- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Erkekler ayni anda iki sey dusunemez bence sakin kal uzerinede cok gitme hep sirin guzel ol kendini unutturma ve hevesli gozukmeBilmiyorum ki canım kendi savaşım yüzünden seni üzmek istemiyorum ben dedi sorumluluk alamıyorum işlerim iyi gitmiyor iki kişi düşünmek ağır geliyor böyle daha kolay oluyor bazı şeyler hayatımı değiştirmeye çalışıyorum dedi bakalım yeniden gelecek mi ama artık sanmıyorum herkes yoluna der gibi hala heycanlandığını bende yaşadığı duyguların hiç bişeye benzemediğini ama böyle daha kolay hayatını değiştirebildiğini söyledi yani olmaz artık
Okurken içim kıyıldı böyle saçmalığa niye katlanıyorsun? Bey kafası esince seni ayağına çağıracak sen cariyesi de koşacaksın böyleşey mi olur???
Güzelim sen bu zırtoyu geç başka adam mı yok? O zırtoya zaman harcadım, buna harcadım derken geldim 29 yaşına. Yaşıtlarım evli nişanlı ben harcadığım zamana acıyorum. Boş tiplerle zaman harcamayın kızlar herkese tavsiyem.
Erkekler ayni anda iki sey dusunemez bence sakin kal uzerinede cok gitme hep sirin guzel ol kendini unutturma ve hevesli gozukme)
Adam kırmadan ayrılmaya calşmış ki bu ortak taktikleridr rezillerin. Akılları,fikrleri kendi menfaatleri,durumları...Ayrılrken bile umutlandrmak karşı tarafı,mazlumu oynamak o....k resmen,çok kızdım ya...Adam seviyorsa, yanımızda olur,bizi falcılarln agzna baktrmaz......
Resmen hepimz aynı durumdayz.Falcılara kalsa heriflerin hep mazeretleri var,olmasa ooo koşa koşa yanımıza gelecekler....Zavallılar...ya da biz yarım akıllılar ki öyle zavallılara gönül bağlıyoruz diyeceğim ama hemcinslerime toz kondurmam. "Adam gibi adam" lafı piyasada adam!! olmayışından. Yoksa "kadın gibi kadın" lafı duydunuz mu? İhtyacımız mı var?
Hayatim ne savasi var bu kadarArtık gücüm var mı inan bilmiyorum işim gücüm hiç yolunda değil diyip duruyor hayatıma devam edicem ama hayatım boyunca da unutamicam sanırım onu
Canim ne oldu ;( sebep neKizlar hepinize yine toplu yazayim alintilamadan.
Her sey cok guzeldi 2. gun birden tersine döndü her sey hicbi sebep yokken
Kac yildir boyle oluyor zaten.
Famaya attim dun cok guzel bakmis
Sevgi icin yapilan seyleri ben aptallik olarak nitelemiuorum icinden gelir yaparsin gerisi ona kalmis kendini suclamaSanırım aptal olan bizleriz ve kesinlikle haklısın canım
Tecrübe konuşuyor. Senin zırtapoza benzer 3 durum yasadım.....Adamlar farklı, TAKTİKLERİ HEP AYNI.....Sanırım aptal olan bizleriz ve kesinlikle haklısın canım
Bunu bilen falcı oldu mu? Hiç zannetmem. İnan-inan bunca zaman ondan bir haber,umut alırım diye,senin falcılara harcadgn paraya-zamana acıyorum....Kizlar hepinize yine toplu yazayim alintilamadan.
Her sey cok guzeldi 2. gun birden tersine döndü her sey hicbi sebep yokken
Kac yildir boyle oluyor zaten.
Famaya attim dun cok guzel bakmis
Sanki ben farklıyım...PEHBunu bilen falcı oldu mu? Hiç zannetmem. İnan-inan bunca zaman ondan bir haber,umut alırım diye,senin falcılara harcadgn paraya-zamana acıyorum....
Sanki ben farklıyım...PEHAma en azından kontörlüye geçerek elimi-kolumu bagladm,kardeşim de paypalini kullandgm kart kapadı. OH OLSUN BANA Aklım nerdeydi şimdye dek
Hic bi sebep yok canim..Canim ne oldu ;( sebep ne
Canim o bende cikmamistiKızlar kendime çok kızıyorum ama yine fal attım allahtan puanım vardı olay olunca ilk aklıma orda kuzu kuzu yatan fal puanı geldi :) sezgi candan online dı bişey anlatmadan sadece görüştüğümüzü söyledim kızın hisleri yerindeydi galiba ki öyle bir anlatmış öyle bir yazmış ki sanki biz konuşurken bizim yanımızdaydı hatun yani bu kadar olur dedim şok oldum gerçekten asenatın yarısı çıkan falından sonra beni bu denli ilk defa etkiledi geçmişte de baktırmıştım ama dediği tarih olmamıştı zaten ben anı merak ediyordum bilmiyorum bu sefer dediği olur mu ama ben şok ben iptal yani ilk defa çok bu kadar olur dedim
Bir anda uzaklastinizmi yaniHic bi sebep yok canim..
Ben de nasil aciyorum capellacim bi bilsen.. bunu direkt bilen olmadi canim. Ama sanki kahinvanga bilmis. Bide tellweye bikac gun giren yeni bi falci vardi medyumzagnos diye. Ona atmistim o donem. Cok guzel tarif etmisti karsi tarafin karakterini. Ve olumsuza baglamisti tabi inanmak istememistimBunu bilen falcı oldu mu? Hiç zannetmem. İnan-inan bunca zaman ondan bir haber,umut alırım diye,senin falcılara harcadgn paraya-zamana acıyorum....
Ben de herifin tipini begenmemiş atasım gelmemişti fal....Bide tellweye bikac gun giren yeni bi falci vardi medyumzagnos diye. Ona atmistim o donem. Cok guzel tarif etmisti karsi tarafin karakterini. Ve olumsuza baglamisti tabi inanmak istememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?