kızlar famadan nasıl bu kadar etkılendınız yahu :) şaşırdım bende mı bır sıkıntı var :)
kızlar famadan nasıl bu kadar etkılendınız yahu :) şaşırdım bende mı bır sıkıntı var :)
benim ki hala gelmediği için ben etkilenemedim henüz
bana zaten şu kısa süreci anlatsa yeter şu an ki hisleri önemli benim için..
Gelmiş olmalı yorumun, 5 kişi varmış şimdi 3, bakmışsa demek=) (kahve attığını varsayarak böyle diyorum)
Umarım beğenirsin.
ya kuzu valla burda özellikle tellweden birilerinin dolaştığına eminim diyebilirim. her falcı takip ediyor burayı ama özellikle tellweden girip reklamını yapanlar var. aylardır ortalıkta olmayan falcıların bir anda türeyip sonra yine ortalıktan kaybolmaları tesadüf değil o yüzden tellwede fal baktırıp da ekmeğine yağ sürmek istemiyorum ordakilerin. aylar önce macaron'un olayını burda hemen herkes biliyordu, o sıralarda geysu'ya baktırdı ve geysu herşeyini bildi. gaza gelip aynı akşam ben geysuya attım ve sorusuz macaronun herşeyini bilirken benim falımı sorusuz diye iade etti. "niye ben olayımı burda yazmıyorum diye mi ?" dedim. buraları deli gibi okuyorlar bulabildiklerinden bilgi topluyorlar sonra da gelip kendilerini övüyorlar. o yüzden güvendiğim 2-3 kişi dışında kimseye atmam artık bu işten çok kazıklandık çünkü. şehrazat bir kaç gün arayla arkadaşımla bana aynı falı gönderdi virgülüne bile dokunmadan. tamamen tesadüfen farkettik ama fark etmediğimiz, bize yedirilen kaç copy paste fal vardır kimbilir o yüzden mümkün olduğunca yazılı fallardan uzak durmak lazım
ay gelmiş gelmiş. ama adım senden olacak sana kızgın demiş adım benden gitti bile
bilemedim bi de tam anlayamadım sanki
bakalım soruma ne diyecek. bi de ben asenata katina atmıştım onun cevabı da geldi pıfff eski yoğun sevgisi yok demiş o da
sorucam bakalım ona da yarın nolcak netcek ve sonra yine durucam hayır hayır baktırmicam umarımmm
Ay baktırma artık görüşmeyecek misiniz yarın zaten, falları bir kenara bırak heyecanını yaşa=)
Neyi anlamadın ki? Değişik bir yazım tarzı var o kadının, yapması olacaktır, lakin... falan bazı kalıpları çok kullanıyor. Sana da tarihsel bir saptama olmaz ise deyip zaman verdi mi
Bu arada tellwe'ye gıcık olsam da soru kısmında en iyisi o, çingene, ecem bunlar sorulara gayet ilgili dönüş yapan falcılar.
Biryolunvarda ise soru cevap kısmını pek sevmiyorum falcıların da dönüşleriyle ilgili olarak. Serkan'a soru sormuştum falın içinden bulmuş çıkarmış benzer bir kısmı bana servis etmiş. Keza Fama'nın da aşağı yukarı öyle bir şeydi.
Tellwe'deki soru cevap olayı falın dışında sorduklarını gideriyor, ha falcının da dönüşü etkili tabii bunda. Ve adeta yeni bir fal baktırmış kadar aydınlanıyorsun=)
Asenatın iskambil falı diyip susuyorum
Çok çook güzel.
bu arada kızlar famaya ben çok fal attım her çeşidini. byv'a geçmeden öncce tellwedeydi oda.tellwedeki falında işle ilgili soru sormamama rağmen dediği şey çıkınca sarmıştım famaya ama ne diğer iş ne de aşk anlamında çıkmadı. Anı süper biliyor ama.
ay evet işte seninde suçların oluyordur o öyle düşüyordur falan diye birazda devrikti hatalı kelimelerdi anlamakta güçlük geçtim
ve evet sapma olmazsa demiş bana da
asenata da sorumu sordum daha da baktırmam zaten bana gıcık gıcık davrandığı için baktırmıştım dalga mı geçiyor yoksa sabrımımı sınıyor diye onu da yarın gözünden anlicam galiba olmazsa ayağı kırıkmış zaten sopayı alır kafasına geçiririm gözlüklerini de lens yaparım biraz sever yollarım napim
anı bildi mi bilemedim bana sen adım atmayı düşünüyorsun dedi ben attım zaten gayet baya baya yani
Adım atma dediği belki ilişkinin yeniden şekillenmesi ile ilgili senin yapacağın bir konuşma, yeni bir adım da olabilir. Dışardan bakınca böyle düşündüm belki ilgisi yoktur da.
ay bilmiyorum ki asenatın cevaı geldi olduğu gibi sevimli davran demiş zaten sevimlilik yapıcam diye tüm öküzlüklerine kedi gibi oldum ama içimde tırnak besliyorum yani
canım inşallah güzel geçer nasıl heycanlıyım nasıl 7 ay sonra ilk kez yan yana gelicez bakalım ne hissedicek
ikisinde de iyi bence canım. Katinada da doğu batı açılımı yapıyor oda çok güzel. Ben sırf aşkla ilgili soru sormak için iskambil açtım. Onda da bildi iş için şehir dışına gidiceğimi falan mesela.Kızlar Asenat katına mı iskambil mi sizce ?
Bende aşkla baktırmak istiyorum canım burda ismini görünce tekrar bi sorıyım dedim.Teşekkür ederim cevabın içinde :)ikisinde de iyi bence canım. Katinada da doğu batı açılımı yapıyor oda çok güzel. Ben sırf aşkla ilgili soru sormak için iskambil açtım. Onda da bildi iş için şehir dışına gidiceğimi falan mesela.
fama benim favori kahvecim. insan her defasında çok farklı ve gerçekleşen bilgiler verir mi biri. gerçekten en iyisi fama bende o konuda. ailemde tek içinde n harfi olan kişiyle ssürekli çekişmelerimi n harfli biri dedi ve anlattı şoka girdim.
paragöz bir arkadaşın bu ara sana dadanıp senden birşey bulamayınca ilk sırtını döndüklerinden olacaksın dedi aynen öyle oldu..bunlar ayrıntılar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?