Binnaz Abla

Seruven'in kitap falini siddetle tavsiye ediyorum eger baktirmadiysaniz. Cok net cevaplamis sorularimi, erkek arkadasimle neden kavga ettigimi , kavgaya kimlerin dahil oldugunu, kisilerin ruh halini her seyiyle bilmis kadin . Verdigi tarih de cok mantikli gelecek icin . Cikarsa onu da yazarim. Elestirebilecegim tek kismi ise biraz kisa olmasidir.
Not:Öyle ahım şahım bir bilgi de vermedim ona kendim ve durumumla ilgili.

Ya kızlar bu byv da kaç saatte geliyo yorum yarın için kendimi pek iyi hissetmiyorum baktırcam galiba Serkan tek atayım dedim ama yok sistemde fama'ya atayım dedim ama süresini merak ettim ayrıca fama Nasıl iyi bilir misiniz kendisini :))

kesinlikle Famaya atmalısın:) 2-3 saate geliyor

Olumsuz mu çıktı peki canım umarım öyle değildir
Şöyle söylüyeyim nesibe selena rezzan abla aylin sema falci gaye ve birçok kişinin söylediğin şeyin tam tersini söyledi bana ki kafamı kesseler yine inanmam dediklerine o yüzden çıkmaz serkan tek te benzeri bişey söyledi ama sonunu olumlu söyledi

Ben famaya tarot atmistim canim bayagi iyiydi begendim.Benimkinin karakterini benden iyi cozmus tarihte marti verdi tarih verirken cok emin kendinden.

canım baktırmadıysan eğer Hülya yerine Kemal Devrimi tavsiye ederim Hülyadan da menun kaldığım yorumlar almış olmama rağmen tabi illa Binnaz dersen yoksa artık favorim Fama:)
Ya hülya online oluyo artık pusu kurdum resmen ama giriyorum profile direkt 4 kişi nası oluyo anlamıyorum kemal devrime mi atayım şimcii kızlar gelecek tutturuyor mu

Ya hülya online oluyo artık pusu kurdum resmen ama giriyorum profile direkt 4 kişi nası oluyo anlamıyorum kemal devrime mi atayım şimcii kızlar gelecek tutturuyor mu

Hülya'yı bekle derim gizli takipçilerinden biriyim açıkcası belki okumuşsundur anneme ve arkadaşıma sık baktırmadıları için belki de dedikleri harfi harfine oldu ben seviyorum o kadını ama işte bende dediği tarihler olmadı ama ben sürekli fal baktırıyorum enerjiyi karıştırıyorum eğer sayfasında bekler sürekli sayfayı yenilersen yakalarsın ben o şekilde yakalıyorum sürekli pusu kuruyorum resmen

Kemal devrim bana ilk falı çıkmadı ben bi dha attım ama herkes aynı şeyi söylüyor o da aynısını söyledi sen Hülya'ya pusu kur çünkü hayatında biri var dediklerinde o asla yok sadece arkadaşlar demişti aynen sordum öyleymiş

Asenata iskambil falı attım. Katinasında iş ile ilgili dedikleri oldu zamanlamalarda uyuyor bakalım iskambili nasıl

Katinasinda ask ile dedikleri cikti mi sana peki canim asenatin detayli miydi.İskambili nasil peki cevap verirsen sevinirim canim

Katinasinda ask ile dedikleri cikti mi sana peki canim asenatin detayli miydi.İskambili nasil peki cevap verirsen sevinirim canim
Daha falım gelmedi. Katinada başka birini sormuştum ben.Olabilitesi yüksek şeylerdi ama hepsi işten sonra zamanı olan şeylerdi. Şu an çok daha farklı bir durum oldu başkasıyla ilgili onu sormak için iskambil attım.Gelsin falım hemen yazarım:)

M Motherofdragon e şiddetle katılıyorum, kahve attık biz Fama'ya. Kadın sorunla ilgili bugüne geldiğin geçtiğin yolları, sonrasını adım atlamadan dökmüş ortaya.

Fama o anda ıyı olabılır ama gelecek fos cıkmadı 2 fal atmıstım ona bı de ole ask mesk barısma deıl yanı o an olcak dedı kesın dedı zaman verdı ıs durumu olmadı barısma durumu ask durumu olsa hadı dıcem kı o an duygular deıstı fal degıstı yoo ben ona sordum umut olmayadabılır dıye olumsuza da acık kapı bıraktım gene olcak dedı gene bana hayal kırıklıkları kaldı aylın selena vs onlar da cıkmadı bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…