Binnaz Abla

Gelmiş olmalı yorumun, 5 kişi varmış şimdi 3, bakmışsa demek=) (kahve attığını varsayarak böyle diyorum)
Umarım beğenirsin.

ay gelmiş gelmiş. ama adım senden olacak sana kızgın demiş adım benden gitti bile
bilemedim bi de tam anlayamadım sanki

bakalım soruma ne diyecek. bi de ben asenata katina atmıştım onun cevabı da geldi pıfff eski yoğun sevgisi yok demiş o da

sorucam bakalım ona da yarın nolcak netcek ve sonra yine durucam hayır hayır baktırmicam umarımmm

Evet, haklısın. Kesinlikle falcılar, hiç olmadı falcıyla irtibatı olan birileri üyeler arasında. Macaron'un olayını bilmiyorum, ama doğrudur yani. Zaten hiçbirimiz özelimizi uluorta yazmamalıyız bence de, illa ki okuyorlar burayı sonuçta google'da fal baktıracağın kişiyle ilgili yorum aratsan direkt KK kapısı açılıyor. Şehrazat'a ben de birkaç sene önce övüldüğü ara baktırmıştım, bayağı fos. Tellwe'yi ben de sevmiyorum artık pek, Ecem çok iyi niyetli bi kadın sadece tellwe'ye fazla. Fal atacak olursam da çingeneye atarım oradan. Piyasa tam kara borsa zaten, KK olmasa ruhun duymayacak bazı yalan dümenden.

Ugga'nın da zamanlaması manidar ama kadının hakkını da yemeyeyim öte yandan, bana falımda söylediği tespitler oldukça yerindeydi. Bir göründü, bir kayboldu. En azından kendi adıma söyleyeyim geldiği zaman manidar olsa dahi ben kadını yakalayıp baktırdığıma memnunum. Ha şu da olabilir ugga ile ilgili, kendisini tanıyan biri buraya üyedir, ugga muhabbeti olunca kadına çıtlatmıştır kadın da bu beklentilerden yararlanarak geri dönüp 1 haftalık hızlandırılmış fal programı yapıp yine inzivaya çekilmiştir.

Ay baktırma artık görüşmeyecek misiniz yarın zaten, falları bir kenara bırak heyecanını yaşa=)
Neyi anlamadın ki? Değişik bir yazım tarzı var o kadının, yapması olacaktır, lakin... falan bazı kalıpları çok kullanıyor. Sana da tarihsel bir saptama olmaz ise deyip zaman verdi mi

Bu arada tellwe'ye gıcık olsam da soru kısmında en iyisi o, çingene, ecem bunlar sorulara gayet ilgili dönüş yapan falcılar.

Biryolunvarda ise soru cevap kısmını pek sevmiyorum falcıların da dönüşleriyle ilgili olarak. Serkan'a soru sormuştum falın içinden bulmuş çıkarmış benzer bir kısmı bana servis etmiş. Keza Fama'nın da aşağı yukarı öyle bir şeydi.

Tellwe'deki soru cevap olayı falın dışında sorduklarını gideriyor, ha falcının da dönüşü etkili tabii bunda. Ve adeta yeni bir fal baktırmış kadar aydınlanıyorsun=)

Asenatın iskambil falı diyip susuyorum
Çok çook güzel.
bu arada kızlar famaya ben çok fal attım her çeşidini. byv'a geçmeden öncce tellwedeydi oda.tellwedeki falında işle ilgili soru sormamama rağmen dediği şey çıkınca sarmıştım famaya ama ne diğer iş ne de aşk anlamında çıkmadı. Anı süper biliyor ama.

ay evet işte seninde suçların oluyordur o öyle düşüyordur falan diye birazda devrikti hatalı kelimelerdi anlamakta güçlük geçtim

ve evet sapma olmazsa demiş bana da

asenata da sorumu sordum daha da baktırmam zaten bana gıcık gıcık davrandığı için baktırmıştım dalga mı geçiyor yoksa sabrımımı sınıyor diye onu da yarın gözünden anlicam galiba olmazsa ayağı kırıkmış zaten sopayı alır kafasına geçiririm gözlüklerini de lens yaparım biraz sever yollarım napim

anı bildi mi bilemedim bana sen adım atmayı düşünüyorsun dedi ben attım zaten gayet baya baya yani

Bence de boşver falları, zaten görüşeceksiniz yaşayıp göreceksin. Bol şanslar=)

anı bildi mi bilemedim bana sen adım atmayı düşünüyorsun dedi ben attım zaten gayet baya baya yani

Adım atma dediği belki ilişkinin yeniden şekillenmesi ile ilgili senin yapacağın bir konuşma, yeni bir adım da olabilir. Dışardan bakınca böyle düşündüm belki ilgisi yoktur da.

Adım atma dediği belki ilişkinin yeniden şekillenmesi ile ilgili senin yapacağın bir konuşma, yeni bir adım da olabilir. Dışardan bakınca böyle düşündüm belki ilgisi yoktur da.

ay bilmiyorum ki asenatın cevaı geldi olduğu gibi sevimli davran demiş zaten sevimlilik yapıcam diye tüm öküzlüklerine kedi gibi oldum ama içimde tırnak besliyorum yani

canım inşallah güzel geçer nasıl heycanlıyım nasıl 7 ay sonra ilk kez yan yana gelicez bakalım ne hissedicek

Aa o kadar olmuş muydu ayrılalı? Güzel heyecanlar bunlar, güzel olsun hayırlısı olsun çok heyecanlı=)

Kizlar tellwrde rasete atan var mi ilgimi cekti uzun ve detayli yorumluyotmus

Bende aşkla baktırmak istiyorum canım burda ismini görünce tekrar bi sorıyım dedim.Teşekkür ederim cevabın içinde :)

Famaya kahve Asenata da katina baktırmışım Eylül ayında. Bu kadar methedilince bir daha atsam mı diye açıp okudum şimdi. İkisinin de dediği tek cümle dahi çıkmamış. Zaten ne kadar iyi denilen falcı varsa bana hiç tutmadı. Tamamen çıkan yeni ve ucuz olduğu için denemiştim Falalemdeki Melis Akbakar oldu. Verdiği tarihle çıktı hem de ancak uzun zamandır girmiyor. Nurbanu da bahsetmişti aynı gelişmeden o yüzden falının yarısı çıktı sayıyorum. O kadar baba falcının arasından başka da bilen olmadı ki hayatımda ciddi değişimler oldu.

Bana sorumun dışında hayatımdaki detaylardan bahsetmemiş. Yani sorumla paralel olarak o konuyla ilgili yorumlar yapmış hep. Hatta ben iş olayını da sormak istiyordum ama ana soruma ya az değinirse diye düşünerek sormamıştım falı yollarken başka bir şey. İş için ayrıca fal yollamalı sanırım.

Bunun dışında evet her detayıyla olayları anlatıyor kadın. Benim için anda ve geçmişte mükemmel, gelecek için söyledikleri de çok olası, bakalım çıkarsa paylaşırım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…