- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
evet bikaç ay önce ayrılmıştık zaten fallara da o ara dadandım. sonuç işte ortada :)Bu ara hayatlarimiz karisik ne tur etkilerden geciyoruz bilmiuorum siz birlikteydiniz sonra ayrildiniz mi cnm
Zor donem ;( hic donme sansi yok sanirim ama sevmiuorum demesi bilmiyorum cok agirevet bikaç ay önce ayrılmıştık zaten fallara da o ara dadandım. sonuç işte ortada :)
daha ağır şeyler yaşattı bu kelime hiç bişey. hayırlısı olsun en azından bunu bilen falcılar var elimizde :) bunu bildilerse asıl meseleyi de bilirler belki ki hepsi olumluydu banaZor donem ;( hic donme sansi yok sanirim ama sevmiuorum demesi bilmiyorum cok agir
yüzde yüz patlayan falcıları yazıyorum arkadaşlar. hülya demir eylül acar benna küçüker ela kılıçarslan marzuka yavuz aren yıldırım hira soydan selma aydın sevval erdal fahriye ışıksaçan elif ışık mert göktürk bilge özdoğru kerem avşar inci turan seval öztürkoğlu portakal3 geleceğinşifresii birkerebir nurbanu . hiç birinin tek bir dediği bile olmadı herşey çok daha kötü oldu
Serkan ne dedi cnmevet hepsi ama hepsi sevdiğini onun da acı çektiğini ailesel maddi vs vs durumlardan ayrıldığını söylediler her biri faklı sebepler verdi ama hiç biri seni sevmiyor dönmeyecek demedi. ki bugün öğrendiğime göre beni sevmeyi ayrılmadan uzun zaman önce bırakmış zaten
amin insallah hepimiz için hayırlısı olsunİnsaalah hersey iyi olur senin icin canim.
Şimdi kadap et derdinde koyun can derdinde olucak ama yaşadıklarını kenarından köşesinden yaşamış biri olarak tahmin edebiliyorum. Kimler bilmişti:)daha ağır şeyler yaşattı bu kelime hiç bişey. hayırlısı olsun en azından bunu bilen falcılar var elimizde :) bunu bildilerse asıl meseleyi de bilirler belki ki hepsi olumluydu bana
serkana bu konuda atmadım hiç başka konu için atmıştım ona hiç bundan bahsetmedi.Serkan ne dedi cnm
bilenleri yazdım önceki sayfada bulunuyor :) hatta aylin çok ciddi şekilde ısrar etti o değmez değmeyecek bir insan diye.Şimdi kadap et derdinde koyun can derdinde olucak ama yaşadıklarını kenarından köşesinden yaşamış biri olarak tahmin edebiliyorum. Kimler bilmişti:)
Ciddimi aylin baya bilmisbilenleri yazdım önceki sayfada bulunuyor :) hatta aylin çok ciddi şekilde ısrar etti o değmez değmeyecek bir insan diye.
bilenleri yazdım önceki sayfada bulunuyor :) hatta aylin çok ciddi şekilde ısrar etti o değmez değmeyecek bir insan diye.
Kızlar psikolojim gidik malum yine fallara sardım.Yeşilçingeneye bugün katina attım.Serüvenden de falım geldi.
Yeşilçingene yakın zamanda başarılı bence.1 hafta kadar önce de kahve atmıştım bu zamana kadar ki ruh halimi gayet iyi bilmişti ve dediği şeyde işle ilgili olmuştu.Serüven bende hep biliyor bilmiyorum aşırı sık fal atmıyorum ona.Yine baya bildi ama bakalım gelecek önemli. Yeşilçingenenin katinasıda fena değil bence. Oha dedirtmiyor ama ilgili ve 10tl ye çoğu falcıdan iyi baktığını düşünüyorum.
evet aylinle benim enerjim baya tuttu. katinası iyi bende kahvesini beğenmedimCiddimi aylin baya bilmis
Kahve kotu evet famada bende kahvede ters birazevet aylinle benim enerjim baya tuttu. katinası iyi bende kahvesini beğenmedim
Ay bilemedim bitanem de kafalar allak bullak herkesin. Yemin ederim fal sitelerinde gezip kime atsam diye bakıyorum. Atınca da fos çıkınca canım sıkılıyo. Hem eğlence hem anlık gerginlik almaya döndü fallarYaa neden boyle psikolojilerimiz marsminters venus taklami atmis ya
Sevgi ihtiyacimiz varAy bilemedim bitanem de kafalar allak bullak herkesin. Yemin ederim fal sitelerinde gezip kime atsam diye bakıyorum. Atınca da fos çıkınca canım sıkılıyo. Hem eğlence hem anlık gerginlik almaya döndü fallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?