ettim çıkan var mı? şu anı karşı tarafı biliyor mu diye?
Venüs amber bende gönderdim bekliyorum sırada yorum gelince paylasirim. Sanırım uzun bi süre girmez dün bende siteden gonderemedim facebooktan mesaj yazdım gönderemedim yardimci olurmusunuz diye cevap yazmis sonra bi çok kişi gonderemedigi için yarım saat online oldu istersen kendisine facebooktan mesaj yaz büyük ihtimal cevaplar ankara_84

Son düzenleme:
Sema ya serkan a 2 gun arayla gönderdim sema soru üzerinden yürürken serkan çok çok farklı şeyler söylemişti bana da ikisinin aynı kişi olması benm fallara bakarak zor

tam az önce byvdeki fallarıma bakarken fark ettim, sema ve serkana farklı hesaplardan atmışım ben ama ikisi de değişik yollardan bilmiş. bana göre de aynı kişi değiller artık

Ne Attın canım fama ya Kanıma girildi suan da.

Kızlar acil cevap falsepeti rezzan la falalem rezzan aynı kişiler mi? Ben falsepetindekine baktırmışım olumsuz konuşmuşta

Bilseydim hic atmazdim bos yere sinirlerimi ziplatti küstah kadin , sorulara da cvp vermiyor yorumlari hep sorularima bak seklinde ama kadin cvp dahi vermiyor! Cok tutmuyor belli ki fiyatlarini indirme yoluna gitmis kadincagiz .
Fallarinin basi kopyala yapistir o kadinin dediklerine fazla takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…