- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Baby bana ozelden yazarmisin kuzumAsenatın iskambil falı diyip susuyorum
Çok çook güzel.
bu arada kızlar famaya ben çok fal attım her çeşidini. byv'a geçmeden öncce tellwedeydi oda.tellwedeki falında işle ilgili soru sormamama rağmen dediği şey çıkınca sarmıştım famaya ama ne diğer iş ne de aşk anlamında çıkmadı. Anı süper biliyor ama.
Baby bana ozelden yazarmisin kuzum
sen bana özelden yazsana canım sana mesaj atamıyorumBaby bana ozelden yazarmisin kuzum
Yazdim cnmsen bana özelden yazsana canım sana mesaj atamıyorum
Aa o kadar olmuş muydu ayrılalı? Güzel heyecanlar bunlar, güzel olsun hayırlısı olsun çok heyecanlı=)
Valla, bugüne kadar fal baktırdığım kimsenin bilmediği detayları bilmiş kuzucum. Yani atladığı tek bir şey dahi olmamış öyle diyeyim. Sana kötü müydü?
OH BE,Kızlar nasılsınız?
Ya bbu fama, vanga,sema kesinlikle tellwe potansiyellerinde değiller byv de, bu kadar beğenilmesi çok ilginçç ,byvde de baktırdım hepsine ama bi iki ufak dışında çıkan bir şeyleri olmadı,şaibelerini saymıyorum bile artık..
Ugga gibi yine birii böyle pat diye girip, pat diye çıkmıştı, arada borç harçları mı oluyo ne böyle sürüm fal bakıp yok oluyolar..
Bana yine Selena,azıcık geysu, bi benzetmeyle venüs, bi de ilkay çıktı Senat ve Naira da iyiydi, çingeneyi de beğendim .. ecem23 ü de şiddetle saraylıya benzetiyorum .. /
Aylin ve geysu aynı kişiler değiller bir de.. tarzları çok başka ..
MissCherryBlossom willkommen, wie geht es dir
OH BE,hepyekten gittin zannedip çok üzülmüştm. Requiem ve senin son mesajların içimi burktu,sanki yıllardr tanyormuşçasna çok sevdm ben sizi.
2 günlük yoklgmda "gül güzeli nerdesin" diyen,yokluga karstı diye üzülmüştm.Üzme beni
Merhaba kızlar uzun süredir yazmıyorum fal olayını da baya bi azalttım Venüs amber e yollamıştım biri senden borç isteyecek demişti ertesi gün öğle arası mesaj geldi telefonuma arkadaşım borç istedi
Venüs e baktırıp çıkmayan oldu mu aşk hayatımla ilgili olumsuz konuştu an ile ilgili bilemediği oldu mu
Merhaba kızlar uzun süredir yazmıyorum fal olayını da baya bi azalttım Venüs amber e yollamıştım biri senden borç isteyecek demişti ertesi gün öğle arası mesaj geldi telefonuma arkadaşım borç istedi
Venüs e baktırıp çıkmayan oldu mu aşk hayatımla ilgili olumsuz konuştu an ile ilgili bilemediği oldu mu
Türkçesini düzeltip gelmesi varBu fama msjlara cvp vermiyo mu acaba ya
bunu ben de merak ediyorum :) ben de baktırdım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?