Erkek o canım. Nedense ben falı tesadüfen çıkmış diye düşünüyorum öyle aman aman nokta atışlı değildi bana. Ama çıksa memnun olurdum yani olumluyduCanim ben yesilcingeneye baktirdim bugun itibariyle ikinci soyledigi sey de cikti cevrende senden hoslanan esmer hafif kilolu birisi var dedi isyerinde bir cocuk sana acilaxak dedi .Gecen de mart ayinda ufak bir konusma olucak dedi o da oldu saskinlik icindeyim bu kadin gercekten yakin gelecegi cok iyi goruyor bugun itibariyle emin oldum.
Anamın kızı olsa anca bu kadar benzerdi. Dili durmuyor,olan da bize oluyor,hatun can ilacı ama dili durmayanındanCherry niye ban yiyip duruyor?
Telwedeyken baktırmıstım cıksaydı su anda evlı,mutlu,cocukluydum kuzum =))
Sonra bıryolunvarda denedım o falı sılmısım ama hatırladıgım kadının yazdıklarıyla soruma verdıgı cevapta kullandığı türkçe aynı değildi bir sinir olmuştum resmen keriz yerine konuluyoruz baska bisey degil o devrik cumleler yapmasi,etmesi varlar paravan baska bisey degil ' bence' :)
Canim merhaba evet bendim ne zaman ayrilsak atiyorum bir ay sonra iki ay sonra seni aricak derdi aradi bu sebepten cok guvenmistim bende kendisine tarihsel saptama sanirim herkese soyluyor ..ancak son donemde bilemedikleri olduVivianLeigh şekercim 3-4 gün önce biri fama için ben ne zaman umutsuz da olsam tam günüyle arama zamanını bildi o kadın gibi bir şey demişti, sen olduğunu sanıyorum ama bulamadım niyeyse. neyse o kişi sen değilsen bile zamanlarının sende tuttuğunu biliyorum, sana da tarihsel saptama olmazsa deyip ay vermişti değil mi?=)
Canim merhaba evet bendim ne zaman ayrilsak atiyorum bir ay sonra iki ay sonra seni aricak derdi aradi bu sebepten cok guvenmistim bende kendisine tarihsel saptama sanirim herkese soyluyor ..ancak son donemde bilemedikleri oldu
Anladım canım. İçine sinen fallar tez zamanda çıksın, amin=)
Hiçmi kimse su anki durumunu bilemedi......yüzde yüz patlayan falcıları yazıyorum arkadaşlar. hülya demir eylül acar benna küçüker ela kılıçarslan marzuka yavuz aren yıldırım hira soydan selma aydın sevval erdal fahriye ışıksaçan elif ışık mert göktürk bilge özdoğru kerem avşar inci turan seval öztürkoğlu portakal3 geleceğinşifresii birkerebir nurbanu . hiç birinin tek bir dediği bile olmadı herşey çok daha kötü oldu
şu anki durumu bilen yok hemen hemen. yani yeni meseleyle ilgili attığım fallarda eskiyle ilgili söylenen şeyler vardı. bilenler aylin fama sema. açıkçası fama dün bana nasıl biçimde noktalanacağını söylemişti ve öyle de oldu. çok ilgisiz bir cevap gibi geldi tek cümle ama aynen öyle oldu. gizem sitare bildi aysen gül kart yorumu yaptı his mis yoktu ama o da bildi ( tavsiye etmiyorum ) rengin karaoğlu biteceğini bilmişti tabi ki selena bilgi bir de son olarak.Hiçmi kimse su anki durumunu bilemedi......
Eski sayfalarda ara ara da olsa cıkan fal haberleri var. Şimdilerde patlayan patlayana....Off
Canim nasilsin neyi bilemedi bunlaryüzde yüz patlayan falcıları yazıyorum arkadaşlar. hülya demir eylül acar benna küçüker ela kılıçarslan marzuka yavuz aren yıldırım hira soydan selma aydın sevval erdal fahriye ışıksaçan elif ışık mert göktürk bilge özdoğru kerem avşar inci turan seval öztürkoğlu portakal3 geleceğinşifresii birkerebir nurbanu . hiç birinin tek bir dediği bile olmadı herşey çok daha kötü oldu
Bilge olumsuzdur aslinda o da bilemedi demek binnazda zaten adam yokyüzde yüz patlayan falcıları yazıyorum arkadaşlar. hülya demir eylül acar benna küçüker ela kılıçarslan marzuka yavuz aren yıldırım hira soydan selma aydın sevval erdal fahriye ışıksaçan elif ışık mert göktürk bilge özdoğru kerem avşar inci turan seval öztürkoğlu portakal3 geleceğinşifresii birkerebir nurbanu . hiç birinin tek bir dediği bile olmadı herşey çok daha kötü oldu
olumsuzdu aslında çok çok uzun zaman sonra dönecek demişti. eski ilişkimle ilgiliydi bu fallar. yukardaki bütün falcılar sonunda döneceğini barışacağımızı söylediler. bugün duyduklarım karşısında eski yaşanılanların da yalan olduğunu gördüm adam açık açık sevmiyorum dedi yani tamamen kapandı bu defter. nasılım ? bilmiyorum. hayal kırıklığına uğradımBilge olumsuzdur aslinda o da bilemedi demek binnazda zaten adam yok
Bu ara hayatlarimiz karisik ne tur etkilerden geciyoruz bilmiuorum siz birlikteydiniz sonra ayrildiniz mi cnmolumsuzdu aslında çok çok uzun zaman sonra dönecek demişti. eski ilişkimle ilgiliydi bu fallar. yukardaki bütün falcılar sonunda döneceğini barışacağımızı söylediler. bugün duyduklarım karşısında eski yaşanılanların da yalan olduğunu gördüm adam açık açık sevmiyorum dedi yani tamamen kapandı bu defter. nasılım ? bilmiyorum. hayal kırıklığına uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?