- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
Venüs amber bende gönderdim bekliyorum sırada yorum gelince paylasirim. Sanırım uzun bi süre girmez dün bende siteden gonderemedim facebooktan mesaj yazdım gönderemedim yardimci olurmusunuz diye cevap yazmis sonra bi çok kişi gonderemedigi için yarım saat online oldu istersen kendisine facebooktan mesaj yaz büyük ihtimal cevaplarben de ilk defa baktırdım olumlu konuşmuş bana merak ettim çıkan var mı? şu anı karşı tarafı biliyor mu diye?
canim ben nairadan cok memnun kaldim istersen deneKatinada kimi önerirsiniz kızlaaar
pembeci diyorlar onada ama bilemedim olmadı denemediğim nadir insanlardan bi deniyim.canim ben nairadan cok memnun kaldim istersen dene
Sema ya serkan a 2 gun arayla gönderdim sema soru üzerinden yürürken serkan çok çok farklı şeyler söylemişti bana da ikisinin aynı kişi olması benm fallara bakarak zor
Hoşgeldin canımmm.
Canim pembeci asla degil ben ilk attigimda bana olumsuz konusttu ve olmadi zaten sordugum kisipembeci diyorlar onada ama bilemedim olmadı denemediğim nadir insanlardan bi deniyim.
Bencede degiller sekerimtam az önce byvdeki fallarıma bakarken fark ettim, sema ve serkana farklı hesaplardan atmışım ben ama ikisi de değişik yollardan bilmiş. bana göre de aynı kişi değiller artık
Ne Attın canım fama ya Kanıma girildi suan da.Canımcığımhadicanimsendee nin gazıyla Fama ya fal attık ve bu saatten sonra Fama ile herhangi bir falcıyı kıyaslayanla bozuşurum şaka bir yana ağzım açıkta kaldı resmen böyle bir yorum aldığımı hatırlamıyorum ne varsa bilmiş:)
Ne Attın canım fama ya Kanıma girildi suan da.
Katinada kimi önerirsiniz kızlaaar
aylin bana hiç çıkmadı canımAylin'e baktırmış mıydınız bilmiyorum ama katinası övülüyor. Benim de merakımı uyandıranlardan.
aylin bana hiç çıkmadı canım
asenatın iş ile ilgili dediği çıkıyor gibi bana ama da bende beğendim onu:)Yapma ya, tamam söylemedim varsay=) Asenat beğeniliyor, benim açımdan da ne iyi ne kötüydü.
Siz mi atmistiniz karıştırdım sanırım çok teşekkür ederim yarın deniycem fama yi ☺Bana sormamışsınız ama kahve atmıştık. Cevabı hızlandırayım dedim=)
Siz mi atmistiniz karıştırdım sanırım çok teşekkür ederim yarın deniycem fama yi ☺
Aynı kişi değiller falsepeti Rezan kötü bence. Falalemdeki iyi.Kızlar acil cevap falsepeti rezzan la falalem rezzan aynı kişiler mi? Ben falsepetindekine baktırmışım olumsuz konuşmuşta
Fallarinin basi kopyala yapistir o kadinin dediklerine fazla takilmaBilseydim hic atmazdim bos yere sinirlerimi ziplatti küstah kadin , sorulara da cvp vermiyor yorumlari hep sorularima bak seklinde ama kadin cvp dahi vermiyor! Cok tutmuyor belli ki fiyatlarini indirme yoluna gitmis kadincagiz .
Fal sepetindeki Rezzan insanın içine oturuyor ses tonu fln çok sıkıcı beni bunaltmisti ve bana da olumsuz konuşmuştuKızlar acil cevap falsepeti rezzan la falalem rezzan aynı kişiler mi? Ben falsepetindekine baktırmışım olumsuz konuşmuşta
Olumsuz mu çıktı peki canımFal sepetindeki Rezzan insanın içine oturuyor ses tonu fln çok sıkıcı beni bunaltmisti ve bana da olumsuz konuşmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?