Evet canim hep boyle oldu zaten alisigimBir anda uzaklastinizmi yani
Keske atsaymissin kiz bos bi fal da degildiBen de herifin tipini begenmemiş atasım gelmemişti fal....
Canim o bende cikmamisti
Canim sedef celik disinda binnaza baktirmiyorum onun dediklerini yasadim birde cemile falalemde onunda yasadim ama ustuste atinca karisiyorCanım bende de ilk falı çıkmadı ama analizi inanılmaz o yüzden tekrar baktırdım yine mükemmel şekilde anlattı herşeyi ama keşke çıksa tabi o da ayrı :)
Zaten herkes 2kişi dışında herkes aynı şeyleri söylüyor ama olmadı yani bakalım gelecek hayat ne gösterecek
Tarzlarini hic benzetmedim canim bi daha bi inceliyim :d her sey mumkun valla oladabilirNaiadcığım, Şahende fiyatnı 20 yapmış,dün o yuzden hemen aklıma geldin. Kız, çıkan fal haberinde kadının adını verdi,hatun anında fiyat yükseltti diye. Çünkü eşzamanlı oldular.
Bir de Sahendeyle Sufalı aynı kişiler. Sisteme hep peşi sıra giriyorlar. Sistemde biri yoksa-diğeri de yok. Uzun zamandır takip ediyorum.Psikopata sardım resmen
Canim sedef celik disinda binnaza baktirmiyorum onun dediklerini yasadim birde cemile falalemde onunda yasadim ama ustuste atinca karisiyor
Kafasi karisik , aski ikinci plana atmis , ailevi sorunlari var maddi sorunlari var , seni seviyor en gec 3 ay icinde aramasi var dönmesi var evlenmeniz var kader cizginiz birVE YINE BIR FALCI KLASİĞİ: bu kez tellweden soru-cvp kısmında birinin sorusu ve yanıt:
"!!! peki ablacim eski sevgilimin bana geri donusu var mi beni seviyormu bilmek istiyorum
Medyumasli
Seviyor Hayatim.Ama reddeceksin diye.korkuyor".....Hep seviyorlar hep korkuyorlar reddedilmekten,hep kafaları karışık ve hep maddi sorunları var.....peh hep aynı teraneler
gerceklesmesı dılegı ıle bana baktıgı fala gore pembecı degıl ve kadın acık acık soylemıs olumsuz soyledıgı bır sey ıcın de canını sıkma her fal cıkıcak dıye bırsey yok dıyeSelena pembeci değil dimi? Elli milyon yıl sonra falıma kavuştum ve baya iyi şeyler söylemiş
Kafasi karisik , aski ikinci plana atmis , ailevi sorunlari var maddi sorunlari var , seni seviyor en gec 3 ay icinde aramasi var dönmesi var evlenmeniz var kader cizginiz bir
Yok ben canim alakasi yok ayni kisi degillerkızlr serkan tek baya iyi aklımı okumus resmen kendıme bıle ıtıraf edemedgım bı duygumu bılmıs ve pembecı degıl yalnız serkan tek fama aynı kısı olabılır mı benım kuruntum mu? aynıysa bıle ıkısı de basarılı bence ancak araması olacak kıskanması var tarzı konusma ıkısınde de var dıkkatımı cektı
Yok cnm degilBence BVY'de aylin,fama,sema,serkan,vanga aynı kişi.Belkide site sahibinin çoklu falcı kimlikleri. Tek falcıya tek fal atıp 1 para alacagna 10 falcı adıyla 10 kazanyor. Pardon her falcı en az 3 fal turu baktgna göre varın siz hesaplayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?