Binnaz Abla

Baby bana ozelden yazarmisin kuzum

Kizlar tellwede on kredim vardi rasete kelebek fali aticam simdi ama mobilden olmuyor yor eve gifince bilgisayardan aticam bakalim nasil fali

Aa o kadar olmuş muydu ayrılalı? Güzel heyecanlar bunlar, güzel olsun hayırlısı olsun çok heyecanlı=)

Aynen yani görüşmeyeli 7ay oldu ayrılalı 5.5ay oldu geçti de Nasıl geçti :)

İnşallah güzel şeyler olur en azından daha yakın olmasına sebep olursa zaten o tekrar olmasını kendi ister o isteyince çok çabalar istemeyince asla adım atmaz öyle bi tip sevgisi bitmediyse işim kolay ha bittiyse geri toplayamam imkansız :)

Şans benden yana olur umarım

Valla, bugüne kadar fal baktırdığım kimsenin bilmediği detayları bilmiş kuzucum. Yani atladığı tek bir şey dahi olmamış öyle diyeyim. Sana kötü müydü?

Telwedeyken baktırmıstım cıksaydı su anda evlı,mutlu,cocukluydum kuzum =))

Sonra bıryolunvarda denedım o falı sılmısım ama hatırladıgım kadının yazdıklarıyla soruma verdıgı cevapta kullandığı türkçe aynı değildi bir sinir olmuştum resmen keriz yerine konuluyoruz baska bisey degil o devrik cumleler yapmasi,etmesi varlar paravan baska bisey degil ' bence' :)

Kızlaaar 25 kredim var. Kahve atıcam tellwede en tutarlı ve gelecekte iyi kim var ???

Kızlar nasılsınız?

Ya bbu fama, vanga,sema kesinlikle tellwe potansiyellerinde değiller byv de, bu kadar beğenilmesi çok ilginçç ,byvde de baktırdım hepsine ama bi iki ufak dışında çıkan bir şeyleri olmadı,şaibelerini saymıyorum bile artık..

Ugga gibi yine birii böyle pat diye girip, pat diye çıkmıştı, arada borç harçları mı oluyo ne böyle sürüm fal bakıp yok oluyolar..

Bana yine Selena,azıcık geysu, bi benzetmeyle venüs, bi de ilkay çıktı Senat ve Naira da iyiydi, çingeneyi de beğendim .. ecem23 ü de şiddetle saraylıya benzetiyorum .. /

Aylin ve geysu aynı kişiler değiller bir de.. tarzları çok başka ..

MissCherryBlossom willkommen, wie geht es dir

OH BE,hepyekten gittin zannedip çok üzülmüştm. Requiem ve senin son mesajların içimi burktu,sanki yıllardr tanyormuşçasna çok sevdm ben sizi.

2 günlük yoklgmda "gül güzeli nerdesin" diyen,yokluga karstı diye üzülmüştm.Üzme beni

Oyy capellam fallar çıkmasa bir üzülüyorum, çıksa bin .. öyle bi süreç benim için , bi de bakıyorum da , duyduğuma ,gördüğüme atmışım , yerimde saymışım ,enerjimi tıkamışım ..

son durumda artık benim için enerjimin oturmuş oldukları da kesinleşti ..

tabiki de derim, ben burdaki birçok kişiyi görsem yılların tanışıklığıyla kaynaşırım benim için de öylesin sen Gülüm :)

Merhaba kızlar uzun süredir yazmıyorum fal olayını da baya bi azalttım Venüs amber e yollamıştım biri senden borç isteyecek demişti ertesi gün öğle arası mesaj geldi telefonuma arkadaşım borç istedi

Venüs e baktırıp çıkmayan oldu mu aşk hayatımla ilgili olumsuz konuştu an ile ilgili bilemediği oldu mu

bunu ben de merak ediyorum :) ben de baktırdım da

Banada bır konuda olumsuz demıstı ama cıkmadı.
Çıktı dıye yazdıgım bır olay vardı ama falı sonradan dınleyınce tesadüf olduğunu düşünüyorum,dediği şeye benzer bır durum olmus 10 ay sonra ama!! oda tesadüf gibi geliyor düşününce.

Ben bi kez baktırdım, olumsuzdu çıktı , aradan zaman geçti sorumu bile soramadan baktrdım tespitleri çok çok süperdi, cheryy e katılıyorum, kariı tarafın ne düşünüp hissettiğini çok iyi analiz ediyo, süperdi son falı yine olumlu değildi ama en beğendiğim olmsuz falım oldu :)

la ne oldu kuzum?Çok mutlydun, bizde cok sevnmştk sana. Dun bile aklmdaydn "az para dökmedi,az ugrasmadı kız,sonunda degdı uğrastgna"diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…