Binnaz Abla

Canim ben yesilcingeneye baktirdim bugun itibariyle ikinci soyledigi sey de cikti cevrende senden hoslanan esmer hafif kilolu birisi var dedi isyerinde bir cocuk sana acilaxak dedi .Gecen de mart ayinda ufak bir konusma olucak dedi o da oldu saskinlik icindeyim bu kadin gercekten yakin gelecegi cok iyi goruyor bugun itibariyle emin oldum.

Erkek o canım. Nedense ben falı tesadüfen çıkmış diye düşünüyorum öyle aman aman nokta atışlı değildi bana. Ama çıksa memnun olurdum yani olumluydu

Sen begendin mi yesilcingeneyi.Tellwede kime baktirmistin canim yesilcinene disinda.

Tellwe'dekiyle aynı olduğundan emin miyiz peki? Ben ilk kez baktırdım, hani sen de biliyorsun Serkan'ın falı çok şaşırtmıştı beni bildiği detaylar açısından, fama Serkan'ı da solladı bende. Bilmiyorum yani zaten online piyasasında illa ki bi dolaplar dönüyor ancak ben tatmin oldum baktırdığım faldan. @seka01 'in falı da bayağı iyiydi bildiği şeyler açısından ve onun da misafir hesaptı.

K kardelenprenses

Valla 2'si aynıysa bile Fama Serkan'dan da iyi öyleyse. Serkan benim hayatımda, sorumla ilgili bahsetmediğim x durumunu bilmişti, Fama x ve y'yi bildi. Hiçbir şeyi atlamadı yani. Aynı olduklarını sanmıyorum ben.

Aylin ise en zayıfları kalıyor bu durumda, kahvesi en azından. Katinasının daha güçlü olabileceğini düşünüyorum.

VivianLeigh şekercim 3-4 gün önce biri fama için ben ne zaman umutsuz da olsam tam günüyle arama zamanını bildi o kadın gibi bir şey demişti, sen olduğunu sanıyorum ama bulamadım niyeyse. neyse o kişi sen değilsen bile zamanlarının sende tuttuğunu biliyorum, sana da tarihsel saptama olmazsa deyip ay vermişti değil mi?=)

Canim merhaba evet bendim ne zaman ayrilsak atiyorum bir ay sonra iki ay sonra seni aricak derdi aradi bu sebepten cok guvenmistim bende kendisine tarihsel saptama sanirim herkese soyluyor ..ancak son donemde bilemedikleri oldu

Merhabalar ablalarım uzun bir süredir buradan sizleri takip edip yorumlarınıza göre hareket ediyorum eylül ayından beri aklınıza gelebilecek çoğu falcıya baktırdım ve şimdi de kendi fal maceralarımı paylaşmak için buraya üye oldum

Tellweyle başlayalım
Medyumsvg:benim promosyon falıma bakmıştı ve yakın geleceği çok iyi bildi şu an yok galiba
Forain:kişilik analizi ve durumu çok iyiydi şu an yok
Alouraa:geleceği direk tutturdu kadın ve o zaman inanmak istememiştim o da şu an yok
bunların hepsine kasım ayında baktırmıştım şimdi arıyorum kadını yok çok iyiydi
Acıkahvemin:kahvesini cidden beğendim laf kalabalığı da değildi ne dese oldu ama daha sonra yani mart başı su falı baktırdım rezalet full laf kalabalığıydı
Bir de en çok beğendiğim Efendy:vardı tellwe de yeni çıkmıştı çok da durmadı eylül ayında baktırdım martta olcak şeyi bile bildi bir daha bulamıyorum onu mükemmeldi

Bunlar dışında tellwede kayda değer hiç bir falcı yok,selenaya baktırmadım ama
Firuuze tugrulmelih geleceğinhabercisi falcıeslem eyifer nazann denizvenüs ikamett kocaalem
sertan10 binnaz ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var tamamen tırt ve pembeciler eylül-kasım arası baktırdım bunlara bidaha da tellweye atmadım en çok konuşuldu diye firuuzee ye attım o da hüsran

Onun dışında eylül-kasım da attığım fallarla ocak-mart konusu çok farklılaştı şimdi de genel yorum yapıcam

Falsepeti
Sadece medyumgizeme baktırdım biryolun var ilkayla aynı şeyi söyledi güzeldi falı kötü değildi zaten bütün falcılar aşağı yukarı aynı şeyi söylüyorlar ama artık hiç umudum yok açıkçası

Biryolunvar
İlkay: durumu çok iyi bildi sorum dışında da baya ayrıntı bilmiş geleceği olumlu söyledi ama bilmiyorum beklemede
Aylin da olumluydu şu an dediği gibi ilerliyor ama olumsuz olarak yani böyle böyle olucak korkma ve inanma demişti doğru değil demişti bilmiyorum doğru mu değil mi
Fama: değişik bir tarzı var beklemede
Sema: su falını beğendim beklemede
Nurbanu: gizem hatunla aynı konuştu durum analizleri çok iyi ama gelecek beklemede
Emine kurtuluş: ecem23 le birlikte olumsuz söyleyen bir bu ikisi vardı beklemede

Falalem
Rezzan ablaldukça iyiydi ve şu an dediği gibi ilerliyor o da aylinle aynı konuya değindi böyle böyle olcak inanma gerçek değil diye ama inanmadan da edemiyorum sonuç beklemede ama küçük detayları bildi
Gizemhatun:nurbanuyla aynıydı beklemede
NairaŞura:iki kere attım çok beğendim kişilik ve durum analizini bu da olumluydu beklemede

Binnaz
Binnazda beğendiğim birkaç kişi var onlara değinicem sadece
Defne Tanrıkulu baya iyiydi olumluydu
Gizem Sitare iyiydi o da diğer herkes gibi olumluydu
Nehir Ateşoğlu: durumu çok iyi bildi görünüşü bile iyi tarif etti o da diğerleriyle aynı doğrultudaydı
Elif haznedar: çok beğendim bir abla da oldu benim için iki kere baktırdım durum analizi çok iyi sadece soruma değil ne hissederse söylüyor durum analizi çok iyi hisli kadın belli ufak tefek şeyleri bildi gelecek beklemede
Hülya Demir: de oldukça iyiydi görünüş tarifi de tamdı diğerleriyle aynı doğrultuda bir faldı
Asenat: o da iyiydi durumda ama gelecek beklemede bilmiyorum yani herkes aynı şeyi söyledi ama o şeyin olma olasılığı neredeyse imkansız gibi olumsuz söyleyen birtek ecem23 ve emine kurtuluş vardı ama emine kurtuluşun bana sorum harici söyledikleri şeyler de çok alakasızdı bilmiyorum bekleyip görücez birdaha da fal baktırmıcam zaten artık nisan sonu gibi tekrar gelip çıkıp çıkmadıklarını yazıcam çünkü hepsinin vadesi nisan sonuna kadar

yüzde yüz patlayan falcıları yazıyorum arkadaşlar. hülya demir eylül acar benna küçüker ela kılıçarslan marzuka yavuz aren yıldırım hira soydan selma aydın sevval erdal fahriye ışıksaçan elif ışık mert göktürk bilge özdoğru kerem avşar inci turan seval öztürkoğlu portakal3 geleceğinşifresii birkerebir nurbanu . hiç birinin tek bir dediği bile olmadı herşey çok daha kötü oldu

Hiçmi kimse su anki durumunu bilemedi......

Eski sayfalarda ara ara da olsa cıkan fal haberleri var. Şimdilerde patlayan patlayana....Off

Hiçmi kimse su anki durumunu bilemedi......

Eski sayfalarda ara ara da olsa cıkan fal haberleri var. Şimdilerde patlayan patlayana....Off
şu anki durumu bilen yok hemen hemen. yani yeni meseleyle ilgili attığım fallarda eskiyle ilgili söylenen şeyler vardı. bilenler aylin fama sema. açıkçası fama dün bana nasıl biçimde noktalanacağını söylemişti ve öyle de oldu. çok ilgisiz bir cevap gibi geldi tek cümle ama aynen öyle oldu. gizem sitare bildi aysen gül kart yorumu yaptı his mis yoktu ama o da bildi ( tavsiye etmiyorum ) rengin karaoğlu biteceğini bilmişti tabi ki selena bilgi bir de son olarak.

Canim nasilsin neyi bilemedi bunlar

Bilge olumsuzdur aslinda o da bilemedi demek binnazda zaten adam yok

Bilge olumsuzdur aslinda o da bilemedi demek binnazda zaten adam yok
olumsuzdu aslında çok çok uzun zaman sonra dönecek demişti. eski ilişkimle ilgiliydi bu fallar. yukardaki bütün falcılar sonunda döneceğini barışacağımızı söylediler. bugün duyduklarım karşısında eski yaşanılanların da yalan olduğunu gördüm adam açık açık sevmiyorum dedi yani tamamen kapandı bu defter. nasılım ? bilmiyorum. hayal kırıklığına uğradım

Bu ara hayatlarimiz karisik ne tur etkilerden geciyoruz bilmiuorum siz birlikteydiniz sonra ayrildiniz mi cnm

Canim ben de simdi fal aticam benim de canim cok sikkin binnazda katina ya da tarot aticam senin begendigin kim atiyim simdi hic iyi degilim bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…