evet evet bu o sımdı bursadaymıs ama memnun kalan cok ya bılemedım kı ben:44:
bursadamı? niyeki?il il dolaşıyormu yoksa.
Valla sekerim ben simeha ya simdi fal gonderdim ama online degil. Aequitas var, yoksa ona mi gondersem degistirip?
yok bursaya tasınmıs galıba
bakıyomus canım telı zaten hem ıst falcılar topıgınde hemde bursadakı falcılar topıgınde yazıyo o yuzden burdan yazmam sorun olmaz ama ben daha baktırmadım o yuzden benım soylememle baktırma yorumları oku oyle baktır benım yuzumden bosa ellı lıran gıtsın ıstememburak 05352344928
bu burak bir yere çağırıyorsun geliyor değil mi? cafede falan çalışmıyor dimi? yanlışmı biliyorum? onun yakın zaman için söylediklerinin çıktığını, uzak gelecektekilerin çıkmadığını söylediler hep :44:
şimdi bilgisayar başından fal gönderip yorum almak o kadar kolay geliyor ki bana, böyle bir yere gidip fal baktırmak acayip zor geliyor
Ayşe Melek te garibim adı burda hiç geçmeyenlerden.
merhaba ayse meleke baktırdım genel anlamda çok fazla pembe tablo vardı barısacağımızı yazmıştı ama ilerisi çok pembetablo gibi geldi bana
merhaba ayse meleke baktırdım genel anlamda çok fazla pembe tablo vardı barısacağımızı yazmıştı ama ilerisi çok pembetablo gibi geldi bana
Valla bana pembe degil igrenc bir tablo cizmisti......yani pembe tablocu bir insan degil, gercekten de dedigi gibi yorumlamis olabilir.
Kızlaaarr şaşırtıyonuz beniiiii.Ama doğru ya herkese farklı bişey işte.Nabza göre şerbet dicem oda değil.
Yıllardır yüzlerce fal baktırdım ama hiçbir falcının şunu yap dediğinde söylediğini yapmadım okadar da güvenemem açıkçası.su ayse melege bendemı baktırsam napsamm merak ettım esteri sormuştum kızlar sıze o bana cok olumsuz konuştu ayrıca bı olay ıcın ailemle ılgılı boyle boyle yap dedı ama oyle bısey yaparsam sonu cok kotu olur anlamadım kadının mantıgını gecrekten
Ne bktırdın canım sen?Tellwede de insanın yüreği bitiyo fal gelene kadar .Yazılı baktı değilmi?
Haleh i sen nasıl buldun dedikleri tutarmı sence?
Rkb çıkanlar oldumu şu falcının söyledikleri oldu dediğin..
ben kahve katina ve tarot baktirdim evet kartlarda kartlari da degerlendiriyor ama hislerini de cok yol gosterici buldum canim
sesli bakti
Evet Haleh banada pek mantıklı şeyler söylemiş,şu anki durumda iyi.Bakalım geleceğide görücez.Doğru bende bekleyipte sonra hayâl kırıklığı yasamak istemiyorum artık.En iyisi baktırıp unutmak.Şimdi tekrar dinledim falı da, söyledikleri doğru ve mantıklı şeyler. Verdiği tavsiyeler var onlar da benim durumuma uyuyor, en fazla 3 ay içinde demiş hatta 3 aya da kalmaz ilişkiniz başlar demiş...Şu an pek inanasım gelmiyor sonra hayal kırıklığı oluyor çünkü ama bekleyip görücez
Şöyle herkese dediği tam olarak çıkan tek bir falcı bulamadık ya.Gece gündüz fal baktırıyoruz.Bende çıkan yada çıkmaya falda verilen zaman dolduğunda anında yazıyorum.Saraylı hanımın bir dediği çıktı ki bu benim hiç ummadığım bir şeydi..Diğer söylediği şey için kasım ayını vermişti ama olacağını hiç sanmıyorum şu anAma onun dışında bi gözden geçirdim de verdikleri zamanlar zaten tutmuyor..Söyledikleri için genelde uzun vade vermişler o yüzden şu an bir şey diyemiyorum. Ama bir konuda kimisi aynı şeyi kimisi tamamen zıt şeyler söyledi.. Bu konu açığa çıkar çıkmaz burda kimin dediğin çıktığını, kimin yanıldığını tam yazacağım
Evet Haleh banada pek mantıklı şeyler söylemiş,şu anki durumda iyi.Bakalım geleceğide görücez.Doğru bende bekleyipte sonra hayâl kırıklığı yasamak istemiyorum artık.En iyisi baktırıp unutmak.
halehe bende baktırmıştım bana söylediği durumu 1 ay sonra yaşadım ama tam onun dediği gibi oldu tutarlı falı var bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?