Binnaz Abla

famanın yanında tercümanınıda veriyorlarmı acaba hiç bişey anlamadım ben olmuştur , olacaktır , çıkıyordur , gösteriyordur dır , dir , dur ... 8 saattir de bunu beklediğim için tebrik koydum kendime alakasız fal . tellwedeykende baktırıyordum hiç böyle yazmıyordu bu kadın . o zaman da çıkmamıştı aslında ama belki değişmiştir dedim . iade ediyorlarmı byv da ?

Kızlar görüşme bitti hala kalbinin attığını gördüm işleri güçleri kendi içinde ki savaştan beni üzmek istemediğini o yüzden de hiç kimseyle bişey düşünmediğini söyledi ama kaçtı sonra kalbim duracak ben gideyim dedi.

Asenat diyorum başka bişey demiyorum harfi harfine doğru bi kız vardı onun benimkini istediğini ama onun taviz vermediğini söyledi aynen de öyleymiş Zaman var dedi ama şu an birden olmayacak dedi yavaş yavaş yaklaşman lazım dedi kazanan sen olacaksın ama önünde Zaman var dedi.

Kazanan ben olur muyum bilmiyorum şu an seninle görüşmek istıyorum ama bunun Ümit olmasını istemiyorum akşam bişey olmazsa yine gelirim yarın da sen gitmeden görüşürüz dedi ama bilmiyorum benim umudum kalmadı kızlar şu an kendimi üzgün hissediyorum

Bence umudunu kaybetme balım, allahtan ümit kesilmez bol bol dua et.. Asenat bana ya camii ya vedud çek demişti sende çek bence belki bir gün çıkar gelir

Bence umudunu kaybetme balım, allahtan ümit kesilmez bol bol dua et.. Asenat bana ya camii ya vedud çek demişti sende çek bence belki bir gün çıkar gelir

Bilmiyorum ki canım kendi savaşım yüzünden seni üzmek istemiyorum ben dedi sorumluluk alamıyorum işlerim iyi gitmiyor iki kişi düşünmek ağır geliyor böyle daha kolay oluyor bazı şeyler hayatımı değiştirmeye çalışıyorum dedi bakalım yeniden gelecek mi ama artık sanmıyorum herkes yoluna der gibi hala heycanlandığını bende yaşadığı duyguların hiç bişeye benzemediğini ama böyle daha kolay hayatını değiştirebildiğini söyledi yani olmaz artık

Okurken içim kıyıldı böyle saçmalığa niye katlanıyorsun? Bey kafası esince seni ayağına çağıracak sen cariyesi de koşacaksın böyleşey mi olur???

Güzelim sen bu zırtoyu geç başka adam mı yok? O zırtoya zaman harcadım, buna harcadım derken geldim 29 yaşına. Yaşıtlarım evli nişanlı ben harcadığım zamana acıyorum. Boş tiplerle zaman harcamayın kızlar herkese tavsiyem.

venuse bende baktırdım karsı tarafı %100 bilmiş fakat olan bır durumu yanlıs bılmıs tamamen tersını soylemıs sorun guvensızlık kıskanclık ama sonuna kadar guvenıyor sıze demıs. ayrılık sebebınde kendını haklı goruyor aslında adım gıbı bılıyorum venus sıze karsı mahcubıyetı var demıs bu yuzden de arayamıyor. dualar ettıgımı soylemıs fakat onun ıcın ettıgım dualar yok artık sadece hayırlısıysa olsun degılse olmasın dıyorum o kadar. bende bır ıkı yer celıskılı cıktı acıkcası gerı kalan yerler kısılık analızı onlarda agzımı acık bıraktırdı

Adam kırmadan ayrılmaya calşmış ki bu ortak taktikleridr rezillerin. Akılları,fikrleri kendi menfaatleri,durumları...Ayrılrken bile umutlandrmak karşı tarafı,mazlumu oynamak o....k resmen,çok kızdım ya...Adam seviyorsa, yanımızda olur,bizi falcılarln agzna baktrmaz......

Resmen hepimz aynı durumdayz.Falcılara kalsa heriflerin hep mazeretleri var,olmasa ooo koşa koşa yanımıza gelecekler....Zavallılar...ya da biz yarım akıllılar ki öyle zavallılara gönül bağlıyoruz diyeceğim ama hemcinslerime toz kondurmam. "Adam gibi adam" lafı piyasada adam!! olmayışından. Yoksa "kadın gibi kadın" lafı duydunuz mu? İhtyacımız mı var?

yok @seka01 ya sormuştunuz da biz beraber attık sayılır onunla denerseniz paylaşın yorumunuzu mutlaka=)

fama dan gelmıs dun fal dedıgınız kadar varmıs su su sebeple olmus dıye dırek soyledı gelecege yonelık dedıklerı de cıkarsa ohh ne alaaa sordugum sorunun harıcınde olan seylerıde soylemıs

bana da olumlu konuştu ya karşı tarafıla ilgili.. düşüncelerini okuyorsa bu çok iyi bişey benim için.

bana da olumlu konuştu ya karşı tarafıla ilgili.. düşüncelerini okuyorsa bu çok iyi bişey benim için.
gelecekle ılgılı bana da olumlu konustu yanı kımsenın bılemedıgı detayları vermesi fln ben sok oldum faldan sonra sorucak soru bıle bırakmamıs çelıskılı gelen yerler var ama aradan zaman gectı dusunceler de degısmıs olabılır dedıgı dıger syler dogru olunca onlarda dogrudur gb geldı bana. cok uzun surelerde onlıne oluyor sanırım artık her yakaladıgımda bırakmam ama gelecek konusunda bısey dıyemıyorum burdakı arkadslara sordugum zaman 2 kısı cıkmadı demıslerdı. olumlu olan ne varsa cıkması dılegı ıle

famaya nerdeyse 2 ay önce ben de tarot atmıştım. hiç bir bilgi vermedim. kendi normal hayatımdan bir iki durum bilmiş olduğu gibi. ayrıca sorduğum kişiyle aramdaki iletişimin tarzını vs bilmiş yani kafadan sallama bir fal değildi. karşı taraf için olumlu konuşmuş ama tarihsel saptamaya yakalanmazsak nisanda gelişmeler olmaya başlayacak demiş. ama ben kendi adıma aylinin katinasına bayılıyorumm ! ilk attığımda katina atmıştım herşeyi olduğu gibi söyledi çok şaşırmıştım. geçen hafta içinde de attım aldığım bazı kararlardan bahsetmiş kararlarına yetişemiyorum diyor. güncel durumları çok iyi biliyor. uzak kalacam fal atmayacam diyordum asenatı merak ettim :)

ayline hiç kahve atmış mıydın? 2 kere kahve attı ben ayline hiç çıkmadı ve çok pembeci baktı. katinası cidden iyi mi?

2.falım kahveydi ama ben de beğenmedim kahvesini. katinada bana iyi baktı pembeci diyemicem söylediği bazı acı şeyler de vardı. çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum daha zaman var

Kizlar valla fal falan hıkaye anlık bir eğlence olarak görüyorum artık.
Seven ınsan yanınızda olur!!
Üç günlük dünyada yaşıyoruz,korkak insan kendine mağzeret bulur başka bişey değil bu falcılarda erkeklerin hep bir para sıkıntısı var hep bir dertleri var biz insan değiliz dimi!Onlardan daha erkek oluyoruz yeri geliyor.
İki paralık adamlar ıcın bundan sonra ne paranızı nede vaktınızı harcayın!

Yarına cıkıcagımız bıle mechul BAŞLARIM FALINA bugun yemın edıyorum gordugum haberlerden sinirim bozuldu .Evden cıkmadım cıkmayıda düşünmüyorum.Haberleri izleyip yorumları okuduktan sonra tek düşündüğüm hayat o kadar kısa ki ne boş işlerle uğrasıyorum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…