- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
vanga harıc hepsıne attım asla aynı kısı degıller benceBence BVY'de aylin,fama,sema,serkan,vanga aynı kişi.Belkide site sahibinin çoklu falcı kimlikleri. Tek falcıya tek fal atıp 1 para alacagna 10 falcı adıyla 10 kazanyor. Pardon her falcı en az 3 fal turu baktgna göre varın siz hesaplayın.....
bende o falcıya attm banada 2 -3 cumleyle o hayatına bakıyo unut demiş benimki olumlu deildiVE YINE BIR FALCI KLASİĞİ: bu kez tellweden soru-cvp kısmında birinin sorusu ve yanıt:
"!!! peki ablacim eski sevgilimin bana geri donusu var mi beni seviyormu bilmek istiyorum
Medyumasli
Seviyor Hayatim.Ama reddeceksin diye.korkuyor".....Hep seviyorlar hep korkuyorlar reddedilmekten,hep kafaları karışık ve hep maddi sorunları var.....peh hep aynı teraneler
Ikiside iyi ama kahve sanki bir tik daha iyiKızlar serkan tek kahve mi atayım katina mı? Gelecek hangisi tutturuyor ??
Venusu cok once denemistim de cikmadiKizlar arkadasim falsepeti venuse baktirmis arkadsim cok begenmis kadin resmen cigerimi okudu dedi katina baktirmis ama pahali biraz 50 cok 30 falan olsaydi baktirirdim
Evet ancak cikmadimerhabaVivianLeigh nesıbe ye baktırmısmıydınız acaba
Bence BVY'de aylin,fama,sema,serkan,vanga aynı kişi.Belkide site sahibinin çoklu falcı kimlikleri. Tek falcıya tek fal atıp 1 para alacagna 10 falcı adıyla 10 kazanyor. Pardon her falcı en az 3 fal turu baktgna göre varın siz hesaplayın.....
Topiği ileri-geri karıştırarak okuyorum. Yahu kaçtır bvy ve falcıları için AYNI MUHABBET.AMA SONUÇ YOKKatılıyorum. Byv safi ayak.
Ne demis kuzum ozelden konusalimBen dün dyanamayıp yine serüvene fal attım. Hep tutturuyor çünkü bende bu kadın. Bakalım ne diyecek dünden beri 5nci sıradaydım şimdi bakmış ilk sıraya gelmişim de kendisi yok.
Valla içsel sıkıntıdayım yine fallara sardım bekledikçe falcıyı iyice kafaları yiyorum
Topiği ileri-geri karıştırarak okuyorum. Yahu kaçtır bvy ve falcıları için AYNI MUHABBET.AMA SONUÇ YOK
Bir kısım aynı-bir kısım farklı diyor ama BU KARIŞIK DURUM SADECE BVY'DE söz konusu. Falalem,falsepeti,binnaz...Yok arkadas bu durum BVY'ye özgü. Ha telwede de bu muhabbet oluyor ama kim-kimdir hemen ortaya çıkyor.
Ben a kişiyken düzgün türkçe konuşup,b kişisiyken bozuk bir dil,c kişisiyken bol bol hanfendiciğim-beyefendiciğim diyeblrm.Ayrıca bu "olması olacak" kalıbı sadece bu siteye özgü. ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ bence.
Bir de Audrey',n "falımda bozuk türkçe-sorumda düzgün türkçe kullanılmıştı lafıyla yanlış hatrlamyorsam proponolün kimdi hatrlayamadgm bir bvy falcısına artık bilmem kacıncı faldan sonra,"neredeysse falcıyla dost olduk ama son fqqalda kadın beni tanımadı ki imkanı yok,kesin bu o hesabı kullanan baska biri" tarzı bir yazısı vardı.Yahu topik bu muhabbetle dolu,gel de huylanma......
hala bakamadı bebişim yoksa aklımda yazıcam sanaNe demis kuzum ozelden konusalim
Timamhala bakamadı bebişim yoksa aklımda yazıcam sana
Valla Vanga mesela tellwe Vanga değil. Ben ikisine de baktırdım, byvdeki kadın tellwe vanganın ününü kullanıyor.
Tellwe Semanın eski falını okudum, seni özlemesi olacak ama senin şans vermemen olacak vb yazmış Fama dili ve edebiyatı.
Fama Sema bence.
Ordakiler eski falları okuyorlar kesinlikle. Ve de aynı hatun Fama,Sema, Serkan olarak eski fallara baka baka bize bir şeyler uyduruyor mu nedir anlamadım.
Bu mesajda yazdıklarına 1 değil 1000 kere "begen"derim. Ama bu durumda Cherry değil "biz" cezalandırılmış oluyoruzlan Cheryyy sana mesajı attım, saniyesinde hesabın pasifleşmiş , bi dur yerinde 2 dk yaaa 2 gün en azından yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?