Binnaz Abla

Erkekler ayni anda iki sey dusunemez bence sakin kal uzerinede cok gitme hep sirin guzel ol kendini unutturma ve hevesli gozukme)

Canım ah keşke yapabilseydim ama yapmak zorundayım artık mecburum yapmam lazım artık hayatıma kaldığım yerden devam etmek zorundayım 3yılım gitti ve bana dediği şey geçen seferde seninle atlatabilirim sanmıştım ama olmadı tartıştık ben içimdeki savaşı bitiremedim seni daha fazla üzmek istemiyorum oldu akşam ya da yarın yine gelecekmiş hayır tamamen yoksam niye direk kapatmıyosun kapıyı çok üzgünüm şu an çok

Erkekler ayni anda iki sey dusunemez bence sakin kal uzerinede cok gitme hep sirin guzel ol kendini unutturma ve hevesli gozukme)

Artık gücüm var mı inan bilmiyorum işim gücüm hiç yolunda değil diyip duruyor hayatıma devam edicem ama hayatım boyunca da unutamicam sanırım onu

Sanırım aptal olan bizleriz ve kesinlikle haklısın canım

Kizlar hepinize yine toplu yazayim alintilamadan.
Her sey cok guzeldi 2. gun birden tersine döndü her sey hicbi sebep yokken
Kac yildir boyle oluyor zaten.
Famaya attim dun cok guzel bakmis

Kizlar bu tellwede falcisultana fal atan var mi ben dun aksam katina aytim aslinds rasete kelebek fali atscaktim bekledim uc saat bakmayinca ona attim moralimi bozdu seninkinin hayatinda biri var sma onunla aralari kotu senden hoslanior falan dedi falinda ne karsi tarafin dusunceleri ne kisilik anlsixi hicbirsey yoktu.Bu ucu gelecektenhaberler fallar kralicesi sultanfalci bnce ucu de ayni kisi yazdiklari seyler birbirine benzer yuzdeyuz eminim artik bu ucune fal atmayim bencr .Bir de kizlar var mi sultanfslciya fal atip begrnen

Kizlar hepinize yine toplu yazayim alintilamadan.
Her sey cok guzeldi 2. gun birden tersine döndü her sey hicbi sebep yokken
Kac yildir boyle oluyor zaten.
Famaya attim dun cok guzel bakmis
Bunu bilen falcı oldu mu? Hiç zannetmem. İnan-inan bunca zaman ondan bir haber,umut alırım diye,senin falcılara harcadgn paraya-zamana acıyorum....

Bunu bilen falcı oldu mu? Hiç zannetmem. İnan-inan bunca zaman ondan bir haber,umut alırım diye,senin falcılara harcadgn paraya-zamana acıyorum....
Sanki ben farklıyım...PEHAma en azından kontörlüye geçerek elimi-kolumu bagladm,kardeşim de paypalini kullandgm kart kapadı. OH OLSUN BANAAklım nerdeydi şimdye dek

Kızlar kendime çok kızıyorum ama yine fal attım allahtan puanım vardı olay olunca ilk aklıma orda kuzu kuzu yatan fal puanı geldi :) sezgi candan online dı bişey anlatmadan sadece görüştüğümüzü söyledim kızın hisleri yerindeydi galiba ki öyle bir anlatmış öyle bir yazmış ki sanki biz konuşurken bizim yanımızdaydı hatun yani bu kadar olur dedim şok oldum gerçekten asenatın yarısı çıkan falından sonra beni bu denli ilk defa etkiledi geçmişte de baktırmıştım ama dediği tarih olmamıştı zaten ben anı merak ediyordum bilmiyorum bu sefer dediği olur mu ama ben şok ben iptal yani ilk defa çok bu kadar olur dedim

Canim o bende cikmamisti

Ben de nasil aciyorum capellacim bi bilsen.. bunu direkt bilen olmadi canim. Ama sanki kahinvanga bilmis. Bide tellweye bikac gun giren yeni bi falci vardi medyumzagnos diye. Ona atmistim o donem. Cok guzel tarif etmisti karsi tarafin karakterini. Ve olumsuza baglamisti tabi inanmak istememistim

Benimde durumum ayni kizlar.Benimki de dengesiz kararsizin onde gideni.Nesaj attim olmiyor senin dusuncelerin surekli degisiyor dedim seni bir daha gormemeye alistircam kendimi dedim.Tam kendimi alistirmaya calistim bir ay sonra gecenin dordunde mesaj atti ben burdan tasiniyorum dedi borclari vardi babasi hastaykebn isler kotu gitmis borc cikmis evlerini satip kocaeline yerlesecekmis.Hep aklimsaydin arayxaktim firsat bulamadim demesin mi.Naptigini anlayamadim cejip gidiyorum pacamdan tutuyor birakmiyor napucam bende bilmiyorum bir daha hic gorusemeycez dedim uzaga gitmiyorum ki birbucuk ssat demesin mi agladim telefonda nolur gitme dedim aglama bak aglarsan telefonu kapatirim bak soldan soldan geliyor demesin mi benim aklim karmakarisik neden boyle yapmiyor bagini kopartmiyor benle napc

Bide tellweye bikac gun giren yeni bi falci vardi medyumzagnos diye. Ona atmistim o donem. Cok guzel tarif etmisti karsi tarafin karakterini. Ve olumsuza baglamisti tabi inanmak istememistim
Ben de herifin tipini begenmemiş atasım gelmemişti fal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…