kesinlikle Famaya atmalısın:) 2-3 saate geliyorYa kızlar bu byv da kaç saatte geliyo yorum yarın için kendimi pek iyi hissetmiyorum baktırcam galibaSerkan tek atayım dedim ama yok sistemde fama'ya atayım dedim ama süresini merak ettim ayrıca fama Nasıl iyi bilir misiniz kendisini :))
canım özelden yazıcam:)Ya kızlar bu byv da kaç saatte geliyo yorum yarın için kendimi pek iyi hissetmiyorum baktırcam galibaSerkan tek atayım dedim ama yok sistemde fama'ya atayım dedim ama süresini merak ettim ayrıca fama Nasıl iyi bilir misiniz kendisini :))
Şöyle söylüyeyim nesibe selena rezzan abla aylin sema falci gaye ve birçok kişinin söylediğin şeyin tam tersini söyledi bana ki kafamı kesseler yine inanmam dediklerine o yüzden çıkmaz serkan tek te benzeri bişey söyledi ama sonunu olumlu söylediOlumsuz mu çıktı peki canımumarım öyle değildir
yani geleceğe dair ne kadar tutar bilemiyorum ben geleceğin değişebildiğine inananlardanım ama gerçekten bu kadar iyi tespitlerle karşılaşmamıştım:)Canim hayirlisi)
canım baktırmadıysan eğer Hülya yerine Kemal Devrimi tavsiye ederim Hülyadan da menun kaldığım yorumlar almış olmama rağmen tabi illa Binnaz dersen yoksa artık favorim Fama:)Hülya ne zaman online olur yaa çok sabırsızım
Ya hülya online oluyo artık pusu kurdum resmen ama giriyorum profile direkt 4 kişi nası oluyo anlamıyorumcanım baktırmadıysan eğer Hülya yerine Kemal Devrimi tavsiye ederim Hülyadan da menun kaldığım yorumlar almış olmama rağmen tabi illa Binnaz dersen yoksa artık favorim Fama:)
kesinlikle Famaya atmalısın:) 2-3 saate geliyor
Ya hülya online oluyo artık pusu kurdum resmen ama giriyorum profile direkt 4 kişi nası oluyo anlamıyorumkemal devrime mi atayım şimcii kızlar gelecek tutturuyor mu
Daha falım gelmedi. Katinada başka birini sormuştum ben.Olabilitesi yüksek şeylerdi ama hepsi işten sonra zamanı olan şeylerdi. Şu an çok daha farklı bir durum oldu başkasıyla ilgili onu sormak için iskambil attım.Gelsin falım hemen yazarım:)Katinasinda ask ile dedikleri cikti mi sana peki canim asenatin detayli miydi.İskambili nasil peki cevap verirsen sevinirim canim
Ya kızlar bu byv da kaç saatte geliyo yorum yarın için kendimi pek iyi hissetmiyorum baktırcam galibaSerkan tek atayım dedim ama yok sistemde fama'ya atayım dedim ama süresini merak ettim ayrıca fama Nasıl iyi bilir misiniz kendisini :))
M Motherofdragon e şiddetle katılıyorum, kahve attık biz Fama'ya. Kadın sorunla ilgili bugüne geldiğin geçtiğin yolları, sonrasını adım atlamadan dökmüş ortaya.
Ya benim hala bakmadı 4saattir bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?